7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
Neoncsoves #4010 Srácok, amíg meg nem jelent a játék sokkal nagyobb volt a pangás a fórumban. Még egy netes jácmát se lehet megszervezni mert senki sem olvassa a fórumot :( -
Neoncsoves #4009 -
#4008 Érdekes egy BUG nem is tudtam hogy lehet minuszat ugrani:D LOL
-
#4007 -
#4006 Jaja.
De ami a gépigény a dobozon és a Read me file-ban van teljesen eltér egymástol de mindegy :D -
#4005 A Dead Zone-val mitz lehet beállitani?? -
#4004 akko jó. :) (ha az erdős/homokos mapokon is jó lesz, akko ok)
Mondjuk minr említettük nincs nagy vasigénye. -
#4003 jaja de most very high-t on tokéletesen fut :) -
#4002 nints mit. :)
Valószínű h ez a post process cucc only dx9-es vgan mögy :) -
#4001 Köszikee most nagyon jo:) szépen fut. köszi szépen. -
Newfronter #4000 Nagy változást nem láttam, de csúnyább nem lett az tuti. -
#3999 Ha müxene is normálisan, iylen beállítások mellett úgy szaggatna mint az állat azzal a kártyával..
Lődd ki a Post process effektet oszt nézd meg úgy. -
#3998 :P
Akkor sehogy nem lehet emgoldani hogy tujak vele játszani? -
veri5 #3997 A menüben ott van hogy multi ráviszed,online,find games, és bejönnek a szerverek. -
#3996 Mivel az 1 film ami a háttérbe megy zsenikém :)
Még jó hogy jó hogy tökéletes -
newc22 #3995 Pár kérdés!!
1. A menü miért remeg nálam?
2. Multizáshoz kell valami progi? ÉS Hol látom a szervereket? Thanxxx
Ez jobb mint az a szemét Need For Speed!!! :) -
Neoncsoves #3994 Ti mivel vesztek fel a játékból? Én FRAPS 2.7.2 asszem -
#3993 Ime egy kép a beállitásomrol.
-
#3992 Nálam fut tökéletesen ti4200-al.Nálam is van néha hogy fekete a kép és nem megy a verseny, olyankor ahogy mondták ki kell lépni a menübe , és újraindítani a versenyt.
Neoncsöves:A kocsi színét a shopban lehet változtatni a fel-le nyíllal, mielőtt megveszed, útólag már nem . -
#3991 A fömenu meg minden tokéletesen jo amikor verenyeznék akkor a rossz. -
#3990 1ébként most látom csak.. Ati rOdeon azmiaz? -
#3989 Köne nincs hozzá....talán. -
#3988 na, megvan nekem is
jó game, kár, hogy köze sincs az első részhez... ettől függetlenül ki tudja élni magát benne az ember -
Neoncsoves #3987 Talán -
#3986 mhh.. elvileg nem is fog menni azon a vga-n.. (legalábbis az official vasigény szerint min dx9-es vga kell neki. A tied meg dx8.x-es)
De volt aki aztmondta h nála megy ti4200-on, ami szintén dx8.x-es.. -
#3985 Nem lehet hogy az a baj hogy nem állitottam be a legeslegeleján hogy hányszorosan frissitse a képen hány hz legyen a monitor vagy mi meg ilyenek?? -
#3984 1 GB RAM
2,4 Ghz a Proci -
#3983 ATi rodeon 9250 128 MB -
#3982 Milyen vga-d van?
Csináltam 1 videót arról, hogy hogyan nem kell játszani -
Neoncsoves #3981 Jah és a FAQ-ot ki kéne bővíteni a crack lelőjehelyével stb.. -
#3980 Milyen géped van? -
Neoncsoves #3979 Próbáld meg mégegyszer, vagy másik pálya másik autó. Nálam egyszer elsötétedett a kép, pedig eredeti nekem is a játék. 3adszorra elindult normálisan. Egy kérdés! Lehet a kocsi színét változtatni? A köröket be lehet állítani? Singleplayerben -
#3978 Sziasztok most vettem meg eredetibe a Flat Out 2-t és felraktam annyi hogy nem abba a mappába telepitettem ahova ő mondta feltraktam azt a direct X-et amit o kép elindult a játék minden fasza végre megyek versenyezni és tessék ez jon be a verseny helyett. :((((
Nem tudjátok nem értem mi lehet a baj soha nem volt még nekem ilyen:( Annyira jo lenne már jatszani vele :(
-
#3977 Arra leszek kíváncsi a patchelést hogy oldják meg.. :D
Külön lesz a Ru/Eu/US-hez? :)
(ha 1általán lesz peccs, mert bogarasmaciék nem igazán híresek aról h javításokkal árasszák el a jónépet :D) -
#3976 Pontofan :)
..és legalább nem kérnek érte 13-14k-kat mint a "tisztelt Elektronik Arc"
-
Newfronter #3975 Szerintem az év autós játéka, örülhetünk hogy iylen jó játékot készít nekünk a Bugbear. -
#3974 Még ha az is, akkor sem "öl" p4-et (ahogy ő fogalamzott) -
pauly #3973 na én is kipróbáltam...
hááát a single-t már meg is untam,szerintem unalmas lett hogy ennyire arcade lett,minden repül,a fatörzs is kitörik ha gyorsan belemegyünk :( nagy tartályok szinte alig fogják meg az autót,az elsőben a fakerítés pl eltérítette az autót,itt szinte mintha ott sem lenne...
Akkor nem tudom hogy kocsitól függ-e,de ebben valahogy alig lehet sokszor kanyarodni ha gyorsabban megyek,hiába engedem el a gázt,meg fékezek is...míg az elsőben olyan jól lehetett érezni a kocsit...
Na meg az rohadt nagy hiba hogy semmi chat a multinál.. :(
Számomra eddig csalódás :( tényleg olyan amilyennek arty is írta,örülök hogy nem vettem meg,lehet nemsokáig fogok vele játszani...
kár érte... -
moralosan #3972 Igen, ezt az aláírásod elolvasásával mindenki megtudhatja. -
#3971 Nekem nem a proci a szűk keresztmetszet: P4 Prescott magos 3200 MHz-es procim van.