Children Of Bodom

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Például hol?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

sõt, az is elõfordulhat hogy jobban tudják nálatok.

mindenhol azt írják hogy thrash sazl

Én nem szeretem a Mardukot. Nekem az már nagyon trú 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Voltan
Az In Flamest se csípem túlzottan.<#awink> Jó a Marduk pedig, csak emésztgetni kell egy darabig. Mondjuk nem szabad a Panzer Divisionnel kezdeni.<#vigyor1>

Ha marduk az ok, akkor gondolom inflames is, mivel ok nem finnek hanem svedek. 😉
Egyebkent nekem meg pont a finntroll nem jott be. A marduk meg azert mert tul kemeny. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Voltan
Én most már semmiképpen sem akarom kihagyni. Még nem láttam õket, úgyhogy most már muszáj. Csak hát lesz Marduk is, meg Morbid Angel... Lehet, hogy csak Finntroll és Marduk lesz belõle.

Áprilisba lesz megin Finntroll koncert. Menni kéne..

Voltan
Én meg rosszul írtam a Finntroll-t. <#ijedt>

Fogalomzavarban szenved 😄

Voltan
Köze sincs hozzá. A blackhez se sok. Szimpla Heavy-Power metal károgós palival az élen. Ennyi. Nagy recept. (Bár képzett zenészek, és tisztességes iparosmunka, amit nyújtanak, de annál nem sokkal több.) Én a magam részérõl annyira nem vagyok oda a finn bandákért az egy Fintroll kivételével.

Hogyne, enmeg erzsebet kiralyno.

cob az thrash

Bocsi, de remelem nekemse fox adni, bar nemvagyok epp rendbonto alkat. 😊
Ami a cobot illeti, nekemis van cobos kapucnis puloverem, de mostanaban nemhordom. Egyebkent erdemes meghallgatni, powerbeutesu black akar lenni. Szentem kovetkezo szamokat erdemes meghallgatni.

Follow The Reaper
Every Time I Die
Needled 24/7
Hate Crew Deathroll
Egy kaptafa mind, de legalabb dallamos. :>

PResident Evil
off: én még egyetlen büntipontot sem osztottam ki, amióta van <#szomoru2>

on: nemvágom a zenéjüket, csak a sok sötét kapucnis gyerekekenlátom, hogy jó a póló-designjuk 😄DD

OK, nemlesz gond tenyleg. Az ujonnan kapott 2buntetopontocskam sem rendbontas miatt keletkezett. 😊
EGyebkent ugylatom csak ennyi volt az egesz.

Szoval ontopic. A cob tenyleg jo. Kis powerbeuteses cucc. A szinti megtesz a hatasat. 😛

PResident Evil
tartd a rendet pls, nem tudok mindig rátok nézni !

Igen igen, vegre egy normalis vita, konfliktushelyzet! :]

Prezi #75: Normalis emberekhez melto eszmecsere folyik, most ez a tema, no para!

Voltan #77: Meglehet. En altalaban csak akkor szolok le vmit ha tudom mirol van szo. Pl A satriani album mind megvolt/van, vegighalltattam es tudom h nekem abba semmi izgi nincs ha csak a gitarat nyuzza.
Na a lenyeg h egy teljes zenei stilust leszolni nem kóser. 😊

A sipknot kerlekszepen numetal trashmetal alapokon. Gyors, eroteljes es qrvajokat lehet ra bulizni. A satanista jelzot mar most feledd el, mert semmi koze ilyesmihez. 😊

Voltan
Nézd, meglehet, hogy nem a "jó" trance-house elõadóktól hallottam dalokat, de amit eddig hallottam ezekbõl a stílusokból, az számomra nem volt valami nagy zenei élmény.

Voltan
Hát, azért ezt nem állítanám. Igaz, csak az elsõ albumukat ismerem, így a többirõl nem tudok nyilatkozni, de abban elég rendesen felfedezhetõk a death-grind alapok. (Jó, nem egy Nile, az kétségtelen, de akkor is benne van.)

