63
Shadow of Rome
  • Ortopéter
    Mi a herét kell csinálni a barbároknál a szőke pöccsel? Mikor mindenhol állnak?
  • krisztike
    Lehet ott még nem tartok,mert a tököm tele lett a szőke csávóval való mászkálással-banánhéj stb...
  • Afe
    na jo akkor még 1szer, mert elképzelhető, hogy nem uarol beszélünk.
    4 emelvény van az aréna sarkaiban, 1 pedig középen amely 2 szintes. ezen van egy pont, ahol azt írja, hogy a rudis fakarddal menjek vissza.
    mind1ik emelvényen áll 1 gladiátor, lent pedig szaladgál 2.
    utasitás félét nem igazán kapok semmilyen karzatrol...fent az oroszlán cuccos fickót látom, de az se szól semmit.
  • petyka2
    Utasítások:pl.:amputálás-hosszan nyomva az X-et,Human catapult-az ellenfél háta mögé kerülve hátradobni stb...A fakardos csaj elég gázos szerintem a legjobb mód a legyőzésére:Távol kerülni töle,és a fakardal"dobálni"L1-automata célzás+háromszög,lassú ugyan de hatásos...A kardutánpótlás megvan de"kérhetsz"is ha egyszerre lenyomod a négyzet+X-et ilyenkor az emberünk ordít egyet a jutalom általában étel v.fegyver...
  • UNREG
    Fent a karzaton áll egy pasas (már nem emlékszem a nevére), aki mindíg utasít, hogy hogyan végezd ki az ellenfeleket. Például: hátulról elkapással és átdobással, vagy egy kombóval. Másképpen is meg lehet ölni a többieket, viszont a pasas nem lesz elégedett és nem enged a következő fordulóba, kezdheted előröl.
    A fakard az utolsó összecsapásban lesz, el kell jutnod addig.
  • Afe
    "nem az utasításoknak megfelelően tetted" ..és melyek is ezek a bizonyos "utasitások"? már ha nem vok túl indiszkrét, elmondanád hogy juthatok ehhez a fakardhoz?
  • UNREG
    A "nőigladiátort" nem kell keresned, vele kell megküzdened a fakardal a végén, már ha eljutsz odáig. Azért nem juthattál el addig, mert hiába vertél le mindenkit, nem az utasításoknak megfelelően tetted. Csak akkor enged tovább.
  • Afe
    na végre egy szakértő :)
    homályosíts fel légyszi, a Great Arena : Round VI-ban hol találom azt a nőigladiátor, akinél a Rudis fakard van, és amit középre kellene vinnem???...mert már vagy 20-szor szétvágtam mindenkit, de egy nőcinél sem volt, a 10 perc meg folyton letelt :(
  • petyka2
    Lehet menni egy másik helyre-Balra b@zi nagy fakapuk vannak,jobbra épület,itt a végén van 1 ajtó ami előtt szintén őr áll-itt lehet menteni is-helyesen kell válaszolni és az őr beenged...
  • hiba
    Ez tk milyen gamma? Kiprobaltam az elso 2-3 palyat eloszor agrippaval az arenaban utana - az idoben korabban - egy german taborban mondtam a katonaknak hogy "indulas", aztan meg octavianust iranyitottam a forumon. Csak meg nem all ossze a kep. ?
  • KaTy
    szerintem most hülyeségeket beszélsz.
  • Afe
    jo már sikerült, csak nem voltam elég gyors vagy brutalis :)
  • Afe
    haliho!
    amikor Agripát kiprobálja a csajszi testvére, hogy milyen gladiátor, na akkor mi a picsát kell csinálni azzal a 2 f@sszal????
    mert én lenyomom őket, de az nem yó.
  • Luiprima
    Én is vitatkoznék veled jó nem egy MGS3 szintű a grafikája de sose legyen gyengébb és az irányítással sincs semmi gond pedig nem vagyok egy nagy profi ebben a stílusban
  • fanatifo
    Ez iszonyat nagy tulzás!!Sztem kurvajó a grafikája(vannak hibái)!!!Nekem nagyon bejött!!!
  • Yurij
    Undoritoan néz ki az egész játék tiszta pixel az egész.
    Utobbi idök leg rondább játéka.Kezelhetetlen irányitásal.A Kamera meg mindig máshova fordul mint ahova kellene.Mindenkit csak ovni tudok ettöl a szemétöl.
  • FoToS
    Aki szereti a nézd a hátam és hent annak tökéletes.Beleértve jómagamat is :-)
  • Gábor
    Minden játékosnak alap szvsz :)
  • Luiprima
    Innen érdemes elindulni ha érdekel a játék. http://www.gamespot.com/ps2/action/shadowofrome/index.html
    De gondolom ezt az oldalt mindenki ismeri PS2 tulajoknak alap.
  • Gábor
    Képek, linkek, stb nincs?
  • Luiprima
    Kipróbáltam nem éppen az én stílusom RPG rulez de el kell ismerni igényes darab kicsit brutális pl levágott kart fel lehet venni és fegyverként használni de érdekes 3 szálon fut a story.
  • Sephi
    Campcom...
  • fanatifo
    Nah megjelent ez a játék a képeket nézve igencsak überfasza lesz imádom az ilyen stilust!!!!

86x50mb háttttt nem kicsi:)