FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szerintem nem rendelték meg mert nagyvárosban laknak és általában Pécs,Debrecen,Kecskemét-en is érdekük adott megjelenési idõpontban kaphatók legyenek a játékok. Így valószínû érdeklõdnek, hova érkezett meg.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Marhasokáig telepít nálam legalábbis.Irányitás könyebb lett mint az elsõben volt.
Graf frankó minden maxon tökéletesen fut.
Gamebõl kilépve kaptam hibaüzit hogy a Flatout 2 hibát észlelt ezért leállt adatok amikkel dolgoztam elvesztek.
Next PC upgrade: 2022
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Suzuki Swift GL 1.3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
most akkor hogyis van ez?
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Jól be is szoptam mert nyitásra mentem azt csak 1:40 kor hozák a gamet.
Valaki összefoglalná mirõl szólt az uccsú 220 üzi?
Next PC upgrade: 2022
De hogy elhigyjétek h nem kama csináltam egy fotót is😛P
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
"kérek telefonszámot"
"jajj de jó felhivtak"
"jee megjött"
satöbbi, üziket lassan jólenne ha hanyagolnának, mer igy az egész átláthatalan, és ez nem chat, ha jujj de jó megjött, akkor rakd fel és irj mellé véleményt stb... a rendelési infokról meg pofon 1szerûen a cdgalaxis.hu oldalon lehet tájékozódni..
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ez az 576 száma volt ugye? 😄D (nem figyeltem mit mondott a fószer 😄)
na mind1, az a lényeg h holnap hozzák 😄
Forca Barca