HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Rockynhooo
omg tényleg.. 😄 nem nagyon szoktam töltögetni mert nagyon gagyi netem van de yo hogy mondod 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bulykin
ki lehet választani h mit akarsz letölteni, nem muszály az egészet😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Rockynhooo
vágom ilyen torrentet találtam de itt egybe fennt van minden, nekem meg csak ez az album kéne mert minden más megvan... de ha nem lesz meg senkinek akkor lerántom az egészet..

Bulykin
http://btjunkie.org/torrent/N-W-A-Discography/378102ce292a79be8bdf005b34acf28e9b0018db1ecb

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Rockynhooo
valakinek megvan az N.W.A. and the Posse címû album ? ha igen plz dobja már fel vhova. ty

Morphin
a klip jó ötlet,de a szám egy nagy f*s...ne menjünk bele miért.csak személyes vélemény volt<#vigyor4>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bodesz

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

LasDen
a kiadott lemezek száma nem minden esetben egyenlõ a jó zenével. Kiadhatok én is 5 lemezt a következõ 2 évben, de attól az még szar lesz.
Az hogy nem hallasz róla általában azért van, mert nem is törekedik rá az ember, hogy újat ismerjen meg, mer jó a régi (legalábbis én így voltam). De az internetnek hála - 😄 - ma már sokkal könnyebb az egész. Egy kis utána járással olyanokra akadok, akikrõl még nem is hallottam és nem bántam meg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Murder3
hát a 8 diagramson azért van 1 pár jó track.
Nekem legalábbis.
Igazad van de a wu azért eklégéé kiemelkedik ha csak a clánt nézzük hogy hány éve léteznek meg a killa bees is tartalmaz 1 rakás jó reppert meg még az WU affilatiról nem is beszélve.
Meg hogy hány összesen kiadott lemeze van az egész wu famnek az azért fiygelemre méltó.
Pl sok wu elõadó sokak számára ismeretlen ezt így is nézhetjük.
De igaz a wun kívül is van sok jó rapper akirõl nem hallani de ha nem hallani róluk akkor nem mondható jónak mert elõbb utóbb biztos világszerte felfigyelnek rá.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LasDen
nem csak a Wu az igazi rap.......több ezer olyan együttes/elõadõ létezik manapság amerikában, akinek a zenéjétõl lehet letennéd a hajad....csak nem hallasz róluk, mert nem ismertek....amúgy meg a Wu a 8 diagrams-szal jól befürdött....szóval õk is kezdenek fakulni.... 😄 Na nem mintha nem kedvelném õket, de sokan rajtuk kívül iszonyat zenét játszanak....régen és ma is........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bld
ez tényleg jó volt😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Rockynhooo
köszi

Murder3
Na ha rapet akartok hallgatni akkor nektek a Wu tanget ajánlanám az a z igazi rap.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Bulykin
ázsiai rappel hogy álltok? én nagy távol kelet fan vagyok, szeretem az ázsiai zenéket, nem feltétlen a rappet😊
itt egy kis ízelítõ:
Drunken Tiger feat. T - 내가 싫다 MV
és a kedvencem:
Drunken Tiger - 8:45 Heaven

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

toysoldier
Hali
vki le tudná írni, hogy az új AC albumon melyik számban kik a közremûködõk?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mégis csak megvan. vennem kellene már uj szemeket is. na mindegy. mégegyszer köszi.
ez az. pont erre gondoltam. köszi szépen. (de lemaradt a link.)
Csucsu2030
Üdv!
Felraktam IDE a Nelly Furtado topicba!

NINCS mit

bocsi hogy belezavarok, de egy gyors kérdés: "NELLY FURTADO Do It maxi nincs véletlenü meg valakinek? és ha megvan megosztaná velem? köszi.
hooah
Hali,azért ha valaki tudna ilyen stílusú zenét (mint amilyen a klipp elején) az linkelje már be pls.

hooah
Hello láttam egy klippet és meg szertném kérdezni, hogy a hip-hop-os aki az elején meg a végén énekel az ki, vagy hogy vannak-e még számai amit ismer valaki.

bodesz
sport na az maradt ki

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
ezt pont te mondod???pff
mind1 én má leszarom ezt a veszekedést ha vkinek olyan zene jön be ami semmitmondó és pattogós az üteme hallgasson vmi más mûfajt mert sztem ez nem tartozik a hiphophoz csak vmi elbaszott souljaboy és társai.tönkreteszik az egész ezt az egész kultúrát azzal amik õ maguk...telepénzelt kis fekanigák akik lenézik az old school hiphopot vagy figyelembe se veszik meg az undergroundot.az undergroundnak igenis van mondanivalója(többé kevésbé)
én nem téged akarlak oltani.te sem tehetsz róla hogy ez a szánalom behálózott mert bevallom én is hallgattam hasonlókat régebben.pattogósabb stb zenéket.rájöttem nem kelett volna xD
az hogy tömik az embert pénzel hogy vegyen a szájába csilivilli mûfa(mert az való nekik)...fogakat meg nyakukba 20kg fuxot meg mittomén az rég nem hiphop hanem egy felvágós pöcs aki megérdemelné hogy vki jól szétrugdossa a seggét.CSAK A PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ ebbe már nincs semmi más.
divatzene az egész...nem tudok rá mást mondani má mindennek elmondtam 😄
és a divat miért is van PÉNZÉRT.mások mondják meg az embernek mi a divat(haverom olvasta vhol hogy télen a férfiaknak a divat a szûk gatya.rohanjatok emberek heréltessétek magatokat és vegyétek a szûk farmert!)
na ez az amibõl a hiphop nemkér semmit de télleg SEMMIT!

LasDen
én általában azt szoktam hallgatni ami tetszik 😄

Tufa
Az a baj hogy te bemesélted magadnak amit te hiszel jelenleg errõl az egészrõl. Csupán annyi a baj hogy tévesen...

Rockynhooo
hiphop.hu-n írták anno

bodesz
ezt még lehetne ám sod...sorolni

bodesz
úristen.ez fájt
amit TE hallgatsz az monoton 20szor mondják el ugyanazt és amit mégsem mondanak semmit.remélem ezt érted...valamit nagyon rosszul látsz át vagy én nem is tudom...

Tufa
a hip-hop egy életstílus, de egy zenei mûfaj is

Rockynhooo
a hiphop életstílus, kultúra.. mely 4 részbõl áll:
-Graffiti
-Break
-Mc-zés
-Dj-zés (ebbe nem vok biztos mert van bennem pár sör xd)

LasDen
de pont ezaz amit nem értek.....én eddig úgy tudtam, hogy van a hiphop mint életstílus...azon belül vannak a rap zenék, aminek rengeteg válfaja van.....

Tufa
Az esetek 90%ában azért a hip-hop részlegbe inkább az ilyen hogyismondjam, izgalmasabb zenéket teszik. Olyanokat amire táncolnak a fiatalok, ami élvezhetõ és masszírozza a hátam a kocsiban 😊)) A rap pedig inkább a monoton alap, ahol már inkább a szöveg számít.
Én legalábbis valahogy több mondanivalót vélek felfedezni egy rap zenében mint akármelyik hip-hopban

LasDen
nem arra írtam......azzal egyet értek 😄
#2258 erre ment...."Még szerencse hogy ez hip-hop topic is egyben 😉 Talán nem Rap zenéket kértem." - ezt a részt nem tudom értelmezni..... 😄

jax
de, azért írtam h átjön az érzés, a hiphop érzése vágod, az egész feeling, tudod "how you walk, talk, live, dress..." 😄😄😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

LasDen
lehet én vagyok tudatlan, de a hiphop az nem az életstílus és a rap pedig a zenei része???

