Shadow of Rome

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nincs PC-re

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok!
van ez a játék PC-re!!
Me ha van írjátok meg a [email protected] hogy hogyan és honnan lehet leölteni!
Elõre is kösz!
Bence
oksa! Köszönöm a gyors választ!
Ahogy beér a fórumra, beszéljen a tõle nyugatra álló polgárral. Utána álljon fel a szónoki emelvényre és gyõzze meg a népet, hogy rohamozzák meg a szenátust. Utána menjen a Senate House-hoz, ott be bír osonni majd. Bent keresse meg Cicero-t.

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/919760/40845

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Szevasztok!
Segitséget szeretnék kérni,aki tud segitsen!
Egyik ismerösöm elakadt(én nem játszom ezzel a játékkal de mondta hogy hol).
Arénás harcokután mászkálni kell egy szöke hapival különbözö városokba és nemtudja mit kell csinálni! Vannak békák amiket föl lehet venni,vannak polgárok akik beszélgetnek,vásárolgatni lehet a piacon meg ilyenek. Itt mit kell csinálni?
Köszi! Szevasztok!
bocs hülyeséget gépeltem
<#email>

a szenátus háza elött?

Ha jól emlékszem akkor a kapu körül levõ civileket lehet fellázítani és megzavarják az õrt.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

kihez kell beszélnem???????<#wow2>

Talk to folks, but take note of the back door to your immediate left.
That's your way in, while the guard is distracted by the mob.

hy 1 napja van meg a game és leköteleznétek ha tudnátok segíteni . a szõke fiuval vagyok amikor másodszorra kell besurrani a senate hous ba úgy tudom kell valiamit venni nemtudjátok hogy véletlenül mit?

Solidus
Elösször is ne menj közel hozzá ha van rá modod,mert a harci fogat kerekei elöbb-utobb csúnyán szétzuzzák a te fogatod kerekeit.Amikor a muksok a körök elején befutnak egy fegyverrel akkor általában a hosszú lándzsákat,bárdokat vedd fel azt azzal apritsad!Nekem igy összejött egy kis kinlódással...

.:SOLIDUS:.

Solidus
www.gamefaqs.com

.:SOLIDUS:.

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Van valakinek ötlete, hogy hol találom meg a végigjátszást magyarul? Nagyon fontos lenne. Köszönöm elõre is, Qtas
Ortopéter
Nincs ötlet arra hogy verjem meg a fogatversenyen azt a rózsás f...t?

Végigtoltam! Szerintem király gém!
Ortopéter
Na végre sikerült.
Persze már mwgint elakadtam. De megoldom. remélem.

Ha a helyét el nem hagyó utolsó õrre gondolsz, akkor úgy, hogy az elõtte elvágódott õrnek felveszed a ruháját, és a nála talált barbár maszkot. korsóval a hátad mögött odasétálsz hozzá, helyesen válaszolsz, majd amikor hátat fordít nyakon csapod.
Afe
sztem a 41#-ben megadott leírás biztosan segítene rajtad, én is az alapján jutottam túl egy nehéz részen..
a végsõ küzdelmek igencsak megizzasztottak, de azért sikerült végig vinnem.

Afe
csapkodd a lovat, csak vigyázz túl ne hajszold, mert akkor besokkol és lelassul.
van vmi kijelzõ féleség ami töltõdik, ha ütöd a gebét.

Ortopéter
Na akkor te vagy az én emberem.
Te már túl jutottál a banános, barbáros résznél. Mit kell csinálni az utolsó sarok utáni õrrel?

Sziasztok! A fogathajtós résznél járok, de még nem sikerült rájönnöm, hogy kell vezetni. Sehogy sem sikerül olyan gyorsan menni, hogy a többieket utolérjem.
Ne hisztizz.
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/shadow_of_rome.txt

Ortopéter
Na úgy látszik ennek a játéknal is annyi. Már vagy húszszor neki ugrottam annak a résznek. Semmi. Inkább hagyom a fenébe. Pedig fasza egy game volt.

www.gamefaqs.com

Itt találsz leírást, asszem nekem is úgy sikerült! Egy csomószor volt úgy, hogy hagyom az egészet a picsába....

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Afe
1értelmû, hogy nekem is bejön a game, különben nem játszottam volna vele olyan sokat.
tegnap elõvettem, hogy átküzdöm magam ott ahol elakadtam régebben, de csak az agyam b@sztatta fel..

Pedig szerintem ez egy faszályos játék, csak a vége felé túl sok a harc!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Afe
akkor sorry..
nem igazán találkoztam még olyannal, aki végig játszotta volna ezt a rakás sz@rt.

Ortopéter
Hát nem tudom.....
Mert itt barbárok vannak oszt csak elkezd kajabálni. Már azt is kipróbáltam, hogy felvettem a barbárok gönceit de úgy is ugyan az az eredmény.