PResident Evil
csak szólok ha igen flémelni van kedvetek nyissatok a gumiba egyet !
Ide a zenekarral a kapcsolatos megbeszélnivalók kerüljenek, mert zárom a topikot, esetleg büntetõ pont lesz a vége... elég volt a rocker vs diszkós szövegekbõl... Többször nem mondom !

lál
a szokásos vita, félévente (ha nem gyakrabban) van egy ilyen itt az sg-n, úgyhogy hajrá! <#hawaii>

érdemes volt bejönnöm, láttam egy újreget <#ravasz1>

Herr Lehrer
"HÖRRRRRRRR DZZSZDSZDSZ HHRHRHRH HRHR HÁÁÁ HRRRRR"
Ez aztán nagy zene.Elmebetegeknek való

Your suffers will be legendary even in hell!

Ha te mondod...

Bodom

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

Bodom
A Slipknot sem rossz, de nem említhetõ egy lapon a COB-bal.

Ami meg a hörgéseket illeti, jó példa a Hellion. Tele van hörgésekkel.
Vagy a Triple Corpse Hammerblow egy gyönyörû hörgéssel kezdõdik. De még emlithetnék millió példát.

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

A Slipknot az nem is metál, inkább sátánista divat keményrokk szar, nem fejrázós hanem póverful gördeszkás zene. =)

Alien
Oké én elhiszem,hogy nehéz lehet, biztos megerõlteti a torkot, elfogadom, hogy neked az teszik tökéletessé a számokat. Na én meg az ilyen pörgõs számoktól vagyok teljesen kész (pozitív értelemben) amiket én szeretek, illetve nagyon szeretem a vokálokat is.

Én nem megszerettni akarom veled ezt a zenét, mert az lehetetlen, és nem is akarom, hogy megszeresd, de elgalább ismerd el, hogy ez is zene, tökmindegy, hogy mivel csinálják, akkor is kell hozzá ember, és vannak sokan akik szeretik.

Különben mielõtt jönne rám esetleg egy elvakult diszkós jelzõ megjegyzem, még Slipknot koncerten is voltam amikor itt voltak a Sportszigeten. Most lehet erre is mondani, hogy divatzene lett, de akkor is ég és föld a trance-hez és a dance-hez képest 😊 És még tetszett is, mert már elõtte ismertem a Slipknotot. Mondjuk a koncert óta nem is hallgattam õket.

Na mindegy, egy a lényeg, izlések és pofonok, hallgassa mindenki azt amit szeret és jól esik neki, de legalább ismerje el a más stílust is, mert nem csak az létezik amit õ kedvel, és nemcsak az a zene 😊

Alien
muszáj 😊

Alien
Persze, ahogyan egy trance/dance-ben is furcsa lenne ha hörögnének 😊

Mondjuk azért vannak olyan rock együttesek akik nem hörögnek, de azért mégis jó a zenéjük. Példaképp említeném mondjuk a Metallica - Nothing Else Matters címû számát. Jó tudom, nem kifejezetten az a zúzósabb szám, ahogyan ti neveznétek, de az például nagyon jó szám. Más Metallica számokat nagyon nem ismerek de ez tényleg nagyon jó. Bár az is igaz, hogy nem death-metal.

Alien
Sajnos nincsen ilyen számom, de eltudom képzelni 😊

na igen, nekem valahogy fél perc hörgés után megfejdulna a torkom, ezek tudnak azé' =)

Bodom
A hörgések akkor is jók. "összevissza hörögnek-böfögnek benne. Nagy tudomány kell hozzá." Hát igenis kell hozzá tudni.És nem csak összevissza hörgések hanem ezek teszik tökéletessé a számokat.

