72
  • Tiby
    Király.Mostmár nem csak DOS-ban lehet nyomni , hanem WIN-ben is
  • NeoMaN
    Zene nincs benne sajna, MP3-ban kell indítani az újrahagszerelt cuccost.. :)
  • Csacsis
    X-com2 Doom3-as grafikával + némi újítással isten lenne!
    Sajna a további X-com részekből pont az hiányzott, ami naggyá tette a játékot!
  • NeoMaN
    ez egy ingyenes MOD......
  • GyaxyBoy
    Jó,jó hogy csinálja a lelkes csapat, hogyha csak hobbiból és ingyenesen letőlthetővé teszik. De ha ez is aról szól, hogy még egyszer eladni a DOOMot, akkor az már veszélyesen nagy hiba sztem. Mert ez már azt jelentené, hogy kifogytak az 5letekből a programozók és mostmár a régi játékokat "fejlesztik" új grafikával és adják el megint?
    Ennyi erővel kilehetne adni a köv. gamékat: Warcraft 1,2; Dune 2; Final Fantasy-k; X-Com 1,2 ... stb. Sztem mindenkinek van a régmúltról igazi nagy kalsszikus gaméja!
    Sztem. :) de ha ennyire ráérnek és egy jó kis
    X-COM 2őt szívesen látnék extra fegyverekkel, hosszabb kűldetésekkel, lenyűgöző grafikával extra effectekkel és nagyobb pályákat esetleg egy idegen bolygó(kat)t is akár!? :) Én sztem egyik legnagyobb game. (nekem)
  • entreri
    Ott van az mp3-ban és ogg-ban is. És nem a midi csak új formátumban, hanem itt tényleg dob a dob, és elektromos gitár, és minden. Nagyon jó.

Erre nézzetek szét, innen el lehet jutni sok doomos helyre (textúrák, zenék, motorok, stb.).
    www.doomsdayhq.com
  • pemga
    Azért remélhetőleg az eredeti pályazenéket meghagyják, azok nagyon ütöttek :). Midiben hozzáférhetőek bárhol, szóval valószínű azt is felszabadították a kóddal együtt.
  • NeoMaN
    az első doomok is kurvasötétek voltak az akkori gamekhez képest.
  • NeoMaN
    de, ugyanaz a történet új graffal....
  • NeoMaN
    A doom2-őt is csinálják, 10 map már kész, egész jó, az AI a béna egy kicsit. Ebből a doom1-esből az első 4 pálya van kész. Készülget a quake1 is, az is faxa lesz.
  • snorbi
    Tényleg, miért ilyen szar sötét?!?!?!?!?!?!?!?!?
  • ttt ttt
    Ez Doom3 mod, +úgy emléxem a doom1 forrása már szabad.
  • Jimmyke
    Nem olvastam sehol. hogy az id csinálná, hanem azt, hogy egy "lelkes csapat". Vagy (khm, biztos :) ) tévednék?
  • palika22
    Én azért szurkolok nekik! A fránya Wolfenstein, a DOOM 1 és DOOM 2 miatt, no meg a Duke Nukem miatt lettem reménytelenül FPS függő!!A DOOM 3 is jó, volt de azért nekem nem érte el azt a varázst amit az elsők. (Engem is idegesített, hogy állandóan sötét volt, sose láttam semmit!!) Talán öregszem?? A Medal of Honor sorozat volt utánuk nekem a sirály!
  • entreri
    Van ám Jdoom és az is kegytlenül felturbózza a grafikát (mondjuk nem ilyen szintre, de ugyanolyan színes, nem sötét). A régi doom wadjait használja, így a pályák ugyanazok. Én ezzel nyomulok. A régi játék zenéi is ott vannak mp3-ban (felújítva), új textúrák, 3d, stb.

A Doom 3 nem futott a gépemen. :(
  • Esrohnoil
    Nekem nem tetszik. Sztem az eredetinek volt az igazi a hangulata.
  • Zocsi
    Már vártam, mikor jut ez valaki eszébe...
    A kérdés csak az, hogy az eljövendő generáció is úgy fogja emlegetni, mint a Nagybetűs Doom???
  • _Vegeta_
    Felturbozva nem adja at a hangulatot, az ugy volt jo. Ez igy mar tul sokkk. :(
  • tomsolo
    spoiler geci :)
  • nemcsakfeel
    remélem a befejezésnél lévő, karóra felszúrt nyúl sszépen ki lesz dolgozva.
  • FTeR
    ööö, a D3 nem a D1 történetét (márha volt ilyen) dolgozta fel nekem úgy rémlik, hogy a D3 nem a D2 és nem is a D1 folytatása...
  • RpPRO
    Nekem volt, de meguntam mar a legelejen, mikor a robotpok utan kolbaszoltam. Azota csak a timedemot futtatom, h lassam gyorsult-e az ujabb vidkari driver opengl-je.
  • SaubyBoy
    még régen a Wolfival meg a D1,D2-vel nyomattam is rendesen, de a mai Doom3-hoz még nem volt szerencsém
    elképesztő a grafikai fejlődés azóta...
  • Shadow_THH
    lol :D de a saját cégétől meg kell vennie a licenszet a saját cégének
  • Jimmyke
    Reméljük nem lesz jogi akadálya...
  • Hmuda
    Hm. Ha miliméterre pontosan lemásolják a pályákat és azt töltik fel extrákkal, akkor baromi jó lesz (főleg ha a titkos szobák is beketülnek). Drukkolok.
  • Bulamer
    ez tecet
  • Lacc
    Myron ezek pont rád illenek.
  • Bulamer
    jó drága lesz és ige nTÉNYLEG SŐTÉT ez valmi uj máni a hogy minden sőtét
  • flashX
    Jók a képek.
  • flashX
    Kíváncsi vok milyen lesz.