10
  • haxoror
    ÚRISTEN LY-VEL ÍRTAM A VAJON-T ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • haxoror
    "Balekok, Cumi, Hanta!"

köh, köh, valyon honnan ismerős ez nekem?
  • Tetsuo
    Jóvanna, csak már unom ezt a reklámbuzi fílinget..
  • haxoror
    Az ott, a pontozott rész alatt az aláírás, azért van ott hogy tudassa másokkal (sajnos nem túl sok sikerrel) hogy amit írok az a saját nézőpontom.
  • Tetsuo
    Mi az hogy szerinted? Nem a taiwani orvosok szerint?
  • Kristóf
    Köztudott, hogy sok mindent fejlesztenek a játékok.
    Az FPS -ek jobb reflexeket, jobb térlátást adnak (könnyebben igazodik el pl. térkép alapján).
    Egy angol nyelvű RPG (amiben történet is van) hihetetlen mértékben segíti az angol nyelv tanulását.
    A stratégiai játékok kedvelő pedig egy idő után nagyon sok mindenre tudnak egyszerre figyelni, javitja a koncentrációt.
    stb...

Ezek mellett szinte mindeggyik javít a helyzetfelismerési képességeken. Ugrásszerűen megemeli a számítógépkezelés szintjét (egérmozgatás sebesség, gyors gépelés).
  • haxoror
    Ja tényleg, erről volt is vmilyen cikk hogy azok (asszem Taiwani orvosokon nézték) az orvosok akik rendszeresen játszanak ügyesebbek :)
  • Mort777
    És arról itt még szó sincs, hogy a szem-kéz mozgás-koordinációt is fejleszti majdnem mindegyik real time jellegű játék (verseny, FPS, RTS).
  • Cat #2
    én meg a bard's taleből meg a curse of the azure bondsból, meg papir RPG szabálykönyvekből
    egyszerüen amikor 4x néztem meg hogy mit jelent egy szó, megjegyeztem
  • haxoror
    Bár ez a cikk inkább arról szól hogy a fasz amerikaiak a Simsből tanulják meg a saját anyanyelvüket de attől függetlenül tényleg lehet a játékokkal nyelvet tanulni én pl. a Fallout sorozat + szótárból szedtem össze az angol alapjait :)