6524
10571093361148553957.jpg
  • reaper4
    le lehet szedni ezt vhonnan? vagy ekecseljek :)
  • reaper4
    ütős cucc
  • tigeroo
    La Cosa Nostra

• Csesza
    Mc Forma - Szárnyalok (km. KynGa)
  • tigeroo
    slang-bang

Piroska és a Farkas:
    Va'hun a francba' vót egy kis gáré. Tök gány piros ruciban pengetett, oszt mindenki csak úgy hítta, hogy Piri. Ilyet szót neki az őse:
    - Na, a grószmutter szarul van, nyomass neki valami kaját mer' kiveri a balhét, vagy még eldobja a kanalat itt nekünk vazzeg.
    Az öreglány állat gáz kégliben lakott a dzsuvában. A Piri elkezdett nyomulni a dzsuvába, gondolta leggalább lenyom egy pár gazt. Totál oda vót a ganéba', oszt nem bírt a vén tyúk kérójához érni. Sakál egy szitu! Közbe' meg jött a Pittbull és nyomta a vakert neki:
    - Na mi a pálya, mi? Mér nem a dizsibe' nyomatsz, kiscsaj? Full DJ van a városba', mindig ott szoktam zsibbadni vazeg. Hullasirály! Na kamázod?
    - F*szt. Le ke' padlóznom az anyagot a grószmutteromnak, mert megmurdel.
    - Na ájjjá' má' le, assz' lazzujjá'! Itt ledzsanázó' feszt egyenesen, oszt ott is vagy a vén szatyorná'. Megdobod a cuccal, aztá' veretünk a dizsibe' a faterom verdájával. Vágod?
    - Ja , zsírfrankó. Te addig hesszelj itt vazeg! - azzal Piri húzta a belét a grószhoz.
    Nagy szopás vót, mert a Pitbull átb@szta a rihonyát a rizsával, oszt a hosszabbik utat mutatta. Közben ő meg eldöngetett a muttihoz, lenyomta és beburkolta. Patentra fonnyadt vót a vén csont, a Pittbull még flammosabb lett tőle. Gondolta betolja a Pirit is. Ledöglöttt a nyanya helyére az ágyba, oszt várta a Pirit.
    Be is kolbászó't a kis gyökér, oszt skubizta a Pitbullt az ágyban:
    - Te muttter, mér' olyan köcsög a pofád?
    - Há' mer a csehóba' leverték a glazúromat egy lavórral, vazzeg.
    - Oszt mér' vagy büdös?
    - Atom a hónaljgátlóm, mit cikized? Van viszont egy pattanás a nyelvemen, azt skubizd meg! - azzal tátotta a pofáját. A nyomott surmó benézettt, erre bekajálta őt is a Pitbull. Utána horpasztott egy királyt a pecóban.
    Megszívta mer' jöttt a Piriék spanja. Na az ki is sasszerolta, hogy valami nem kóser. Addig sasolt a kéglinél míg kiszúrta, hogy a Pitbull heggeszt a dikón. Adott neki egy akkora sallert, hogy a dög lepetézett. Előnyeste a pillangókalefot, oszt megrajzolta a Pitbull gyomrát. Dőlt belőle a mutter, a Piri meg a szar. Tök evribadi vót a buli, burkoltak, pikkeltek, piáltak reggelig.
    Egyedül a Pitbull nem komálta a témát, mer' ha valakinek csengettek, akkor annnak akármilyen a felhajtás, mégse egy nagy vaszizdasz a téma.
  • tigeroo
    basszátok meg én meg 400km-ről mennék be:P
    nagyon gondolkozom rajta...de a hosszú út..hát az eléggé negatív tényező
  • kikeeeSan
    huhh mennek en is ebbe a partyba..picsaba...
    multkori is legandassa valt:D
  • Csesza
    nah zsíír, ez az a szám amit partyn is lenyomtak az új szólóról
  • cucma
    Tirpa-Tirpa
    Killakikitt
  • REPS0L
    aztán nehogy a lehányt motor adja a 2. pofont :D:D:D
  • Rockynhooo
    majd bebaszok aztá lehányom motorod jo lesz az :D

hogy legyen má zene is :D
  • REPS0L
    na ja, de az 20. után lesz, baszod. :D
  • Rockynhooo
    majd topik talin fogunk úgyis :D
  • REPS0L
    baszod de 20 már minnyár itt van, aztán rokinnyóval még életembe nem pacsiztam le :D
  • hunbasser
    nnaaa végre valaki menne már :_ hozzad rockynhooo bástyát,le kell vele spanolni :D
  • REPS0L
    gyerünk má baszod, alszok nálad :D
  • LasDen #2804
    nincs semmim....amúgy meg csak a kezdet és a punnany érdekelni a felsoroltakból....
  • hunbasser
    és te jössz? :D
  • Csesza
    jah :ASDASdasdsads
  • Csesza
    jah, killakikitt is olyan 15-20 volt nekem (mindennel 1üt)
  • LasDen #2800
    akkor maj megnézed az ismétlést :D
  • Rockynhooo
    szerintem én még szarabbul állok mint Csesza :D
  • hunbasser
    te nem jössz??? :D
  • Rockynhooo
    hát jah igazad van 10k kell akkor már ha megy az ember :D
  • hunbasser
    :Dddddd hát az nekem se adná úgy,de szerencsére erre tudok félretenni lét :)
  • Csesza
    hábiszti :D
  • LasDen #2794
    akkor csövezel....vagy szopol :D
  • Csesza
    jah, persze, főleg h nekem fel, 3 óra az út :D (ami nem ingyen van) + én nem az vagyok aki felér este, végignézi a koncertet, iszik egy sört és haza megy az első busszal :D
  • LasDen #2792
    két cigit és két sört beáldozol és már megis van a zsé....
  • Csesza
    hát nekem jelen pillanatban nincs mit odaáldozzak, örülök ha a cigi és sörpénzem van :D
  • hunbasser
    nekem sincs,de most minden fillért oda áldozok,ilyen buli egy évben kb 2x van: ilyenkor meg szilveszter előtt a díjkiosztón.
  • Csesza
    nagyon közel van az a 20.a :/

és nekem perpill nagyon nincs rá keretem
  • hunbasser
    erre jössz?
  • Csesza
    ejjjj :)

múltkor a killakikitt sem volt piti :D
  • hunbasser
    uhh,20-án mi lesz a dürerben :D:D:D

Funk,Hősök,NKS,Norba,Bankos,Kezdet,Punnany Massif,DJ Zomblaze,DJ Frequent,Kool Kasko ajajajjajjajajjj 900 ft :D alaphogyottleszek
  • Bulykin
    kis ember - nagy rapper
  • tigeroo
  • Bulykin
    ez várós, jó lesz nagyon
  • LasDen #2782
    mennyire kész van mindenki :D
  • Matt07
    egyik legjobb Steve-től :)

nekem magyarok közül jelenleg ez tetszik úgy igazán: