HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Az hogy nem hallasz róla általában azért van, mert nem is törekedik rá az ember, hogy újat ismerjen meg, mer jó a régi (legalábbis én így voltam). De az internetnek hála - 😄 - ma már sokkal könnyebb az egész. Egy kis utána járással olyanokra akadok, akikrõl még nem is hallottam és nem bántam meg 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem legalábbis.
Igazad van de a wu azért eklégéé kiemelkedik ha csak a clánt nézzük hogy hány éve léteznek meg a killa bees is tartalmaz 1 rakás jó reppert meg még az WU affilatiról nem is beszélve.
Meg hogy hány összesen kiadott lemeze van az egész wu famnek az azért fiygelemre méltó.
Pl sok wu elõadó sokak számára ismeretlen ezt így is nézhetjük.
De igaz a wun kívül is van sok jó rapper akirõl nem hallani de ha nem hallani róluk akkor nem mondható jónak mert elõbb utóbb biztos világszerte felfigyelnek rá.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
itt egy kis ízelítõ:
Drunken Tiger feat. T - 내가 싫다 MV
és a kedvencem:
Drunken Tiger - 8:45 Heaven
vki le tudná írni, hogy az új AC albumon melyik számban kik a közremûködõk?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
mind1 én má leszarom ezt a veszekedést ha vkinek olyan zene jön be ami semmitmondó és pattogós az üteme hallgasson vmi más mûfajt mert sztem ez nem tartozik a hiphophoz csak vmi elbaszott souljaboy és társai.tönkreteszik az egész ezt az egész kultúrát azzal amik õ maguk...telepénzelt kis fekanigák akik lenézik az old school hiphopot vagy figyelembe se veszik meg az undergroundot.az undergroundnak igenis van mondanivalója(többé kevésbé)
én nem téged akarlak oltani.te sem tehetsz róla hogy ez a szánalom behálózott mert bevallom én is hallgattam hasonlókat régebben.pattogósabb stb zenéket.rájöttem nem kelett volna xD
az hogy tömik az embert pénzel hogy vegyen a szájába csilivilli mûfa(mert az való nekik)...fogakat meg nyakukba 20kg fuxot meg mittomén az rég nem hiphop hanem egy felvágós pöcs aki megérdemelné hogy vki jól szétrugdossa a seggét.CSAK A PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ PÉNZ ebbe már nincs semmi más.
divatzene az egész...nem tudok rá mást mondani má mindennek elmondtam 😄
és a divat miért is van PÉNZÉRT.mások mondják meg az embernek mi a divat(haverom olvasta vhol hogy télen a férfiaknak a divat a szûk gatya.rohanjatok emberek heréltessétek magatokat és vegyétek a szûk farmert!)
na ez az amibõl a hiphop nemkér semmit de télleg SEMMIT!
amit TE hallgatsz az monoton 20szor mondják el ugyanazt és amit mégsem mondanak semmit.remélem ezt érted...valamit nagyon rosszul látsz át vagy én nem is tudom...
-Graffiti
-Break
-Mc-zés
-Dj-zés (ebbe nem vok biztos mert van bennem pár sör xd)
Én legalábbis valahogy több mondanivalót vélek felfedezni egy rap zenében mint akármelyik hip-hopban
#2258 erre ment...."Még szerencse hogy ez hip-hop topic is egyben 😉 Talán nem Rap zenéket kértem." - ezt a részt nem tudom értelmezni..... 😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Ahogy mondtam, ezeknek a zenéknek vagy a pénz, vagy egy kitalált történet a tartalma, valós mondanivalója csak keveseknek van. Az utolsó mondatom mindkét ellenérve vonatkozik a linkedre.
Ezeket a zenéket különben sem a magyar "gansztáknak" csinálják, az amerikaiaknál talán kicsit nagyobb a piac erre (és ott meg is értik amirõl szó van, talán)
nyugodtan elmehetsz te is soljaboynak.SZÁ NAL MAS!!!mást nem tudok rá mondani...ha vki nem érti 1 szám mondanivalóját az ne is hallgasson zenét.nincs értelme egyszerûen.mi a mondanivaló 1 soljaboyos vagy hasonló számnak??? mond el pls.KIVÁNCSI VAGYOK RÁ...az ilyen fajta számok 80% nemszól másról hogy igen aranyfogaimvannak partyzok,dejólnyomom stb stb sok szánalmas dolog...EZ NEM RAP
ajánlom
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
de ha hosszabb távra tervezed mindenképp érdemes karácsonyra egy nagyobb beruházást én amondó vagyok
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
feltöltné vki ezt a számot, ha megvan neki?
Animal Cannibals - Északon Délen
elõre is kösz