HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
Semmi értelme? Gengszterkedés? Kapós beat?

Vivába perfektül beillene 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
heh 😄
érdekes....a szám egész jó...😄 a tartalommal sincs bajom, végülis van benne valami....😄 de a klip...látszik, hogy van pénz mögötte csak semmi értelme....ez a gangstáskodás nagyon gáz volt....egyfolytába mutogatták, hogy West-side, aminek megin semmi értelme 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

toysoldier
<#wilting>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Danka88
hehh 😄
ezeké a fankadeli diss is nem? 😄
Tedd le a mikrofont

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Csáó!

http://www.myspace.com/smokedbv

Lessétek meg! van 1-2 újdonság
fixon
Meg amúgy eleve nem csak ennél a zenénél, hanem sehol nem tetszik, hogy igy belenyomják a fejedbe hogy "húú itt a 2 raj cigány" vagy akármi akár magyar akár cigány akár ûrlény a zene nem etnikumhoz kötött és azért ez a baj, hogy sokan nem értik meg. Sokkal jobb lenne annyi hogy csak pl.: Itt DaReal és Genito és reppelni akarunk. és kész: D

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

tigeroo
uh ez iszonyat durva! a 2. mc az kicsit gáz, gizda a hangja...de amugy odabasz!
fixon
Ú gyerekek ezt most találtam. hát elég nyers lett szerintem és ház értelmét nem találtam, pedig többször is meghallgattam :/

valami nagyon friss cucc lehet D:

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

LasDen
ez ultra gáz bazmeg 😄
és még rám mondják, hogy laza vagyok....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
tudom,erre gondoltam amúgy,amikor írtam,hogy nagy majmolások vannak 😊 eléggé szánalmas.

ReaL MaDRid x siempre

Helló. Megnyilt az elsõ Gangstagroup.hu bolt a Bajcsy Zsilinszky út 45 szám alatt budapesten.Weboldalunk http://www.gangstagroup.hu/ .
Ha nem akarsz neten rendelni kinézed ami kell és berendeljük (max 1 hét)
bejösz megnézed , és ha tetszik megveszed .Vidékre 1000 forintért postán elküldjük a csomagot.Email: [email protected]
Az árakból tudunk jelentõs kedvezményt adni a hip-hop.hu olvasóinak.
Tel 0613025903. A westendtöl kb 6 percre.

Nézetek be megéri,mert nagyon jó cuccok vannak<#gun><#gun><#gun>

hunbasser
nagyon nagy majmolások vannak itt kéremszépen...azt látják õk is,hogy amikor valami interjú van egy amcsi rapperrel,akkor az is így teszi magát,meg adja a lazát meg két értelmes mondatot nem tud elmondani,és õk is ilyen kibaszott lazák akarnak lenni 😄 pont most hallgatom az áprilisi ap rádiós scarcitys adást,ez majdnem 2 óra

ReaL MaDRid x siempre

hát ez az otto videó kurva szánalmas, mondjuk azáékat az ap tv-s faszságukkal még ez sem tudta alul múlni 😄
hunbasser
elsõ részben mennyire komoly,mikor kispestet elmondja a világ legnagyobb gettójának meg hogy a végén még kiderül,hogy kispesten született meg a hip hop kultúra 😊)))

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
rávettem magam, hogy belenézzek ebbe az oduplas promoakármibe....ez egy szar...most nem tudom körülírni, de szar...

Most nem írtam le teljesen o2-t mert nem ismerem személyesen, Tirpáékat se. Ki tudja mi van a háttérben, igazából a rap addig jó, amíg bele nem mászol ezekbe a "háborúkba".

A vicces igazából az, hogy o2-nek vannak olyan karikák a szemei alatt mint az állat. orron keresztül könnyen mennek el egész vagyonok... Tirpáékkal már találkoztam, rajtuk nem látszik annyira, hogy nyomnának valami drogot is (zöldikét biztos nyomnak😄)... igazából rájöttem, hogy a rapben aki különcködik és így osztja az észt, mindig az a hunyó. Mindig Õ az aki elcseszett valamit, aztán átmegy ilyen óvodás mutogatósba az egész (õõõ volt aaaaaaz!!!)...

hunbasser
és azért ott figyel,hogy "könnyen jön könnyen megy" 😄DDDDDDDDDD
amúgy benevezhet vele a világ legszarabb borítója címre 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"...gengszter pörgés meg izé,nem kell,nem kell ez ide,magunkat adjuk"

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
ha már oDupla, itt az uj albumboritoja. hát eléggé.... öö.. hmm... szóval...

gensssszter pörgés

prá

tigeroo
pörgünk ide, oda, tudjátok hogymegy ez XD
hunbasser
"elkezdtük pörgetni a zenét vágod?... most is pörgetjük" és egy hülye vigyort benyom,hatalmas 😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

Dizson
Kösz.

