ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
fia gt 2005 mod a lap aljan a mirror 2 rol szedjetek,egy filefrontos oldal

Dietrich
sry dolog volt de már vagyok.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
lestem, hogy én vagyok a jobb töled..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
Nincs kedve vkinek játszani egy kicsit<#confused>?

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

csabi12
Na megcsináltam a fékpedált, mostmár kb.95%-ot fog.
Monzában mentem is egy 1.42.774-et. Kicsit jobb, így hogy van fék!!<#falbav>

Taky76
FireFoxal mi van?
Õ is jöhetne gamelni!

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

nemtom mikor gamelünk...én este mindenképp megnézem a Végsõ Állomás 3at
(állítólag nagyon fain lett és iszonyat félõs)
de bekalkulálok még 1 versenyt..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Danielmagua
Hali!
A gáme lejön egy órán belül a kormányom meg 6nap múlva.... 😞 Hát meg kell mondjam, nem vagyok vmi boldog 😞 Közelrõl kell rendelnem mert fórumokon olvastam,h gyökér a pedáljuk és elromlik és nincs kedvem minden hibánál 2500ért felküldeni pestre. Mikor játszotok ma? Nézném egy kicsit...

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

MaverickSXT
gyere msnre

Dietrich
és itten meliket?

Dietrich
és itten meliket?

MaverickSXT
nem kell reggelni es tobb mint 200 mb tele uj palyakkal es kocsikkal

Taky76
Jó jó, csak megint regelni, meg pay, meg kutyafüle!
Más megoldás nincs a letöltésre? Hány mega? MSN?

szeretem a guglét..beirok vmit (most gtr bmwm3 setup)
kijön kb 20 oldal, 1re rákattintok.. (kiszolgáló nem található) vagy 404 az oldal.., vagy HIBA...
szal a gugle jó a gugle szép..csak nem okos..
na mind1

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Jó szponzora van a Murcimnak...-google-..(nem mintha nem szeretné..csak csúnya és rontja a színvonalam)

MaverickSXT
a verda az GT..
de a beállításoknál ( setup 1) a difit 100%ra állítsd..

nah minjá meghajkurászom a bömöst

ZS90
de az amit a Suna linkelt? nem hiszem... már csak ezért sem:
"BMWk LESZEDNI!!!!!
bemásolni: gamedata/teams/GT/BMWGTR

a BMWGTR TEX-et szintén ugyan úgy 😄" írta Suna, vagyis GT verda akar lenni

Taky76
Én így megyek a BMWvel!<#hehe>

Taky76
Az Aston Martin GT osztály, a BMW NGT osztály! (-150 lóerõ)

ZS90
viszont az tény hogy jobban irányítható mint az Aston Martin bár lehet hogy ez épp abból fakad hogy gyengébb

ZS90
Hali!

Hallod Suna iszonyat gyenge az a BMW amit linkeltél... Monzába célegyenes végén Aston Martinnal 289 körül van a tempó addig ez BMW épphogy döcög 275-el, tetejébe tegnap a dbr9-essel mentem vmi 1:47:xy-os idõt addig ebbõl csak 1:50:xy tudok kihozni... lehet én vagyok a béna de sztem gyenge az a kocsi...

az üvegrõl jut eszembe...
én télleg üveghangig húzom..
a 3. kör után a Lambom felszabadul és tüzethány..de ti csak a füstöt látjátok 😛

Dietrich
na majd meglesem azt is..

Dietrich
én nem csak röviden fékezek, de drasztikusan is váltok, üvegesre hajtom a verdát elvégre versenyautó vagy mi a fene <#hehe>

Dietrich
fogd a csillagok állására

csabi12
Hali!
Tegnap észrevettem,h mindenki rövidebbet fékez mint én, megnéztem mi lehet az oka,és rájöttem hogy ha tövig nyomom a fékpedált, akkor sem fékez 100%-osan.<#nevetes1>
Na most megpróbálok kezdeni vele vmit!!

Taky76
Kösz az élménybeszámolót!<#vigyor5>
Gratulálok!<#eljen>

Taky76
Ezt hol mented, Spa?

Taky76
Jöhet!<#beka2>

MaverickSXT
talaltam egy tutko 2005 modot a gtrhez,gyari nem buheralt autokkal akinek kell annak adom a linket

sztem csak MÁKOD volt..vagy le ZSÍRoztad a pályát....
de nekem már a TÖKöm televolt h nem vittem a verdát 1:49 alá..

kedves Don..túl sokat hallom az a szót h "SUNA"..
de mos má má má..megy a verda...
szal..vigyázzni...

BMW-vel..van benne még kraft az tény..csak baszakodika kormányom..
elengedem a gázt..azt õ nyomja tovább..

