FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsi vagyok mikor üti meg a topic a 10000. hsz-t 😛

egy amcsi havonta kb 300ezret költ el... Mikre? KONZOLOKRA, kajára, számlára, játékokra... Esetleg akiknek jobban megy azok 500ezret költenek és abba belefér egy legújabb ATI kártya amin biztoshogy menne a flatout2 😄 Bár jól van optimizálva szal nem lesz VAS zabáló

buldozer99
Én le szarom a boritot az a lényeg nyomhassam!!!😄😄😄

Forca Barca

acsati
igen jo lenne ha felkapnák szegény magyarokat nekik így is ugy is csak megy a pénz
Figy, akik MO.-n vannak nyaralni külföldiek sztem bemennek és megveszik ha tudják mert minek "otthon" drágábban megvenni... Igy értettem. A sok hülye kocka meg úgyis képes lesz 200ezer ftot költeni utiköltségre hogy megvegyen pár dolcsiért egy gamet 😄

buldozer99
jaja teljes mértéken igazad van (önekik ez a zsebpénz fele)😄😄

Forca Barca

Sztem ha ezt a gamet most sokan megveszik, rádöbbennek a kiadók + készítõk hogy minõségit olcsón, és talán talán ilyen olcsó lesz sok game vagy 5ezer ftot is megér egy multiban is használható game. Csak elkap a hányinger ha meglátom az EVM-es borítót de ez nem fog tetszeni a külföldieknek hogy mi ilyen olcsón kapnánk. és ez a baj hogy minden készítõ + kiadó a németek + angolok + amcsik s*ggét nyalják, de ránk kis "szegény" országra (jelenleg télleg szegény...) nem is gondolnak hogy ide kéne azért valami. Ami olcsó, és király, és auutós,és roncsderbis,és multis... Elsõ ilyen játék ez lesz! Flatout2 POWAH

acsati
a külföldni német meg amcsi gyerekeknek nem drága az ottani flatout 2. az az ár csak nekünk drága szegény magyaroknak. nekik tökmind1 mennyi apuci meg anyuci jobban keres. nem hiszem hogy itt lesz mindenki 😄
buldozer99
Nem értem mért nem lehet minden game ilyen olcso!!Sztem mindenki meg venné ennyiért az ien game-eket!!
XD

Forca Barca

Szerencsére én itt a gép elõtt ülve fogom várni a kaputelefon csörgést köbö 1 hét múlva vagy inkább a gép bekapcsolás hangját 😄
123456: Nem tom miért kell lekockázni valakit azért mert vár egy játékot (ne vedd sértésnek nem az akar lenni...) akik itt vannak azok folyamatosan bújják az 576 oldalát meg van aki az n****e.** oldalt is.Meg az SG Fórumot. Csak attól félek ha kiadják a gamet kihal a fórum mert mindenki gamelni fog... <#buck>

Vagy éppen az lesz a gond hogy lehet, és ha megtudják az amcsi hamburgerzabálók, meg a környezõ országok hogy ilyen occsón,ropogossan,király game-el játszunk 3szor olcsobban mint õk, asszem kitör a nagy botrány, szal nem reklámozni, jah és ha az elkövetkezõ néhány napban megnövekedik a túristák száma, és az 576ok tele lesznek akkor azért van mert jönnek a japcsik meg németek meg osztrákok meg ukránok meg bosnyákok meg mindenki 😄 Jön a péz az országnak 😄 Jah és ha az 576ban láttok sok Japcsit akkor ne csodálkozzatok <#buck><#idiota> biztos betévednek az 576ba... 😄 mekkora botrány lesz ott ha elkezd beszélni japcsiul. Szal srácok nagy tömeg lesz <#alien>

az lenne a nagy suxx ha nem lehetne multizni az evmessel <#buck>

Srácok minnyá itten a nagy nap!MEGYEK MADZSARUL TANULYNI 😄 Neeem...
Minnyá itt a flatout2 aztán megvenni... 😄 Nem rendeltem elõ, várok amíg csillapodnak a kedélyek...
OFF
MEnnyi értelmetlen topic, fifa 2007 <#idiota> Asszem nyitni kéne egy Flatout 3-at + 4-et 😄
ON

12346
még mindig ilyen kockaság van itt?^^ nekem is azon kevés játékok közé tartozik, amit várok, de van élet ezen kívül is😉 oszt ha majd olyan helyre tévedek, megveszem.
ez a zoli122 meg... madár powa. szívesen tartanék egy ilyet itthon-.-

buldozer99
A Györibe!!😄
Komárom esztergom megye!!

