196
Vélemények a C.O.B.-ról
-
#196 Heya
Akarom tudni h, ezek most milyen stílusban is játszanak,ez ilyen modern metal vagy mi a tököm,mert nem éppen a régi stílusú igazi thrash metal,némelyik számukban olyan a gitár mintha vmi nintendót nyomatnának,na azért nem akarom fikázni őket,mert van pár jó számuk,csak jobban szertem a régi stílust(pl.Anthrax,Megadeth,Metal Church,Coroner,Overkill stb.) -
#195 ennek aprópojából kezdtem el Diablot hallgatni. Vannak elég populáris számaik is, de nagyon bejön. Alig várom a koncertet, a jegy már itt van mellettem :D -
#194 2009. február 7. szombat
SYMA "C" Csarnok
CHILDREN OF BODOM
CANNIBAL CORPSE
DIABLO
concerto.hu -
COB666 #193 COB FOREVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#192 Ami a valós Bodom-számokat illeti, az igazat megvallva, nem túl könnyű a választás. Minden album más és más, másak a virtuóz elemek (és ez azért nagy dolog!).
Angels Don't Kill, Lil' Bloodred Riding Hood, Touch Like an Angel, Every Time I Die (bár azt hiszem, ez mindnen Bodom-fan, kedvence ), no meg az Upsz, áj didit egen. És hogy miért? Ha hallgattál már Sonata Arcticát, akkor tőlük az End of This Chapter ritmikájára hajaz, és egyáltalán nem negatív felhanggal. -
#191 Semmi gond, de egyébként? -
#190 Bocs, nem hagyhattam ki... -
#189 Ez csúcsszuper, csak nem erre gondoltam. -
#188 A 8, 13, 27, és a 97^512-1... -
#187 Kedvenc számaid? :P -
#186 Jaja, kicsit bejátszott az is, hogy hirtelen nagyon sikeresek lettek. Igazából nem tudom, ha akkor meghal lehet hogy egy igazi legenda lesz belőle. Most már mindenképp az lesz belőle (ha még nem az), már mindegy. :D -
#185 Minap néztem bele Alexi élettörténetébe, de azon én is meglepődtem, hogy a Something Wild megjelenése után egy évvel idegösszeomlást kapott, és kétségbeesésében bevett harminc nyugtatót és whiskyt ivott rá. Már eszméletlen volt, amikor egy barátja rátalált és kórházba vitte. -
#184 Őrült állat, mondjuk néha tényleg. :D -
#183 Én főleg a kéztartásán és a szemein dobtam a hátast -
#182 Mint valami troll. :D -
#181 törölt hozzászólás -
#180 Nem rossz :) Alexiről találtam anno egy fan-ábrázolást, hát összef.stam magam rajta
Csak találjam meg, már linkelem is befelé -
#179 itt is van -
#178 Kíváncsi vagyok :) Addig is Red light in my eyes! -
#177 Nem. :) Feltöltöm valahova újra. -
#176 404 lett... Csak nem suhint rajta a kaszás? -
#175 Megvan az új album. -
#174 Háttérképem :DDddd -
#173 Srácok:
http://www.myspace.com/childrenofbodom
Living dead beatet meg lehet halélgatni az új albumról. -
#172 2003-as Göthenburgi bootleg fantasztikus, a jobb számok nem is lehetnének. -
#171 -
#170 Children Of Bodom - Live in Cleveland (2006) Bootleg
Tower City Amphitheatre Cleveland, Ohio, 6/30/06
Tracklist:
1. silent night, bodom night 3:59
2. needled 24/7 4:36
3. living dead beat 5:32
4. sixpounder 3:38
5. angels don't kill 5:35
6. in your face 5:36
7. hate me 4:24
8. downfall 5:19
Messze a Hate me! a legjobban sikerült szám szerintem. :) -
Jimmyke #169 Hali!
Ha valaki tudna küldeni egy linket a Touch like an Angel of Death koncertfelvételéről, azt megköszönném :)
Googlin csak tabok voltak sajna, és a tesóm játéka nem igazán az igazi :D -
#168 mármint azthittem, hogy nekem van meg minden. de neked úgy látom semmi nem hiányzik. -
küldtem egy mailt, azthittem, minden albumuk megvan. bocs -
#166 LOOOLLER xDDDDD omg ez iszonyat kemény xD kössz szépen még1x xD -
#165 Children Of Bodom - Oops I did it Again (Britney Spears cover) -
#164 Áhh a dc nem az én világom... túl lassú én meg türelmetlen vok :D utálom a dc-t -
#163 Majd felpakolom valahova, amúgy kurvanagy. De DC-n tuti fenntvan, szétnézhetnél ott is. -
#162 Kösz a választ Dying Soul, amúgy ezt a videót/zenét vki be tudná linkelni nekem, mert az a link már nem él... kiv vok mit alkottak ebből a számból -
#161 torrent-finder.com
Itt nézz szét. :) -
#160 Vhonnan nemlehet letölteni Children albumokat? :) Lehetőleg DC++-t feletsük el... torrent is jó lönne kösz:) -
#159 Egyébként, ha valakinek ezen kívűl van még valamilye, azt ossza meg velem, plz!:)
-
#158 Olyan hamar még nem kell keresni. :)
13 Jun 2006 - Children Of Bodom DVD
The long awaited first official Children Of Bodom DVD will be released this October under the name "Chaos Ridden Years – Stockholm Knockout Live". This release will contain a full gig filmed in Stockholm, Sweden, recorded earlier this year on Febuary 5th. The concert, directed by Patric Ullaeus for Revolver AB, features this setlist:
01. Intro
02. Living Dead Beat
03. Sixpounder
04. Silent Night, Bodom Night
05. Hate Me!
06. We're Not Gonna Fall
07. Angels Don't Kill
08. Bodom After Midnight / Bodom Beach Terror (medley)
09. Follow the Reaper
10. Needled 24/7
11. In Your Face
12. Hate Crew Deathroll
13. Are You Dead Yet?
14. Lake Bodom
15. Everytime I Die
16. Downfall
17. Outro
In addition, the disc will feature the following extra material:
-"Behind the scenes" produced by Patric Ullaeus for Revolver film company AB
-2 interview/documentary-films about the band's past, present & future, directed by Ykä Järvinen for Indiefilms Oy
-Photogallery
-Promotional videos of
*Deadnight Warrior
*Downfall
*Everytime I Die
*Sixpounder
*Trashed, Lost & Strungout
*In Your Face
*Are You Dead Yet? (original version and alternative version)
Please note that the Needled 24/7 promotional video will NOT be featured on this DVD! -
#157 Chaos Ridden Years - Stockholm Knockout Live DVD, 2006
Tessék figyelni, ha valaki megtalálja, jól működő torrent linket szúrja be, köszi!