10
-
haxoror #10 ÚRISTEN LY-VEL ÍRTAM A VAJON-T ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
haxoror #9 "Balekok, Cumi, Hanta!"
köh, köh, valyon honnan ismerős ez nekem? -
#8 Jóvanna, csak már unom ezt a reklámbuzi fílinget.. -
haxoror #7 Az ott, a pontozott rész alatt az aláírás, azért van ott hogy tudassa másokkal (sajnos nem túl sok sikerrel) hogy amit írok az a saját nézőpontom. -
#6 Mi az hogy szerinted? Nem a taiwani orvosok szerint? -
Kristóf #5 Köztudott, hogy sok mindent fejlesztenek a játékok.
Az FPS -ek jobb reflexeket, jobb térlátást adnak (könnyebben igazodik el pl. térkép alapján).
Egy angol nyelvű RPG (amiben történet is van) hihetetlen mértékben segíti az angol nyelv tanulását.
A stratégiai játékok kedvelő pedig egy idő után nagyon sok mindenre tudnak egyszerre figyelni, javitja a koncentrációt.
stb...
Ezek mellett szinte mindeggyik javít a helyzetfelismerési képességeken. Ugrásszerűen megemeli a számítógépkezelés szintjét (egérmozgatás sebesség, gyors gépelés). -
haxoror #4 Ja tényleg, erről volt is vmilyen cikk hogy azok (asszem Taiwani orvosokon nézték) az orvosok akik rendszeresen játszanak ügyesebbek :) -
Mort777 #3 És arról itt még szó sincs, hogy a szem-kéz mozgás-koordinációt is fejleszti majdnem mindegyik real time jellegű játék (verseny, FPS, RTS). -
Cat #2 én meg a bard's taleből meg a curse of the azure bondsból, meg papir RPG szabálykönyvekből
egyszerüen amikor 4x néztem meg hogy mit jelent egy szó, megjegyeztem -
haxoror #1 Bár ez a cikk inkább arról szól hogy a fasz amerikaiak a Simsből tanulják meg a saját anyanyelvüket de attől függetlenül tényleg lehet a játékokkal nyelvet tanulni én pl. a Fallout sorozat + szótárból szedtem össze az angol alapjait :)