Március 11-étől kapható Európában a Nintendo DS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Green Dragon
Nekem i van már 😊Nagyon király kis gép!

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

Tetsuo
Szétszeded mi? Elég 1 képernyõ is. 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

M. Tibor
Nekem mar van egy, de lehet, hogy 2 lesz belole.<#vigyor2>

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Antromorph
Szerintem a fogyasztása is több egy picivel a +1 képernyõ miatt.

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

Bocsi. Látom alul. Addig nem mentem le. 😞 Hát igen elõször nem szabad megvenni. Kell kicsit várni. azér majdnem 40 rugóért kicsit sok.

Hol irtak árat? Te már tudsz valamit? 😊

Green Dragon
Szerintem jól néz ki.

Greendragon:::Lv:60 Night Elf Hunter:::Server:Bloodscalp:::Guild:You Are In Combat

smv
szerintem randa

Starcraft + Diablo III - esemve

Tetsuo
A távolkeleten minden kawaii cuccot eladnak..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ezt a kalapszart,és erre az emberek még vevök is...
én még mindig nem tudom hova tenni h minek van 2 képernyõje... legyen inkább az egész felsõ rész 1 képernyõ! na annak lenne értelme... nem tudnak mit kitalálni...

Most hogy ilyen feketén beszúrtad megyek és beszerzem. 😊 Jaj még sem, nem ingyé adják...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

CHEAPBOY

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Hat mondjuk lehetett volna szebb ez teny ( a PSP tukreben meg foleg), de azert szerintem egy kotelezoen kihajthatos (2 kepernyot ekkorat meskepp nem tudnek mashogyan elkepzelni) 2 kepernyovel operalo gephez kepest nem olyan rossz.

Talan a szine nem nyero, pl. Feketeben egeszen dogos a kicsike:

http://image.lik-sang.com/content/nintendo-ds/nds_black.jpg
nyitva

http://ann.nobody.jp/image/200407nds/black.jpg
csukva

Meg nincs hivatalos megerosites, ezen szinkerol, de 99% hogy lesz, csakugy mint az Ezust PStwo.

http://www.metagames-fr.com/images/silver.jpg

Utobbi sincsen meg megerositve.

CHEAPBOY
No de csak Tbyte kedveert😊

De meglepo lett, hogy a DSbol mar 3 milliot eladtak, amikor senki sem szamitott ra😄DD <#mf1>

concrete
hát nem is arra gondoltam hogy hányni kellene tõle, csak valami hype-osabb dolgot vártam volna tõle

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

CHEAPBOY
Magyarorszag nem tartozik bele az aktiv Nintendo VIP orszagok soraba (csak 6 az Europaiak kozul). Nem is vehet reszt ebben az akcioban magyar rezidens. S Emelle meg 1000 csillag is kell, ami van a VIP szamlajan az embernek , ami nem sok, ha azembernek van egy GCje, vagy egy GBaja s amelle 3 jateka legalabb. Egyebirant nem jatszik ez az akcio. +dragabb is 30 eurooval ez a kiszereles (nem eri meg csupan demokert).

Kishazankba, ahogyan az osszes tobbi Europai boltok polcaira a MP:Hunters demoval ellatott 150 euros valtozat fog kikerulni.

Ez a 4 demos Nintendo VIP csomag, nem lesz kereskedelmi forgalomban kaphato (leven az arra jogosult rendeloknek a kozpontbol postazzak, s osszesen csak parezer ilyen masina lesz, a visszaszamlalo mar 1000nel jar a nintendovipn.).

aztán a végén kiderül, hogy Magyarországon ebbõl a négy játékdemóból sem marad semmi...

CHEAPBOY
"Viszont a cikk megtévesztõ.
CHEAPBOY, írj a cikk szerzõjének: [email protected]"

Lusta vagyok en ehhez😊 Akit erdekel a dolog a kommentet ugyis elolvassa😊 Aztan vagy hisz neki, vagy nem. De mondom mindneki csekkolja az europai Nintendo oldalt, (www.nintendoeurope.com) vagy a www.nintendovip.com ot.

CHEAPBOY
Nem olyan randa az (bar izleek s pofonok😛), december ota kuksol 1 nalam, s hanyni meg nem kellett tole a latvanya miatt😊

CHEAPBOY
A hivatalos Nintendo newsletterben errol amit itt irnak szo sincs. Playable Demokat adnak a gephez(s csak az elorendelt VIP tagoknak jaro, 1000 csillaggal legalabb rendelkezo tagoknak), nezd csak meg akar a www.nintendovip.com-on

concrete
ez kifejezetten ronda
nem igaz hogy csak ennyire tellett a formatervezõknek

és drága is

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

Lehet, hogy ez is az "országonként eltérõ" kategória, azaz az itteni márkakereskedõ egyszerûen nem adja hozzá "ami jár", hanem kapsz egy demót, így neki nagyobb az árrés+talán el tudja adni neked a fullverziót.

Viszont a cikk megtévesztõ.
CHEAPBOY, írj a cikk szerzõjének: [email protected]
CHEAPBOY
Picit teves a hir:

A gephez egy ingyen MP hunters Demo lesz csak. Ingyen 14 jatekbol nem lehet valogatni melle.

Az a 4 jatek csak azon gepekhez jar, amit a NintendoVIP oldalan 1000 VIp csillag felaldozasa mellett megrendelnek a jonepek (ennek a gepnek az ara 30 euroval dragabb, s meg egy ajandek polo is jar majd melle), s a 4 jatek nem 4 jatek, hanem 4 jatszhato DEMO (kozel sem ugyanaz).

Illene ezt javitani.

CHEAPBOY
Sajnos ez is dragabb itt, mint az Allamokban...:/ Ez lesz a PSPvel is... szomoru..