Children Of Bodom

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En peldaul sokaig mindent hallgattam, aztan kezdtem zeneket irni (elektronikus) aztan ramjott az h csak metal es vagy 2evig csak metalt hallgattam, nem hianyzott semmi, de tudod rajottem, h zene zene tok8 mien stilusban csak tetszen. Es egyebent a blackmetal es az elektronikus zene sokban hasonlit. Csekkolj utanna. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nos.. Bocsanat az elozoert, latom van itt még remeny. <#wave>
Gandibá: Itt nem vita folyik csak eszmecsere. ;)

Goth: Tehat az en velemenyem a kovetkezo. A zene ugye az oskorbol indult ki, es azota keszitenek hangszereket es igy adjak az emberek az erzeseiket masoknak, mert a zene errol szol ugye. A komolyzenet ma mar csak klasszikusoknak emlitjuk, pedig akkor az volt sláger. Aztan a vonosokat levaltottuk kulonbozo gitarfajtakra, es jott a rock zene. Innen indul ki minden. Az elektronikus muzsika is innen fejlodott, egyszeruen elvallt a rocktol. (Techno láz 70es evek. :)) )
Mind2 stilus zene, es ez a lenyeg.
Van "Szar" (sorry, nekem nem tetszo) metal ahogy elektronikus is. A lenyeg h mindenki megtalallja az izlesenek megfelelot.
Azert hulyeseg lenezni az elektronikus zenet, mert ugyanugy epul fel mint akar egy rockbanda. Csak itt egy szemely iranyitja az egeszet, de attol h elektronikus nem alsobbrendubb mint a rock/metal iranyvonal.

Annyi igaz h van sok diszkos kocsog aki nem a zeneert szereti, hanem mert attol menõ lesz, van ilyen rapper es metalarc is.

Huu, sokat irtam ugyse olvassatok el. :D
Szoval egy a lenyeg, mindenki talallja meg azt a muzsikat amitol jolerzi magat, mert minden zene zene.
Kivetel a rap. hehe <#ravasz1>

Na igen, de azt nem értem hogy hogyan lehet mindkét stílust szeretni amikor teljesen ellentétes a kettõ. sztem a rockot nem igazán szereti az aki nem ítéli el a diszkókat...

Én mondjuk nem értem hogy hogy fér meg az említett két stílus egymás mellett, de hát egy csomó ember így van ezzel hogy szeret mindenfélét. Engem nem érdekel az az igazság. Vitatkozni ilyenen meg faszság..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Figy tök mind1, valaki azt is szereti. Ezen fölösleges vitatkozni..

ejjj.. Pedig mennyien vannak akik lefosozzák az ütemes ducc-ducc gépzenéiteket ...
Hidd el a rock gyökerei a klasszikus zenében vannak, sokkal közelebb áll a klasszikushoz mint bármelyik értelmet nem követelõ dübörgõs szar.
Nekem unokatesóm egész nap a diszkós dörömbölését hallgatja, és pár Opeth szám után ha leveszem a fülhallgatót és megcsap az az érzéstelen szárság a hányinger kerülget.
Én jóval kisebb koromban szerettem a diszkós zenét, amikor még jóformán alig hallgattam metált, sazl remélem itt érezni a szintbeli külömbséget.
A másik meg az hogy tücctüccöt számítógépen összedobok két programmal, a rokkhoz, ahhoz már tudás kell és egy koncerten sokkal nagyobb a színvonal mint egy diszkóban ahol betablettázva rázzák magukat a kómás diszkós picsák a zselézett cigányokkal.
na sazl errõl ennyit.

Weasel
Szerintem veszélyesen tájékozatlan, elfogult és gondolkodni nem hajlandó emberekkel kerültél össze ebben a topikban :)

Weasel
Akkor a black metal mondanivalójáról már ne is beszéljünk.
Õrültség mind.
Mondanivalója van pl. a U2-nak, Ákosnak stb.

Nem arrol van itt szo, h utallni kell vkit az izlese miatt. ;)
Azert egy stilust ugy ámblokk le "fos"ozni.. Ejjj veszelyes.

Ejj, sugarzik az ertelem, nem vagy egy zenesz az mar eccer biztos. :)
Mond mar meg aranyapam, mitol vesziti el a zeneiesseget valami ha elektronikus, foleg az elektronika aranykoraban.

Talan szereted bachot vagy mozartot is ? Esetleg chopen, wagner vagy brahms? A magyar tancokat csak szereted, nekem az egyik kedvencem brahmstol, meg is van eredetiben.
Hiszed vagy nem az elektronikus hangszer is ugyanugy hangszer mint a kezzelfoghato tsai. (ugye a metal is televan elektronikus cuccokkal)
Tudod a gondom csak az h beszelsz a semmibe, ertelem nelkul semmi mondanivaloval. Még indoklast se voltal hajlando irni.

