HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivába perfektül beillene 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
érdekes....a szám egész jó...😄 a tartalommal sincs bajom, végülis van benne valami....😄 de a klip...látszik, hogy van pénz mögötte csak semmi értelme....ez a gangstáskodás nagyon gáz volt....egyfolytába mutogatták, hogy West-side, aminek megin semmi értelme 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
http://www.myspace.com/smokedbv
Lessétek meg! van 1-2 újdonság
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
valami nagyon friss cucc lehet D:
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
és még rám mondják, hogy laza vagyok....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
Ha nem akarsz neten rendelni kinézed ami kell és berendeljük (max 1 hét)
bejösz megnézed , és ha tetszik megveszed .Vidékre 1000 forintért postán elküldjük a csomagot.Email: [email protected]
Az árakból tudunk jelentõs kedvezményt adni a hip-hop.hu olvasóinak.
Tel 0613025903. A westendtöl kb 6 percre.
Nézetek be megéri,mert nagyon jó cuccok vannak<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amúgy benevezhet vele a világ legszarabb borítója címre 😊
ReaL MaDRid x siempre

prá
ReaL MaDRid x siempre
legnagyobb amikor turha ilyet szól h "mindenki annak hisz akinek hisz.." 😄DD
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

ReaL MaDRid x siempre
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ReaL MaDRid x siempre
De jó a viszony Aza (scbp) és a WA között, ugye a killa albumon még vákum fít is van (Saiid)....
a jó viszony viszont már nem mondható el oDupla <> Saiid/Killakikitt között. :-)
Ha érdekel jobban ez az oDuplás ügy akkor itt van pár link.
Innen letudod szedni a Killakikittes ap rádió adást, emlitik benne ezt az ügyet is, meg a Killa vs Essemm ügyet is.
Itt pedig oDupla beszél az uj albumról, meg ha jól emlékszel ezt a beef ügyet is emliti, érdemes megnézni 😊
part 1
part 2
part 3
part 4
Hát ja elég hosszu, mint a rádió müsör is, de ha érdekel és még nem láttad öket akkor lesd meg, talán többet tudsz meg belölük.
(Egyébként kikeeeSan-nak igaza van lehet többet tudnak hiphop.hu-n 😄)
oduplával meg volt valami cink aztán szénné lett oltva.
nemvágom annyira ha bõvebben érdekel akkor a
hiphop.hu forumos tudorkákat kerítsd elõ😊
prá
AZA miért lépett ki a WA-ból?
oDupla, Saiid és Killakikitt közt most mivan?
Az operációs rendszeren is túl...
prá