HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
uhh,hip hop for all-t hallgatva artos nagyon nagy alapokat rakott a korongra :|

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
kúrvanagy ez a szám!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

t-kyd,dsp 😊
ha mar bloose broavaz.

prá

LasDen
aaz elsõ albuma nekem se tetszett, de a 2. az gecijó lett.....néha alpári, de szerintem kurva jó..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szerintem az a 2arc is kaki, pont mint az anonim emszí gyerek, nem is értem mitõl ekkora sztárok..
na jó, nekem sem ma kezdõdött már ez, csak egyre kiábrándítóbb a helyzet.
bloose sem jön be, vannak ott ügyes gyerekek, de valahogy mégsem. siska featjei jók, de a szólói nem ütnek akkorát, deegot is bírom, de a lemezei engem nem nagyon ragadtak magukkal. (viszont jó partykat csinál)
connectionsnek volt egy-két jó pillanata. tibbah sem olyan már mint régen. kb ennyi.
régebben jobb volt a bloose, most már az sem ugyan az a színvonal.
LasDen
punnany,2arc,akph,raptorz,deego - engem csak ezen emberkék zenéje érdekel....a többi le van szarva....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hozza csapva nehany bloose broavaz kiadvanyt,de ugyanezt gondolom en is
csak mar evekkel ezelott ra ebredtem<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#lama><#taps>

prá

egyet értek, ezektõl a zongorás alapoktól (fõleg ha gyenge flowval párosul) a falra mászok.
nameg ezektõl a tipikus magyar (ug?) depresszív vágd fel az ereidet hangulatú "hiphop"-tól.

komolyan, egyre jobban arra ébredek rá, hogy magyar vonalon, csak a kriminal, wacuum, scarcity vonal amit képes vagyok meghallgatni.
tigeroo
hunbasser
*múltkor volt children of distance a városban.

nem miattuk mentem ki,hanem ganxstára voltam kiváncsi,de elhúzódott a dolog,ganxsta meg félplaybacket nyomott,vicc.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyébként lehet hogy bennem van a hiba mert én mindig is jazzes,funkys voltam,inkább funkys és nekem nagyon számít az alap is. tehát ha nem valami jazzes funkys alap van,akkor legyen valami kurva ütõs (mint pl aza alapjai) de én meghallgatok mindent,de nekem a látóhatár után (nem tudom mennyire ismeritek) már eléggé elegem lett a zongorás alapokból 😄 ja meg múltkor volt children of distance,attól meg hányhatnékom van,azoknak is szinte az összes alapjuk ilyen zongorás,nekem túl lágy.

és én meg olyan vagyok,hogy ha az alap nem tetszik,akkor nálam az egész track el van cseszve. ha csak nem olyan flowt dob az mc amitõl lehidalok,de ebben az esetben nem ez van.

amúgy én néhány héttel ezelõttig nem is tudtam hogy a szószólók ennyire felkapott lett,én mindig is egy egyszerû gyöngyösi hip hop teamnek ismertem õket,kb egy szinten tartottam õket a látóhatárral.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az egy dolog,hogy trendi,de nekem valahogy túl lájtos 😄 mondjuk egy 2pac - u don't have 2 worryben elég más,ott durván van megcsinálva a zongorás alap 😄

ReaL MaDRid x siempre

atyaeg😄
eleg allat,refren allat,adi meg kicsit durva szovegeket rak.
de kibaszott hulyen neznek ki😄😄😄

prá

LasDen
pedig a zongora most nagyon trendi.....

