ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Zsola meglátásod jó
Szerintem is.
a FiaGtMod2005 3 féle Futamot Tartalmaz. GT1 GT2 GT3.
tegnap szerencsétlenségemre a Viper GT-st választottam..az elég gányul ment..
aztán már csak a gumit égettem...
meg valaki belémhajtott oldalról 200al..kedves DonFaterunk volt az..repültem ojat..pf...
lényeg: Zsola írása! Alap+1.5 pecs + FIA GT2005Mod
a setup + pálya az egyéni..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mielõtt nekikezdenék, az elõzõ futam alatt G-style folyamatosan próbált csatlakozni a serverhez, sajnos sikertelenül, ezért írta Suna, hogy nézzük át kinek milye van fent!
Nagy reményekkel csaptunk bele a következõ futamnak, hiszen itt már talán mindenkinek volt egy épkézláb beállítási, és talán a pályát is jobban ismerték a versenyzõk. A bemelegítõ és idõmérõ edzésen nem történt semmi érdemleges, de nem úgy a versenyen.
A start rendben lezajlott, mindenkinek volt lehetõsége a beállítást a versenyre hangolni. Majd jött a start utáni elsõ lassító. Csabi indult az élrõl, másodikként Én startoltam, míg a harmadik helyrõl Suna indulhatott. (a további sorrendet sajna nem tudom) Csabival ketten elég jól kaptuk el a startot, de amit a Suna gépe mûvelt, az nem semmi. Úgy jött ránk 200 cyberméteren belül, hogy többet kellet hátra néznem, mint elõre, mert nem akartam pozíciót veszteni már az elsõ kanyarban. Sajnos a nagy igyekezetében elszámolta a féktávot, így mint egy tekegolyó, úgy söpörte el Csabit a lassítónál, így kettõjük között elmanõverezve sikerült az élre állnom. Nem kevesebb, mint 12 másodperces elõnnyel futottam át az elsõ kör célvonalán, ahonnan kezdve Csabi valami elképesztõ fokozatra kapcsolva, körönként 1-1.5 másodperceket verve rám az utolsó elötti körben felzárkózott támadó pozícióba. Az utolsó elötti körben még sikerült a támadásait visszaverni, de a célegyenesbe érve és a szélárnyékomat kihasználva felzárkózott mellém a jobb oldalra. Mivel a lassító elsõ kanyara jobbos és a féktávunk azonos volt, így a lassító után már Õ ált az élre, és bõ 2-3 másodperces elõnnyel meg is nyerte a futamot. Ez a verseny ált a legközelebb egy valós versenyhez szerintem, mint fordulatában mind izgalmában.
Gratulálok a nyertesnek és a versenyen résztvevõknek.
Tuti kis élménybeszámoló Taky<#eljen>#eljen><#vigyor0>#vigyor0>.
Suna igazad van! télleg egyeztetni kéne. Az én javaslatom az hogy:
-alap játék + ugyebár 1.5.0.0-ás patch
-Fia GT 2005 MOD
- aztán nuku, se plusz BMW meg Aston Martin(ez ugy is benne van 2005 MOD-ba) stb..
-amit lehessen még egyénileg hozzá tölteni azok setupok és pályák.
HANGSÚLYOZOM HOGY SZERINTEM...
Tegnap az Imolai pályán kezdtük meg a versenyt. Imoláról tudni kell, hogy semmilyen alap autó-beállítást nem tartalmaz, így elég sokat pörögtünk-forogtunk a kanyarokban, mire erõs túlzással is csak megfelelõnek mondható beállítást sikerült találni. Ezt úgy érzem, és úgy is láttam, hogy nem csak a nevemben mondhatom.
Talán Csabinak sikerült a leghamarabb összeszednie magát, ami a köridõkben is megmutatkozott: 4-5 !!! másodperceket vert a mezõnyre körönként!!! Ezen az etapon több mint fél órát gyakoroltunk nem túl nagy sikerrel, talán csak nekem sikerült 2 másodperc alá csökkenteni a hátrányt Csabival szemben.
A verseny kis túlzással is viccesen kezdõdött, hiszen a warm-upot átugorva a versenybe találta magát mindenki az idõmérõ beállításokkal, ez leginkább Dietrichet zavarta! 😊 Majd jött az elsõ kanyar, ahol hatalmas karambolok árán, talán Blory ált az élre, Õt követte Zsola, majd Én. A kör felénél kezdett el derengeni, hogy valószínûleg ez még nem is a verseny, hiszen a boxtól folyamatosan azt az utasítást kaptam, hogy maradjak le és engedjem magam elé az idõmérõn jobb helyezést elért Csabit! Mi van? Kérdeztem, hisz a kezdéskor a szokásokhoz hûen a felvezetõkocsi eltûnt, majd mindenki nekilendült! Szóltam a többieknek TSen, hogy maradjanak le és álljon vissza a sorrend, de ekkora már annyira szétszakadt a mezõny, hogy ez már lehetetlen volt! Aztán hírtelen a program benyomta, hogy zöld zászló, zöld zászló és onnan kezdve már nem volt megállás!
Dietrich az elsõ körökben kiment gumikat cserélni, hiszen neki a gumijai az idõmérõhöz voltak beállítva, de valamilyen oknál fogva bent ragadt a boxban és így feladta a futamot. Majd sorra estek ki a versenyzõk különbözõ okoknál fogva, mint például Sunának kifogyott az üzemanyag (hihi😊), stb… A végére ketten maradtunk Zsolával, Õ vezetett, Én voltam a második, míg nem Zsola ESCel ki akart lépni automata pilótára, míg felkapcsolja a villanyt, mire így a gép úgy értékelte, hogy feladta a futamot, és ezáltal egyedüliként maradva, megnyertem a futamot.
…folytatás Monzában!
vagyis:
-Verziószám
-Modok
-Autók
-Pályák
-Egyéb berakott Cuccok
kivizsgálása..
sokan nem tudnak csatlakozni..és ez nem tesz jót nekünk..
szal holnap kis kupaktanács lesz a nap folyamán...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Na, ilyen versenyeket kellene nyomni, de Maresszal ,meg Maverickkel kiegészülve még jobb lehetne!!<#felkialtas>#felkialtas>
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Hali Raho!<#falbav>#falbav>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Játszunk vagy csak kérdezgetjük mikor lesz szerver..úgy este 10-ig? <#nyes>#nyes>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
VW Jetta II 1,8T
de te a nem elérhetõk közt vagy..7.5-re álltam vissza mert a beta 8.0 egy bug halmaz volt..
Összeütök vmi kajcsit..azt mehessünk..
fél óra azt rajt...
Blu-Ray TDK BD-RE 25 GB-os lemez van 6100 Ft/db (RE, azaz újraírható)<#guluszem1>#guluszem1>
[email protected]
a MOD FiaGT 2005 (piros GT feliratra) katt rá..és 2es Mirror!
este ezzel gamézunk..