Felzárkózóban az Nvidia - csökken az ATI előnye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha eléggé utánnajár az ember, akkor azért talál ám jó drivert😊 az én ati kártyámhoz a gyári cd-jén nem volt hozzávaló driver!.. aztán felmentem a gyártó honlapjára és az elsõvel amit letöltöttem tökéletesen ment minden..
szóval ki kell fogni a jó drivert. egy abit kg7 raid-es alaplapom van. eddíg minden számtechboltban fikázták. nem tudom, szerintem õrült stabil. a trükk: frissítettem a bios-át..

\"The voices are back... Excellent.\"

Már bocs, de az nVidia-t is beszerelhetik úgy hogy megreped vagy mi, és akkor az is szar lesz. <#ejnye1>Másrészt ilyenre garancia van és ha elcsesztek valamit akkor azt javítsák meg.<#eplus2> Szóval errõl aztán végképp nem a gyártó tehet. Egyébként meg a Sapphire nem épp vacak kategória.
Sapphire Radeon 9700. Tökéletes. Driver gondom egyszer volt, de kiderült, hogy az alaplap volt szar. Pontosabban az nForce chip volt hibás. Na azt ki is gyártja?

Tetsuo
Nekem is szar az Atikártyám, bár szvsz beszereléskor cseszték el (gondolom megrepedt), ha nem akkor a hûtése szar ennek a vacak Sapphire-nak. Mindenesetre a legközelebbi NVidia lesz..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Yossarian
nekem meg soha semmi problémám nem volt sem az nvudia, sem az ATI kártyáimmal, sem a drivereikkel. igaz nem rakok fel minden béta szart és egyéb hulladékkal se szemetelem teli a gépem. szal szerintem RpPRO-nak maximálisan igaza van...

Nieleen

HuAn82
<#lama><#taps>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

'A problema az esetek 99%-aban a monitor es a szek kozott talalhato.'
Nekem most elöszõr és utoljára van ATI kártyám mert akármelyik driver-et felraktam mindegyik egy rakás szart csinált. Nekem meg ez a véleményem.

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Nevetseges ez a driver hiszti. Meg 2008-ban is jonnek majd es az ati xar driverei miatt fognak egyesek sirni. Nyilvan nem atid van. Mikor adott ki hivatalos drivert utoljara nvidia, mely a teljes termekskalajukat tamogatja? Ati havonta.

Nekem sosem volt semmi problemam, bar kezdem azt hinni, h valami nem 'koser', mar tobb, mint 2 eves a 9700prom, de kosz, jol megvagyunk.

Menj el egy nvnews.net forumba es olvasgass, mennyi embernek van baja a nv driverekkel. Sz-sz-sz-szagg-szaggatas (stuttering) megy jatekok alatt? Csak a fel forum ott errol szol.

'Szakértõk szerint az Nvidia sikere elsõsorban a GeForce 6 széria népszerûségének köszönhetõ.'
Szerintem meg annak, h az nvidia kartyak kaphatok joval nagyobb tetelben, mig a nagy oemek szepen elhappoljak az ati karikat. A masik ok pedig a magikus jatek: Doom3, ahol atit lemossa a palyarol az nv kartya. Nv marketingpolitikaja nyilvan ezert epul nagy reszben erre a jatekra. (Azt azert megjegyzem, h szerintem nem nvidia ilyen jo doom3-ban, hanem ati ilyen gyenge e jatekban, rohejesen lassu.)

Igaz, a d3d jatekok 90%-ban meg az ati a nyero, plane ha AA-t es/vagy AF-et is bekapcsol az ember.
Nem akarok vitatkozni, ezeket nem azert irtam le, csak az en velemenyem. Byez.
ATI és AMD ruleZ
nekem csak a driverei nem kóserek!
DJ RX7
szar az ati és kész

:3

janos666
"Az ATI ugyanakkor gyártási problémákkal küszködött"
Emlékszem régebben itt is volt egy cikk ahol egy ATI-s fõemberke viccelõdött hogy "Az Nvidiánál nem azt számolják majd hogy hány chip jön ki egy szilikonostyából (vagy mibõl) hanem hány kell hozzá" Ehhez képest...
vgez
6600GT agp, je! :o)

Szerintem meg mind a kettõ monnyon le!
Szerintem ATI Rulez
Jaja a versengés jó, legalábbis nekünk biztosan.

grebber
Kell is ez a versengés.
Csak a kisebb csapatok is villanthatnának már hogy olcsobb legyen egy-két vga.

Next PC upgrade: 2022

Igen!
Nvidia! a kiráyl!

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Remek, remek!

Bár nekem már vagy 4 éve ATI-m van, de most nagyon elaludtak, ill. nagyon bíztak a PCI express elterjedésében, és nagyon elhanyagolták a "régi" AGP-s vonalat. Remélhetõleg mostanában hajlandóak lesznek felébredni.
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
hornbali
Csak így tovább Nvidia.