7264
MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
#4170 mert ha a ram-ra gondoltál,akkor tévedsz,bőven elég a játéknak 512mb ram -
#4169 hogy érted hogy 512mb-nál ajánlatos?de mi 512mb? -
#4168 Csináltam egy kis modosítást ha valakinek gyenge a gépe akkor nyer egy kis fps-t, főleg 512mb-nál ajánlatos.
unpack
Unpack modot leszeded hogy kicsomagold a bfs fájlokat.(fontos hogy amikor lefuttatod az exet akkor mindenre yest nyomj).Valószínű nem bfs fájlrendszerre írják az összes modot(legalábbis a komolyabbakat a skinekhez mindenkép kell) szóval lehet előbb utóbb ugyis végig csinálod ezt.
no video no zene
szépen belemásolod ezt pedig, ha zenét akarsz akkor természetesen nem másolod bele.(Lehet hogy a zenének leveszed a hangját akkor még nem biztos hogy ki is kapcsolódik tehát nem tőlti be a memóriába.)
Nem mintha rossz lenne a zene sőt nagyon jó, csak hátha van olyan akinek nem kell. -
#4167 nekem a full warez ment multiban:) -
#4166 Richard90 a crack mind2 verzióhoz jó!!! -
#4165 Én is így jártam csak azaz érdekes a dologban,hogy tegnap még mendt crackel is neten :D ma meg már nem :( Így koptathatom a dvd-t :( -
Richard90 #4164 nem azért mert a crack nem a starforce-os verzióhoz van hanem a securomoshoz? -
#4163 nekem eredetim van, és megpróbáltma a cracket, el is indult minden, csak mikor beléptem a multiplayerbe, és ott a find serverbe, ott azt írta, hogy hibát észlelt, ezért leállt, és kilépett a játék. ezután gyorsan visszaraktam a dvd-ről az eredeti exe-t. -
#4162 már most is lehet) -
#4161 már bocsi,de az összes verzióval lehet nyomni neten -
#4160 mintha most nem lehetne... -
#4159 De nem tudja oda irni mert az lesz a szerver neve amit az elején be irt de én csinálhatok még egy profilt "HUN SG" néven!!!!
Ha gondoljátok?? -
#4158 nem kell befosni, pár nap és lehet játszani törtel is neten ,.. tuti biztos :DDDD ehheh -
#4157 jaja,nem rosz ötlet,valami server nevet kéne kitalálni -
miki90 #4156 pffff -
Richard90 #4155 ha multiba csinálna valaki szeervert, akkor pls írja már oda hogy HUN VAGY SG
thx :) mert akkor tom hogy magyar szerver :) -
Richard90 #4154 A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
VEDD MEG EREDETIBE -
miki90 #4153 leszedtem a DVD verziot és elinditom bejönnek a támogatok meg minden és az uccso támogatonál kiirja hogy Zlib error (-3) incorect data chech és kilép a winfosba!!!
vki segitsen pls -
#4152 azért kiváncsi lennék hogy a multiplayer chat vmint a jelszó lehetősége hány sor kódot igényelt volna, hogy nem tették bele:(( -
#4151 Legyen már szerver!!
Valaki csináljon!! -
#4150 Hamachival virtual LAN-t csinál, és a játékban indít egy szervert, te meg mintha LANon csatlakoznál úgy csatlakozol, ennyi az egész:) -
#4149 Nah valaki jáccik most onlány mert akkor megyek én is -
miki90 #4148 #4051-re vkinek van ötlete? -
#4147 reloaded? -
#4146 Jó estét
Amit csinál valaki szervert hamachival,arra a játékba rá bírok csatlakozni?vagy egyáltalán látom az olyan servert? -
#4145 tóm ho nem neekm jött de engem néha felhuz
még jo hogy eza 4. kontrollerem-.- -
#4144 Nem lesz szerver??
Jo lenne!!:) -
CUCLI #4143 téges is kiidegel néha a játék? -
#4142 Énmeg lassan a zártosztályt -
#4141 jeeee ma elértem a 3.osztályt
tudjátok a street cars(ps2ön)
tök cool:DD -
#4140 egy darabig így is lesz azt hiszem... :( -
#4139 Ehh.. Igen ezt én is hiányolom :(
Pedig nem lett volna oylan bonyolult megoldani szvsz.. -
#4138 Egy lami kérdés nincs vmi olyan kieg. amivel eltudnám menteni a replayeket.De nem felvenni hanem elmentse a gam és kséőbb lejátszhassam gamen belül? -
#4137 Azé mondom he -
#4136 -
#4135 ti vagytok a 10 % kivétel ^^ -
#4134 Igen, semmi védelem nincs. -
#4133 azé nem kéne álltalánosítani -
#4132 Szerencsére a színvolnal nem emelkedett semmit a mai nap sem, grat alle -
#4131 nem, meg kell venni.