Mennyi a villanyszámlád?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
akkor lett jelentõsen kevesebb mikor pc rõl laptopra váltottam.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
pfffffffffff...
Aláiirás
30.000 - üzlet
27.000 - másik üzlet
18.000 - üzem. D
8.000 - szolárium
8.000 - ház
<#levele>#levele>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Fákjúal!
Amugy a szg rohadt sokat eszik,ami még látszólag nem az pl az olyan gépek amiken van standby üzemmód azol általában 3-20W/h zabálnak és nem is használod számoljátok ki.1 példa 5w(pl hifi) 5x24x31=3,72kW/hó és hány ilyen készülékl van egy lakásban.Tv,szg,video,dvd,hifi lehetne sorolni még.....
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Elképzelésem sincsen!!!!
Már próbáltam spórolni, hogy lekapcsolom a tv-t, mikor gépezem, de akkor is ennyi a számla. Persze ingadozásokkal, mert van, hogy csak 10.100.- , de van 10.700.- is.
Lehet lopják valahol, ami végülis nem nehéz, mert panellakás és közös helységben van minden villanyóra, a madzagok meg nincsenek eltakarva, lefedve, csak úgy lógnak a levegõben, hozzáférhetõen.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
én vidéken, régi falusi nagy házban (három szoba) lakom, 7900!!!
bojler+házimozi+számgép+konzol+kenyérsütõ stb!
és soknak tartottam, de most már nem annyira...
nebasz, mire megy el egy szobában annyi áram???
Távfûtéses lakás, tehát a melegvízhez sem kell áram.
Mégis 10.500.-
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
War. War never changes.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Szóval dec.1 tõl lakunk az új lakásban, és a számítógépet még nem vittem át, illetve se villanytûzhely(kerámialap) se semmi...
Szóval ezek nélkül 5755.-ft/hó
Gondolom, ha megy majd minden, mehetek lopni, hogy befizessem az eon-t...😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
külön jön a számla a szgépnek és a konyhának?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
DE!
Még nincs ott az 500W számítógép!😞(( (
A konyhai gépek is hiányoznak még...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
csak nem olvastam el az alsó szöveget a topicban...P
mûhely: 17.711.-ft...
most adtam fel!😞