Shadow of Rome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van ez a játék PC-re!!
Me ha van írjátok meg a [email protected] hogy hogyan és honnan lehet leölteni!
Elõre is kösz!
Bence
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/919760/40845
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Segitséget szeretnék kérni,aki tud segitsen!
Egyik ismerösöm elakadt(én nem játszom ezzel a játékkal de mondta hogy hol).
Arénás harcokután mászkálni kell egy szöke hapival különbözö városokba és nemtudja mit kell csinálni! Vannak békák amiket föl lehet venni,vannak polgárok akik beszélgetnek,vásárolgatni lehet a piacon meg ilyenek. Itt mit kell csinálni?
Köszi! Szevasztok!
<#email>#email>
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
That's your way in, while the guard is distracted by the mob.
.:SOLIDUS:.
Egy kérdésem lenne. Van valakinek ötlete, hogy hol találom meg a végigjátszást magyarul? Nagyon fontos lenne. Köszönöm elõre is, Qtas
a végsõ küzdelmek igencsak megizzasztottak, de azért sikerült végig vinnem.
van vmi kijelzõ féleség ami töltõdik, ha ütöd a gebét.
Te már túl jutottál a banános, barbáros résznél. Mit kell csinálni az utolsó sarok utáni õrrel?
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/shadow_of_rome.txt
Itt találsz leírást, asszem nekem is úgy sikerült! Egy csomószor volt úgy, hogy hagyom az egészet a picsába....
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
tegnap elõvettem, hogy átküzdöm magam ott ahol elakadtam régebben, de csak az agyam b@sztatta fel..
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
nem igazán találkoztam még olyannal, aki végig játszotta volna ezt a rakás sz@rt.
Mert itt barbárok vannak oszt csak elkezd kajabálni. Már azt is kipróbáltam, hogy felvettem a barbárok gönceit de úgy is ugyan az az eredmény.
de estleg ha késõbb abszolválod a Great Arena : Round VI pályát, írd le léci, hogy sikerült, mert én ott ragadtam le :(
Most tartok a galdiator iskolaban de ez mar nem olyan kafa mint eddig az utasitasok miatt mar a fejem is belefajdult...:(
Rateszem a nyakra akotelet utaan nyomm megint a gombot nyuglodik vele fel parcig majd a katona elrug magatol aztan kaput...menekulhetek
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
4 emelvény van az aréna sarkaiban, 1 pedig középen amely 2 szintes. ezen van egy pont, ahol azt írja, hogy a rudis fakarddal menjek vissza.
mind1ik emelvényen áll 1 gladiátor, lent pedig szaladgál 2.
utasitás félét nem igazán kapok semmilyen karzatrol...fent az oroszlán cuccos fickót látom, de az se szól semmit.
A fakard az utolsó összecsapásban lesz, el kell jutnod addig.
homályosíts fel légyszi, a Great Arena : Round VI-ban hol találom azt a nõigladiátor, akinél a Rudis fakard van, és amit középre kellene vinnem???...mert már vagy 20-szor szétvágtam mindenkit, de egy nõcinél sem volt, a 10 perc meg folyton letelt :(