Danka88

Dizson
KILLAKIKITT - NE SZARAKODJ-t valahonnan letudnám kapni?

Matt07
jah jólvan, már megijedtem 😄D egész nap ezen röhögünk a haverokkal 😄

legnagyobb amikor turha ilyet szól h "mindenki annak hisz akinek hisz.." 😄DD

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

LasDen
nekem is megvan 😄 az elsõ meghallgatásig fenntaratásokkal kezeltem, mert Bloose....mondjuk Dipát már elõtte is hallottam a myspacen 😄 viszont nem értem, hogy DJ Gerysson minek van ott....és kiváncsi leszek, hogy Dipának mikó lössz szólóalbuma....bár Bommal jó párost alkotnak....

Danka88
hát ja kicsit kitûnnek onnan 😊

tigeroo
így van. fura hogy a BB-t erõsítik 😄
Danka88
ha már a telepi trógereknél tartunk akkor már belinkelem, ma jött meg, kicsit megkésve de csak megvettem, egyik legjobb hazai csapat szvsz 😊

tigeroo
ja...pedig hányszor megnéztük ! :CDdd
hunbasser
fogas...😊 ilyen alapidézeteket azért már illett volna megtanulni :_:_:_

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
sokan kérdezték mi ez az uccai egyetem... *fúj, hatásszünet*... fogós kérdés, fogós kérdés <#idiota>
hunbasser
pont azért vicces,mert egy értelmes mondata nincsen...😄😄😄 "mikor olyan kedve volt,csinált egy studiót" meg ilyenek :_

ReaL MaDRid x siempre

Matt07
ez a Turha egy nagy nulla. max poénnak jó, egy értelmes mondatot nem bír elmondani. nevetséges nagyon. meg h Day-t oltják, hát pedig kanyarban sincsenek Turháék..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

LasDen
ezt a telepi dolgot én nem nagyon értem....miért olyan kurva jó? büszkének kell lenni rá vagy mi???

hunbasser
part 2 istencsászár,turha mester jól megmondja benne,mikor kicsit unatkozom,mindig megnézem 😄 "mit jelent a könnyû pénz? könnyen jön,könnyen megy. nézd meg ezt a cipõt...nézz rám." hatalmas,szentírás minden szava 😄 "full telepi,nézz hátra,helyszín....többet nem kell róla mondani vágod?" 😄

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
javitsatok ha vmi nem igaz. <#buck>

Danka88
nem volt semmi balhé, csak kicsit önállósodni akart tirpával, és ugye meg is született a scarcitybp label. 😊
De jó a viszony Aza (scbp) és a WA között, ugye a killa albumon még vákum fít is van (Saiid)....
a jó viszony viszont már nem mondható el oDupla <> Saiid/Killakikitt között. :-)
Ha érdekel jobban ez az oDuplás ügy akkor itt van pár link.
Innen letudod szedni a Killakikittes ap rádió adást, emlitik benne ezt az ügyet is, meg a Killa vs Essemm ügyet is.
Itt pedig oDupla beszél az uj albumról, meg ha jól emlékszel ezt a beef ügyet is emliti, érdemes megnézni 😊
part 1
part 2
part 3
part 4
Hát ja elég hosszu, mint a rádió müsör is, de ha érdekel és még nem láttad öket akkor lesd meg, talán többet tudsz meg belölük.
(Egyébként kikeeeSan-nak igaza van lehet többet tudnak hiphop.hu-n 😄)

a pontos okot nem tudom hogy miért léptek ki Azáék,gondolom elnyomva érezték magukat az akph mellett,de azt mondták hogy mások az érdekeik.
oduplával meg volt valami cink aztán szénné lett oltva.
nemvágom annyira ha bõvebben érdekel akkor a
hiphop.hu forumos tudorkákat kerítsd elõ😊

prá

tigeroo
http://www.youtube.com/watch?v=_xylaVe9l5g

javított link (akit esetleg érdekel)
Blacksheep333
Hi! Már elég régóta nem hallgattam magyar rap-et, de most megint elkezdtem és egy cseppet le vagyok maradva. Aki otthon van ilyen téren válaszolhatna pár kérdésemre.
AZA miért lépett ki a WA-ból?
oDupla, Saiid és Killakikitt közt most mivan?

Az operációs rendszeren is túl...

tigeroo
ja és ez saját úgyhogy azért!
tigeroo
kérlek szavazzatok rá minél többen, minél több ponttal, remixversenyre lesz! remélem tetszik a trekk!
teljes tehetség kutató topik

prá

http://www.youtube.com/watch?v=kDU-nnWrMwk
fixon
nagyon dúrva. tetszik

toysoldier
nagyon bejön <#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.