22
  • waterman
    ha eléggé utánnajár az ember, akkor azért talál ám jó drivert:) az én ati kártyámhoz a gyári cd-jén nem volt hozzávaló driver!.. aztán felmentem a gyártó honlapjára és az elsővel amit letöltöttem tökéletesen ment minden..
    szóval ki kell fogni a jó drivert. egy abit kg7 raid-es alaplapom van. eddíg minden számtechboltban fikázták. nem tudom, szerintem őrült stabil. a trükk: frissítettem a bios-át..
  • Improve
    Már bocs, de az nVidia-t is beszerelhetik úgy hogy megreped vagy mi, és akkor az is szar lesz. Másrészt ilyenre garancia van és ha elcsesztek valamit akkor azt javítsák meg. Szóval erről aztán végképp nem a gyártó tehet. Egyébként meg a Sapphire nem épp vacak kategória.
  • BiroAndras
    Sapphire Radeon 9700. Tökéletes. Driver gondom egyszer volt, de kiderült, hogy az alaplap volt szar. Pontosabban az nForce chip volt hibás. Na azt ki is gyártja?
  • Tetsuo
    Nekem is szar az Atikártyám, bár szvsz beszereléskor cseszték el (gondolom megrepedt), ha nem akkor a hűtése szar ennek a vacak Sapphire-nak. Mindenesetre a legközelebbi NVidia lesz..
  • Yossarian
    nekem meg soha semmi problémám nem volt sem az nvudia, sem az ATI kártyáimmal, sem a drivereikkel. igaz nem rakok fel minden béta szart és egyéb hulladékkal se szemetelem teli a gépem. szal szerintem RpPRO-nak maximálisan igaza van...
  • HuAn82
  • RpPRO
    'A problema az esetek 99%-aban a monitor es a szek kozott talalhato.'
  • Dinosaur
    Nekem most elöszőr és utoljára van ATI kártyám mert akármelyik driver-et felraktam mindegyik egy rakás szart csinált. Nekem meg ez a véleményem.
  • RpPRO
    Nevetseges ez a driver hiszti. Meg 2008-ban is jonnek majd es az ati xar driverei miatt fognak egyesek sirni. Nyilvan nem atid van. Mikor adott ki hivatalos drivert utoljara nvidia, mely a teljes termekskalajukat tamogatja? Ati havonta.

Nekem sosem volt semmi problemam, bar kezdem azt hinni, h valami nem 'koser', mar tobb, mint 2 eves a 9700prom, de kosz, jol megvagyunk.

Menj el egy nvnews.net forumba es olvasgass, mennyi embernek van baja a nv driverekkel. Sz-sz-sz-szagg-szaggatas (stuttering) megy jatekok alatt? Csak a fel forum ott errol szol.

'Szakértők szerint az Nvidia sikere elsősorban a GeForce 6 széria népszerűségének köszönhető.'
    Szerintem meg annak, h az nvidia kartyak kaphatok joval nagyobb tetelben, mig a nagy oemek szepen elhappoljak az ati karikat. A masik ok pedig a magikus jatek: Doom3, ahol atit lemossa a palyarol az nv kartya. Nv marketingpolitikaja nyilvan ezert epul nagy reszben erre a jatekra. (Azt azert megjegyzem, h szerintem nem nvidia ilyen jo doom3-ban, hanem ati ilyen gyenge e jatekban, rohejesen lassu.)

Igaz, a d3d jatekok 90%-ban meg az ati a nyero, plane ha AA-t es/vagy AF-et is bekapcsol az ember.
    Nem akarok vitatkozni, ezeket nem azert irtam le, csak az en velemenyem. Byez.
  • Keldor
    ATI és AMD ruleZ
  • L3oN
    nekem csak a driverei nem kóserek!
  • DJ RX7
    szar az ati és kész
  • janos666 #10
    "Az ATI ugyanakkor gyártási problémákkal küszködött"
    Emlékszem régebben itt is volt egy cikk ahol egy ATI-s főemberke viccelődött hogy "Az Nvidiánál nem azt számolják majd hogy hány chip jön ki egy szilikonostyából (vagy miből) hanem hány kell hozzá" Ehhez képest...
  • vgez
    6600GT agp, je! :o)
  • Péntek
    Szerintem meg mind a kettő monnyon le!
  • Tiby
    Szerintem ATI Rulez
  • Torry
    Jaja a versengés jó, legalábbis nekünk biztosan.
  • grebber
    Kell is ez a versengés.
    Csak a kisebb csapatok is villanthatnának már hogy olcsobb legyen egy-két vga.
  • AS
    Igen!
    Nvidia! a kiráyl!
  • Zombye
    Remek, remek!

Bár nekem már vagy 4 éve ATI-m van, de most nagyon elaludtak, ill. nagyon bíztak a PCI express elterjedésében, és nagyon elhanyagolták a "régi" AGP-s vonalat. Remélhetőleg mostanában hajlandóak lesznek felébredni.
  • L3oN
  • hornbali
    Csak így tovább Nvidia.