ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát figy, Ati Radeon 9600Xt MSI K7N2 Delta alaplap, AMD Barton 2.5ös proci, 768M/DDR Ram, 240Gb HDD, SP2 megvan, driverek a régiek, az ujakat sose tudtam megtalálni, mármint ami pont kell..
ZS90
jajjjjjj boccccccccssssssss valamit nagggggggyon félre olvastam. az utsó elötti üzentre válaszoltam, de nem olvastam el az utána lévõt... télleg bocccccccssss.
erre a hibára passz... vga driver, alaplap driver, sp2 fönn van?, rendszer követelménynek elget tesz a gépet? stb...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

😊 Köszi el olvastam, ennyire hülyének nézel? Le húztam a kábeleket is, azér indul el a játék. De most meg akármilyen verseny indulna, egybõl kilép és irja hogy az RD3.exe meghibásodott..a windows hibát észlelt meg minden..Erre kéne megoldás, és erre nem találtam a FAQ-ban!!! 😊
ZS90
F.A.Q.!!!! olvasd el!!!! minden le van írva. amúgy meg le kell húzni az optikai meghajótak(cd/dvd)

Jo, ez megoldodott. Most már csak az a probléma ha el akarom inditani a játékot egybõl kilép.. RD3.exe meghibásodott vagy mi...Másnál nem volt gondolom ilyen..megint ki fogtam vlmi szart
Halo! Srácok a 12Gb-nak a C meghajtón vagy azon kell lennie ahova fel tettem a Toca3at?? Mert ahova fel raktam ott van 50gb szabad hely. De nem indul, az ellenõrzésnél megáll h. nem jo a Cd
há persze...má mé ne 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Esetleg lehet csatlakozjni az esti futamhoz??
firefox6
nekem is jobb lenne e 8 vagy fél 9
mien verseny lesz?
akko át lehet rakni 8 v fél 9 re??

jah..
VERSENYRE készítek 1 újjab FILMET a ToCaról !! szal mindent látok 😄
ne csak má é letyek a múviba..letyetek má tij is..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

oksa

ZS90
én holnap 8-ra érek haza de ha lesz verseny akkor megpróbálok jönni

chalezlopez
azt a cham.big filét mentsd le amit itt látsz a bannerban 50 credites. Mi ezzel nyomjuk.

Vamos Argentina!

a cham.big elég sokat..vagyis nélunk...
a németeknél meg 1-2-5 mp elõnyt /30-50-100km/ó pluszt is,ami igen csak sok.
(a szerver nem vág ki emiatt mert ez nem cheat nem szerkeztés..neked ez 1 plusz beállítás)

ZS90
hopsz úgylátom el lett halasztva a dolog, akkor tárgytalan az elõzõ üzi

chalezlopez
Ok. Nah emberek!! Aki valami kemény tökszerût érez a gatyájában, az holnap 7 KÖRNYÉKÉN tegye be ide az arcát, mer gamézunk!!
Bocs, de már a sör meg a jéger beszél belõlem!!
Szóval HOLNAP GAME!!!

Vamos Argentina!

ZS90
ááá nekem ebbõl se lász má semmi, pedig de vártam... de fater má kiabál hogy huzzak aludni me holnap suli... ezért írtam hogy "emberi" idõbe kezdeni mert már elmúlt 9 és még ts sincs aztán mire elkezdenénk játszani lenne fél 10 minimum. na nembaj még 1 hét és vége a sulinak aztán tõlem 10 kor is kezdhetünk

Visszatérve a problémámra 😊 Nem piszkáltam semmi config fájlokat vagy valamit,DE viszont 65% ráuntam a single részre,és beraktam vmi 100% mentést,ami mellett volt egy champ.big fájl,és azóta szarakodott...
Most újratelepítettem mindent,és próbálgattam néhány szervert,egyiknél se dobott ki az asztalra..
Mennyit számít a champ.big fájl eltérés ??? Nekem nagyon úgy tûnik,hogy ez miatt szarakodott a online játék...
passz...
halasszuk el holnapra...
addig szólok mindenkinek!
meg figy a bannert majd 😄

chalezlopez
csak más jön-e?

Vamos Argentina!

hahahah... TÉKeltél volna 😄

😊 oksa tévedtem....

de m ég mindíg nem kaptam választ h legyen e game és mikor??

chalezlopez
BAZZZ ENYÉM VOLT AZ ÖTEZREDIK!!!

Vamos Argentina!

chalezlopez
meg a 200 creditet

Vamos Argentina!

chalezlopez
jóvan na <#idiota> semmi prob csak abba a körbe beleraktam 1-2 hónap felkészülést ehehe

Vamos Argentina!

nah hol mikor?

bocs chalez..erre emlékeztem....

chalezlopez
gyors verseny? vki?

