196
Vélemények a C.O.B.-ról
  • Voltan
    Hehe. Már megint kicsit sokat ittak a stúdióban a srácok.
  • rezsofiz
    apám meghallgattam a 2005ös albumukat.....
    QRVA JOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • Bodom
    loál :D
  • hyyb
    hát nagyon
  • Goth
    ez nagyon jóóóóóó ;DDDDDDDDD
  • hyyb
    komolyan :D

oops i did.. :D

• Bodom

Most ezt komolyan? na ne szórakozzá
  • hyyb
    szeptemberben új albumuk lesz + single

hallotta már valaki a Bodom- oops i did it againt ? britniszpírsz feldolgozás (komolyan)
  • [HUN]PAStheLoD
    Miko' lesz nyú albumuk CoB-éknak? :))
  • Bodom
    bezony
  • artschiatwork
    ilyen téma is van? :)
  • Bodom
    de nagy itt a pangás
  • szacsi
  • Goth
    a baloldalinak a cipőakja loál :DDDDD
  • Bodom
  • Bodom
  • _Vegeta_
    Még a world funeral van meg, de igazabol azse nyerte el a tetszesem, viszont amit mondtal meglesem ha talalom. Most egyebkent mozart megy 1000l, hihetetlen mien egy zseni volt a srac.
  • Gandibá
    Hja, plusz neoklasszikus beütés billentyűszolóknak hála.
  • Voltan
    Hát, akkor nem csodálom, hogy nem tetszett. A Panzer tényleg iszonyat durva lett, semmi lassulás, csak blastbeat őrlés végig...
    Inkább a La Grande Danse Macabre c. albumot ajánlanám tőlük elsőre, mert az eléggé változatos, kimondottan hangulatos lemez lett. Persze azon is vannak irgalmatlan zúzós számok, de tényleg sokféle nóta van rajta, még instrumentális is.
  • _Vegeta_
    Huppszika, en pont azzal kezdem a marduk palyafutasom, nem is jott be. :)

Goth #95: Goth ezt nem olvasgatni kell csak hallgasd a zenet. Persze ha nem ertessz hozza akkor nehez. Trashmetal az mobidikk pl hallgasd meg meg a carnal forgenak is van egy kicsit trashes beutese. En az enek miatt gondolnam black-powernek. A powerbeutes egyertelmu, a blackresz meg, hmm lehet voltannak van igaza h csak kragogas. :)
  • Voltan
    Például hol?
  • Goth
    sőt, az is előfordulhat hogy jobban tudják nálatok.
  • Goth
    mindenhol azt írják hogy thrash sazl
  • Gandibá
    Én nem szeretem a Mardukot. Nekem az már nagyon trú :)
  • Voltan
    Az In Flamest se csípem túlzottan. Jó a Marduk pedig, csak emésztgetni kell egy darabig. Mondjuk nem szabad a Panzer Divisionnel kezdeni.
  • _Vegeta_
    Ha marduk az ok, akkor gondolom inflames is, mivel ok nem finnek hanem svedek. ;)
    Egyebkent nekem meg pont a finntroll nem jott be. A marduk meg azert mert tul kemeny. :)
  • Voltan
    Én most már semmiképpen sem akarom kihagyni. Még nem láttam őket, úgyhogy most már muszáj. Csak hát lesz Marduk is, meg Morbid Angel... Lehet, hogy csak Finntroll és Marduk lesz belőle.
  • Gandibá
    Áprilisba lesz megin Finntroll koncert. Menni kéne..
  • Voltan
    Én meg rosszul írtam a Finntroll-t.
  • Gandibá
    Fogalomzavarban szenved :D
  • Voltan
    Köze sincs hozzá. A blackhez se sok. Szimpla Heavy-Power metal károgós palival az élen. Ennyi. Nagy recept. (Bár képzett zenészek, és tisztességes iparosmunka, amit nyújtanak, de annál nem sokkal több.) Én a magam részéről annyira nem vagyok oda a finn bandákért az egy Fintroll kivételével.
  • _Vegeta_
    Hogyne, enmeg erzsebet kiralyno.
  • Goth
    cob az thrash
  • _Vegeta_
    Bocsi, de remelem nekemse fox adni, bar nemvagyok epp rendbonto alkat. :)
    Ami a cobot illeti, nekemis van cobos kapucnis puloverem, de mostanaban nemhordom. Egyebkent erdemes meghallgatni, powerbeutesu black akar lenni. Szentem kovetkezo szamokat erdemes meghallgatni.

Follow The Reaper
    Every Time I Die
    Needled 24/7
    Hate Crew Deathroll
    Egy kaptafa mind, de legalabb dallamos. :>
  • PResident Evil
    off: én még egyetlen büntipontot sem osztottam ki, amióta van

on: nemvágom a zenéjüket, csak a sok sötét kapucnis gyerekekenlátom, hogy jó a póló-designjuk :DDD
  • _Vegeta_
    OK, nemlesz gond tenyleg. Az ujonnan kapott 2buntetopontocskam sem rendbontas miatt keletkezett. :)
    EGyebkent ugylatom csak ennyi volt az egesz.

Szoval ontopic. A cob tenyleg jo. Kis powerbeuteses cucc. A szinti megtesz a hatasat. :P
  • PResident Evil
    tartd a rendet pls, nem tudok mindig rátok nézni !
  • _Vegeta_
    Igen igen, vegre egy normalis vita, konfliktushelyzet! :]

Prezi #75: Normalis emberekhez melto eszmecsere folyik, most ez a tema, no para!

Voltan #77: Meglehet. En altalaban csak akkor szolok le vmit ha tudom mirol van szo. Pl A satriani album mind megvolt/van, vegighalltattam es tudom h nekem abba semmi izgi nincs ha csak a gitarat nyuzza.
    Na a lenyeg h egy teljes zenei stilust leszolni nem kóser. :)
  • _Vegeta_
    A sipknot kerlekszepen numetal trashmetal alapokon. Gyors, eroteljes es qrvajokat lehet ra bulizni. A satanista jelzot mar most feledd el, mert semmi koze ilyesmihez. :)
  • Voltan
    Nézd, meglehet, hogy nem a "jó" trance-house előadóktól hallottam dalokat, de amit eddig hallottam ezekből a stílusokból, az számomra nem volt valami nagy zenei élmény.