9798
  • Dietrich
    itt keresgélj:
    itt
    és itt
  • ZS90
    hallod van egy kis bib azzal a dbr9 letöltéssel, elkezdődik alig jön 25k-val aztán egy idő után abba marad...
  • MaverickSXT
    de van egy directip/lan fix azt is le kellene szedni
  • MaverickSXT
    tessek
  • Taky76
    Megköszönném!
  • MaverickSXT
    adjak linket?
  • Taky76
    Sajna a HSW-ről nem lehet letölteni! A lap nem található! De azért kösz!

Szóval, valaki elküldi egy mailben?
  • MaverickSXT
    aki este akar gtr ezni az szedjel le az dbr9 et innen
  • MaverickSXT
    na azert nem 50 50 szazalek egy markas siman tovabb birja
  • ZS90
    :D
  • LeePí17
    elhiszem...
    de mosdom van rá példa és ellenpélda..
    50 50 % az esély h mind2 birja vagy nem...
    ennyi :D +1 bambi
  • ZS90
    előfordul de azért én se hasbol beszélek ám pl: 17k-s nike cortez csuka 2 évet úgyhogy télen, nyáron, esőbe, hóba, latyakba, sárba és mindenap fociztam vagy 3/4 órát benne betonon... és 2 két év után KEZDETT leválni a talpa. Auchanos kínai csuka meg 2 hónap után szétment úgyahogy volt + szétcseszte a lábam teljesen
  • MaverickSXT
    a HSW fent van minden patch es meg reggelni se kell,es meg magyar is
  • LeePí17
    na de it is van átbaszás..pl nem 1-2 esetről tudok
    márkás cipő 20K
    kínai 2K
    a márkás bírta 2 hónapig...levált a talpa..
    a kínai fél éve megvan,megmaradt bringás cipőnek.
  • Taky76
    Vazze Suna!

Küld már át e-mailben, ne keljen már regisztrálni mindenféle oldalra, hogy letöltsek egy patchet!
    Kösz!
  • ZS90
    Speciel én MOMO-t vettem volna HA tudtam volna nyáron melózni. De sajna a kemény 15 életévemmel csak Mekibe mehetek ott is csak 360ft-os órabérért. és tetéjébe várólistán az 5 milliomodik vagyok úgyhogy idén se lesz kormányom... Amit tudok hogy viszonylag elfogadható minőségű kormányokat csinál az a Logitech, Saitek, Microsoft( ez vetekszik a Logitech kormányokkal), esetleg Genius
  • ZS90
    Hát nem tom. Én inkább spórolnék a helyedbe és vennék vmi jobbat. megveszed most azt 2 hónap múlva meg dobhatod ki mert szar. Tipikus kínai cipő vs márkás cípő esete. Melyik éri meg jobban havonta 4000-ért új kínait venni ami nem mellékesen kényelmetlen vagy pedig 1 évre 18k-ért egy márkásat ami kényelmes és jól néz ki. No persze ez kicsit morbid, mert ha 1 hónap után bedöglik fogod vissza viszed kicserélik, de mivan működik csak tök használhatatlan pont azért mert ilyen olcsó
  • LeePí17
    se CRACK..SO olyan PATCH NINCS HOZZÁ ami úgy eltudná indítani a warezt h ne kelljen lehúzni..
    kivétel :
    eredeti GAME vagy INTEL NF4 alaplap
  • blory
    Ez 5000 forint, ismeritek veletlenul? Megeri rakolteni szerintetek?
  • DaemoonHunter
    Hello!

Nincs valami crack vagy kód hozzá? Felraktam a gépre és onnan próbálom elindítani de nem megy. Segítsetek! :)
  • blory
    Egy olyan itt nalunk atszamolva kb 20.000 forint, most egyelore azt sokalom de mit szoltok ehez http://www.mega-byte.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=1645&zenid=8ce47f7223121af39fde33bd15836ee3
  • LeePí17
    ott a link alul #7632 :D = V8modA peccs meg itte
  • MaverickSXT
    ami a gtr-mastrers.hu n van aston martin nem kifejezetten mukodik,de adok linket akinek kell,en epp most szedtem le innen
  • Lui76
    Mclaren bocs...
  • Lui76
    A gtr-mastrers.hu-t ajánlom onnan vettem le a MeclarenF1 autot az aston martint , meg a M3 BMW-t
  • MaverickSXT
    na ezt az agyonverest azert cafolnom kell,es szamit a minoseg is ,ami neked van az az egyik legjobb,de sajna leginkabb a penztarca szab hatarokat
  • Taky76
    Nekem ilyen van! Én 14.900.- forintért vettem, kb. 2 éve.
    Hogy milyet érdemes venni, azt meghatározza, hogy nálatok milyet lehet kapni, illetve milyenre van pénzed!
    A minőség nem minden, hiszen Csabi barátunk is egy 2000 forintos kormánnyal veri agyon a mezőnyt!
  • Dietrich
    Hello.

nem vazzeg USA
    persze, hogy erdély
  • MaverickSXT
    neztem neten adatokat gtr sparol,hat nagyon zsengek vagyunk azzal a 2.14 akarmennyivel,mert ilyen 2.10 eket mennek,jo az igaz bmw m3 gtr el mentem mar ott 2.08 at is ,csak az most nincs
  • ZS90
    Csikszereda? Azaz Erdély?
  • MaverickSXT
    le lehet szedni mindent netrol,a kormany vetel pedig penztarcafuggo,probaltalak felvenni msnbe de nem sikerult
  • blory
    Milyent erdemes venni, (a gond az hogy itt nalunk (csikszereda) meg nincsenek nagyon elterjedve) te milyenel nyomatod?
  • blory
    Suna nekem elkuldod a GTR 1.5 patchet + pályákat, módokat, mert letoltotem en is a GTR, s megprobalnam en is.
    Kosz
    [email protected]
  • TomBond
    Találtam egy képet (lehet hogy nektek nem újdonság):

• ZS90
    Jó reggelt

Boccs srácok hogy tegnap leléptem, csak megint 3/4 10 volt már és rohadt fáradt voltam az tegnap elötti éjszakázás miatt( nem vagyok ehez hozzá szokva)

Blory: Fogjuk rá hogy lehet, nyerni nem fogsz sose billel mint ahogy én se viszont azért a gyengéb képességű kormánnyal játtszókat meg lehet szorongatni:D A fékrásegítést illi alcsonyra tenni, meg kipörgés gátló és blokkolás gátló is kell ezeknélkül viszont vezethetetlen
  • arty
    gtrezni én is jönnék majd :) leginkább hétvégén, strand után :)
  • LeePí17
    GTR v8 MOD
    pályát meg nem kell mert alap pályák mennek.!
    Go WORK :/ :S
  • LeePí17
    simulation.
    vagy V8, NGT, GT.
  • Taky76
    Melyiken szoktatok menni?
    Arcade, semi-pro, simulation?
  • Taky76
    Vegyél inkább kormányt!