HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha mar bloose broavaz.
prá
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bloose sem jön be, vannak ott ügyes gyerekek, de valahogy mégsem. siska featjei jók, de a szólói nem ütnek akkorát, deegot is bírom, de a lemezei engem nem nagyon ragadtak magukkal. (viszont jó partykat csinál)
connectionsnek volt egy-két jó pillanata. tibbah sem olyan már mint régen. kb ennyi.
régebben jobb volt a bloose, most már az sem ugyan az a színvonal.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csak mar evekkel ezelott ra ebredtem<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#lama>#lama><#taps>#taps>
prá
nameg ezektõl a tipikus magyar (ug?) depresszív vágd fel az ereidet hangulatú "hiphop"-tól.
komolyan, egyre jobban arra ébredek rá, hogy magyar vonalon, csak a kriminal, wacuum, scarcity vonal amit képes vagyok meghallgatni.
nem miattuk mentem ki,hanem ganxstára voltam kiváncsi,de elhúzódott a dolog,ganxsta meg félplaybacket nyomott,vicc.
ReaL MaDRid x siempre
és én meg olyan vagyok,hogy ha az alap nem tetszik,akkor nálam az egész track el van cseszve. ha csak nem olyan flowt dob az mc amitõl lehidalok,de ebben az esetben nem ez van.
amúgy én néhány héttel ezelõttig nem is tudtam hogy a szószólók ennyire felkapott lett,én mindig is egy egyszerû gyöngyösi hip hop teamnek ismertem õket,kb egy szinten tartottam õket a látóhatárral.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
eleg allat,refren allat,adi meg kicsit durva szovegeket rak.
de kibaszott hulyen neznek ki😄😄😄
prá
ReaL MaDRid x siempre
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
de en is eggyet ertek ezzel az azuros temaval😊
prá
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ReaL MaDRid x siempre
Lehet csak én látom így de anno 3 éve teljesen más volt egy hiphop buli mint ma.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
egy kislemez meg minimum, hogy ingyenes legyen má....nem fizetek 4-5 számé 1500-t.....
Kérem kapcsolja ki!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ReaL MaDRid x siempre
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ReaL MaDRid x siempre
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ReaL MaDRid x siempre
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
prá