Gyere es vedd meg az elektronikus zene becsuletet ezekkel a galádokkal szemben. <#bee1>

na meg még annyit azért hogy a hörgés tökéletes a black-death-thrash metálba, ugyanis elég szar lenne ha vékony hangú faszikkal basznák el a zeneiségét.

Kell is hozzá tudomány, mármint a hörgéshez, halgass meg egy Kataklysm számot és hörögd utána. Ugye hogy nem fog menni =) Legalábbis olyan színvonalon biztos nem.
HÖRRRR rulez 😄

Alien
"Hnyíngerem van a tucctuccoktol, nem lehet zenének nevezni, olyan mintha 2 konzervdobozt vernének össze az ember füle mellett. Számítógéppel megcsinálják a sok tuccos szart lés akkor cazt mondják h "hát igen most zenét alkottam".

No comment... Kár, hogy van itthon két konzervdobozom, de mégse tudok olyan ZENÉT csinálni mint amiket hallgatok. Neveket szándékosan nem írtam, úgyse ismered õket.

"A billentyûk teszik dallamosá, és a gitár, hörgések stb eggyüttesével negszületik a tökéletes ZENE mert ez az igazi zene. és nem a tucc."

Atyaúristen........... Itt fõleg azon akadtam ki, amikor a hörgéseket írtad, tényleg fenomenális, amikor egy számot nem is lehet érteni, mert összevissza hörögnek-böfögnek benne. Nagy tudomány kell hozzá. Na jó, nem is tudom mit keresek itt 😊

Amúgy a COB-ról a véleményem nekem nem tetszik, meghát tök más stílust hallgatok, akinek bejön egészségére és hallgassa. Jó szórakozást ehez a zenéhez. Mert ellentétben veled én nem nézem le a másik zenei stílust.

Relativ mi a jo.

legkomolyabb és legmélyebb az Opeth =)
legdallamosabb és legszebb a Xandria =)
Children Of Bodom pedig a leg energetikusabb, amikor meghallom felébreszti bennem a zúzhatnékot 😄
na meg jóak benne a melódikus elemek is .

Bodom
Persze csak jó zenéket 😊

Bodom
Nem azt mondtam h a cob a lekomolyabbb csa azt h az a legdallamosabb, legszebb, de sok mást szeretek.

Voltan nagyot csalodtam benned. Te ertelmes ember vagy, akkor meg miert beszelsz badarsagokat ? <#ejnye1>

Bodom: A cobnal sokkal komolyabb blackmetalok is vannak. Majd megjon az eszed nekedis vmikor.

Én is, de ez már egy másik kérdés.

akkor én a zenét többre értékelem mint az igazi zenét 😄

Az igazi zene a klasszikus zene. Ez csak pusztán zene 😊

Bodom
Hnyíngerem van a tucctuccoktol, nem lehet zenének nevezni, olyan mintha 2 konzervdobozt vernének össze az ember füle mellett. Számítógéppel megcsinálják a sok tuccos szart lés akkor cazt mondják h "hát igen most zenét alkottam".

Viszont ha ha az ember meghallgat egy COB számot, na az télleg zene.
A billentyûk teszik dallamosá, és a gitár, hörgések stb eggyüttesével negszületik a tökéletes ZENE mert ez az igazi zene. és nem a tucc.

<#eljen>

Voltan
Na, mondjuk azért mondanivaló szempontjából ne említsük már egy napon az Opeth-et a Children of Bodommal, ha egy mód van rá.

Amúgy pedig a trance és house jellegû dolgokkal nem az a baj, hogy elektronikus, hanem az, hogy egyszerûen nem zene. Semmi muzikalitás nincs benne. Ezzel az erõvel egy metronómot is lehet hallgatni.

Akkor végülis felesleges ez az "eszmecsere", ízlést úgyis csak gyenge akaratú emberre lehet rákényszeríteni. És akkor ahogy Gandibá mondta, ízlésen felesleges vitatkozni, én undorodok a techno-diszkó irányzattól és kész =)
a rap meg ütemes beszéd 😄