Dietrich
<#worship>
meg is lepõdtem, hogy mindenki eltünt mögöttem 😊
Suna ismét alkotott..nem volt kvali 😄
Így véletlenszerüen rakott be a rajthoz a game mindenkit, engem a 2. helyre míg Csabit 300 méterre hátrébb!
Suna volt az elsõ (én meg bealudtam a rajtnál és rögtön 3. helyen voltam és a rajt utáni elsõ jobbosnál Blory megérkezett hátulról és kiütötte asszem Luit.
Suna az elsõ én a 2. Csabi a 3.
Suna egyenesben gázt ad, de a kanyart nem tudja bevenni mert béna <#mf2> így én állok az élre jó pár körön át.
Aztán Csabival szemben kb 12 mp az elõnyöm amikor a cél utáni lassítót elszúrom és a kavicságyban kötök ki ami megfogja az autót...Csabi utolér és elhúz mire kimászok a kavicsból.4,5 mp az elõnye.
Még abban a körben utolérem 1 mp-re de nekem váratlanul kihúz a boxba elöttem így megint én vagyok az elsõ és marad is így.
Kb. röviden a 9 kör történése 😊

Mondjuk ha ott vagytok Mavval és a többiek is biztos jobb lett volna ígaz én meg dobogóra nem érek fel, de nem számítana.

Taky76
Ahhoz inkább használd a rugóhatárolót (vagy mi a neve)! Annak pont az a szerepe!

"Csomagolók (rúgó(út)határoló) (Packers) - a rúgóhatárolók számát szabályozza. Többletet ebbõl azért alkalmazunk, hogy megakadályozzuk azt a mély berúgózást, amely megfekteti a karosszériát az út egyenetlenségein (tképpen: hogy limitáljuk a karosszéria lefelé irányuló mozgását). Minél több rúgóhatárolót alkalmazunk, annál inkább és annál hatásosabban akadályozzuk meg a karosszéria berúgózását. Figyelem! Ha túl sok rúgóhatárolót alkalmazunk, akkor a futómû az út egyenetlenségeit már nem fogja tudni kiegyenlíteni és elvész a kerekek tapadása. Ebben az esetben felléphet még nagyon nagy vertikális „G-Force”-erõ, például a kerékvetõkön áthajtáskor Spa-ban az Eau Rouge-ban. A rúgóhatárolókat csak utolsó lehetõségként használd, hogy a karosszéria berúgózását megakadályozd. (A fordító megjegyzése: (másfajta megközelítés) kanyarodásban is van szerepe, mert használata nagyobb tapadást eredményez. Persze nem az a helyes, ha minden pályán a maximumon van, össze kell hangolni a rugókkal és a lengéscsillapítókkal. Ha elöl minden a maximumon van (Fast Bump, Fast Rebound, Slow Bump és Slow Rebound), akkor a rúgóúthatárolókat is teljes mértében alkalmazni kell, és ugyanez igaz fordítva is. Ha a felfüggesztés kemény (az értékek nullák, vagy ahhoz közeliek), akkor az a legcélravezetõbb, ha ez is nulla. A rúgóhatárolók meghatározásakor figyelni kell az autó magasságára is, mert minél többet alkalmazunk belõle (nagyobb szám), annál lejjebb lehet tenni az autó alját.) "

Dietrich
én is azzal mentem 😊
de nem variáltam vele csak a benzin mennyiséggel meg azzal, hogy leért az autó alja azt emeltem meg egy kicsit.

Taky76
Most nézem, hogy Te lettél az elsõ!
Gratulálok!<#eljen>
<#taps>

Taky76
Én is a Maverick álltal innen letölthetõ beállításal mentem + egy kis állítás!

Taky76
Kár! Itt ezt írtad, azért mondtam, hogy rekord!
#8036 "asszem 1.42.07 et mentem prakticeba egyedul mergembe monzaba,de nem kell elhinni meg nem is erdekel mert olyan ideges vagyok"

Nem gond, ez is jó idõ, és lesz még jobb is!

Dietrich
tegnap talán Csabit elkaphattam volna (verseny köridõ alapján) de téged tutkó nem.

Akkor nállam ez a gond. Tudnál mondani típust?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

MaverickSXT
nem rekord 1.42.767

MaverickSXT
a leszedett setuppal mentem meg nemi allitasal

Mukodik a kiirasos modszer, de nagyon fontos a megfelelo DVD+RW hasznalata, nalam kizarolag a Daxon 42.9-es mediakodu lemezzel mukodott. Probaltam meg kb. 5-6 masfajtat is, de nem ment.
Taky76
Maverick: Grat. az 1.42.07 hez! Ez új magyar rekord!!!

Az utolsó adat tegnapról:

BMWk LESZEDNI!!!!!
bemásolni: gamedata/teams/GT/BMWGTR

a BMWGTR TEX-et szintén ugyan úgy 😄