Megkerülhetõ az SP2 puffertúlcsordulás-elleni védelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, ennyire biztonságos a win :)
Forza.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Mindenki használjon olyan oprendszert ami szimpi neki! És hagyjuk már abba ezt a dedó feeling-et! "...Mer ez jobb..."
Én konkrétan winxp-t használok és többnyire meg is vagyok vele elégedve! Használtam rövidebb ideig linuxot is! Nekem speciel nem jött be!
Nálam sp1+NIS (gyengébbek kedvéért Norton Internet Security) van fent állandó frissítéssel! Még nem volt a gépemen se féreg, se vírus! Az utolsó vírusom kb a win 3.11 és a win 95 környékén volt! Szóval nem mostanában!
És tényleg nincs olyan, hogy tökéletesen megbízható rendszer!
Ha mindenki nekiállna linux-ot hackelni, akkor akár fordulhatna is a helyzet, a nézõpontban, hogy melyik tutibb rendszer...
Elõre is elnézést, ha beletapostam valaki lelki virágoskertjébe!
Szegény ms feltörték(megkerülték) a win xy védelmét...csúnya rossz emberek akik fikázzák...
Amúgy jó a hír.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
1. Nincsenek gyakorlott programozók, akik vírusokat írnának. (Ill. vírusírók, akik gyakorlott programozók lennének.) Ebbõl elegendõ egy is, aki megírja és egy aki útjára bocsátja.
2. Nincsenek olyan júzerek (v. programok), akik automatikusan lefuttatnának bármilyen programot. Ebbõl pedig már tapasztalhattuk többször is, hogy nagy tömeg áll rendelkezésre.
http://pcforum.hu/hirek/?qnid=9304
Egyébként meg a fikázóktól kérdezném: el tetszettek olvasni a cikket, vagy csak pavlovi reflexként beindult a magnó a megfelelõ kulcsszavakra ("megkerülhetõ", "SP2")?
Mert az én olvasatomban a szegény júzer tönkrezúzásához a következõ szükséges:
1. gyakorlott programozó által írott program
2. a szegény júzer futtassa ezt a programot
Szóval szerintem elég valószínûtlen a tömeges elterjedése...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ha kicsit vissza vennének a tempóból máris javúlna a helyzet, de üzlet politikailag ez nem megengethetõ, hiszen nem a tökéletes program a cél hanem a profit maxolás.
ezvan...
Arrogáns, mi, kedves mireez?
// This is irony. Don't blame me :-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Mireez írta, az xp a legjobb.
És én azt mondon igaza van!
De hozzá teszem: a windózok között;)
Mér báncsuk szegény M$-t, mikor nem õ írja a virnyákokat?
Jogos az észrevétel.
De én megkérdezem, ki rak bele az OS-be olyan bakikat, amit régebben sem volt szokás?
Jaj, dehogy lapít ez a M$, csak még nem dolgozta ki a stratégiát erre a problémára!
Akár így is nézhetjük.
Meg úgy is, hogy ítt van ez a böhöm cég, és nem tud rámozdulni egy elég fontos hibára 1 hónap alatt, ami ezekben az idõkban rengeteg idõ!
Ha kispistajóska beírt volna miszterbilgéc emil címére, hogy kapja be, mer fagy ez a szar, akkor megértem, hogy a fülükbotját sem mozdítják.
De az SP2-vel, már egy éve szórakoznak. Ez a cég tisztességes volt, adott egy kis idõt a M$-nek, de nekik is meg kell élni valamibõl és jól jön ez a reklám.
Ha van egy bazi termék aminek a reklámozására milliárdokat költenek világszerte, akkor abból az ilyen kis cégek pontosan így tudnak profitálni, hogy felhívják a figyelmet valami kis stiklire, és ezen keresztül próbálnak ismeretséget szerezni.
Mennyen át a M$ nonprofitba, ha ez nem tetszik nekik, annak idején õk is így lettek nagyok, ráültek az IBM fejére!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ebben az oroszok és kitõl használok ellenszert oroszoktól logikus nem.... de aki ilyen ad-awaret használ... dicsérik de minek ,meg sokkan azzal szívják meg pl a norton mire megfrissûl késõ...
Amúgy meg nem a microsoft írja a vírusokat talán nem õket kéne szídni ja meg a mai átlag 120 gigás vinyok idejében elmulasztjás a full keresést mielõtt netre mennének és ugye akinel csak egy crack is van már ott az esély ....
"LEGFRISSEBB"... Akkor ez IGAZ is volt. erree hibára is csak MOST (jo, dec.22) jöttek rá, eddig nem tudták kihasználni...
XP a legjobb. kész. már nincs kedvem, erõm, a sok korlátolttal veszekednem, "védenem" a Windowst (XP)...
Teljesen természetes a hibátlan szoftver, a mindent felismerõ vírusirtó vagy a beállítást nem igénylõ tûzfal (ez utóbbinál lásd a sok csodálkozó júzert az SP2-nél...)
Nyilván lehetetlen a dolog, hiszen a vírusírók újabb és újabb megoldásokat találnak ki.
Ezért van szükség a víruskeresõ rendszeres frissítésére.
Ugyanez a helyzet a Windows-zal is...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Tegye már fel a kezét az, akinek a rendesen felpeccselt és beállított XP-jét felnyomták, vagy bármilyen olyan vírus- és egyéb jellegû támadás érte, ami - szép informatikai újságírós kifejezésekkel élve - "összeomlasztotta a rendszerét" vagy "biztonsági rést kihasználva megszerezték a számítógép feletti uralmat", jó? Mert szerintem megint csak a dedós "vindózszáksz"-duma megy...
U.i.: A gyengébbek kedvéért megismétlem: biztosági problémáról van szó, a YingYang márkájú szutyok hardver még szutyokabb drivere miatti rendszerösszeomlás miatt nyivákolók máshol próblkozzanak.
Másoknak az miért jó???
Amíg a M$ úgy érzi céltáblája valami negatív dolognak és ezért megpróbál az ilyen esetek elöl elmenekülni, addig a Linnél az ilyen eseteknek pozitív visszhangja lehet, mert egy lehetõség a rendszer jobbá tételére.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
-----------------------------------------
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.