FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem dvd-s a játék?,, meg a helyigénynél is 1.1 gb... mosz akkor hogyisvan ez?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Beírtam a vezetékes számom is.. kitudja ha a mobil pont lemerül vagy mittudomain 😄
most rendeltem meg én is 😄D
ha minden igaz holnapra hozzák yeahhhhh
még jó hogy vártam 😄
Alig várom a pénteket!!
jaj😄
Forca Barca
Gyorsan matáv elé vissza hívtam és mondtam neki hogy elöbb kerestek telon mondta kér egy nevet és akkor mondta is hogy Flatout2 stb
És hogy pénteken érkezik!!!
Alig várom már hogy nyomjuk föleg lan-ba!!😄
Forca Barca
MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128
Kicsit fura az irányitás. Nem szaggat, de olyan, mintha lassitva lenne kicsit az egész játékmenet, az meg egyenesen idegesítõ, hogy a Ragdollnál amint lenyomom a Launch gombot, lelassitja az egészet. Viszont a fizikát szerintem az elsõhöz képest helyretették. Az elsõben volt olyan, hogy nekimegyek a mûanyagbójának és 20x átpördül a kocsim, na itt úgy repül elõre a bója, ahogy az kell. Jó benne még, hogy az összes rom a pályán marad a következõ körben is és minden romot még tovább lehet törni és akadályoz is egyben 😊 A menü némileg átalakult, Carrier módban van 3 szekció: destruction, tereprally meg városi. A destructionnal kell kezdeni és azért rafkós, mert nem elég elsõnek beérni. 900 pénz van kiirva az elsõ helyért, én 100-at kaptam meg, mert törésre, mutatványokra mind nullát kaptam. Ugyanúgy a rombolásért jár nitró és a ragdoll kiegészült annyival, hogy a repülõ fickót valamelyest lehet irányítani a levegõben, persze annyira azért nem, hogy az ember tudatosan célba találjon 😊 Zenék a szokásosak, pörgõs, vidám rockzenék, pont a hangulathoz, de gondolom majd hlál uncsik lesznek a játék közepe felé. Nekem a menü kicsit kusza az elsõ után, meg is ijedtem, hogy ezt sosem hámozom ki, hogy mit merre, de majd megszokom 😊
MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128
ELÖBB HÍVTAK!!!
PÉNTEKRE JÖNN!!
GEC EL SEM HISZEM JUPPPIIJÉÉÉÉÉ
😄
Forca Barca
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Akkor mostantól azt játszuk hogy no warez, minden warez kérdés, nyavajgás betévedt tudatlan júzer ( kérése, könyörgése, felháborodása ) TÖRÖLVE LESZ.!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de az, hogy egy repülõgép-turbinát ellökjön az autó több méterre, az kicsit vicces <#vigyor1>#vigyor1>
Nagyon állat rommá lehet mindent zúzni a pályán. Ezzel mégtöbbet lehet õrültködni, lanon nagyon fasza.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Mondhattok azt amit akartok nem érdekel nekem megy az a lényeg
Jó nektek 😊
Én + remélem mihamarabb jön a TECSÓ-ba.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
http://thenamelessphoto.com/
1.: a link amit adott egy torrent, aminek a fórumán azt írják, hogy FAKE! VIRUS! meg iylesmi. Ennek ellenére szerinte neki van igaza
2.: megsincs neki a játék, de szerinte megy! Akkor honnan tudja?
3.: ne capslockozzál, mert eltöröm a kezed!