HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=5uQ1cRhaa3c
Nézzétek meg, érdemes;) Béke!
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
Holnap (júni 11.) este 10-tõl GhettoRadio ÉLÕ adás! Benne új mûsorszerkezetünk bemutatkozása: elsõ új adásunkban a '80-as évek legnagyobb USA rapmuzsikái! Ákos bácsival, Zolival, rengeteg infóval, old school zenékkel, rap-programajánlóval és a szokásos jó hangulattal! www.ghettoradio.hu
véleményt elfogadok, söt, meg is köszönöm.
Danka/SoundCloud
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Június 4-én, este 10-tõl ismét GhettoRadio ÉLÕ hip-hop rádiómûsor Pécsrõl a Periszkóp stúdiójából! Rengeteg infóval, a szokásos exkluzív rap-buliajánlóval, Ákos bácsival és Zolival, nameg jó hangulattal és sok muzsikával!
Hallható itt: www.ghettoradio.hu

Hétfõn, május 28-án este 10-tõl ÉLÕ GhettoRadio rádiómûsor a Periszkópból! Vendég a stúdióban az Effective csapata Baranyából! Hallgassátok, jó lesz!
A www.ghettorado.hu oldalon hallható az adás.

Május 21-én, este 10-tõl ismét GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor! Ákos bácsival és Zolival, rengeteg infóval, hírekkel na és persze kiváló muzsikákkal! Valamint egy exkluzív göteborgi GR-beszámolóval a honlapon!
kicsit jobb lesz mint az elõzõ album
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Emellett elsõ körben május 23-ig ingyen lemezeket lehet nyerni a facebook oldalunkon ( www.facebook.com/EffectiveMusic )!
Ha valaki bele szeretne hallgatni youtube-on is az új lemez dalaiba, akkor itt megteheti:
www.effective.hu www.facebook.com/EffectiveMusic
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Miskolciaknak és környékbelieknek kötelezõ! És persze mindenkinek aki szereti... <#nyes>#nyes>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az operációs rendszeren is túl...
nem ugrik be :(
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Akár csak te,én is éjszakákat sírtam.
Rájöttem, nem minden arany ami fénylik,
Gondolj a múltadra,ugye valami rémlik?"
vélemény?
Holnap, május 7-én, este 10 órától megint GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor! Ákos bácsival és velem, rengeteg infóval, az új honlapunk elindulásának dátumával, ajánlókkal, rengeteg jó zenével és persze a szokásos jó hangulattal :-)

Kérem kapcsolja ki!
Április 30-án, hétfõn este 10-tõl GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor, ismét vendéggel! Az egykori V.S.O.P. -tag Smoka hozza el új csapatát, a FLEGMA-t stúdiónkba! Velük beszélgetünk majd, rengeteg zenével aláfestve az adást.
Csekkoljátok:
http://www.ghettoradio.hu/index.php?p=detail&q=article&id=417
Ma este (április 23.) 10 órától GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor Pécsrõl, a Periszkóp-stúdióból! Rengeteg rapmuzsika, infók, buliajánlók és hírek a hip-hop világából. Ákos bácsival Mindenkit szeretettel várunk a virtuális éterbe! Az adást hallgatni a fenti linken lehet.

Hétfõn este 10-tõl GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor a Periszkóp megújult stúdiójából! Vendégek: Mr. G-za, Freddy és G-Lew.
www.ghettoradio.hu

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hétfõn, április 9-én, este 10 órától ismét GHETTO RADIO ÉLÕ RÁDIÓMÛSOR!
Pécsrõl, Ákos bácsival együtt szolgáltatjuk újra a híreket, infókat a rap/hip-hop világából, buliajánlóval együtt. No és a mûsor alapját továbbra is a zsírosdeszka muzsikák adják majd!
Részletesebb infó itt:
http://www.ghettoradio.hu/index.php?p=detail&q=article&id=405
PEACE!
sajnos nem találom de úgy emlékszem h nagyon jó kis zene :) ha ennyi infó alapján valaki ráísmer legyen szíves linkelni nekem :) köszönet :))
Kérem kapcsolja ki!
a red bull pilvaker-es számokat le lehet tölteni valahonnan rendes minõségben?