7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4050 nálam,a verseny kezdése előtt van chat. -
#4049 Ok! fő lá.. -
sleve #4048 irc-en egyszerűbb :)
a flatout.hu szoba még mindig él
ircnet -> #flatout.hu
:D -
#4047 Mi is azzal toljuk a Hwsw-s srácokkal, megy vele jól, és a pass is meg van oldva :) -
#4046 Inkább azért hogy egyáltalán ide írtad... -
davee1991 #4045 Flat.Out.2.DVD-RELOADED ... arra az oldalra probálok belépni több-KEVESEBB sikerrel.... -
#4044 Lehet hogy Hamachival kellene tolni... -
moralosan #4043 Itt nem az EVMnek éri meg, hanem a Bugbearnek. -
#4042 És van Flat.Out.2.DVD-RELOADED is!
Bocsi, hogy nem egybe írtam a két 2hsz-t! -
#4041 de okos vagy... -
#4040 Flat.Out.2-RELOADED -
#4039 nekem ha ezen mulna.... :DDDD -
davee1991 #4038 szentem én is megveszem hétfőn... De olyan rossz hogy nemtudok most játszani... mert egyedül nincs kedvem elmenni mammut 2 - be....
-
#4037 Amúhy tudja valaki EVM-be miért ilyen olcsó csomo game pl ez is mert külföldön drágább.Egyszerűen nem értem EVM-nek hol éri meg
Az tény hogy mi jól járunk vele de ők hogyan azt nem értem ,vagy tudnak valamit? :D -
#4036 jah
-
#4035 remélhetőleg jön egy patch majd rá -
#4034 jah meg az is hogy nem lehet le kodolni a szervert nah ez is gáz ezt a részét elbeszták -
#4033 Ezt én is akartam rini hogy nincsen cset a játékban onlájnba ez azért gáz sé ha többen akarunk jáccani és bezsélni hogy mi legyen jah meg az hogy nem te állítod be a szerver nevét hanem a neved lessz ez is gáz -
#4032 Nah kipróbáltam én is a gamét és megkell hogy mondjam nekem nagyon bejön ez az arcade török-zúzok stílus, igaz nincs összehasonlítási alapom mert az első résszel néhány percnél többet nem játszottam. A gépigényről csak annyit hogy az alant olvasható ratyi konfigommal AA nélkül Post Processinggel 1280x1024x32-ben Maxon reccenésmentesen fut Derbyben, igaz FPS-t nem mértem. Azt hiszem hogyha multiban bejön akkor én is meg fogom venni, 2k-t megér:) -
#4031 Ez így kicsit ellentétes :D Viszont azt néztem hogy nem lehet se csetelni se privát versenyt csinálni. Ez szvsz gáz! -
#4030 köszi az infót... -
moralosan #4029 Szerintem ez már jó bőven.
Nekem is ilyen, bár a feltöltés nálam gyorsabb. -
#4028 tökéletesen érdemes -
#4027 2024/192 -es adsl-el érdemes csinálni szervert?vagy nagyobb kellene? -
moralosan #4026 #4004-től lefelé -
#4025 hali!
az 1-hez képest mennyivel gépigényesebb a játék? (elolvastam a gépigény-t mielőtt jönne a válasz h FAQ :) )
aki játszott az eggyel meg a kettővel ugyanazon gépen, kérem ossza meg velem tapasztalatait, mennyivel igényel többet a 2?... thx -
#4024 szakembert kell hívni^^ -
#4023 hát ezaz... nekem 2 óra alatt megvan a komplett rendszer, nem tudom mi baja van a srácnak :) -
#4022 tényleg az hetekig is eltarthat-.- -
Neoncsoves #4021 jah majd a nyaram végét formattal töltöm nem? :D -
#4020 ez igaz :D
akkor viszont format és biztos megoldódik a baj -
#4019 ja ok, csak a cd-ről kellett indítani ok köszi megvan -
Neoncsoves #4018 Nem fogom karcoltatni a lemezemet... -
#4017 start menüben setup Flatout -
#4016 őő, első indításnál kijött ilyen beállítások képernyő, azt előlehet hozni még1x valahogy? :J Nem találok sem külön indítófájlt, semmit :S -
#4015 hát akkor ne crackeld... -
Neoncsoves #4014 Crackeltem az eredetit, és amikor lépek vissza multiból akkor flatout2.exe hibát észlelt :( -
#4013 azé hó a sok paraszt mögvegye und ne letőccse a internyetrü.. -
#4012 azér hogy tudjál örülni. -
#4011 hogyhogy ilyen ócsó a fletáut2??