HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
egy isten vagy! 😄
régen meg volt és eszembe jutott, hogy olyan jó dallama van és ez nekem újra kell! <#buck>#buck>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
a szentesi sportnapról tudsz valami infót?
nem nagy különbség 😊
de ugy van bérlet meg ilyen kombinált jegyek
www.volt.hu
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
CYPRESS HILL!!!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Redman az fasza, és ja DMX, az ugye nincs bajodra! Annyira jó a mély, hörgõ hangja!!!
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Akit érdekelne,hogy egy bandában rappeljen az írjon,jah és ,ha lehet akkor budapesti legyen!!!!!!!!!!!!
([email protected])
Píííííssszzzzzzz
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
legalább vki figyel 😄
btw kijött Bun B új albuma a II Trill. Érdemes belehallgatni, szövegileg nem kiemelkedõ, viszont aki szereti a déli zenét, annak nagyon tetszeni fog 😉 /nekem legalábbis nagyon bejövõs/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
külföldi elõadó? Methodman,Redmen, Wu-tang, House of spain meg mittomén...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lil' wayne ft. Static Major - Lollipop
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
MIért nektek mi jön be? Magyar hip hop? Mint az Animal Cannibals, vagy mi? Segítsetek, fáradok és nem jutnak eszembe elõadók, pedig a külföldi rap-et szeretem nagyon!
Én nagyon szerettem 2 pac-et. De azért most a nagyokat, Jay-Z, Puff Daddy, Bobby Brown fia most nagyon menõ, de várjunk csak
http://youtube.com/watch?v=nfUjfioAnKY
Most erre a számra nagyon rá vagyok kattanva!!!
Vélemény?
sztem full olyan
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Funkrodeo
Fürkészõ Elemek
Trogaz
Jossa és Chille
Wolfie
Brékó
R.O.D.
Hemapopu
A.R.T.
Hybrid
Rhyme Project
Sample Delix
Pluside
Ruthless Gangstars
Hátshow sor
Firma
Hõsök
Csiga
Fluorid
V.S.O.P.
Különvélemény
AC
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
átlehet írni ándörgrándgecire nyugodtan-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor