6524
-
amúgy nem értem, hogy tudott idáig jutni fanka....mert régen azért voltak hallgatható számai szép számmal.... -
kikeeeSan #3620 szégyen ez a fankadeli,multkor a salátás poszterein szakadtam.
...amugy meg tök mind1 hogy odupla mire költi a pénzét,egy segg és szar a zenéje is. 1 forintot nem adnék érte.(danka igen tudom ingyen volt):D:D:D -
aztakurva,azt hittem,hogy ps....:D:D -
azta geci milyen borító...bázé :D -
Neoncsoves #3617 Soha nem járt még Magyarországon Big Noyd-dal egyetemben!
A beugró baráti 3200 Huf elővételben, helyszínen 3700 Huf, bővebb infó hamarosan!
-
Wu-Massacre cover, mennyire durva már :o
Mef, Rae és Ghost kollab album... gyakorlatilag a Wu krémje, szóval elég jóféle lesz :)
-
Neoncsoves #3615 ja mindenki tolja a cuccost ez jogos. viszont az album nekem nem jön be, persze ízlés kérdése az egész. először eléggé jófejnek tűnt odupla aztán megnéztem a promot és hát... nemtudom... betépve kameraelé állni... :)
#3613: Snoop Dogg se az mint ami régen volt (persze akkor is szívott) de akkor legalább jó volt. nem kell albumot venni és nem tudnak füvezni :D (csak hülyeségből írom). -
elég unalmas szöveg, abba lehetne hagyni. am meg nem ilyen pitiáner. mellesleg mindenki tolja a cuccost, szóval újdonságot se és bölcsességet se mondtál... -
főleg hogy ingyé vót! 
egyébként ha jó a lemez miért ne venném meg? ja, és többet tilos Snoop Dogg albumot venni, ugyis elszivja a haszont.
Én sem akarok kötekedni, de érted mire gondolok nem?
(egyébként azért volt ingyen, mert a Ghetto Radios nyereményjátékot én nyertem
)
-
"Fankadeli képviselő társ"
AS?:D
és a kis kamerájával dokumentálna mindent, nem ? :D -
Neoncsoves #3611 nem kötekedni akarok, de azzal hogy megvetted a lemezt, épp kifizetted ottókának a napi fűadagját :) -
hogyhogy nem képviselő jelölt?? :D
'Most pedig Fankadeli képviselő társ napirend előtti felszólalását hallhatják!' :D -
jaja láttam én is :) -

-
amikor az ember azt hinné, hogy tovább nem lehet sűllyedni....
DAMN :D
Egész Székesfehérvár tele van vele...
-

-
Csakazértis
Itt az enyém :)
-
mekkora egy segg vagy testvér -
elég komoly lett -
BeerSeeWalk* Félreirtam sry -
BEERSEEHALK ALBUM TÖLTHETÖ!
Innen -
Neoncsoves #3600 hol a Beerseewalk album? :( -
ő ki és mióta sztár? : o -
beat lab vol. 4
-
nem rossz, nem rossz.
-
-
target91 #3595 ajjaj:Dbocsánat mindenkitől félrenyomtam:S
itt a link :
http://www.youtube.com/watch?v=rzpvqv3kSjs&feature=channel
béke -
target91 #3594 hello mindenki
elkészült második stúdiós számunk.
szeretnék véleményeket kérni rá:)előre is köszi
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rzpvqv3kSjs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rzpvqv3kSjs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
imádom ezt a számot :D
-
én is azt lesem egész nap :D -
Neoncsoves #3591 elvileg ma jön ki a beerseewalk album, de még mindig nem tölthető az oldalról :\ -
nekem a klipp se tetszik:D -
Hellsing47 #3589 mi ez a szar alapváltás az nks szövegei alatt?
-
új hősök klipp....a szám szar...:D a klipp jó féle....de a refrénnél micsoda szar szkafander van Noschezen....
-
jah nem csak az :) hívtak de nem mentem sok melo miatt spanjaim voltak aszonták isten volt és h kár volt kihagynom :\ -
ha a szám nem is de ez a kis klipp fasza -
voltál is....?? :D
am télleg nem rossz, de ez már nem csak hiphop :D -
gyoh, ez kúrvajó
-
mekkora egy rohadt szar....:D
-
most vot a38on