6516
-
#4457 kössze :) és külföldi? :) -
#4456 1, Raptorz - Második harapás
2, 2Arc - Ismeretterjesztő film Szodomáról
3, Riddler - Korridor
bár a 3. hely nem mindig tiszta....hol a Korridort, hol a TM-Jeleket bírom jobban :D -
#4455 mi a top3-ad? :)
nekem sem jött be annyira az új akph, jónak jó, de sok az üresjárat, nincsenek "húzónóták/slágerek". igy én sem veszem elő már jó ideje.
nks-t várom én is nagyon... -
kikeeeSan #4454 nálam még mindig gyakran szól a kottazűr! -
#4453 Vidéken lakok, 3 óra vonat út, de lehet felmegyünk haverokkal! :D
Kár, hogy AKPH nem lesz, csak Saiid, mint DJ az After Party-n. :( -
#4452 nálam már az első album sincs a TOP3-ba....
am OSG-re mentek?? :D -
#4451 sajna igen :( remélem nks, pm, dsp nemfognak csalódást okozni.
meg még norba is jön honap végén egy albummal elvileg :) -
#4450 júő téleg dsp bházz :D
amugy idén ami eddig kijött nagyobb durranás (nomagrófék, akph) azok annyira nem ütöttek mint amennyire vártam. -
#4449 pont ezt gondolom én is.
elsö pár héten éjjel nappal hallgattam, azóta elö se veszem..
DSP ELMEZAJT!!!!!! :)) -
#4448 Jahh, pont ez a kombináció, így ebben a formában.
Csak én nem gondoltam, hogy elég az AKPH, már csak ritkán hallgatom, nemtom, csak én érzem úgy, hogy jónak jó, de nem olyan örök, amit akármikor előveszek, mint az első? -
#4447 Parkoló C. Gyula -ról valami? :) -
bwooy #4446 -
#4445 meg jólenne valami essemm duplalemez ... :))
akkor nks-tdi...
punnany shenkick...
lál...és még azthittem fél éve hogy az új akph-val kibírom idén :D:S -
#4444 nálam is... nagyon eredeti zenét csinálnak a srácok -
#4443 nem tudom, de nagyon remélem....jó lenne már végre valami....az msdkhrps nálam mindenidők legjobb magyar albuma.... -
#4442 "Hi
Csinálgatjuk, jelenleg 10 nóta van rögzítve, de időpontot nem tennénk még közzé. Lehet, hogy ízelítő lesz hamarosan, csak sok volt az elmúlt hónapokban csapaton belül a nősülés/melóhelycsere stb. Lényeg, hogy amit nem lehet megállítani azt nem lehet. Wink jövünk."
Ryzo a hihop.hu-n irta ezt 2010-08-04-én. -
#4441 mert készül?:D pont tegnap gondolkoztam miközben végighallgattuk a 2 albumukat hogy jólenne vmi új anyag már tőlük -
#4440 gecinagy fail az a klipp és a zene :DD -
#4439 Fasza.... végigröhögtem, csak az már 2 perc után zavaró volt, hogy a rím, mint olyan az ismeretlen fogalom a gyerek számára :D -
#4438 Big boss...azt begurul a hyundai...:D meg hogy hő vezeti és milyen ruhába má :D a pénz...te jó ég :D -
#4437 úúúúúúúrrrrrrriiiiiiisssssttttttteeennnnn -
#4436 Raptorz albumot akarok.....!!!! -
#4435 gyere velem az gondolom egyértelmű :D cserháti zsuzsa - kicsi gyere velem rózsát szedni
mást így hirtelen nem tudok, de érdekelne engem is -
#4434 ÉÉÉÉÉÉletfogytiglannn! -
#4433 killakikitt - küldjük a zúzót >>> máté péter - kinek mondjam el bánatom
killakikitt - a tűzszünetnek vége >>> edda - csak bírd ki
utóbbi nagyon durva, csak a pitch van pataki hangjának feltekerve, és azt vágták be a végén "női" vokálnak :DDD
ennyire jöttem rá :D a ne szarakodjról még tudjátok hogy milyen samplerek voltak? -
#4432 elsö fele a jobbik, a második tényleg gyengébb. :D szerintem. :) -
#4431 én nem ítéllek el...nekem is megvan :D az első fele az jó....vagy a második??? nemtom...valamelyik fele nem tetszik...:D -
#4430 Viszont ezért most biztosan elítéltek :P
-
#4429 Képzeljétek, a Salátamagazin meg fog szünni. Nem tudom, hogy most sírjak e, vagy nevessek. -
#4428 jó zenék ezek. :) -
-
-
-
-
#4423 Ha 1 számot igazán szeretsz akkor nem azt nézed ki mikor van a toppon kit mit hogyan merre kivel csinál ha hallgatod azzal nem sztárolod az előadót.
Én több éves számokat is ugyanúgy meghallgatok a jó szövegek miatt mert feledhetetlenek számomra. -
#4422 Érted? nem érted -
#4421 Gőzy egy ikon számomra, velem ő szerettette meg az egész hiphop műfajt annó, bárki bármit mond ő egy ikon...
és igenis jó számai vannak -
huti20 #4420 Jajj megsértettem a pici lelki világod? Ilyen az élet. -
#4419 Köszönjük ezt az értelmes és szinte elhanyagolható hsz.-t -
Tmac #4418 A Number-rel meghalt valami szvsz. :S Ahhoz képest hogy egy értékelhető szóló albumja van kicsit gőz túl van sztárolva... (lehet hogy ez kicsit erős lett). Bár fankát amióta elment nemzeti irányba azóta nem hallgatom, de abban a nézetében egyetértek vele hogy egy hiphop előadónak kb 1-2 év alatt ki kell adnia egy-egy lemezt. Ha megnézzük hogy mennyi ideje van a szakmában akkor is szerintem kevés... (Még mielőtt egy flame áradatot elindítanék jelzem hogy ez csak a saját véleményem)