Afe
ha jol emlékszem oda kell menni hozzá római cumóba és helyesen kell válaszolni, de nem biztos mert már rég nyomtam...
de estleg ha késõbb abszolválod a Great Arena : Round VI pályát, írd le léci, hogy sikerült, mert én ott ragadtam le :(

Ortopéter
Hát én még mindig ott vagyok a banános ügynél. Mit kell csinálni az utolsó emberrel a sarok után? Segítsen valaki! Légyszíí

hiba
En azzem meg itt nem vagyok de vmi bananrol beszeltek ugy remlik :)

Sziasztok! A gladiátoros rész után vagyog és Oktáviánusszal bolyongok. Most van piac, de nem tudom mit vegyek. Kell valamit venni egyáltalán? A szenátusba sem engednek be. Mit kell tenni? Help!!
hiba
Na sikerult thx.
Most tartok a galdiator iskolaban de ez mar nem olyan kafa mint eddig az utasitasok miatt mar a fejem is belefajdult...:(

Afe
asszem nyomogni kell gyorsan a 4zetet

hiba
Hogy lehet megfolytani a romai katonat?
Rateszem a nyakra akotelet utaan nyomm megint a gombot nyuglodik vele fel parcig majd a katona elrug magatol aztan kaput...menekulhetek

petyka2
Ennek a"résznek"az elején lett a tököm tele,-pihentetem...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Ortopéter
De van a végén egy arc aki semmit nem csinál. Nem indúl el a banán felé

petyka2
Dobd elé a banánhéjat,a hülye megindul amikor visszafelé fordul olyan béna,hogy elesik...ez elég gyenge,szerintem...

hiba
az elotted szolo is addig jutott nem?
amugy octavianus szoke pocs :)

Ortopéter
Mi a herét kell csinálni a barbároknál a szõke pöccsel? Mikor mindenhol állnak?

krisztike
Lehet ott még nem tartok,mert a tököm tele lett a szõke csávóval való mászkálással-banánhéj stb...

Afe
na jo akkor még 1szer, mert elképzelhetõ, hogy nem uarol beszélünk.
4 emelvény van az aréna sarkaiban, 1 pedig középen amely 2 szintes. ezen van egy pont, ahol azt írja, hogy a rudis fakarddal menjek vissza.
mind1ik emelvényen áll 1 gladiátor, lent pedig szaladgál 2.
utasitás félét nem igazán kapok semmilyen karzatrol...fent az oroszlán cuccos fickót látom, de az se szól semmit.

petyka2
Utasítások:pl.:amputálás-hosszan nyomva az X-et,Human catapult-az ellenfél háta mögé kerülve hátradobni stb...A fakardos csaj elég gázos szerintem a legjobb mód a legyõzésére:Távol kerülni töle,és a fakardal"dobálni"L1-automata célzás+háromszög,lassú ugyan de hatásos...A kardutánpótlás megvan de"kérhetsz"is ha egyszerre lenyomod a négyzet+X-et ilyenkor az emberünk ordít egyet a jutalom általában étel v.fegyver...

UNREG
Fent a karzaton áll egy pasas (már nem emlékszem a nevére), aki mindíg utasít, hogy hogyan végezd ki az ellenfeleket. Például: hátulról elkapással és átdobással, vagy egy kombóval. Másképpen is meg lehet ölni a többieket, viszont a pasas nem lesz elégedett és nem enged a következõ fordulóba, kezdheted elõröl.
A fakard az utolsó összecsapásban lesz, el kell jutnod addig.

Afe
"nem az utasításoknak megfelelõen tetted" ..és melyek is ezek a bizonyos "utasitások"? már ha nem vok túl indiszkrét, elmondanád hogy juthatok ehhez a fakardhoz?

UNREG
A "nõigladiátort" nem kell keresned, vele kell megküzdened a fakardal a végén, már ha eljutsz odáig. Azért nem juthattál el addig, mert hiába vertél le mindenkit, nem az utasításoknak megfelelõen tetted. Csak akkor enged tovább.

Afe
na végre egy szakértõ :)
homályosíts fel légyszi, a Great Arena : Round VI-ban hol találom azt a nõigladiátor, akinél a Rudis fakard van, és amit középre kellene vinnem???...mert már vagy 20-szor szétvágtam mindenkit, de egy nõcinél sem volt, a 10 perc meg folyton letelt :(

petyka2
Lehet menni egy másik helyre-Balra b@zi nagy fakapuk vannak,jobbra épület,itt a végén van 1 ajtó ami elõtt szintén õr áll-itt lehet menteni is-helyesen kell válaszolni és az õr beenged...

hiba
Ez tk milyen gamma? Kiprobaltam az elso 2-3 palyat eloszor agrippaval az arenaban utana - az idoben korabban - egy german taborban mondtam a katonaknak hogy "indulas", aztan meg octavianust iranyitottam a forumon. Csak meg nem all ossze a kep. ?

Oldal 1 / 2Következő →