Forca Barca

acsati
joéjt neked is!
acsati
melyik tescoba mész? hol van?
buldozer99
jaja 2000 forint egy ilyen játékért nem pénz!!

Forca Barca

buldozer99
Nah én megyek aludni!😊
Jó várakozást kivánok a telefonokra és a Flatout-okra!😄
Jó 8 mindenkinek!
Csátok!

Forca Barca

Alexease
Mar 1 honapja van warez verzio (FlatOut.2.SFCloneDVD-Unleashed, 2006.07.06.). De szerintem, 2000 (!) forint alatt nem is erdemes vele foglalkozni! Aki ennyit sajnal egy uj es eredeti jatekert, annak mas "baja" van😊
buldozer99
én is

Forca Barca

Csabesz6
<#idiota>én étem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

buldozer99
jaja amugy nem holnap megyek tescoba hanem ma!Én is megyek lassan!😄

Forca Barca

acsati
ja 😄 de ilyenkor nekem olyan érzésem van mintha (ugye hamarosan megyek aludni mer néha azt is kell 😄) és mire felébredek még csak szerda :s pedig most is az van 😄 szal érted XD
buldozer99
Jó neked!!😄
Be szarok ha holnap lesz tesco-ba😄
De kit érdekelne nem vennmém meg ha egyszer meg rendeltem!!😄
Majd nyomolunk neten!!😄

Forca Barca

acsati
aha. az holnap van és azt mondták teloba hogy akkor hozzák <#taps>
buldozer99
CSütörtökön?😄

Forca Barca

acsati
igy már mindjárt jobban érzem magam hogy holnap jön mint amikor halogatták...
acsati
😄 nekem meg holnap jön!!!!! el se hiszem!
buldozer99
Nem tudom!
REMÉLEM MAAAA HÍVNAK!!!!!
Öröm táncot fogok járni!!😄😄

Forca Barca

acsati
japán nincs? 😄😄
acsati
akkor lesz német 😄
buldozer99
Ha ott nincs akkor nincs!😄

Forca Barca

acsati
angol még nincs? mert németet közben én is találtam de angolt nem
buldozer99
Itt a borító akinek kell!!😊
http://www.dudakbirodalmakepup.jetpage.biz/users/public/t40321Flat_Out_2_Dvd_German-frontx33.jpg

Forca Barca

De azért nincs hariii ugye?
köszpusz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

grebber
ITT van keress rá.

Next PC upgrade: 2022

DjDano
nevetségesek vagytok, a warez verzió már jöhetne...

acsati
van angol borito a játékhoz? vagy vmilyen más csak ne evmes 😄
grebber
Na holnap nagy nap megyek a drágaszágomért!

Next PC upgrade: 2022

buldozer99
Sorry 2* ment

Forca Barca

acsati
😄😄
Tehát ha holnap odamész reggel,akkor megkaptad volna 2000-ért tok+számla mellett.
Nagy üzlet volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bertino
nem unjátok ezt a mikor jön dolgot ? 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

acsati
én nem fogok sorbaállni nekem névreszolo és elhozzák! 😄😄
zoli122
nah léptem jáccani holnap megmondom hogy van-e kamion+busz és rakok fel képeket is csáztok mikor ilyen állapotban leszek<#buck>abba hagyom a gamét nah sziasztok

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Itt Bp.-en mondjatok egy boltot ahol holnap lehet kapni! Nekem eddig aug. 7.-ét mondtak csak. Jó lenne már hétvégén tolni!<#whatever>
Hehheheee!
De Te már játszol a tok- és számlanélküli, duplaáras verzióval, miközben röhögsz a sorbaálló lámákon!
Hehhehehhheeee!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

buldozer99
ÉS TE????

Forca Barca

zoli122
holnap szerintem kígyózni fog a sor a bolt elött
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD