25
  • Green Dragon
    Nekem i van már :)Nagyon király kis gép!
  • Tetsuo
    Szétszeded mi? Elég 1 képernyő is. :DD
  • M. Tibor
    Nekem mar van egy, de lehet, hogy 2 lesz belole.
  • Antromorph
    Szerintem a fogyasztása is több egy picivel a +1 képernyő miatt.
  • vax
    Bocsi. Látom alul. Addig nem mentem le. :( Hát igen először nem szabad megvenni. Kell kicsit várni. azér majdnem 40 rugóért kicsit sok.
  • vax
    Hol irtak árat? Te már tudsz valamit? :)
  • Green Dragon
    Szerintem jól néz ki.
  • smv
    szerintem randa
  • Tetsuo
    A távolkeleten minden kawaii cuccot eladnak..
  • bitubo
    ezt a kalapszart,és erre az emberek még vevök is...
  • p00h
    én még mindig nem tudom hova tenni h minek van 2 képernyője... legyen inkább az egész felső rész 1 képernyő! na annak lenne értelme... nem tudnak mit kitalálni...
  • Herkulles
    Most hogy ilyen feketén beszúrtad megyek és beszerzem. :) Jaj még sem, nem ingyé adják...
  • CHEAPBOY

• CHEAPBOY
    Hat mondjuk lehetett volna szebb ez teny ( a PSP tukreben meg foleg), de azert szerintem egy kotelezoen kihajthatos (2 kepernyot ekkorat meskepp nem tudnek mashogyan elkepzelni) 2 kepernyovel operalo gephez kepest nem olyan rossz.

Talan a szine nem nyero, pl. Feketeben egeszen dogos a kicsike:

http://image.lik-sang.com/content/nintendo-ds/nds_black.jpg
    nyitva

http://ann.nobody.jp/image/200407nds/black.jpg
    csukva

Meg nincs hivatalos megerosites, ezen szinkerol, de 99% hogy lesz, csakugy mint az Ezust PStwo.

http://www.metagames-fr.com/images/silver.jpg

Utobbi sincsen meg megerositve.

• CHEAPBOY
    No de csak Tbyte kedveert:)

De meglepo lett, hogy a DSbol mar 3 milliot eladtak, amikor senki sem szamitott ra:DDD
  • concrete
    hát nem is arra gondoltam hogy hányni kellene tőle, csak valami hype-osabb dolgot vártam volna tőle
  • CHEAPBOY
    Magyarorszag nem tartozik bele az aktiv Nintendo VIP orszagok soraba (csak 6 az Europaiak kozul). Nem is vehet reszt ebben az akcioban magyar rezidens. S Emelle meg 1000 csillag is kell, ami van a VIP szamlajan az embernek , ami nem sok, ha azembernek van egy GCje, vagy egy GBaja s amelle 3 jateka legalabb. Egyebirant nem jatszik ez az akcio. +dragabb is 30 eurooval ez a kiszereles (nem eri meg csupan demokert).

Kishazankba, ahogyan az osszes tobbi Europai boltok polcaira a MP:Hunters demoval ellatott 150 euros valtozat fog kikerulni.

Ez a 4 demos Nintendo VIP csomag, nem lesz kereskedelmi forgalomban kaphato (leven az arra jogosult rendeloknek a kozpontbol postazzak, s osszesen csak parezer ilyen masina lesz, a visszaszamlalo mar 1000nel jar a nintendovipn.).

• Cat #8
    aztán a végén kiderül, hogy Magyarországon ebből a négy játékdemóból sem marad semmi...
  • CHEAPBOY
    "Viszont a cikk megtévesztő.
    CHEAPBOY, írj a cikk szerzőjének: [email protected]"

Lusta vagyok en ehhez:) Akit erdekel a dolog a kommentet ugyis elolvassa:) Aztan vagy hisz neki, vagy nem. De mondom mindneki csekkolja az europai Nintendo oldalt, (www.nintendoeurope.com) vagy a www.nintendovip.com ot.
  • CHEAPBOY
    Nem olyan randa az (bar izleek s pofonok:P), december ota kuksol 1 nalam, s hanyni meg nem kellett tole a latvanya miatt:)
  • CHEAPBOY
    A hivatalos Nintendo newsletterben errol amit itt irnak szo sincs. Playable Demokat adnak a gephez(s csak az elorendelt VIP tagoknak jaro, 1000 csillaggal legalabb rendelkezo tagoknak), nezd csak meg akar a www.nintendovip.com-on
  • concrete
    ez kifejezetten ronda
    nem igaz hogy csak ennyire tellett a formatervezőknek

és drága is
  • IrkaBirka
    Lehet, hogy ez is az "országonként eltérő" kategória, azaz az itteni márkakereskedő egyszerűen nem adja hozzá "ami jár", hanem kapsz egy demót, így neki nagyobb az árrés+talán el tudja adni neked a fullverziót.

Viszont a cikk megtévesztő.
    CHEAPBOY, írj a cikk szerzőjének: [email protected]
  • CHEAPBOY
    Picit teves a hir:

A gephez egy ingyen MP hunters Demo lesz csak. Ingyen 14 jatekbol nem lehet valogatni melle.

Az a 4 jatek csak azon gepekhez jar, amit a NintendoVIP oldalan 1000 VIp csillag felaldozasa mellett megrendelnek a jonepek (ennek a gepnek az ara 30 euroval dragabb, s meg egy ajandek polo is jar majd melle), s a 4 jatek nem 4 jatek, hanem 4 jatszhato DEMO (kozel sem ugyanaz).

Illene ezt javitani.
  • CHEAPBOY
    Sajnos ez is dragabb itt, mint az Allamokban...:/ Ez lesz a PSPvel is... szomoru..