HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
nem is szeretne ebbõl élni...
egyáltalán nem vonom kétségbe h imádja és tesz az emberekért, sõt nekem az egyik személyes kedvencem nem 1 partyn tomboltam amin õ fellépett
csak kértem h ne hasonlítsa össze azt h ö hogyan tud haza jönni egy partyra meg azt hogy mi nem vagyunk ott minden nagyobb partyn
persze, kap pénzt a fellépésért, de azért mégis hazajönni, aztán meg vissza. szeretnie kell ezt a szart h jöjjön fellépni.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
A másik, hogy attól mer vki nemtudja, hogy Korboncnok Pisti Írországban van, akkor tróger???
***** arra szerettem volna rávilágítani hogy õ onnan idejön a közönségért, te meg párszáz kilométert sírsz...
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ezen kellene elgondolkoznod -.-
Kérem kapcsolja ki!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem lehet véleményem róla?? attól mer 50 éve a "szakmában" van még leszarozhatom.....egy 2 hete rappelõ srác zenéjérõl is rossz véleményt mondok ha olyan, de nála legalább fennáll az esélye hogy fejlõdni fog...
A másik, hogy attól mer vki nemtudja, hogy Korboncnok Pisti Írországban van, akkor tróger???
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de e felett is el lehetett volna siklani
de azért meg kell hagyni, hogy a SZSZ1-nek a klippje szinvonalasabb lett sokkal. ez a 2 végig csak egy helyszínen játszódik és végig egyhangú :S az album biztos jó lesz. Filo szerintem kimagaslik ebbõl a bandából.
Kérem kapcsolja ki!
Békés megyébõl meg szintén nem tudok csak így utazgatni egykönnyen...
Kérem kapcsolja ki!
amúgy meg de sztem itt mindenki ismeri a Kriminalt, személy szerint meg nálam 80%ban az szól a fülesbõl
nekem kb. 20e forintomba lenne egy olyan party és én nem tehetem meg, sajnos
busszal, kocsival egyaránt
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"
látszik, hogy Ianaa, Filo és Smile küldik a legjobban....meg még a Döme....de a többi annyira nem vót jó sztem....
mindenhogy xD
szövegbe fõleg Type tetszik meg Filo
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
amúgy meg vannak benne egész jó szövegek is, 1-2 mondjuk nem tetszik, + a csaj az nekem valahogy nem gyere be :S
DSP - Rydu - Connection - ez tényleg durva lesz 😊
kár h nem mi felénk
Start: 2009/04/10 - 23:59
2009. április 10. (péntek)
Szeged, Garaboncziás
5 éves születésnapi Wemsical Party!!!
TIBBAHNATION COMPILATION 5 TOUR
/TIBBAH, COF, PHAT, DEEGO, SISKA FINUCCSI, DIPA, BOM/
Dj Fegz (faderockaz, incident, wp)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
rohadt sok pénzbe kerül, legalábbis nekem egy party és ezt én csóró fõiskolásként nem tehetem meg ahogy a vidéki party arcok 80%a
itt ha nálunk voltak bulik, 99%ban ott vagyok, de nem tehetem meg, hogy sûrûn eljárjak Pestre ami nekem oda vissza kb. 350km
örülök ha fél évente vagy évente 1 össze jön
Kérem kapcsolja ki!