HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És valami régi :)
(hamár luxusautóról szóló szám kell, akkor inkább ez)
nekem még mindig adja
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Látszik, hogy nem Fluor írta csak a szöveget XD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
meg amúgy a szöveg jólenne, de szerintem öncélú benne a sok dallamos lassú szöveg. már majdnem jang dzsí szint...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem tetszett, de nagyon hamar meguntam így :/
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Essemm album, Tkyd vs Killakikitt album, Rawmatik féle Antal mulatós mixtép és sok sok új klipp :D
De amire felfigyeltem a dzsátubén, nemsokára jön egy Fluor feat Eckü klipp :/ Hát nemtudom milyen lesz...
Mert nekem vmiért nagyon a Kowalsky meg a Vega- Ennyi Csak számának tûnil:D
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
weed: tetszik! faja :) összerakott cucc!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Várom a kritikákat.
Kérem kapcsolja ki!
Indultam egy beatmaker versenyen! Sokat segítene ha youtube on dobnátok egy zöld pacsit! Köszi elõre is!
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=panikszoba
HAMAROSAN RÁNCFELVARRÁS LESZ RÉGI/ÚJ VIDEÓK ÚJRA TÖLTÉSE! KÉREM OSSZÁTOK MEG MINÉL TÖBBEN! PÍÍSZ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ÉLÕ rádiómûsorral jelentkezünk szokás szerint este 10-tõl a Periszkópból, Pécsrõl. A szokásos rap-programajánló, a hírek és az infók mellett a weboldalunkra feltöltött, ismert és eddig ismeretlen MC-k muzsikáiból válogatunk az évad utolsó Ghettojában!
A jó hangulat garantált, tartsatok velünk!
www.ghettoradio.hu
www.ghettoradio.hu
Ma, június 25-én este 10-tõl GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor a Periszkópból! A szokásos Ákos-Zoli-programajánló-infók-hírek mellett a fõszerep a külföldi, DE nem angol nyelvû rap-nótáké! Multi-kulti hip-hop est a Ghettoban, este 10-tõl!
www.ghettoradio.hu

Este 10-tõl GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor Pécsrõl a Periszkópból! Mai mûsorunkban a '90-es évek legnagyobb magyar rapslágerei játsszák majd a fõszerepet. Nomeg Ákos bácsi, Zoli, a partyajánló meg a frankó hangulat!

Hatalmas Facebook oltás az egész! BobaFett tudja mi kell!
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict