HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
te beteg vagy.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Depridol
csesza idézem a hszeidet
aztán szvsz köpd le magad a tükörben

#2442 Csesza

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Fido4life
találós kérdés. Vajon ki látható a képen ?

írtam én ilyet? mert nem látom...

Depridol
csak leírod te is a gondolataiddal magad
nem is szeretne ebbõl élni...

"ebbõl IS él"

egyáltalán nem vonom kétségbe h imádja és tesz az emberekért, sõt nekem az egyik személyes kedvencem nem 1 partyn tomboltam amin õ fellépett

csak kértem h ne hasonlítsa össze azt h ö hogyan tud haza jönni egy partyra meg azt hogy mi nem vagyunk ott minden nagyobb partyn

jax
én nem állok senki mellett, de tuti nem a reppbõl él 😄
persze, kap pénzt a fellépésért, de azért mégis hazajönni, aztán meg vissza. szeretnie kell ezt a szart h jöjjön fellépni.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

csak hogy ö ebbõl is él, nem a saját pénzén megy fellépni, ezt te sem vonhatod kétségbe

Depridol

Depridol
lasden írta:
A másik, hogy attól mer vki nemtudja, hogy Korboncnok Pisti Írországban van, akkor tróger???

***** arra szerettem volna rávilágítani hogy õ onnan idejön a közönségért, te meg párszáz kilométert sírsz...

Kérem kapcsolja ki!

jolvan, innentõl a téma legyen lezárva!

LasDen
az ilyen emberrel nem lehet tárgyalni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Depridol
nálad biztos többet puhapöcsû

Depridol
a saját koromon gondolkozzak?! írj vmi konkrétabbat szánalmas cucma

reaper4
ha menstruálsz, akkor nem kéne fórumoznod. majom

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Életkor: 18-25 között
ezen kellene elgondolkoznod -.-

Kérem kapcsolja ki!

LasDen
gratulálok....te is sokat tudsz a világról....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Depridol
össze-vissza írogatsz kisfiam, keress magadnak vmi lányt vagy fiút vagy önelégülj-ki shithead

LasDen
de milyen alapon osztasz minket??? attól mer én nem járok havi 100 partira már nem támogatom a hiphopot és nem érzem át.....???
nem lehet véleményem róla?? attól mer 50 éve a "szakmában" van még leszarozhatom.....egy 2 hete rappelõ srác zenéjérõl is rossz véleményt mondok ha olyan, de nála legalább fennáll az esélye hogy fejlõdni fog...

A másik, hogy attól mer vki nemtudja, hogy Korboncnok Pisti Írországban van, akkor tróger???

Rockynhooo
urrrrraaaammmm <#wilting><#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mindenkinek vannak ilyen kinyilvánulásai, nekem is vannak kb. ilyen véleményeim pár emberrõl, igaz általában nem oltom õket így fórumon, mert körülöttem is vannak emberek akik szerethetik

de e felett is el lehetett volna siklani

hát mivel Szeged közel van, büszke vagyok rájuk.
de azért meg kell hagyni, hogy a SZSZ1-nek a klippje szinvonalasabb lett sokkal. ez a 2 végig csak egy helyszínen játszódik és végig egyhangú :S az album biztos jó lesz. Filo szerintem kimagaslik ebbõl a bandából.

Kérem kapcsolja ki!

azért mert láttad élõben Steve-t még nem kell nagyképûnek lenned...
Békés megyébõl meg szintén nem tudok csak így utazgatni egykönnyen...

Kérem kapcsolja ki!

