ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
véget értek a vizsgák...ráérek..gamézhatunk....
igaz kevesebbet mert az "esti" pia/nõ partik nem marad6nak el....
de itt vagyok..
hozuk vissza a régi Tímet!!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
van más is ami letudja kötni a szabadidõmet 😉
toca3-ban én azt szerettem meg, hogy könnyû vele neten játszani..vannak más játékok pl. a RO ami kurva körülményes...viszont van CODUO szerver amiben anyagilag is érdekelt vagyok, így ott játszom mostanában...de ha végre összejönnénk megint 10-en akkor semmi akadálya.
de hogy 2-3-an körözgessünk annak valljuk be nem sok az értelme.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Én szívesen lennék, csakhogy a héten 1/2 5-kor kelek😞(((
Jövõhéten viszont 12-re megyek melózni, szóva' akkor tudok jönni.
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
de a suna mst fejezte be a vizsgáti hátha öszeránt vmio faxa team et
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
csak vissza kell olvasni 1-2 esetleg több oldalt..
DTMmel Monster pályán....
egyedi pályákon hajtunk...
egyedi kocsikkal....egyedi tuninngal...
DMT alap...237km/h
DTM Tuning... 354km/h
Hockeinheim alap 1:14
hockeinheim tuningal 1:09
azér...
de ha nem nem...
és MULTIba játszunk...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ez ijen egyszerû..
http://goo.gl/gd6Zi5
Vamos Argentina!
warez = tápcsati le+ 12Giga
eredeti = 12 Giga..
Nem tudom mennyire egyedi a probléma, ha valaki már felvetette, akkor bocsi....
Szóval a proginak vagy egy olyan betegsége, hogy a world tour módra kattintva elkezdi nekem töltögetni oscherslebent és kilép a progi, mer szerinte az indítófile hibát észlelt és ezért leállt.
Van erre valami megoldás?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv
onoSendai
oS
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
mikor?
én ma csak este érek rá 😞
ojan fél 10tõl...
hamarabb nem mert versenyem van
lessz géme???<#mf2>#mf2>
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
néztem az atlantic versenyét élõben..mennyivel jobbak a jenki szpíkerek mint a jurósok...
van még kis idõ a CC kezdésig..játszunk? 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."