Bulykin
nekem is bejön, most lestem meg<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hát szerintem az egyik legjobb szám amit mostanában hallottam, iszonyat jó szövege is van

Bulykin
Twista nagy kedvenc<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hunbasser
a klip jó,de a zene nem adja... ezek a zongorás alapok eléggé unalmasak :\

ReaL MaDRid x siempre

SzóSzólók km. Petõ Krisztián - Szárnyak Helyett - Official Music Video

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

REPS0L
kurvajó

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nem nagyon jarok hiphop bulikba,szoval nem vagom mennyire szar a helyzet,ahol legutobb voltam tavasszal,egesz turheto volt😊
de en is eggyet ertek ezzel az azuros temaval😊

prá

Rockynhooo
IGazad van. Rossz példát hoztam fel pont , de a lényeget úgyis értitek 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
jó ez igaz,viszont nks albumon is featel azur,norba albumon is és még sorolhatnánk tovább,szóval azért õ még ismert mc

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Legutobbi koncert ahol voltam ott a társaság 70%a 14-15 éves gyerekekbõl állt , nem hiszem h vmit tudnának a Firmarol , Idõurairól.

Lehet csak én látom így de anno 3 éve teljesen más volt egy hiphop buli mint ma.

hunbasser
már hogyne tudnák,hogy ki az az Azur... 😊 azért még featelget õ rendesen.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
akkor már keverjük a betont 😄

tigeroo
tigeroo
ez a klipp a refrénben a táncikával kicsit gay 😄DDd
Rockynhooo

Rockynhooo
1997 😄

Manapság szerintem azt se tudják a bulikban h ki az az Azur 😄

Rockynhooo

reaper4
akkor csak lesz 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hát killakikitt partyn mondták 😊

reaper4
nah. lesz tirpa szóló?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

LasDen
TM, Deego és a DSP akiket én meghallgatok a Bloose-ból.....TM, Deego nagyszerû....a DSP meg elmegy 😄
egy kislemez meg minimum, hogy ingyenes legyen má....nem fizetek 4-5 számé 1500-t.....

+ Tirpa szóló

Akkezdet2, Steve2, Bigmek2, DSP mixtape...ha ezek jönnének ki sorba tényleg elég jól elleszünk látva a nyárra.

Kérem kapcsolja ki!

asfa
Siska-ból elég már nagyon, de jah, a többit csekkelném én is, bár én kezdet albumot várom már, ütõs lesz-e vagy sem, de összevissza húzzák egy ideje:S

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hunbasser
nekem se igazán,de siska azért mindig nagyot tol szerintem,dsp is várós,deego - street ep-re is kiváncsi lennék nagyon,fõleg hogy az ingyenes is lesz.

ReaL MaDRid x siempre

asfa
hát nem is vártam mást én tõlük, alapjáraton nem szeretem õket, bár a bigmek albumon egy két szám nem rossz, pl Rossz társaság, de sztem annyira nem is nagy baj h nem dobálják havonta ki.. 😄 bár kinek mi,nekem nem õk a szivem csücske

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hunbasser
*bigmek

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nagyon nulla a bloose broavaz... tibbah olyan nyilatkozott még év elején az ap tv-ben hogy minden hónapban dobálják majd kifelé az albumokat,nagyon sokat ki fognak adni. most meg június vége van és idén egy finuccsi mixtape-et adtak ki 😄😄 szerintem idén jön egy bigmeg album még,jön a dsp mixtape(mixtape mixtape hátán...) meg a TM album,esetleg még a siska új albuma és szerintem ennyi 😄

ReaL MaDRid x siempre

Matt07
most nézem nem szúrta be :|

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hunbasser
ja persze,megvan már,the steve - vér a kötélhez 😄😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hu,mondjátok már meg,hogy melyik szám az,amiben a bobakrome nagyon parasztosan nyomja a refrénben 😄 szerintem nem boba szám csak featel benne

ReaL MaDRid x siempre

Matt07
La Coka Nostra - That's Coke

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

nagyon eltalatak ezt az uj szamot,regen is szerettem a punnanit,utos lessz az album!piszyo<#lama>

prá

jax
Az majd az új lemezen lesz, ami valszeg' augusztusban jön, legalábbis tegnap ilyesmirõl volt szó Dürerben. Meg lesz addig weboldal, új klipp!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer