6516
-
-
#4416 nekem nem , azért is kérdeztem hogy szeretitek -
bwooy #4415 ez a fos tényleg bejön valakinek??komolyan kérdem. -
huti20 #4414 Nemszeretem a cigányokat. -
#4413 szeretitek ? -
#4412 Olyan...Pontbejön raccsolás :D -
#4411 Depresszivó a legnagyobb szám az EP-röl, igy közel 1 óra fele nagyon üt.
Egyébként tényleg mintha raccsolna, neveket nemtudok egyenlöre, de az interjun a kékfehérpólós egy kicsit, de nemgáz. :) -
#4410 Jól hallom, hogy az egyik egy kicsit raccsol? -
#4409 GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NAGYON ADJA :DDDDDDD -
#4408 >Akit érdekel ez a 2344-es téma itt egy interjú velük< -
#4407 Emberek, most hallgattam csak bele, eddig nem szedtem le, mert nem tetszett a nevük, de ez nagyon nagy... hallgassátok meg, nagyon bejövös zene, nagy állatok :D
2344 - Szeretlek (Zeneszöveg a leirásban)
Letöltés innen: KATT, ingyenes EP -
#4406 csak a refrén ne lenne ilyen szar -
#4405 :D
hallgasd meg az egész albumot, vannak rajta még jó számok. -
likkszab #4404 egész nap ez szól nálunk,nagyon király.... -
#4403 hát ha valaki nem tudja a nevét, hogy Phat akkor nem is fogja belehallani hogy "Phat rap", szóval elég könnyen félrehallhattad, nemgáz.
Örülök hogy meglett a szám. -
likkszab #4402 de hogy hallhattam vegyvernek,mondjuk tesóm is úgy hallota ,meg mondjuk aza vicces h nem is vagyok annyira rapper én minden stillust meghallgatok.....:P:DxD -
likkszab #4401 Danka 88--és ezaz isten király vagy nagyon köszi de én még most is azt hallom,jó mondjuk lehet (h már kicsit ittas is voltam akkor éppen)
h fegyver szól a hangfalból :Dááá istenem,nekem ez nagyn bejön:Dköszi mégegyszer meg persze neked is Bulykin a szándékot...má testvéremmel 2-3hete ezt keresstük :D -
#4400 klipp meg jó lett, tetszik az egész fílingje :D -
#4399 talán ez? (phat rap szól a hangfalból hátha félreértetted)
A skorpio mérge -
likkszab #4398 köszi a tippet leszedtem de én nem találtam amit kerestem,volt mondjuk benne pár jó szám meg is hagytam az albumot:D:Pvalami más ötlet,valakinek? -
#4397 és ha már Halálosfegyver...akkor itt a klipp premier
ehh -
#4396 Halálosfegyver az együttes neve(Gőzy és Deniz), 1 albumuk van, töltsd le, ott kell lennie ennek a számnak is :) -
likkszab #4395 hello mindenki!
abban szeretném segítségeteket kérni hogy...elvoltam egyszer csocsózni és ment egy szám nagyon megtetszett és nem tudom hmiaz.az volt a refrényben hogy "fegyver szól a hangfalból"vagy valami iesmi ha valaki le tudná írni az előadót vagy a címét a számnak azt megköszöném. -
#4394 várom ezt az albumot, de ez a szám nem igazán győzött meg -.-
-
#4393 Ezt valaki magyarázza már el, mert nem tudom mióta hallgatom ezt a számot, de ezt a részt valahogy nem tudja feldolgozni az agyam :D
"Egy mentolos rágó minden párkapcsolat ahol a ragaszkodás mozgatja az állkapcsomat"
- Steve : Ez vagyok - -
#4392 -
#4391 Jaj gyerekek mikhez jutottam hozzá
-
kikeeeSan #4390 ez
vagy ez -
kikeeeSan #4389 na de akkor legyen 1 2 tényleg jó szám
-
#4388 xD nemszarral gurítanak... :D
ahogy ezek se! :D -
#4387 nekem se tetszik amúgy, csakúgy belinkeltem hátha... -
#4386 mennyire bejön... -
#4385 Szerintem ezt a számot még MC Zsolax nagysikerü slágere, a "len a zuccán" se tudja überelni.
Márdzsó MC feat MC Bulett - Valamit a Szerelemről -
kikeeeSan #4384 :DD -
-
#4382 te ilyenkor mit kapsz ? hip-hop topic akkor linkelj te valamit nagyember :) -
#4381 -
kikeeeSan #4380 ez a "kitud szarabb zenét linkelni verseny?" -
régi , de nekem ez is adja !
na jóe ?:D -
#4378 ez egy g*cijó klip, nem annyira bejövös zenével.