FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de majdnem ugyanazért nem adnék ki még1x pénzt
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Meg optimizálják olyan nagyszerûen mint a Fo2-t, és akkor aranyba foglalom a nevüket :p 😄
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Meg Flat Out 2 regényem is tovább írom talán, elején ugyanis kissé meguntam, vagy nem tudom és abba hagytam. Vagy csak ihlet hiányom volt :S.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Toshiba L300-2C5
Nagyon sokan játszanak multiba! Jöhetnétek többen magyarok is. Baromi jó. Bármilyen változat jó. A B.M. is.
Ha jól tudom az RE-bõl hiányzik egy dll file.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ilyen gépen menne full grafon post processing-el?:
radeon 9600xt 256mb
1gb ram
pentium 3.0GHz
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még mûanyag szagú, és nem kopott^^
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...