6516
-
nekem még mindig adja -
#6315 pedig lehetne az övé is akár. én még mindig ugyanazt a semmitmondó szart hallom fluor és eckü részéről is amit már megszokhattunk. de ez csak az én véleményem, ahogy látom a kommenteknél is ez már nagyobb elismerést kap mint egy partyállat vagy mizu. -
#6314 na nem is lett annyira rossz :D
Látszik, hogy nem Fluor írta csak a szöveget XD -
#6313 nálam inkább a régi akph-s interúval vágta el magát.
meg amúgy a szöveg jólenne, de szerintem öncélú benne a sok dallamos lassú szöveg. már majdnem jang dzsí szint... -
#6312 Majkáékról szerintem ennyit.. :))
-
#6311 jaja első alkalommal nekem is tetszett, meghallgattam vagy 3x. azóta sem. minden műmájer a majkára veri és ez (tudva a jó mc-k teljesítményét) eléggé lehangoló. de hát ez van... -
#6310 amúgy az se rossz, csak már tényleg a csapból is az folyik és már túlzásba viszik XD
Nekem tetszett, de nagyon hamar meguntam így :/ -
#6309 nekem a hiphop = ucca
ez valóban csak mainstream valami (mint a "belehalok") -
#6308 Blingbling. Nekem se tetszik egyáltalán, akkor most az én fülesem is szar? Kislányos szúrkálódás, mert másnak nem tetszik amire te izgulsz? Amúgy csodálom, hogy nem alszol be ezen a Drake-en... -
Interstate 95 #6307 Akkor rossz a fülesed. -
#6306 Ez a zene érdekelne engem , címét vágjátok esetleg valaki nem mentette le ? sajnos törölték .. Esetleg valaki emlékszike rá melyik zene volt a link alatt ? :$ -
Tesa901 #6305 MikorNincsTempo - Egyetlen
-
#6304 hát ez nagyon szar :D -
Interstate 95 #6303 -
#6302 És 17-én Barbár album ;) -
#6301 Az elmúlt hetekben amúgy nem gyengén elárasztottak bennünket sok jósággal :)
Essemm album, Tkyd vs Killakikitt album, Rawmatik féle Antal mulatós mixtép és sok sok új klipp :D
De amire felfigyeltem a dzsátubén, nemsokára jön egy Fluor feat Eckü klipp :/ Hát nemtudom milyen lesz... -
#6300 Ennek a számnak miből van a alapja?
Mert nekem vmiért nagyon a Kowalsky meg a Vega- Ennyi Csak számának tűnil:D
-
#6299 cucma: a szöveg nehezen érthető sokszor... olyan tipikus "kemény vagyok" stílusban van felénekelve. nekem kicsit rájátszottnak tűnik. viszont az alap zsíír :)
weed: tetszik! faja :) összerakott cucc! -
weed012 #6298 Új zeném. Hallgassátok ezerrel!
-
cucma #6297 Új zeném. Mindenkinek van érdekbarátja, rosszakarója. :)
Várom a kritikákat.
-
Indultam egy beatmaker versenyen! Sokat segítene ha youtube on dobnátok egy zöld pacsit! Köszi előre is! -
PROJEKTP #6295 PÁNIKSZOBA - NEM ISZUNK ELEGET! KM. CASH (FATTYÚK) -
PROJEKTP #6294 YOUTUBE FELIRATKOZÁS A PÁNIKSZOBA CSATORNÁRA
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=panikszoba
HAMAROSAN RÁNCFELVARRÁS LESZ RÉGI/ÚJ VIDEÓK ÚJRA TÖLTÉSE! KÉREM OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBBEN! PÍÍSZ -
#6293 hogy és mitől lett ilyen népszerű a hiphop mára magyarországon -
Szakács Zoli #6292 AZ IDÉNY UTOLSÓ GhettoRadio adása július 16-án, hétfőn este!
ÉLŐ rádióműsorral jelentkezünk szokás szerint este 10-től a Periszkópból, Pécsről. A szokásos rap-programajánló, a hírek és az infók mellett a weboldalunkra feltöltött, ismert és eddig ismeretlen MC-k muzsikáiból válogatunk az évad utolsó Ghettojában!
A jó hangulat garantált, tartsatok velünk!
www.ghettoradio.hu -
#6291 1500Ft a postaköltség.Magyar Posta. -
#6290 a bpshop hogy küldi a megrendelt cuccokat? mert rendeltem egy fullcapet tőlük de a rendelés adatai között nemvolt semmi plusz összeg meg infó hogy hogyan küldik. (posta, futár, költsége stb?) -
#6289 -
#6288 köszi! -
#6287 remélem jó lesz :)
http://data.hu/get/5311051/2344.rar -
#6286 http://data.hu -
#6285 jahh énse csak ilyenkor. Mondj vmi oldalt mert én meg ilyen fájfeltöltős oldalakat nem szoktam használni -
#6284 megtennéd, hogy feltöltöd valahova? Nem igazán használok msn-t :) -
#6283 ha nem talál senki linket adj egy msn címet vagy feltöltöm valahová :) -
#6282 halott a topik, tegyetek be jó muzsikákat :)
-
#6281 2344 ep-hez valaki dob egy linket? -
Szakács Zoli #6280 Ma este 10-től GhettoRadio a placcon ÉLŐ adásban! Kiváló hangulat, kiváló zenék a hip-hop világából, Ákossal és velem. Mi kell még?
www.ghettoradio.hu
-
#6279 -
Szakács Zoli #6278 Sziasztok!
Ma, június 25-én este 10-től GhettoRadio ÉLŐ rádióműsor a Periszkópból! A szokásos Ákos-Zoli-programajánló-infók-hírek mellett a főszerep a külföldi, DE nem angol nyelvű rap-nótáké! Multi-kulti hip-hop est a Ghettoban, este 10-től!
www.ghettoradio.hu
-