FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom hogy a Lan-t kell nézni...és mostanában hamachival játszottunk is haverommal...de pár napja nem látjuk egymást amikor csatlakoznánk.

arty
megy, ha olyankor a LAN-t nézed ... én játszottam is, 1.2 vel

Forza.

Hali! A hamachis játékmód nektek megy? Nálam csak az online mód mûkszik sajna 😞

acsati
én azért se akadok majd fenn a 2499-ért fogják adni 😄 még akkor is megveszem
arty
ok, ha javitanak minden bugot, szebb lesz, plusz pályák + kocsik, jol optimalizált továbbra is : megveszem 2ezerért

de majdnem ugyanazért nem adnék ki még1x pénzt

Forza.

ollie
Na, azért nem hiszem. Az eredeti nálunk abszurdan olcsó volt, az eBay-en még most is 7k körûl leet megvenni ezt a játékot. Örülhetünk ha majd kiadják itthon, és az is csak 2k lesz.

Maxtreme
2 sóskifliért osztogatják majd😊

grebber
LOL ha belegondolok hogy az eredeti 1919ft volt mennyi lenne ez a kieg? 299FT 😄

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Ahogy mondod :p 😄
Meg optimizálják olyan nagyszerûen mint a Fo2-t, és akkor aranyba foglalom a nevüket :p 😄

arty
jah, de az inkabb amolyan bebiztositas lesz sztem... nem hinnem h egy tupirozott fo2-nek lenne értelme ... adják ki kiegként, olcson, tovább javitott multival és akkor ismét adok érte pénzt ... 😊

Forza.

ollie
Találgatnak, hogy lehet, mert az ESRB minõsítésében ott szerepel, hogy XBOX360 és PC.

grebber
Nemtudok angolul 😄 benn volt egy kérdõjel a cimben gondolom még nem 100%

arty
mi az h LEHET ??? 😊

Forza.

grebber
FlatOut: Total Carnage lehet hogy jön PC-re!

Szatszok! A cheat-ket hova kell beírni, mert már lepörgettem a játékot, és akarok változatosságot!
Maxtreme
thx 😊
Camera hack 1ébként.

Synit HUN
Már rég kész! Valami kamera hack vagy mi.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Maxtreme
Srácok valamikor régen láttam 1 képet arról (asszem pont itt) hogy készítik a játékhoz a belsõ (kormány) nézetet. Nincs errõl valami info? Nameg mi a neve? 😊

Jaaaa. Tõlem gondolom. Én is most olvasgattam nosztalgiából és még mindig tetszik, szal lehet, hogy folytatom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

acsati
nem tom még tavaly kaptam egyet
Hm? Milyen regényt és, hogy tovább olvasni? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

acsati
én meg pont most vettem elö a regényt tovább olvasni 😄
Azon gondolkodom, hogy majd elõveszem hamarosan a cuccot és lehet, hogy játszok vele kicsit.
Meg Flat Out 2 regényem is tovább írom talán, elején ugyanis kissé meguntam, vagy nem tudom és abba hagytam. Vagy csak ihlet hiányom volt :S.

ollie
Kapcsold ki a post processinget, és jó lesz.

Kongy
jah,és eredeti EVM-es verzióm van az 576Konzolból....😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Kár h nem indul be nálam a gém...túl régi a GeForce-om...csak fehérséget látok a kocsik helyett XD Sztem jövõ hónapban veszek egy új videókártyát...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
nem kell hamachin játszani, megy rendesen online (gamespy)

1.2 peccs legyen fent

Forza.

Attila8805
Mármint hamachin.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Hi all már nem jáccotok multiba?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

gergobaby
Tuti! nekem 3ghz celeron, 512 ram, 6200 AGP 64BIT(!!) -el megy 1024x768@32bit-Full graf és 2es szintû antialiasing

Toshiba L300-2C5

Hali!
Nagyon sokan játszanak multiba! Jöhetnétek többen magyarok is. Baromi jó. Bármilyen változat jó. A B.M. is.

Ha jól tudom az RE-bõl hiányzik egy dll file.
arty
milyen felbontásban? 640x480 = 100% ! 😛

Forza.

Istencsászár
70% hogy igen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ollie
Élsimítás nélkül esélyes.

tototto
a videokártya miatt szerintem nem bár attól függ mekkora az élsimitás ha max akkor biztos nem

watto
hy
ilyen gépen menne full grafon post processing-el?:
radeon 9600xt 256mb
1gb ram
pentium 3.0GHz

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Tipushiba <#hehe>

Béla9248
Sziasztok! Az volna a gondom hogy amikor belépnék a beállításokba fatal error hibaüzivel kilép! Reloaded verzió 1.2euroval! Ha tudna vki vmit írjon! Köszi

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

12346
písz^^

volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még mûanyag szagú, és nem kopott^^

ok megoldodott de mostmeg pl multiba meg optionsba nemtudok bemenni:S kilép a game

gabi89
Rakd fel újra a gamet.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

EREDETI!!!!!!!!!!!!!!

tomas10
hamisitvány?crack

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

ma beakartam tenni a cd-t be is tettem de amint betölti a protection systemet ezt irja ki, miért???????????

valaki segitsen... amiota feltettem az 1.2-t a versenyek végén lefagy a kép és ha visszajön akkor meg olyan mintha vége lenne és ha kilépek senki nincs ott.. full grafon megy a játék akadás nélkül ugyhogy nemtuom mi a baja :S

oké.. kösz

robotnyk
mint látod 3 hszel ezelõtt, van 1.2es, ami nem árt ha fent van
nah megvettem.. most lekell töltenem valami patchet vagy ilyesmit? 😊

acsati
szerintem megéri megvenni
sziasztok szerintetek megvegyem 2000 Ft-ért vagy legyek lusta?<#banplz>