HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
shen kicket ide most.....😄 ilyen shen kick matrica is jól jönne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Helló Mindenkinek!

Ma este ismét GhettoRadio ÉLÕ rádiómûsor Pécsrõl, a Periszkóp stúdiójából!
Lesz megint egy rakás jóóó kis muzsika, pl...brazil hip-hop is ismét! Nomeg lepörgetünk pár ütemet Halott Pénz új lemezérõl is és a szokásos rovataink is jelentkeznek.

És egy zsír új cucc:
http://ghettoradio.hu/hirek/1579-copy-con-video-interju

Friss, ropogós Copy Con-videóinterjú a GhettoRadio TV jóvoltából!

PEACE!

jax
ez aztán érv, deeeja fasza, ludditák nem fasza.
deeeja próbálja játszani a gengsztert, amit a lil kim is próbált, de rájött, h jobban jár, ha kurvásra veszi magát, de ez már más téma. mondjuk ez alapból egy nehéz szitu, mármint a nõk helye a hiphopban, alapból hátrébbrõl indulnak. ez egy jelentõsen férfi centrikus mûfaj, de túl kell lépni a sztereotípiákon,a külsõségeken. deeeja is nagyrészt azért lett ismert mert keményen mondja oda, nem nyálas, nem nyávog, de nekem speciel semmi újat nem ad. písz

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

hunbasser
haggyadmár... 😊 sztem nem fasza,deeeja sokkal faszábban nyomja

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
télleg....õk is jók...albumuk is megvolt még valamikor 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jax
ludditák!
akkezdet csak csajokban...

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Danka88
Poisy-ra gondolsz. Hát ja, annál jobb. <#vigyor4>
Egyébknét Boney-t mondják, hogy jó még, most jött ki asszem uj albuma, még nem hallgattam meg.
Itt egy interju vele, KATT. De nekem valahogy nemjönnek be ezek a "csajreppek". Na mindegy.. valakinek meg tetszik. <#vigyor4>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

LasDen
ki analizáltad ám 😄 bizto...nemtom 😄

hunbasser
kár érte :\ gondolom a munkáját fontosabbnak tartotta mint a zenét,mert úgy gondolta,hogy ebbõl úgysem fog tudni megélni.nem karolták fel,hát ez lett veszte,biztos nem tudott elég idõt szánni a munkája és egyebek mellett a zenének.általában ez szokott lenni

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nem tudok róla...eltûnt...

hunbasser
a régi próbálkozásokat se felejtsük el,pl aki dopemannel szerencsétlenkedett,a kacsa vagy ki a geci.deeeja eddig veri az összeset szerintem,legalábbis nem hallottam még nála jobbat Mo-n a csajok közül.eddig mindig azt hittem,hogy a hangjuk miatt eleve nem lehetnek jók,de itt van deeeja és bebizonyította hogy csajhanggal és fasza flowval igenis lehet faszát tolni. van valami újabb cucca?

ReaL MaDRid x siempre

kuci06
Unreal Tournament sample? 😄
Meg vagyok véve

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
jobb mint az eddigi csajrapper felhozatal volt...😄 most Gabót meg Norykat ne számoljuk 😄 de annál a csajnál jobb, aki az északon délen videóban volt....az megjelenésre és hangzásra is undorító volt 😄

hunbasser
nem is tirpás,inkább dayes 😊 vagy day a deeejás,nem vágom,ez régebbi cucc,mint amiket daytõl hallottam.2007-ben egy csajtól ilyen cuccot hallani az nem semmi,tisztelet neki.közben hiphop.hu-ról már be is szereztem a lemezét.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Deeeját még csak a nyershús mixtape-en hallottam,már ott is tetszett és meg is akartam szerezni az albumát,de aztán valahogy elfelejtõdött a dolog,ebben a számban pedig sztem olyan,mintha tirpának a nõi megfelelõje lenne,csak annyi különbséggel,hogy tirpa mocskosszájú,deeeja meg nem 😄 de a flow az nagyon hasonlít 1-2 tirpa számra,meg ha tirpa nõ lenne,lehet ugyanilyen hangja lenne 😄

ReaL MaDRid x siempre

Bulykin
oszt' még jó is 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

mármint az elsõ aki nyomja

csak szerintem van Újonc-os hangja? 😄

jax
de durva

friss trekk!:
Blokk - Raplika (prod. by eMBoss)
http://www.youtube.com/watch?v=1EU5WZoyPrg

hallgassátok meg!

béke
Sziasztok!Egy spanyol szövegû rapzenét keresek aminek harmonika adja az alapzenéjét.Valaki tud segíteni?
LasDen
szerintem kurva jó 😄
kicsit agresszív, de nem baj....maga a klipp erõs átlag, de a színek és a képminõség jó....még itthon is találni jobbat...😄 Immortal erõsen lenyomja Diabolicot...😄 a videón föltûnik még Ill Bill is....

