Mindvégig előttünk volt Hipparkhosz csillagkatalógusa
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek csak lehetséges veszélyek. De pl. a komoly környezetszennyezés, üvegházhatás fokozása, stb. aktuálisan történõ dolgok.
Egyébként minden tiszteletem az ókori embereké...
nekem leesett az állam mikor láttam az akropoliszt, élõben kicsit nagyon más mint a képeken....
és mindezt 2500 éve? 😊)
nekem leesett az állam mikor láttam az akropoliszt, élõben kicsit nagyon más mint a képeken....
és mindezt 2500 éve? 😊)
Mai ember is alkotott maradandót, pl Diablo 2 hogy mást nemondjak<#banplz>#banplz>
ja!
atombomba, vegyiegyver, stbstbstbstb
meddig lehetne sorolni a nagy XX szazad ertekes, maradando...
atombomba, vegyiegyver, stbstbstbstb
meddig lehetne sorolni a nagy XX szazad ertekes, maradando...
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Egy valamit biztos képes lesz alkotni, amire emlékezni fognak: Elcseszi ezt a bolygót...
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Az biztos hogy egy szép kor lehetett , remélhetõleg a jelen is tud maradandót és értékeset alkotni .. amire 2000 év múlva tisztelettel nézhetnek az emberek..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hát tény, hogy nem fröccsöntött mûanyagból van.
Hát igen, az ókor mesterei utánozhatatlanok. És ha belegondolunk h. abban az idõben ilyen pontos számításokat végeztek, mikor nem lehettek túl kifinomult eszközeik, távcsöveik...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"Hat és fél perces pontossággal kiszámította az esztendõ hosszát, kifejlesztett egy skálát a csillagok fényességének osztályzásához, elsõként jegyzett fel egy nóvát, elméleteket alkotott a Nap és a Hold mozgásáról, minõségi bolygó megfigyeléseket végzett és mintegy 1000 csillagot katalogizált."
tudott ez az ember. arról nem is beszélve, hogy ezekért egyenként is megégették volna a középkorban...
és természetesen a szobrásznak is jár elismerés, hogy olyan pontossággal felfaragta a csillagokat a márványgolyóra, hogy azt több mint kétezer év után mi is tanulmányozhatjuk 😊
tudott ez az ember. arról nem is beszélve, hogy ezekért egyenként is megégették volna a középkorban...
és természetesen a szobrásznak is jár elismerés, hogy olyan pontossággal felfaragta a csillagokat a márványgolyóra, hogy azt több mint kétezer év után mi is tanulmányozhatjuk 😊
← ElőzőOldal 3 / 3