FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
naná. A profilnál törlöm az elõrendelést és csá 😊
Ps: Igen a szám jöhetne, thx 😊

robotnyk
azért hívnak fel, mert akkor fixálják le az elõrendelést, ha nem érnek el, vagy nem kéred, akkor nem küldik.
buldozer99
Vagy kérdezd meg mikorrra várhato a szállítás!
Kell a szám ameikröl hívtak??

Forca Barca

robotnyk
felhívtam inkább
buldozer99
Hogy ne küldjék!

Forca Barca

ott a cdgalaxisnál az van írva hogy az adathordozó cd lemez
nem dvd-s a játék?,, meg a helyigénynél is 1.1 gb... mosz akkor hogyisvan ez?<#idiota><#idiota>

buldozer99
De akkor szolj az 576-osoknak!!😄

Forca Barca

Maxtreme
lehet én is ezt teszem... Felhívtad õket vagy netes rendelés?

jakewyler
én is most rendelem meg a cd galaxistól,amúgy lehet benne multizni?

robotnyk
nem vártam tovább az 576ra én sem, megrendeltem cdgalaxisból. holnap kihozzák. hurrá :p
Maxtreme
Kicsist módosítottam profilom az 576-on 😄DDDD
Beírtam a vezetékes számom is.. kitudja ha a mobil pont lemerül vagy mittudomain 😄

sztem rendeljétek meg a cd galaxistól
most rendeltem meg én is 😄D
ha minden igaz holnapra hozzák yeahhhhh
még jó hogy vártam 😄

buldozer99
Nah jo gameelést mindenkinek én megyek Tesco-ba+papucsott venni😄
Alig várom a pénteket!!
jaj😄

Forca Barca

buldozer99
Majdnem én is elbasztam nem vettem észre hogy csörgött a telom havernál voltam mikor ki megyek töle nézem a telom pesti szám tipli haza!!!!!!!!!!😄
Gyorsan matáv elé vissza hívtam és mondtam neki hogy elöbb kerestek telon mondta kér egy nevet és akkor mondta is hogy Flatout2 stb
És hogy pénteken érkezik!!!
Alig várom már hogy nyomjuk föleg lan-ba!!😄

Forca Barca

Maxtreme
na akko mán csak én vagyok vissza 😄

Ja még annyi, bár ez csak kukacoskodás, hogy vannak benne egymásba csúszó objektumok fõleg ragdollnál... kártyalapok sarka a földve és más ombjektumokba mélyed, a fickó derékig elmerül a földben ha leesik és stb. Ez ha volt is az elsõben, nem tûnt igy ki... ezen a gyönyörû grafikán és szineken jobban kiugrik lehet 😊

MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128

Ebéd helyett FO2 volt a mai menü 😊 Hát elõször megijedtem, mert bejött a jól ismert ablak Protection fejlécel és detektálta a démont és kalap kabát 😊 Nyomtam egy System checket és egy TXT fileba kidobott pár kódot, az egyiket beirva elindult a játék a világ legtermészetesebb módján.
Kicsit fura az irányitás. Nem szaggat, de olyan, mintha lassitva lenne kicsit az egész játékmenet, az meg egyenesen idegesítõ, hogy a Ragdollnál amint lenyomom a Launch gombot, lelassitja az egészet. Viszont a fizikát szerintem az elsõhöz képest helyretették. Az elsõben volt olyan, hogy nekimegyek a mûanyagbójának és 20x átpördül a kocsim, na itt úgy repül elõre a bója, ahogy az kell. Jó benne még, hogy az összes rom a pályán marad a következõ körben is és minden romot még tovább lehet törni és akadályoz is egyben 😊 A menü némileg átalakult, Carrier módban van 3 szekció: destruction, tereprally meg városi. A destructionnal kell kezdeni és azért rafkós, mert nem elég elsõnek beérni. 900 pénz van kiirva az elsõ helyért, én 100-at kaptam meg, mert törésre, mutatványokra mind nullát kaptam. Ugyanúgy a rombolásért jár nitró és a ragdoll kiegészült annyival, hogy a repülõ fickót valamelyest lehet irányítani a levegõben, persze annyira azért nem, hogy az ember tudatosan célba találjon 😊 Zenék a szokásosak, pörgõs, vidám rockzenék, pont a hangulathoz, de gondolom majd hlál uncsik lesznek a játék közepe felé. Nekem a menü kicsit kusza az elsõ után, meg is ijedtem, hogy ezt sosem hámozom ki, hogy mit merre, de majd megszokom 😊

MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128

Nah, van 1 roszhírem: starforce 4-es a védelem,de ez várható volt,viszont van mégtöbb jóhírem is: A játék egyszerûen állat jó!!!, szép a menû,király a grafika,nagyon jól optimalizálták,egyeltalán nem akad.és a zene...az valami csúcs!!, amikor meghallottam a megadeth: simphony of destruction-t aszittem beszarok.szóval nagyon ász,érdemes megvenni ennnyiért,az tuti!<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
buldozer99
GECI DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
ELÖBB HÍVTAK!!!
PÉNTEKRE JÖNN!!
GEC EL SEM HISZEM JUPPPIIJÉÉÉÉÉ
😄

Forca Barca

1000 sorry.<#pias><#buck>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Vááó! Meghozták a cuccot,telepítem is ezerrel<#taps><#vigyor3><#vigyor3>
Istencsászár
Látom van mit törölni <#finom><#smile><#idiota>

Akkor mostantól azt játszuk hogy no warez, minden warez kérdés, nyavajgás betévedt tudatlan júzer ( kérése, könyörgése, felháborodása ) TÖRÖLVE LESZ.!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nha, ide is kihozták 😊

igen, sok mindent szarrá lehet törni, az tény <#circling>
de az, hogy egy repülõgép-turbinát ellökjön az autó több méterre, az kicsit vicces <#vigyor1>

Pászmeg megnéztem a Dani-s videót.
Nagyon állat rommá lehet mindent zúzni a pályán. Ezzel mégtöbbet lehet õrültködni, lanon nagyon fasza.

a tied <#gun><#ejnye1>

Maxtreme
"elmegyek errõl a fórumról"

Lelkem mély gyászba borult.

ANYÁS!!!!!!!!!!!NEM BIROK VÁRNI 3 IG.SORRY A Caps lockért.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

screenshotot mutassál a profilneveddel és utána elhiszem hogy elindul (vagy nem???<#idiota><#idiota><#idiota>)

SiteDisagner
Annyira szánalmas... de annyira de annyiraaaa <#hehe><#idiota><#violent><#taps><#gunyos1>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Csabesz6
haggyadmá az ienekkel nem kell foglalkozni...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

elmegyek errõl a fórumról mert nagyok vagytok azt hiszitek de semmik nem vagytok nézzetek magatokba elõször és utánn pofázzatok

M@TriX
ide nehéz beszúrni mi? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hwsw-n csináltam rengeteg shotit meg videót,nézd meg <#wink>

jAsOn VoOrHeEs
Akkor csináljál már nekünk egy screenshotot Djemba nevû profillal. <#bdead> <#zavart2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

azért kérdeztem melyik a jó mert nekem a 2.6 van meg de megy csak arra voltam kíváncsi mi a külömbség a 4.6 gb verzióban
Mondhattok azt amit akartok nem érdekel nekem megy az a lényeg

Valaki tud screenshotot adni hogy milyen a game fönemû meg ilyesmi.Thx

radeer
Huh néhányan ma már játszanak vele.
Jó nektek 😊
Én + remélem mihamarabb jön a TECSÓ-ba.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

fõmenürõl képet illetve ingame képet. utánna beszélhetünk. köszipuszicsá

http://thenamelessphoto.com/

Djemba egy akkora barom, hogy már fáj!
1.: a link amit adott egy torrent, aminek a fórumán azt írják, hogy FAKE! VIRUS! meg iylesmi. Ennek ellenére szerinte neki van igaza
2.: megsincs neki a játék, de szerinte megy! Akkor honnan tudja?
3.: ne capslockozzál, mert eltöröm a kezed!
szumma-szummárum, jobb mint az egy, látványosabbak az ütközések, graf is javult, csak az airányítást kell megszokni.Ha az megvan, pikk-pakk beleszeretsz a játékba <#wink>

az elsõ rész nekem is nagyon tetszett !!!! 😛

wesker24
az elsõ rész nekem is nagyon tetszett !!!!

Az elsõ része neekm is nagyon bejött! Ezért is veszem meg a másodikat! 😊

nekem ez pont elég lesz, ha hozza az elsö szinvonalát akkor imádni fogom!

Jupííííí ma délutánra már meglesz! 😊

szánalom<#zavart2><#levele><#idiota><#beka2><#buck><#duma><#banplz>

Maxtreme
Hát ha mán tegnap este nem adtál, valamikor be köllött pótónom <#rinya><#vigyor>

jóvan M@x, látom ma reggel se felejtetted el elszívni a jointot <#fogmosas><#idiota>