Depridol
inkább õrültnek nevezz ne nagyképûnek, meg betegnek. az lett volna felvágás ha lecsicskázok pár embert itt pl. flash/lasden gyereket aki idézem: "egyszerûen egy köcsög hangú zenéhez nem értõ faszkalapnak tartom" ez már érvelés fõleg abban az esetben amikor olyan csapatot/embert ócsárol, aki nagyon rég ott van a szakmában...

jézusom ember, te beteg vagy 😄

Depridol
kifogásaid azok vannak, meg két rap topikot is nyitsz, de a kultúráról na arról fogalmad sincs...

vedd már észre magad, olyan nagyképû vagy hogy az már fáj

amúgy meg de sztem itt mindenki ismeri a Kriminalt, személy szerint meg nálam 80%ban az szól a fülesbõl

senki nem mondta h érezd magad rosszul, hanem csak azt, h ha nem vagy a helyünk be és fingod sincs arról h hogyan élünk akkor ne oltogass

nekem kb. 20e forintomba lenne egy olyan party és én nem tehetem meg, sajnos

busszal, kocsival egyaránt

toysoldier
egyedül te vagy itt a nagyokos "hipphopper"

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Depridol
mellesleg csesza(meg a többi nagyokos hiphopper) a Kriminal Beats-rõl itt nem hallott senki?

Depridol
most én érezzem rosszul magam miattatok, azért mert nem tudtok eljutni 1ik partyra se? létezik volánbusz ami kurva olcsó, illetve kocsi ahol 4en osztoztok az üzemanyagpénzen nem nagy összeg...
"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"

hát igen, kinek a pap, kinek a pap öccse...

LasDen
hát az elsõ klipp jobban bejött, de az albumra kiváncsi leszek 😄
látszik, hogy Ianaa, Filo és Smile küldik a legjobban....meg még a Döme....de a többi annyira nem vót jó sztem....

toysoldier
nekem rohadtul bejön a csaj 😄
mindenhogy xD

szövegbe fõleg Type tetszik meg Filo

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen
nem, nem vagyok az.....egyszerûen egy köcsög hangú zenéhez nem értõ faszkalapnak tartom Tibbaht....

<#eljen> jó ezt az összetartást így látni

amúgy meg vannak benne egész jó szövegek is, 1-2 mondjuk nem tetszik, + a csaj az nekem valahogy nem gyere be :S

toysoldier

hát ezek közül csak Cof-ra tudnám azt mondani, h nemgyerebe, de ez így komplett társaság

DSP - Rydu - Connection - ez tényleg durva lesz 😊

kár h nem mi felénk

Rockynhooo
én meg pont Siska miatt mennék : D

Night Child fan e vagy? 😄

LasDen
Siska és Tibbah nélkül eltudnám képzelni 😄

hát ez egy kvajó party lesz 😊

LasDen

Start: 2009/04/10 - 23:59

2009. április 10. (péntek)
Szeged, Garaboncziás

5 éves születésnapi Wemsical Party!!!

TIBBAHNATION COMPILATION 5 TOUR
/TIBBAH, COF, PHAT, DEEGO, SISKA FINUCCSI, DIPA, BOM/

Dj Fegz (faderockaz, incident, wp)

Rockynhooo
kik lesznek ? 😄

LasDen
áprilisba lesz parti 😄 csak az a baj, hogy Tibbahval.....de legalább nem csak õ lesz 😄

Rockynhooo
te mit oltogatod itt az embereket ? egy ilyen pesti buli hogy összejöjjön nekem kb 15k-ba fájna, ígyis örülök ha évente 2szer eltudok menni , szerinted szarom én a pénzt? erre szegeden ha van party akkor elmegyek , de sajnos ritka ,hogy legyen...

gondolkozz már egy kicsit, fogalmad sincs h miért nem tud az ember felmenni vidékrõl Pestre...

rohadt sok pénzbe kerül, legalábbis nekem egy party és ezt én csóró fõiskolásként nem tehetem meg ahogy a vidéki party arcok 80%a

itt ha nálunk voltak bulik, 99%ban ott vagyok, de nem tehetem meg, hogy sûrûn eljárjak Pestre ami nekem oda vissza kb. 350km
örülök ha fél évente vagy évente 1 össze jön

Depridol
onnan h csak írkáltok, támogatni, megjelenni a hiphopon?

és most hogy veszed a bátorságot hogy oltogass? :/ egyébként meg tudtam.

Kérem kapcsolja ki!