63
Shadow of Rome
-
#23 Mi a herét kell csinálni a barbároknál a szőke pöccsel? Mikor mindenhol állnak? -
#22 Lehet ott még nem tartok,mert a tököm tele lett a szőke csávóval való mászkálással-banánhéj stb... -
#21 na jo akkor még 1szer, mert elképzelhető, hogy nem uarol beszélünk.
4 emelvény van az aréna sarkaiban, 1 pedig középen amely 2 szintes. ezen van egy pont, ahol azt írja, hogy a rudis fakarddal menjek vissza.
mind1ik emelvényen áll 1 gladiátor, lent pedig szaladgál 2.
utasitás félét nem igazán kapok semmilyen karzatrol...fent az oroszlán cuccos fickót látom, de az se szól semmit.
-
#20 Utasítások:pl.:amputálás-hosszan nyomva az X-et,Human catapult-az ellenfél háta mögé kerülve hátradobni stb...A fakardos csaj elég gázos szerintem a legjobb mód a legyőzésére:Távol kerülni töle,és a fakardal"dobálni"L1-automata célzás+háromszög,lassú ugyan de hatásos...A kardutánpótlás megvan de"kérhetsz"is ha egyszerre lenyomod a négyzet+X-et ilyenkor az emberünk ordít egyet a jutalom általában étel v.fegyver... -
#19 Fent a karzaton áll egy pasas (már nem emlékszem a nevére), aki mindíg utasít, hogy hogyan végezd ki az ellenfeleket. Például: hátulról elkapással és átdobással, vagy egy kombóval. Másképpen is meg lehet ölni a többieket, viszont a pasas nem lesz elégedett és nem enged a következő fordulóba, kezdheted előröl.
A fakard az utolsó összecsapásban lesz, el kell jutnod addig. -
#18 "nem az utasításoknak megfelelően tetted" ..és melyek is ezek a bizonyos "utasitások"? már ha nem vok túl indiszkrét, elmondanád hogy juthatok ehhez a fakardhoz? -
#17 A "nőigladiátort" nem kell keresned, vele kell megküzdened a fakardal a végén, már ha eljutsz odáig. Azért nem juthattál el addig, mert hiába vertél le mindenkit, nem az utasításoknak megfelelően tetted. Csak akkor enged tovább. -
#16 na végre egy szakértő :)
homályosíts fel légyszi, a Great Arena : Round VI-ban hol találom azt a nőigladiátor, akinél a Rudis fakard van, és amit középre kellene vinnem???...mert már vagy 20-szor szétvágtam mindenkit, de egy nőcinél sem volt, a 10 perc meg folyton letelt :( -
#15 Lehet menni egy másik helyre-Balra b@zi nagy fakapuk vannak,jobbra épület,itt a végén van 1 ajtó ami előtt szintén őr áll-itt lehet menteni is-helyesen kell válaszolni és az őr beenged... -
#14 Ez tk milyen gamma? Kiprobaltam az elso 2-3 palyat eloszor agrippaval az arenaban utana - az idoben korabban - egy german taborban mondtam a katonaknak hogy "indulas", aztan meg octavianust iranyitottam a forumon. Csak meg nem all ossze a kep. ? -
KaTy #13 szerintem most hülyeségeket beszélsz. -
#12 jo már sikerült, csak nem voltam elég gyors vagy brutalis :)
-
#11 haliho!
amikor Agripát kiprobálja a csajszi testvére, hogy milyen gladiátor, na akkor mi a picsát kell csinálni azzal a 2 f@sszal????
mert én lenyomom őket, de az nem yó. -
#10 Én is vitatkoznék veled jó nem egy MGS3 szintű a grafikája de sose legyen gyengébb és az irányítással sincs semmi gond pedig nem vagyok egy nagy profi ebben a stílusban -
fanatifo #9 Ez iszonyat nagy tulzás!!Sztem kurvajó a grafikája(vannak hibái)!!!Nekem nagyon bejött!!! -
Yurij #8 Undoritoan néz ki az egész játék tiszta pixel az egész.
Utobbi idök leg rondább játéka.Kezelhetetlen irányitásal.A Kamera meg mindig máshova fordul mint ahova kellene.Mindenkit csak ovni tudok ettöl a szemétöl. -
FoToS #7 Aki szereti a nézd a hátam és hent annak tökéletes.Beleértve jómagamat is :-) -
Gábor #6 Minden játékosnak alap szvsz :) -
#5 Innen érdemes elindulni ha érdekel a játék. http://www.gamespot.com/ps2/action/shadowofrome/index.html
De gondolom ezt az oldalt mindenki ismeri PS2 tulajoknak alap.
-
Gábor #4 Képek, linkek, stb nincs?
-
#3 Kipróbáltam nem éppen az én stílusom RPG rulez de el kell ismerni igényes darab kicsit brutális pl levágott kart fel lehet venni és fegyverként használni de érdekes 3 szálon fut a story. -
#2 Campcom... -
fanatifo #1 Nah megjelent ez a játék a képeket nézve igencsak überfasza lesz imádom az ilyen stilust!!!!
86x50mb háttttt nem kicsi:)