196
Vélemények a C.O.B.-ról
-
#36 sztem jó -
#35 fos gépzene az igaz,de van és kész , én azér nem utálok senkit mert azt hallgat -
#34 akkor 100százalék!!444 -
#33 ja utálom höhö
machine head slayer ilyenek -
Goth #32 a trance egy rakás szar semmi mondanivalóval, fos gépzene. -
#31 mijaza trensz? -
_Vegeta_ #30 Nem tudod mit beszelsz. Lehetne kicsit bovebben ? -
#29 A trance nem zene. -
_Vegeta_ #28 Mas izleset hulyeseg megkerdojelezni vagy befolyasolni. Azt szeret amit szeret.
1, Kerdes: Linkinszar miert szar ? En nagyon birom, hangulatos dallamos. Divatmajmolassal nemfoglalkozom, azt szeretem ami tetszik.
2, Bodomék legjobb szama szentem a Hate Crew Deathroll.
3, Cradle of Filth, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Marilyn Manson, Slipknot. Nagy nevek, azert mert sokan szeretik oket, miert kell leokadni ? Elegge logikatlansagra vall.
4, Nekem megfer a black metal mellett a trance is. Nektek miert nem ? Zene mind2.
Velemeny ? -
#27 -
Goth #26 na ezek közt azért lényeges külömbség van sazl... -
Goth #25 ha ilyen lenne a szövege, biztos tetszene neki:
gyere velem, engedj a szívedneeek.
Én már nem féleek
loál -
Goth #24 ja, linkinszart mi? -
#23 én is metált hallgatok... -
#22 Hát nem mennek egyre, jelentős külömbségek vannak köztük. -
Gandibá #21 :D -
#20 Azért mert nem nyálas vagy disco zenét játszanak, attól még nem állatok... -
cyrus #19 gondoltam h mivel vélemény topik beirom hogy nem szeretem, de féltem leugatnak érte hogy akkor minek jövvök ide... de a te kommented elég primitív ahhoz hogy az enyém elhalványuljon mellette, azsl :
bodom nemgyerebe sry -
#18 lehet,h jó zenekar de állat mind -
#17 merilin menzon meg a másik akit elsőként lövetnék le. . . -
#16 Ja, ebben egyetértünk :)
Ezek mind egyre mennek.
Cradle of Filth, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Marilyn Manson... nem nagyon kedvelem, de biztos sokan szeretik, ha megéri ezt csinálni :) -
Gandibá #15 Jó zenekar, és koncerten is jóak :) -
#14 a tagokra értem -
#13 idióta zenekar. . . -
#12 A történet, amirből a nevük származik, egy gyilkosság helyszíne volt. Bodom egy kis tó Finnországban, kb. 20 km-re Helsinkitől. 1960. június 5-én a tó egy rémisztő gyilkosság helyszíne volt. 4 tinédzser, két 15 éves lány és két 18 éves fiú, sátoroztak a tónál, amikor az valaki odajött, és megölte egy késsel őket. Az egyetlen, aki túlélte, megőrült, és pszichiátriai kezelésen van. Pár évvel később (feltehetően 1970 környékén) egy öregember azt állította, hogy ő a Bodom tavi gyilkos, de a rendőrség úgy határozott, hogy ő nem tehette. Tehát a gyilkos soha nem került elő. Az áldozatok neve Tuulikki Anna--> lány, 15 éves. Björklund Maili-->lány, 15 éves; Boisman Seppo, 18 éves, és végül, aki megmenekült a Bodom tótól: Gustafsson Nils, aki szintén 18 éves volt.
-
#11 Nekem mostanában a Needled 24/7 tecccik a legjobban. -
#10 -
Goth #9 Black Widow c. számuk a legrulezebb :O -
Goth #8 áz, ráadásul brutálisan egy baltával =) -
Goth #7 Nah, valakicsak megnyitotta helyettem, túl sokat gondolkoztam rajta :D -
_Vegeta_ #6 Nyugodtan mehet a metal topicba is. -
Noodlee #5 "Vélemények a C.O.B.-ról"
Vagy jót, vagy semmit ? -
#4 Volt valami tó, Bodom, Skandináviában, ahol egy csoport egyik tagja kinyírta a többit.
Ha hülyeséget mondtam, akkor becsaptak :) -
praksi #3 jóak -
#2 tudod honnan jön a nevük? -
#1 Bodom