FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy hívom,megyek azt ha nincs az se baj be kell amúgyis vássárolni.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Istencsászár
Mennyél már akkor, miért kell bejelenteni?? ( Hívd fel õket ! )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Most ezt miért kérdezed?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Én most megyek el a debreceni Tescoba és hát bízok benne hogy lesz?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

*elhiggyétek 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

fúúú a multi részét nagyon várom 😊

az még mindig jobb hogy csak akkor írja ki... ,mint ajáték közben 😄

radeer
Intruder:
Szerintem nem rendelték meg mert nagyvárosban laknak és általában Pécs,Debrecen,Kecskemét-en is érdekük adott megjelenési idõpontban kaphatók legyenek a játékok. Így valószínû érdeklõdnek, hova érkezett meg.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

grebber
Na kiprobáltam én is.
Marhasokáig telepít nálam legalábbis.Irányitás könyebb lett mint az elsõben volt.
Graf frankó minden maxon tökéletesen fut.
Gamebõl kilépve kaptam hibaüzit hogy a Flatout 2 hibát észlelt ezért leállt adatok amikkel dolgoztam elvesztek.

Next PC upgrade: 2022

SiteDisagner
Nem értek sok embert... +1000Ft-ért elhozzák neked... még igy sincs 3000 Ft összesen... és itt szarakodtok??? <#idiota>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

bertino
és játszani is tudsz rajtuk ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kecskeméten valaki járkált már Flatout 2 ügyben?

mûxik a multi, kidobja a szervereket, egész sokat 😊

wesker24
sok szerencsét !!!!<#eljen><#eljen><#eljen>
bepe79
Na, indulok ismét az Europarkba. Hozzám csakez van közel itt Dél-Pesten. <#shakehead>

Suzuki Swift GL 1.3

jakewyler
Valaki próbálta már a multit?

Istencsászár
Ott van ANGOL, a DVDs a sok nyelvû

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

egy cd-s a játék? nem úgy volt hogy 1 dvd-s?
most akkor hogyis van ez?

Istencsászár
arról amit te irtál kb 😄D jee megvan, jee hivtak, fákk itt nincs, fákk nem hívtak 😄D

SiteDisagner
öööö... nyafogások, lamulasok, az utolso kinlodasok... KB😄😄D

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

grebber
Na WESTENBE elsõként én vettem át a gamet 😄
Jól be is szoptam mert nyitásra mentem azt csak 1:40 kor hozák a gamet.
Valaki összefoglalná mirõl szólt az uccsú 220 üzi?

Next PC upgrade: 2022

SiteDisagner
Még nemtudok, a cd olvasóm szar, majd délutan lesz kész a meghajtóm!
De hogy elhigyjétek h nem kama csináltam egy fotót is😛P

bepe79
Akkor ennél kicsit többet is írhatnál róla. <#vigyor> Mondjuk magáról a játékról valami véleményszerûséget. <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Na ne mondd! Ki gondolta volna.. azon egyszerû oknál fogva nem kérdeztem most rá, merthogy minden haver azt mondta, hogy megérkezett a hívás, hogy mehet érte, és hogy már voltam bent személyesen és ma délelõttre 1000%-ra ígérték. De mind1, ezt a másfél órát már kibírom.

Suzuki Swift GL 1.3

Nem igaz hogy a cd galaxis oldalán nem tudtok tájékozódni.Ennyi lámát!<#lama><#taps>

Istencsászár
Felhívod õket, és nem kell feleslegesen mászkálni, megkérdezed h ez meg ez van? ilyen 1szerû a modern élet.

bepe79
Úgyhogy én fél 4 körül indulok ismét az Europarkba megvenni a gamét. Remélem akkor már tényleg lesz, és x-edszerre nem hülyítenek be.

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
Ha az van oda irva akkor igen, ennyire korlátozott nem lehetsz már... de ez nem fórum téma, a szabályok adottak.

matyi08
ez elég nagy szívás, 20 perccel 14:00 után rendeltem, és akkor nem holnapra, hanem péntekre hozzák? ha igen, az elég nagy szívás.

matyi08
na mindegy, én sem várok a tescora, megrendeltem a cdgalaxistól.

bepe79
Most jöttem haza a kispesti Europarkból: azt mondta a srác, hogy 4-tõl lesz Fletótó2. Úgyhogy megint fölöslegesen mentem egy kanyart.. Aki ott akarja megvenni, az csak 4-tõl menjen.

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
"cd galaxinál amúgy mennyi a kiszállítás díja?"

"kérek telefonszámot"

"jajj de jó felhivtak"

"jee megjött"

satöbbi, üziket lassan jólenne ha hanyagolnának, mer igy az egész átláthatalan, és ez nem chat, ha jujj de jó megjött, akkor rakd fel és irj mellé véleményt stb... a rendelési infokról meg pofon 1szerûen a cdgalaxis.hu oldalon lehet tájékozódni..

Ennyi fanatikust...

acsati
nekem is holnap. nagy nap lesz a holnapi
buldozer99
Sztem ha most elö rendeled holnap még ki hozzák!!😊
Tehát siess!

Forca Barca

jAsOn VoOrHeEs
Na jó akkor 576-ot kihagyom inkább <#vigyor1> Ha most megrendelem CD-Galaxistól, akkor ugye csak pénteken kapom meg a játékot, mert 14:00-ig be kell futnia a rendelésnek a másnapi szállíthatóság miatt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

buldozer99
Jaja még jo hogy szoltam😄
Nah by all majd este!😄

Forca Barca

Maxtreme
Tx 😊
Vazze ha most nem csörgetem meg õket várhattam vóna 1 darabig <#vigyor>

buldozer99
Jaja 576 száma voltÖrülök hogy viszik
Nekem meg Pénteken!
JUPPIIIIJJÉÉÉ

Forca Barca

Maxtreme
Azt mondták h meg sem voltak a reggisztrációs adataim.. Nem találták meg a nevem 😄DDDDDD
Ez az 576 száma volt ugye? 😄D (nem figyeltem mit mondott a fószer 😄)
na mind1, az a lényeg h holnap hozzák 😄

buldozer99
Igen van de ha vissza olvasnál nem kéne le irni😊

Forca Barca

jakewyler
amúgy van a gameba multi?

buldozer99
Ha Piripócsra rendeled oda is csak 990ft😊 tehát 3000ft lesz neked is a FO2 nekem is annyi lesz!😄

Forca Barca

buldozer99
jaja

Forca Barca

jakewyler
mindenhova?

buldozer99
990ft

Forca Barca

buldozer99
Akkor gogo kiváncsi vagyok mit mondanak!!😄
Addig nem megyünk el!!😄

Forca Barca

jakewyler
cd galaxinál amúgy mennyi a kiszállítás díja?

Maxtreme
oks thx, ezt teszem.

buldozer99
061-369-2686
Engem erröl kerestek!!
Sztem hívd fel öket!!

Forca Barca