Számítógépes játékokkal élmény lehet a tanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÚRISTEN LY-VEL ÍRTAM A VAJON-T ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"Balekok, Cumi, Hanta!"
köh, köh, valyon honnan ismerõs ez nekem? <#idiota>#idiota>
köh, köh, valyon honnan ismerõs ez nekem? <#idiota>#idiota>
Az ott, a pontozott rész alatt az aláírás, azért van ott hogy tudassa másokkal (sajnos nem túl sok sikerrel) hogy amit írok az a saját nézõpontom.
Mi az hogy szerinted? Nem a taiwani orvosok szerint?<#confused>#confused>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Köztudott, hogy sok mindent fejlesztenek a játékok.
Az FPS -ek jobb reflexeket, jobb térlátást adnak (könnyebben igazodik el pl. térkép alapján).
Egy angol nyelvû RPG (amiben történet is van) hihetetlen mértékben segíti az angol nyelv tanulását.
A stratégiai játékok kedvelõ pedig egy idõ után nagyon sok mindenre tudnak egyszerre figyelni, javitja a koncentrációt.
stb...
Ezek mellett szinte mindeggyik javít a helyzetfelismerési képességeken. Ugrásszerûen megemeli a számítógépkezelés szintjét (egérmozgatás sebesség, gyors gépelés).
Az FPS -ek jobb reflexeket, jobb térlátást adnak (könnyebben igazodik el pl. térkép alapján).
Egy angol nyelvû RPG (amiben történet is van) hihetetlen mértékben segíti az angol nyelv tanulását.
A stratégiai játékok kedvelõ pedig egy idõ után nagyon sok mindenre tudnak egyszerre figyelni, javitja a koncentrációt.
stb...
Ezek mellett szinte mindeggyik javít a helyzetfelismerési képességeken. Ugrásszerûen megemeli a számítógépkezelés szintjét (egérmozgatás sebesség, gyors gépelés).
Ja tényleg, errõl volt is vmilyen cikk hogy azok (asszem Taiwani orvosokon nézték) az orvosok akik rendszeresen játszanak ügyesebbek 😊
És arról itt még szó sincs, hogy a szem-kéz mozgás-koordinációt is fejleszti majdnem mindegyik real time jellegû játék (verseny, FPS, RTS).
\"Morituri Nolumus Mori!\" http://war3.replays.hu
én meg a bard's talebõl meg a curse of the azure bondsból, meg papir RPG szabálykönyvekbõl
egyszerüen amikor 4x néztem meg hogy mit jelent egy szó, megjegyeztem
egyszerüen amikor 4x néztem meg hogy mit jelent egy szó, megjegyeztem
Bár ez a cikk inkább arról szól hogy a fasz amerikaiak a Simsbõl tanulják meg a saját anyanyelvüket de attõl függetlenül tényleg lehet a játékokkal nyelvet tanulni én pl. a Fallout sorozat + szótárból szedtem össze az angol alapjait 😊