ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem nincs ennek vége...eltüntek..Mavval kb 1 hónapja nemtok beszélni..
véget értek a vizsgák...ráérek..gamézhatunk....
igaz kevesebbet mert az "esti" pia/nõ partik nem marad6nak el....
de itt vagyok..
hozuk vissza a régi Tímet!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

firefox6
nah ennek annyi ahogy elnézem...
mindneki elveszete.... :s

Dietrich
én meguntam, hogy esténként kérdezzem "lesz ma játék" vagy indít valaki szervert...inditottam és senki nem jött..
van más is ami letudja kötni a szabadidõmet 😉
toca3-ban én azt szerettem meg, hogy könnyû vele neten játszani..vannak más játékok pl. a RO ami kurva körülményes...viszont van CODUO szerver amiben anyagilag is érdekelt vagyok, így ott játszom mostanában...de ha végre összejönnénk megint 10-en akkor semmi akadálya.
de hogy 2-3-an körözgessünk annak valljuk be nem sok az értelme.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gstyle
Hali!
Én szívesen lennék, csakhogy a héten 1/2 5-kor kelek😞(((
Jövõhéten viszont 12-re megyek melózni, szóva' akkor tudok jönni.

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

érdekes fogalmazás

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

firefox6
hát nme otm wazze, nagyo nelhalt az utobbi idõbe az egézs, én szoktam menni neten egyedül ne ebbõl a társulatbol nme szoktam látni saenkit :s
de a suna mst fejezte be a vizsgáti hátha öszeránt vmio faxa team et

vki játszik még toca-t?
Lui76
Online játék közben is lehet /szoktatok seutpokat változtani?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
én most ráérek játszhatnák vhol.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

MaverickSXT
hat akkor ne jatsz vele

bardocz
na látod hidd el más játékkal is jót lehet szórakozni és nem szólom le de anyit szerintem nem ér
lesz ma game?
MaverickSXT
ne szold le olyan hamar,gyere egyszer fel es megnezzuk mit is tudsz,aztan lehet leszolni,de rajtad kivul x 1000 embernek tetszik es nem kotelezo vele jatszani

MaverickSXT
semmivel ,de rohadt jot szorakozunk vele neten,tehat epp ennyivel

bardocz
egy autó sim-vel nem azért jáccok hogy kinyomjan hamar de ez mivel ad többet a többi auto sim-nél?
MaverickSXT
szerintem rohadtul nem mondta senki hogy jatsz vele,amugy a tobbi auto sim mivel ad tobbet?????harcolhatunk mert nem hinnem hogy nalam tobbet jatszottal volna simmel,na meg kulon megnezem kinyomod e 1 het alatt a tocat,regi arc lehetsz latszik a regisztracios idodon <#wink>

bardocz
de ba**** itt mindig ugyan az megy:verseny.oké hogy van benne egy raklap pálya meg kocsi de attól tovább lehet vele jáccani?nem hinném.meg ha neked ez új...hidd el eleget jáccotam már autó szimulátorral hogy tudjam
ez is tud újjat adni....
csak vissza kell olvasni 1-2 esetleg több oldalt..
DTMmel Monster pályán....
egyedi pályákon hajtunk...
egyedi kocsikkal....egyedi tuninngal...
DMT alap...237km/h
DTM Tuning... 354km/h

Hockeinheim alap 1:14
hockeinheim tuningal 1:09
azér...
de ha nem nem...
és MULTIba játszunk...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bardocz
maradok a guild wars-nál az nem egyhetes játék mint a legtöbb singleplayer meg az tud adni újat is
nemhúzod ki nem játszol..kimaradsz...
ez ijen egyszerû..

[HUN]FaTaL
akkor nem játszol ilyen kurva egyszerû:o)))) Istenem mennyi láma van errefele:/

http://goo.gl/gd6Zi5

bardocz
de ilyen jól le van védve hogy még egy cracker se törte fel?
bardocz
ja jó mert ezért nem fogom kihúzni a cd meghalytót és nem is fogom boltba se megvenni
chalezlopez
Bazz, ha röhögni akarok, ide jövök... <#idiota> ...istenem, mik vannak itt...

Vamos Argentina!

Chalez leirta.. NINCS CRACK SEM MÁS...
warez = tápcsati le+ 12Giga
eredeti = 12 Giga..

chalezlopez
szvsz ez egyedi probl. megoldás:new win és new toca3 install...

Vamos Argentina!

chalezlopez
FAQ!!! ...nem fogsz találni sehol...

Vamos Argentina!

Sziasztok!
Nem tudom mennyire egyedi a probléma, ha valaki már felvetette, akkor bocsi....
Szóval a proginak vagy egy olyan betegsége, hogy a world tour módra kattintva elkezdi nekem töltögetni oscherslebent és kilép a progi, mer szerinte az indítófile hibát észlelt és ezért leállt.
Van erre valami megoldás?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv

onoSendai

oS

bardocz
vagy pontos oldalt mondjatok mert nem találok sehol
bardocz
lehet írtátok már de honnan tudok leszedni no cd crackot?vagy ha van vkinek küldje el e-mailben vagy szóljon privátba!köszi

Blackhunter
KÖSZNOM

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

Blackhunter
NA AKKOR MAJD KÉREM MKINÉ ELÖB A VÁLASZT PLS

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

Blackhunter
Hé gyereke elég az ha megnyomom a kihuzogombot és ugy kezdek el játszani vagy az és kell h szétszeddjem a gépet és ugy huzzam ki a táp kábel mert tudom h müködö crack még nincs de ha leszz kide felteszitek vagy majd szolnátok mert a demo alapján kurvûára teccik és kiváncsi lennék mien neten gameni

<#duma><#duma><#duma><#duma>
ZS90
Nah ez a 40 milliós kérdés!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Mit jatszotok emberek ha nem Tocat, vagy meguntatok?

fire:én jöövk veled játszani majd picit késõbb...
firefox6
mien versenyed van sunaM?

Van valakinek kedve multizni egyet?
a szin red kimaradhatott volna..
mikor?
én ma csak este érek rá 😞
ojan fél 10tõl...
hamarabb nem mert versenyem van

firefox6
Jó lenne má egy közös game. mit szoltok hozzá?? MAVE, SUNA...??
[/szin=red]

misirulez
Na vagyok...<#integet2>
lessz géme???<#mf2>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

láttom ma se lesz játék<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
gstyle
Nyomhatunk pár kört

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Dietrich
erre most mit írjak? 😉
néztem az atlantic versenyét élõben..mennyivel jobbak a jenki szpíkerek mint a jurósok...
van még kis idõ a CC kezdésig..játszunk? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gstyle
Hááát nagyon úgy néz ki😊))))))

akorm ajd szóljatok ha lesz game!!!(Msn:[email protected])
Dietrich
komolyan vak vagy??? csináltam szervert nem jött senki...csináljon más 😉

gstyle
Hali!

Na lesz valami???