6516
-
#805 sry most értem haza az omlásból. Felraktam neked a mia-t ide -
Dexantreal #804 ja oké, csak kérdeztem, mer ha van M.I.A. én is meghallgattam volna. msn-re felveszlek, de torrentes cuccot most nemtok tölteni, mer laptopról vok és ott nincs meg az letöltő progi, vagy mi a szösz... annyira nem értek hozzá. Asztali gépem meg hát most bekrepált... -
#803 nem engedi felrakni. eleve 50 mega a tárhely amit elvileg 2 hétig át lehet lépni. A taxi magában 150Mb, ezek szerint ennél többet nem lehet felpréselni. Ha használtok torrentet akkor meg tudom adni azt amelyikről nekem lejött. Vagy vegyél fel msn-en és átküldöm ([email protected]) -
Dexantreal #802 hajrá...amúgy most akkor a M.I.A. hol van?:S -
#801 sry ez a jó link -
#800 Taxi 1-3 Soundtrack
megyek vizsgázni, szurkoljatok :) -
#799 leszedtem neked, ha bemászok vizsgázni akkor felrakom, itthonról baszakodik a feltöltés -
Dexantreal #798 ok, ez is yo volt. Írni kéne nekik,hogy dojanak piacra még1albumot. A taxi zenékre kíváncsi leszek és előre is thanks! -
#797 azt, ami neked is megvan. nincs több braille sry, de holnap megyek vizsgázni akkor felrakom a taxi zenéket -
#796 brell ből miket raktál fel? -
Dexantreal #795 ebből még nincs több? mer nagyon bejön nekem -
Dexantreal #794 nem NBA Live 2006ba van ez?ha igen,yo szám,egyik kedvencem a géjmből -
#793 Hali!!
Vaki nem tudja, hogy honnan tudnám letölteni M.I.A. - Bucky Done számot?
L.őre is kössz!! -
Dexantreal #792 A Taxi zenéit szívesen meghallgatnám...ha még mindig feltudod tenni -
#791 a román is kurva jó. hétfőn megyek legközelebb egyetemre, akkor rakok fel újakat. addig lehet szavazni ha akartok -
Dexantreal #790 Braille yo, a román rap első számán szét röhögtem magam, ahogy beszélt, de utána az is yo lett, a többi szám egész yo -
Dexantreal #789 Maco13: thanks és örök hála, hallgatoma a Braille-t, nagyon yo..a románra kíváncsi leszek -
#788 Hétfőig lesznek fenn ezek,utána cserélünk
Parazitii (román rap) -
#787 Na azt hiszem nem lesz gond a feltöltéssel innetől.Vettem egy laptopot és az egyetemi wlan hálózaton 600k-val töltök fel:DD
Braille -
#786 az más
nem erőszek a disznótor! csak disznónak -
#785 de jól esne -
#784 az erőszak nem old meg semmit -
Dexantreal #783 kitartás,az Erő veled van ifjú padawan -
#782 hát ez kibaszott jó...nagy nehezen feltöltöttem az egyik albumot erre törlik a tárhelyet. Aki ismer valakit az atw-nél adja meg a nevét/címét hogy szarrá verhessem a fejét. htx -
#781 ne tereljél! rakjad felfele mert meg leszel .......:D:D
-
Dexantreal #780 ja,ok -
#779 nem, teljesen más. új oldal akkor lesz, ha lesz időm foglalkozni vele. Ha lesz fenn valami dobom a címet -
Dexantreal #778 de most akkor ezen a linken lesznek majd?mer írtad ott ahonnét L.Q-t lekaptam,hogy lesz új oldal..mikor?:S -
#777 elkezdtem rakni, francia lesz az első -
Dexantreal #776 mindet,mindet,mindet......szép sorjába,hogy érzed,szép sorjában -
#775 mondjátok hogy mit rakjak fel és megteszem, de nem tudok mindent felpakolni -
Dexantreal #774 mind1...valahogy felpakolhatnád,mer én kíváncsi vagyok rá -
#773 akkor már halottak napjára fenn lesz ;) -
Dexantreal #772 apránként gondoltam:P -
Csesza #771 talán a köv. szilveszterre lehet kész is lenne :DDDD -
#770 főleg t-onlineos dsl-el -
Csesza #769 :DDDD mintha olyan egyszerű és gyorsan fellehtne dobni ennyi zenét :P -
#768 csak 15 giga... -
Dexantreal #767 sztem jöhet mind -
#766 nah csináltam egy playlistet az összes zenémmel, ha kell valami szóljatok és felpakolom. Nagyon sok féle zenét szeretek, ez sztem láccik is rajta :) ha valamelyik szám címéről nem derül ki, hogy mi az akkor használjátok a "View file info"-t (Alt+3) onnan a könyvtár nevéből egyértelmű lesz.
Playlist