Vamos Argentina!

Big Daddy
Nah tényleg lessz valami?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ZS90
nah egyre jobb... Chalez, Suna, Ricsi, Daddy, kezdünk gyülekezni

chalezlopez
Kedves Suna. Ott a Hoickenheimen nekem 1.06.5 volt a csúcsom...

Vamos Argentina!

na láttám megint kezdünk beindulni...
kedden jövök én is...addig is jó gamet
ZS90
nah van már vmi fejlemény? könyörgöm mondjátok hogy megleszünk legalább 5-en 9 óra elött...

ZS90
majd írjatok be ha lesz végre vmi

eddig 3an vagyunk...
szólok a Rahónak
Prettnek..stb hátha elérem õket

Big Daddy
Felõlem mehetünk

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

este remélem lesznek..

MAverick Offline...
3-4 ember van még de azok is offline...

ZS90
áhhhhh, azt hittem tudsz vmi msn-t vagy ilyesmit... ide már csak lélek jár... az is csak hányni, no meg persze mi néha

eddig semmi...de itt most megteszem!

SG DTM TEAM ébresztõ..
vegyük fel újra a ruhát azt menjünk pár kört....
Itt Találkozunk!!

ZS90
na sikerült vmit alkotni az esti játék ügyében Suna?

a mi HUNGARY OR BAN szerverünk mondhatom azt híres volt (Full Magyar Tím) (lenne ha menne)...
mi DTMet nyomtunk..utcai tuningnal..
Hockeinheim pályán 1:09:xy volt az ÁSZ
most beröfentettem..az 1:12 lett a "csúcs"..
de hát itt az ideje kis "nosztalgiára" 😄

Lui76
Én tegnap este 11-tõl hajnal 1-ig nyomtam mindenféle versenyt.
A legjobb talán egy holland Nascar szerveren voltam .
Érdekes vhol agresszivebbek(bunkóbbak) vhol nem.
Tekintettel rá hogy menet közben a verseny a lényeg sztem nem
annyira fontos hogy csak magyarok legyenek...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

hát remélem h szedik a popsijukon a ráncot azt beröffentik a merdzsót vagy a Zaudit...

ZS90
SUNA AZ ERÕ LEGYEN VELED<#vigyor>, remélem sikerül vmit össze hoznod<#vigyor>

ugye..
MAVERICKot kerestem de sehol..
télleg jön a nyár..és valóban mint ahogy fogalmaztad emberi idõben gamélhatnánk...
mint a régi szép idõkben..mikor este 7kor "indul" 8kor start..10-11fele vége és hajnali 2ig beszélgetés..nem csak a tocáról...
na én benne vagyok..
SG DTM Csapat vegyétek a seggeteken a ráncot-> gépelé...motorokat indítani!!
szeretnék FULL szervert indítani!!!

ZS90
Hát télleg jó lenne már ha lenne végre vmi. Má vagy 2 hete harcra készen állok. Mindíg nézem fórumot várom hogy történjen vmi... Aztán néha napján vki csinál este 10 kor szervert azon is van 2 ember hát akkor inkább alszok..., jó lenne már végre emberi idõben és sokan játszani

hy.
valószinüleg vagy a fájlaid rosszak..ez akkor fordul elõ ha átbuheráltad a géped..(átirt verda tulajdonságok..egyébb szerk dolgok)
vagy valamejik fájlod hibás..
estleg a server a hibás...pl essõben akartok indulni xyn pályán akkor automatice kivág az asztalra az egész csapatot (tapasztalatból mondom)
Elkezdték a pecset már mikor..de azóta semi hír....
Se Crack Se Patch Nincs Még!!!

Jólenne Ha Az SG DTM Team is feléledne..lehetne megint DTM õrület 😄
<#worship>

Sziasztok !

Miért van az,hogy ha becsatlakozok valakihez,akkor idõmérõn tudok menni,aztán ha következik a verseny,szó nélkül kilép a windows-ba,se hibaüzenet se semmi.
És az a poén,hogy nem mindegyik host-nál csinálja ezt....
Másnál is jelentkezik ez a probléma ? Ez bug,vagy nálam van valami gond ?
Synit HUN
Hello! Nem jön most valaki játszani neten? Csinálok egy HUN lobbyt ott leszek. Ha bárki jönne megtalál! Remélem jöttök!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hali all!
Én is jönnék játszani!
Nem tudd valaki jó kormánybeállítások ehez a game-hez??
Logitech WingMan Formula Force GP kormányom van.
THX!