Children Of Bodom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Gandibá: Itt nem vita folyik csak eszmecsere. ;)
Goth: Tehat az en velemenyem a kovetkezo. A zene ugye az oskorbol indult ki, es azota keszitenek hangszereket es igy adjak az emberek az erzeseiket masoknak, mert a zene errol szol ugye. A komolyzenet ma mar csak klasszikusoknak emlitjuk, pedig akkor az volt sláger. Aztan a vonosokat levaltottuk kulonbozo gitarfajtakra, es jott a rock zene. Innen indul ki minden. Az elektronikus muzsika is innen fejlodott, egyszeruen elvallt a rocktol. (Techno láz 70es evek. :)) )
Mind2 stilus zene, es ez a lenyeg.
Van "Szar" (sorry, nekem nem tetszo) metal ahogy elektronikus is. A lenyeg h mindenki megtalallja az izlesenek megfelelot.
Azert hulyeseg lenezni az elektronikus zenet, mert ugyanugy epul fel mint akar egy rockbanda. Csak itt egy szemely iranyitja az egeszet, de attol h elektronikus nem alsobbrendubb mint a rock/metal iranyvonal.
Annyi igaz h van sok diszkos kocsog aki nem a zeneert szereti, hanem mert attol menõ lesz, van ilyen rapper es metalarc is.
Huu, sokat irtam ugyse olvassatok el. :D
Szoval egy a lenyeg, mindenki talallja meg azt a muzsikat amitol jolerzi magat, mert minden zene zene.
Kivetel a rap. hehe <#ravasz1>#ravasz1>
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Hidd el a rock gyökerei a klasszikus zenében vannak, sokkal közelebb áll a klasszikushoz mint bármelyik értelmet nem követelõ dübörgõs szar.
Nekem unokatesóm egész nap a diszkós dörömbölését hallgatja, és pár Opeth szám után ha leveszem a fülhallgatót és megcsap az az érzéstelen szárság a hányinger kerülget.
Én jóval kisebb koromban szerettem a diszkós zenét, amikor még jóformán alig hallgattam metált, sazl remélem itt érezni a szintbeli külömbséget.
A másik meg az hogy tücctüccöt számítógépen összedobok két programmal, a rokkhoz, ahhoz már tudás kell és egy koncerten sokkal nagyobb a színvonal mint egy diszkóban ahol betablettázva rázzák magukat a kómás diszkós picsák a zselézett cigányokkal.
na sazl errõl ennyit.
Õrültség mind.
Mondanivalója van pl. a U2-nak, Ákosnak stb.
Azert egy stilust ugy ámblokk le "fos"ozni.. Ejjj veszelyes.
Mond mar meg aranyapam, mitol vesziti el a zeneiesseget valami ha elektronikus, foleg az elektronika aranykoraban.
Talan szereted bachot vagy mozartot is ? Esetleg chopen, wagner vagy brahms? A magyar tancokat csak szereted, nekem az egyik kedvencem brahmstol, meg is van eredetiben.
Hiszed vagy nem az elektronikus hangszer is ugyanugy hangszer mint a kezzelfoghato tsai. (ugye a metal is televan elektronikus cuccokkal)
Tudod a gondom csak az h beszelsz a semmibe, ertelem nelkul semmi mondanivaloval. Még indoklast se voltal hajlando irni.
A problema nem ott van h nem szereted a trance, house, techno vagy akarmelyik mas elektronikus mufajt, hanem ott h nem tudod a zenet megfeleloen ertekelni. Sott pontosan nem is tudod mi az a zene.
Mondanivalo hmm. erdekes, teged pontosan mien mondanivalo fogott meg az opethben v. a cob-ban? Gondolom. :)
I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy
1, Kerdes: Linkinszar miert szar ? En nagyon birom, hangulatos dallamos. Divatmajmolassal nemfoglalkozom, azt szeretem ami tetszik.
2, Bodomék legjobb szama szentem a Hate Crew Deathroll.
3, Cradle of Filth, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Marilyn Manson, Slipknot. Nagy nevek, azert mert sokan szeretik oket, miert kell leokadni ? Elegge logikatlansagra vall.
4, Nekem megfer a black metal mellett a trance is. Nektek miert nem ? Zene mind2.
Velemeny ?
I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy
gyere velem, engedj a szívedneeek.
Én már nem féleek
loál
Voltam zárás elõtt. _______________
bodom nemgyerebe sry
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ezek mind egyre mennek.
Cradle of Filth, Children of Bodom, Dimmu Borgir, Marilyn Manson... nem nagyon kedvelem, de biztos sokan szeretik, ha megéri ezt csinálni :)
Vagy jót, vagy semmit ?
Ha hülyeséget mondtam, akkor becsaptak :)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...