A problema nem ott van h nem szereted a trance, house, techno vagy akarmelyik mas elektronikus mufajt, hanem ott h nem tudod a zenet megfeleloen ertekelni. Sott pontosan nem is tudod mi az a zene.
Mondanivalo hmm. erdekes, teged pontosan mien mondanivalo fogott meg az opethben v. a cob-ban? Gondolom. :)

csabawarchief
sztem jó

ricsi1
fos gépzene az igaz,de van és kész , én azér nem utálok senkit mert azt hallgat

ricsi1
akkor 100százalék!!444

ricsi1
ja utálom höhö
machine head slayer ilyenek<#vigyor3>

a trance egy rakás szar semmi mondanivalóval, fos gépzene.

DarkJedi
mijaza trensz? <#idiota><#eplus2>

Nem tudod mit beszelsz. Lehetne kicsit bovebben ?

Bodom
A trance nem zene.

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

Mas izleset hulyeseg megkerdojelezni vagy befolyasolni. Azt szeret amit szeret.
1, Kerdes: Linkinszar miert szar ? En nagyon birom, hangulatos dallamos. Divatmajmolassal nemfoglalkozom, azt szeretem ami tetszik.
2, Bodomék legjobb szama szentem a Hate Crew Deathroll.
3, Cradle of Filth, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Marilyn Manson, Slipknot. Nagy nevek, azert mert sokan szeretik oket, miert kell leokadni ? Elegge logikatlansagra vall.
4, Nekem megfer a black metal mellett a trance is. Nektek miert nem ? Zene mind2.
Velemeny ?

Bodom
<#smile>

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

na ezek közt azért lényeges külömbség van sazl...

ha ilyen lenne a szövege, biztos tetszene neki:
gyere velem, engedj a szívedneeek.
Én már nem féleek
loál

ja, linkinszart mi?

ricsi1
én is metált hallgatok...

Bodom
Hát nem mennek egyre, jelentõs külömbségek vannak köztük.

:D

Slayerboy
Azért mert nem nyálas vagy disco zenét játszanak, attól még nem állatok...

Voltam zárás elõtt. _______________

gondoltam h mivel vélemény topik beirom hogy nem szeretem, de féltem leugatnak érte hogy akkor minek jövvök ide... de a te kommented elég primitív ahhoz hogy az enyém elhalványuljon mellette, azsl :

bodom nemgyerebe sry

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ricsi1
lehet,h jó zenekar de állat mind

ricsi1
merilin menzon meg a másik akit elsõként lövetnék le. . .

Weasel
Ja, ebben egyetértünk :)
Ezek mind egyre mennek.
Cradle of Filth, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Marilyn Manson... nem nagyon kedvelem, de biztos sokan szeretik, ha megéri ezt csinálni :)

Jó zenekar, és koncerten is jóak :)

ricsi1
a tagokra értem

ricsi1
idióta zenekar. . .

Bodom
A történet, amirbõl a nevük származik, egy gyilkosság helyszíne volt. Bodom egy kis tó Finnországban, kb. 20 km-re Helsinkitõl. 1960. június 5-én a tó egy rémisztõ gyilkosság helyszíne volt. 4 tinédzser, két 15 éves lány és két 18 éves fiú, sátoroztak a tónál, amikor az valaki odajött, és megölte egy késsel õket. Az egyetlen, aki túlélte, megõrült, és pszichiátriai kezelésen van. Pár évvel késõbb (feltehetõen 1970 környékén) egy öregember azt állította, hogy õ a Bodom tavi gyilkos, de a rendõrség úgy határozott, hogy õ nem tehette. Tehát a gyilkos soha nem került elõ. Az áldozatok neve Tuulikki Anna--> lány, 15 éves. Björklund Maili-->lány, 15 éves; Boisman Seppo, 18 éves, és végül, aki megmenekült a Bodom tótól: Gustafsson Nils, aki szintén 18 éves volt.

Bodom
Nekem mostanában a Needled 24/7 tecccik a legjobban.

Bodom

Black Widow c. számuk a legrulezebb :O

áz, ráadásul brutálisan egy baltával =)

Nah, valakicsak megnyitotta helyettem, túl sokat gondolkoztam rajta :D

Nyugodtan mehet a metal topicba is.

"Vélemények a C.O.B.-ról"

Vagy jót, vagy semmit ?

Weasel
Volt valami tó, Bodom, Skandináviában, ahol egy csoport egyik tagja kinyírta a többit.
Ha hülyeséget mondtam, akkor becsaptak :)

jóak

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

fifi
tudod honnan jön a nevük?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bodom

← ElőzőOldal 4 / 4