21
Régi motoros műsor eurosporton,mikor különböző motor szerzeményekkel kellett minnél magasabbra felmenni egy meredek hegyoldalon
-
#21 ja. ez egy latvanyos sportag -
#20 Hihi...
Így jó egy év után:
-
#19 Pedig neked van igazad. -
#18 akkor nem egyre gondolunk... passz. -
N1 #17 Érdekes egyik hillclimbes oldalon se láttam még nyomát se mint amiről beszélek, csak annyit, hogy régi négykereküekkel furkáznak hegyi utaokon. -
#16 Azaz! Ne nézz már madárnak, sőt ha kíváncsi vagy anno Sirokon én is csináltam ilyet találkozón, amikor megvolt a KTM... -
#15 épp mostanában jutott nekemis eszembe.szerettem nagyon :) -
N1 #14 ahm, ez nem az lesz, itt szigoruan egy meredek hegyoldalon kell minnél magasabbra menni,persze legtöbbször emberke feljut egy ideig, és v sikerül ott megtartania motorját, vagy pedig motorja nagy tripla szaltokkal visszatér a lejtő aljára:ÐÐÐ -
#13 A műfaj neve hillclimb
és olyan csillagrombolókkal nyomulnak, amik minden műszaki rémálmomat túlszárnyalják-jó értelemben- -
N1 #12 Mikor? és hol?:) -
Roll #11 Én a múltkor ilyet motoros szánnal láttam, de nem az eurosporton volt, ha jól emlékszem. -
N1 #10 minek jösz be ha nemtudsz a topikhoz kapcsolodót irni? poénkodni menj a gumiszobába
-
skristof #9 zárhatós-bannolós? -
Chaos Mad #8 jaja -
#7 nem. egyszer már törölték, mert a topicnyitó nem tudott 2 napig hozzászólni... -
Garfield #6 Csak nekem ismerős a topikcím?... -
N1 #5 és vki tudja mi volt a hivatalos angol neve? ha volt?, -
ZsirosKenyer #4 én ezen nőttem fel:) de mostanában már valóban nem látni sehol ilyen műsort. -
N1 #3 én is imádtam, csak mostanába nem látni ilyet:( -
#2 Azt nagyon szerettem nézni, de már régen nem láttam. -
N1 #1 nah aki tud vmit róla, netán mostanába is van még?