HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
ha nem pesten lenne, akkor el is mennék, de az messze van nekem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

reaper4
erõltetett, ötlettelen, tehetségtelen fos. még mindig a hatása alatt vagyok... hallgatok 1 kis fhészeket vagy akkezdet phiait, h lenyugodjak 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nagyon szar 😄 fúú bazze ááááááááá rettenet.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

" mért más szinû itt minden? mit gondolsz? mit gondolsz? "

ennek a rap számnak kéne a címe

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Egy AMPS nevû csapat Kecskemétrõl!

Érdemes õket végighallgatni...
Nekem manapság ez a fajta zene jön be
<#worship>RESPECT<#worship>
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hy! Mexyke-Árnyékból jöttem!>http://losmexicana.mlap.hu
Ancsee
Nincsen kedvem
te tudsz ajánlani valami jót ?😄<#buck><#buck>

REPS0L
ha felveszed videóra és megmutatod nekünk, tudunk <#gonosz1>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ancsee
Tudtok bocsi 😄

Ancsee
Halii valami jó hip-hop musicot tudok ajánlani amire lehet jót táncolni ?<#buck>

mabbak
Ha olyan zenét szeretnél amiben tényleg masszíroz a basszus akkor, csak egy nevet mondhatok: Lil' Jon. Szinte bármelyik mûvében maradhatunk, de örök klasszikusok: Throw it up, Push that nigga, push that ho, Rep yo city, etcetera etcetera. Tengernyi remixe van, tyúbon keress rá, és kapd le az audio sávot. De mondom bármelyik muzsikájában szép mélyek vannak, tökéletes ótózós hiphapp zene.
Jah és egy jó muzsika.
aotp - tear it down

eio.
segítséget szeretnék kérni tõletek egy album megtalálásban és letöltésében. ha esetleg valakinek megvan és feltöltené vhova, vagy esetleg tud torrent linket adni azt nagyon megköszönném.
az album címe a következõ : The World According to RZA
htx.

asfa
attól függ milyen árban gondolod?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fido4life
miylen mikrofont tudnátok ajánlani otthoni felvételre ?

Tufa
reaper4
pl? hála az égnek nekem ez kimaradt, de azért meghallgatnám mirõl beszélsz...

Tufa
én klippeket nem nézek, csupán kocsiban jobban szeretem ha maszíroz a basszus, a szövegre meg úgyis nagyon ritkán figyelek oda 😊 Ezért említettem pl souljaboyt is azok közé amilyen jellegû zenét keresek, mert az a két szám amit hallottam tõle, tetszett. 😊

jax
Hátja, vannak Dre klippekben is nagyfelnik, kurvák, de nem mocskosul erõltetve millás ékszerek szószerint orrba-szájba, mint a south side-nál. Van pár elõadó délrõl aki bejön, de ma már eltünt a rapbõl az az érték amiért anno megszerettem. Ezzel sztem vannak így páran, ezért is mennek annyira az oldschool dolgok. Most a kinti dolgokról beszéltem.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Tufa
persze, de egy nwa picit már más kategória, amíg õk ténykedtek nem volt még szó pénzrõl olyan mértékben mint manapság. Viszont miután szétmentek és pl dr.dre vagy ice cube elkezdett soloban is alkotni, elõjött ott is a pénz, autók mint téma szépen lassan..

jax
Azért egy NWA és Soulja Boy között nem csak az alapzene a különbözõ...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Tufa
ugyanannyi "mondanivalója" van azoknak is mint amiket te hallgatsz, max az alap más.. mindenki csóró csak az elõadó nem, ugyanez van mindenhol. az amcsik kimondják, a magyarok burkolva teszik érzelgõs körítéssel amitõl te úgyérzed hogy az "4 eva".

bodesz
vki megmondja nekem hogy a faszomba alakult ki ez az új hiphop/rap pattogós faszság???solja boy és a többiek...pff szánalmas mind...
old school és underground 4 eva

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tufa
hali. nincs véletlenül valakinek egy olyan netes (torrentes) forrása ahonnan új, akár promo albumokat lehetne tölteni, leginkább amerikai elõadóktól(unk, soulja boy, t.i. és hasonló nagybasszus zenékre gondolnék elsõsorban) . filemp3 eléggé sovány mostanában 😞

LasDen
az egész Raptorz album iszonyat.....a legjobb......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezeréves szám, de a mondanivalója nagyon igaz. tényleg mindent átveszünk az angolból és azzal menõzünk.

Raptorz-angolosan kérem

ha flasshel nem mûködne

Kérem kapcsolja ki!

szenkjú!
én követtem el a dolgot...van még egy pár demo felvételem,de nem akarom annyira promozni,csak ide bedobtam,kíváncsi vagyok egy-két véleményre,szeretnék a készterméknél minõségre törekedni.
hát alapzene téren szerintem AZA,Day,MIL...
meghallgattam. teljesen rendben van a fló meg a szöveg <#eljen>
elsõ Demo felvételnek meg lényegében mindegy, hogy milyen lopottszar az alapja, ott nem azt kell nézni 😊

Kérem kapcsolja ki!

LasDen
Triek, Artos, Skillz.....ezeknek is iszonyat alapzenéik vannak.......

Reaper,
köszi,hogy meghallgattad😊próbálkozom...
kharaj
jax
300-400 dollár? Ne csináld már...
Itthon 5000ért már megkapod a legjobb beateket. Nézz szét myspace oldalakon. Ja, meg pl itt vannak ütõs Day beatek.

Hello!

Venni akarok egy rap alapzenét amire lehet küldeni, szerintetek ez megérné, tetszik? Mert külföldön mindenhol 300-400 dollár között mozognak...

http://www.vatera.hu/rap_alapzene_elado_exkluziv_ajanlat_100635219.html

Vagy esetleg tud valaki egy olcsóbb alternatívát?

Üdv.
reaper4
nekem bejön <#eljen>. az alap tényleg nem a legjobb, de csak így tovább!
peace

Kaplan
Ide is berakom, megígértem srácok.

"Sziasztok!
Elkészítettem elsõ demo jellegû felvételemet,házi körülmények között.
Vélemények,kritikák jöhetnek...
kharaj - kálváriám bootleg
A beat viszonylag kezdetlegese,de a szövegre,flowra várom a gondolatokat, elõre is köszi annak,aki meghallgatja.
bless
kharaj"

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sypho
Hali! Ha vkinek megvan : Dr Dre & Ed Lover - Back Up Off Me hosszú változata tolja fel vhova lécci!

Köszi!<#zavart1>

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

reaper4

LasDen
gondolom kitaláljátok, hogy kirõl szól.....

Énvagyokazapád
anno ezekkel az arcokkal breakeltem 😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

toysoldier
köszi <#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
hali
vki fel tudná tölteni nekem ezt a számot?
Deego - Izgalmas dolgok

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

BIG thx<#worship><#sir><#worship>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

minnyár feltöltöm

segitsetek plz ezt a zenét honnan tölthetném szerezhetném meg?:
bankos- nincs mit

Bár az alapja kicsit innen is onnon is szedek valami de azért valahol elkell kezdeni (egy kis respect azért)