jax
A zene univerzális, az a Gangstarr track a linkben itt is kemény, kint is kemény. Lehet h nem lehet minden szót magunkra venni, de az érzés átjön, a hiphop amit szeretek/szeretünk. Persze itt kicsiben van minden, de ez csak ne gátoljon már.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

LasDen
nemtom ti hogy vagytok vele, de számomra nagyon nehéz meg hallani a szavakat, mert eléggé érthetetlenül beszélnek + szlengben is 😄 De azé 1-2 szót/mondatot megszoktam érteni a számokból....de abból nemtom összerakni a mondanivalóját.....v csak 1-2 esetben......

Tufa
Még szerencse hogy ez hip-hop topic is egyben 😉 Talán nem Rap zenéket kértem.. Az a baj egyébként hogy te egy elvontabb, keményebb alapú rapzenénél már olyasféle mámorba (vagy inkább úgymondom hogy érzésbe) kerülsz hogy azt hiszed hogy annak a szövegnek rengeteg mondanivalója van (és gondolom a szõr is feláll a kezeden tõle, bár a szöveg javarészét nem biztos hogy megérted...).
Ahogy mondtam, ezeknek a zenéknek vagy a pénz, vagy egy kitalált történet a tartalma, valós mondanivalója csak keveseknek van. Az utolsó mondatom mindkét ellenérve vonatkozik a linkedre.
Ezeket a zenéket különben sem a magyar "gansztáknak" csinálják, az amerikaiaknál talán kicsit nagyobb a piac erre (és ott meg is értik amirõl szó van, talán)

bodesz
"ugyanannyi "mondanivalója" van azoknak is mint amiket te hallgatsz, max az alap más.. mindenki csóró csak az elõadó nem, ugyanez van mindenhol. az amcsik kimondják, a magyarok burkolva teszik érzelgõs körítéssel amitõl te úgyérzed hogy az "4 eva". "

nyugodtan elmehetsz te is soljaboynak.SZÁ NAL MAS!!!mást nem tudok rá mondani...ha vki nem érti 1 szám mondanivalóját az ne is hallgasson zenét.nincs értelme egyszerûen.mi a mondanivaló 1 soljaboyos vagy hasonló számnak??? mond el pls.KIVÁNCSI VAGYOK RÁ...az ilyen fajta számok 80% nemszól másról hogy igen aranyfogaimvannak partyzok,dejólnyomom stb stb sok szánalmas dolog...EZ NEM RAP

ajánlom

asfa
nincs mit remélem tudtam segiteni 😉

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fido4life
Rendben akkor ezeket a márkákat lejegyzem valahova, legalább már megvan a motiváció arra hogy keressek munkát 😄 Kösz az info-t.

asfa
huha.. az necces.. hát nekem Beyerdynamic-om vna.. az kifejezett koncert mikrofon, és mondjuk én drágábbért vettem joval, de azt hiszem ez egy nagyon megbizhato márka, minõségi. azt hiszem a legolcsobb az 8-9-10körül a beyerdynamic-nak, hát nemtudom érdemes e megprobálni.. Midnight Blues amirõl még jokat hallottam..azok ilyen ár körül találhatóak, azt hiszem egy kettõ
de ha hosszabb távra tervezed mindenképp érdemes karácsonyra egy nagyobb beruházást én amondó vagyok

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Fido4life
mindenképpen 10 alatt, amivel lehetne egy valamennyire jó bemutatkozó produkciót csinálni (persze tudom hogy nagyrésze tõlem függ, de a szövegek nagy része már megvan csak az eszköz kéne)

toysoldier
már nemkell, megvan. ^^

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
hali
feltöltné vki ezt a számot, ha megvan neki?

Animal Cannibals - Északon Délen

elõre is kösz

Rockynhooo
nekem is 3 óra :S de évente egy ilyen megéri úgyvok.