6516
-
#604 dc, torrent, edonkey, vagy bemész a boltba és megveszed -
Papadok #603 Császtok nem tudja vki h honnan lehet jó rapszámokat letölteni ingyen de nem azokat a nagy szarokat hanem az az igazi kemény nigger rapp na ha tudtok akkor nyomassátok kösssz na cccccsááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
Csesza #602 :DDDDDDDDDDDD -
#601 fasszopó atw törölte a tárhelyet, ha kell valakinek szóljon most nincs időm pöcsölni az oldallal -
#600 hogyne lennének :)
-
Csesza #599 gangxterek???? sztem itt nincs genxszter... -
Dj Be NeeD #598 Szevasztok gangxterek -
#597 na meghallgattam nagyon zsírak!főleg a Keep On -
#596 -
#595 szal ezek jok? -
#594 értem majd még adok vagy, ha megadod akkor feltöltöm -
#593 ez az a 6 szám amit átmásoltam *<;7¤L -
#592 ja ja:)
breille:DDDDlál:D
beleraktad az összeset?(nem szedem le mert megvan ugye) -
#591 ezeknek? -
#590 majd járj utánan a többinek is, megéri hidd el
-
#589 u ez nagyon komoly szám -
#588 oltás szám :) -
#587 ah szír töltsed felfelé:)) már csak az aggro klippek hiányoznak:D -
#586 asszem én ismerem -
#585 Braille-Soul rock
nem tom ismeri-e vki de msotanában nagyon rákattantam -
#584 feltettem ide egy számot,halgassátok nekem nagyon bejön -
Csesza #583 igaz ezen az albumon Van még 1 pár jó szám pl. P.Z., Szolnok City stb.stb.! -
#582 ha adsz msn cimet átküldöm -
#581 CypressHill Stash EPnek létezik cenzura nélküli változata?
ez így gyalázat..pedig jó lenne -
Csesza #580 sztem csak DC-ről! -
#579 honnan lehetne leszedni? -
Csesza #578 RIDDLER - FÉNY album január31-től lehet rendelni,
kegyetlen jó lesz már hallottam róla pár számot -
Csesza #577 ismered is őket? -
#576 én már csak azért is hallgatom őket mer miskolciak :D -
Csesza #575 Flegmadogs sztem is nagyon jó, Krizis meg ahhoz képest hogy milyen fiatalok nagyon jól csinálják! -
#574 Krízis-Idegen
nah ez egy nagyon tehetséges miskolci banda,van pár jó szám az albumon pl. ez is -
#573 nemtom nekem nagyon teccik
mondjukk az igaz hogy ha a szöveget nézzük nagyon gyenge :D -
#572 hát nem tom a flegmadogs.... nem erőltették meg az agyukat... sztem egy mentális öngyilkosság amikor meghallottam h:"a kutyaól hangja száll"
vhogy nem tom komolyan venni azótaezt a csapatot.... mondj inkább egy számcímet és akkor azt megnézném mondjuk a legjobbat;) -
#571 Flegmadogs-FD3
aki nem hallotta halgassa meg kurvanagy!!4 -
#570 most én is izomból szopom az egyetemen a kurva vizsgák miatt, szal februárig nem lesz változás holnap téren. Amúgy bocs ha valaki tölteni akar róla és nem megy, az atw jófej volt és felszólítás nélkül törölte 2 tárhelyemet, és még nem csináltam vissza, így most kb a linkek fele nem műxik. htxvm -
#569 Faszom kivan. Annyit basztatnak félév miatt most, szal nem nagyon van időm, és msn csak mégjobban lekötne. Szal addig off van, de utána megint leszek rendesen.
Jah, ha a honlapod kezdjük csinálni írj privit aztán mikor tudok segítek csak most húzós. -
#568 ugye ma kedd van? és lesz megint déjé csellendzs? inkább az előbbire lennék kíváncsi
amúgy az első csellendzset szeggyétek le, durvát tol DJ Dugó, főleg a legvége osztott le
np Ottto, mi a pálya amúgy rég láttalak msnen -
#567 Jah. Bocs :D -
#566 nem szabad iylen telefont venni....
akkor bazz csinálni akart egy normális képet de ezzel a telefonnal csak iylet lehet:DDDD -
Csesza #565 :DDDD SonyEricson K700i - a spanom fényképezte
de vágtam hogy nem komolyan mondod ...