MikX
Jah, át lehet lapozni, meg ilyenek... 😄

Mondjuk Offline-t is mindíg megveszem, abban meg télleg csak pár cikk van, jó elolvasom az egészet, de különösebben nem a deszkás meg bmx-es rész miatt veszem meg...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danka88
500ft-ért utánamdobják, szal ha már lesz benne pár cikk, ami érdekel akkor már megérte nekem
mondjuk azt tényleg nemvágom minek van benne Rihanna, ezNemRap!, de nemgáz.<#vigyor4>

MikX
Vágom, vettem énis párat anno, bár nemtom... néha jó volt, néha meg nem annyira...
De tény, jah, itthon nagyon szar a szit ilyen téren...

De hátha... mindenesetre megveszem az elsõt... azt meglátjuk...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LasDen
a Raplife is igényes volt...legalábbis miután kiküszöbölték a kezdeti hibákat az elején....és mégis befuccsolt...réteg újság...és itthon a zenei világ nem akar tudomást venni a magyar rap életrõl....

MikX
Ha igényes lesz, mért ne? Meglátjuk, bár ien Rihanna mi a ráknak kerül bele... most komolyan... aki megveszi ezt a lapot, pont ilyen szemetet hallgat, vagy mitöbb érdeklõdik felõle, hogy elolvasson egy cikket? 😄

LasDen
ugyanaz lesz vele mint a Raplife-fal....de azé lehet megveszem...am a garázsban van kint 3-4 vagy több Raplife újságom...😄
de még ebben a mixtape dologgal is a raplifera hasonlítanak...annak is volt válogatás lemeze 😄 bár azé örülnék ha sokáig bírná....😄

Danka88
Elsö számban Funktasztikus, asszem megvevõs lesz.
ezRAP

fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

báttyó02
tirpa albummal mivan már? :\ elvileg már múlthónapba kikellett volna jönnie nem?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ez hiphop
beküldtem õket napiszarra, oda valók.
fixon
KP jancsit beválogatták a megasztárban,de pita ramost nem. na vajon miért??<#zavart2>

toysoldier
<#szomoru2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ADD TOVÁBB PLS!!!!
MC Pita Ramos km. Dózi - Falu végén kurta kocsma...
http://www.youtube.com/watch?v=yqwujy9EaIM
MC Pita Ramos: Szállnék ha tudnék
http://www.youtube.com/watch?v=kOfMZsqrL5c
MC Pita Ramos feat. GerImpro - Smokin ( Beatbox ) ...tovább »
http://www.youtube.com/watch?v=HfwX4VjDL5I
DRS Virus – Beardyman Live Session

1 óra beatbox-looping-freestyle õrület<#eljen>

akit érdekel,melegítsen ezzel a nyári Beardyman partykra.
jún 26 Pesten vhol..
késõbb pedig a SZIN-en

http://www.mediafire.com/?yz2ed2jt3qn

kuci06
...viszont a cd-k között vannak jó vételek

Supreme Clientele 2800 ft :o

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
9000 pénz?
bazz
pedig az ODB-s cuccok nagyon durvák 😄

fixon
olvadok... Legszívesebben csináltatnék ilyen pólókat. Mondjuk nem is rossz ötlet, csak a védettség stb. bár mit számítana... 3-4 ezer pénzbõl meglehetne úgy úszni egy ilyen pólót.

Danka88
itt meg jópár Wu-s cucc, hanyagelegancia bótban, kár hogy nem occsók.
http://roots.hanyagelegancia.hu/old01.htm

tigeroo
LasDen
szegény kertész 😄

fixon
KP Jancsi még jó.
Megmûtöttem a kertészünket. 😊

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

MikX
xD

LasDen
videjót...😄

fixon
Most nézem vissza a Megasztárt. Pita Ramost is 😊