6516
-
dobozos #4577 akkor meg minek fikázod? oltani mindig könnyű. én nem védem csak rohadtul szeretem hallgatni. de kinek ez kinek az. csak az nem tetszett ahogyan nyilatkoztál....de mondom tök mind1 -
#4576 engem csak szimplán nem érdekel pita...:D -
dobozos #4575 haver ez feldolgozás de nem is tudom minek irok neked mikor az egész életed úgyis a gép előtt éled és csak fikázni tudsz mindenkit. pita meg sztem igenis kurva nagy tehetség. nemhiába mennek a zenéi a petőfin meg itt ott. -
zdlr #4574 shaggy-s torokhangon petőfi verset énekelni kibaszott nagy egyéniségre vall.
gratulálok.
ez a pita a magyar reggae legszánalmasabb szerencsétlene, talán legomant közelíti meg. -
dobozos #4573 hallgasd meg a számot végig öcsém....kiveszel belőle pár dolgot aztán leirogatod ide.ha a haverod csinálta volna akkor tuti fasza lenne mi?
Zdlr!
neked meg milyen stílusod van?? fórumos oltogatós?
másnak a szemében a szálkát magatokéban a gerendát sem....tipikus....
-
#4572 egyik comment: "Végre egyre több olyan magyar reggae előadó aki értelmes dolgokról beszél! "
idézet a szövegből: "látom buzi vagy az Elton John-nak terpessz be" "faszom szopja reggelig" "ha nem tetszik megbaszom még a jó kurva anyádat is"
-
zdlr #4571 leszarjuk!!!!
az előző is fos volt, és semmit nem is fejlődtél azóta. nem kéne eröltetni, még saját stílusod sincs! -
mc pita ramos #4570 HAMAROSAN MEGJELENIK AZ MR2 Petőfi Rádióból s jól ismert MC PITA RAMOS "Előzenekarom sem lehetnél" címet viselő nagylemeze!!!!
Katt a címadó dalra és dobjátok tovább!!!! http://www.youtube.com/watch?v=w9pT7IRl8sc -
#4569 a tirpa albumboritó szégyen valóban. ahogyan a weblapjuk dizájnja is az. nem is értem, hogy azt a luxust, hogy legalább amit nem lehet elrontani, azt rendben megcsinálják... de nem, ezek balfaszok.
ott van 3 ember meg aki csinálta, meg gondolom pár ember aki látta a terveket, és egy embernek se volt minimális ízlése? :(( -
#4568 egészen nem normális Sena klip...:D mondjuk én a new morningot jobban bírom :D
-
#4567 -
#4566 :D
AKPH- Oltassz -
#4565 Felismeri valaki? -
bwooy #4564 klasszik
emmeg óóckúú
Busta Rhymes volt vagy 18 ezen :D
Chip Fu freestyle a végén -
#4563 Imádom ezt a muzsikát... -
Neoncsoves #4562 ez tényleg jó lett. -
Zenty #4561 király :D
Székely-magyar power :D -
#4560 Frantic Frank egy 2008 as albuma a Hardway
http://rs350.rapidshare.com/files/117058682/FRANTIC_FRANK_-_THE_HARDWAY-2008-SPRiTE.rar
-
#4559 Saiid ebben a számban nagyon ott van. -
#4558 :D -
#4557 2hete ismerem énis ezt a biebert énis, csókolom!
(aztis a humiariban mondták nekem mert mindig az ő képét vágták be)
a zenéjét ismertem de h ki ő...
engem meg nem érdekel. mindenki azzal szennyezi magát amivel akarja, legyen az alkohol, drog, análfűrész vagy "zene" -
#4556 Node hamár ilyen téma, szóljon inkább helyettem Norba:
Mindent elmond asszem... :D -
Neoncsoves #4555 szerinted?
SP őt... -
#4554 amúgy SP másolja őt, vagy ő másolja SP-t??? :D mer tökugyanolyanok :D -
#4553 Szerencsére nemnézek ilyen buzi popcsatornákat, meg a szenny rádiókat sem hallgatom, így kimaradtam belőle, fogalmam sincs ki ez a gyerek, csak hallottam róla itt-ott. Mindenesetre sugárban tudnék hányni az ilyenektől, meg az ilyen espé szerű homokos idióktáktól.
És igen, erről szól a pop, ezértis hallgatok UG-t :D -
Neoncsoves #4552 azok nem emberek számomra akik szeretik a kis pöcs zenéjét :D -
#4551 mert? énis addig ütném a vasat míg meleg.. pénz van belőle és kész.
amúgy inkább már akkor azokat is ítéld el akik hallgatják őt...
a popzene erről szól, nincs mit tenni... (amugy engem is a hideg kiráz a kislányos hangjától...pf) -
Neoncsoves #4550 szememben egy senki az aki összáll dzsásztin bíborossal -
#4549 luda ebben amúgy nagyon nagyot teker -
Neoncsoves #4548 Justin Beaver (:D)-t nem gyengén fikázzák :D
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
annyi a dislike majdnem mint a like :) -
#4547 "Fiatalok! Ne búsuljatok hogy vége a nyárnak, mert idén jelenik meg a Tirpa album (11 nap!!) + Scarcity Budapest album (72 nap) és lesznek koncertek: Szeptember 25 Killakikitt, Pánikszoba, Harakiri @ dürer kert, ezenkívül Tirpa szólóalbum turné rengeteg állomással és Decemberben ha minden igaz Scarcity Budapest lemezbemutató külföldi fellépőkkel!!"
fészbuk üzenet, bárki bármit mondhat Tiráról meg a borítójáról, a zenéje kúrvajó a többi engem nem érdekel XD
valamelyikre meg ki kéne menni... -
huti20 #4546 Ekkora archoz ilyen szar borítót aztakurva...:D Ez gáz... -
#4545 Hát nemtudom, ahogy elolvastam a hsz-ed kapásból rámondtam volna hogy ö KicsiDope, de láttam külön van irva... MiniDope... Sosem hallottam.
LasDen a második borító nagyon bejövös -
#4544 csináltam két borítót...semmivel se jobbak, de akkor már én ezeket nézegetném ahelyett a szar helyett :D
-
#4543 úristen geci.
egy ukrán mosópor doboza is szebben van megcsinálva
amugy minidope az kicsoda? a fannika? :) -
mi ez a szar??? én jobbat csinálok PS-be....:DDD -
#4541 Hát az uj Tirpa albumot megvenni már biztos nemfogom.
-
#4540 hát ez beadja de kúrvára melóba menet csak ez szólt :D -
#4539 Cső,
Csináltam a kocsimba egy Rap és Hip-Hop mixet,úgy gondolom megosztom veletek...Akit érdekel az szedje innen ... -
#4538 hát , pedig ez is egy mérce:)