9798
  • LeePí17
    18:30
  • LeePí17
    sztem te erről lemaradtál..
    nekünk már februárba megvolt a game..
    azóta toltuk..
  • MaverickSXT
    korabban kellet volna ide jonnod,az anyazasos es lamazasos hszket azonnal torlom,vagy suna torli,senki nem szuletik zseninek a topik azert van hogy segitsunk annak akinek nem megy,itt senkit nem erdekel hogy warezod vagy eredeti gamed van,hanyok az olyan topikoktol hogy a warezzal kapcsolatos hszek torlesre kerulnek,ja mert gondolom ott mindenkinek eredeti van ,tehat udvozlunk teged itt es jo szorakozast
  • FoToS
    Már szede este toljuk? :-)
  • Samthek
    Hi emberek,akit érdekel :elkészült a toca 3 reloaded verzió(no dvd-s)!!
  • Raho
    Pontosan mikor kezdődik a mulatság?
  • bepe79
    A többi SG-s topik után felüdülés ebben a topikban emberekkel beszélgetni. Nincs fikázás, nincs @nyázás, nem a crack és a warez körül forog - cak és kizárólag - minden, nincs lelámázás, nincsenek odahányt betűk, szavak, melyekből értelmetlen mondatok kerekednek ki (mint ami egy óvodás szintű száját hagyta el), stb. stb. Szóval ez itt tetszik. A Flatout2 topik után szó szerint 'felüdülés'..
  • ZS90
    nem-nem, coduo
  • bepe79
    COD2?
  • ZS90
    asszem elmegyek lövök egy-két ruszkit vagy fritzet... csak hogy meglegyen a kellő adrenalin
  • ZS90
    Na mivan mikor kezdünk?
  • LeePí17
    Ts on..
  • LeePí17
    csak nem jösz teis? :D
  • DJ Skyline
    akkor gondolom lehet billentyűzettel normálisan játszani!:) ok
  • ZS90
    én most mentem 1:13:xy-t manuális váltóval... az automata egy rakás szar.. most jöttem rá hogy GTR-be megtanultam váltani...
  • LeePí17
    én billel jáccok -.-
    de többen kormánnyal..és ők nem mondtak rosszat eddig
  • LeePí17
    mekkora időt autóztok Hockeinheimbe????
  • DJ Skyline
    mennyire igényel kormányt a játék? kérdezhetném azt is,hogy mennyire reális az irányítás!?
  • LeePí17
    még 1 van :D
  • Dietrich
    Ha lesz hely jövök én is :)
  • LeePí17
    a serveremhez tartozik pár hozzáfűzés..:
    server előtt kikapcsolni az MSN, TORRENT, FTP bármi olyat ami a sávszélt
    foglalja
    nehogy azért legyen balhé mert laggoltál..

szerk: kivéva a TS
  • Dietrich
    a valóságban 1000 lovasak voltak a 2650ccm turbók (honda, merci, toyota,ford)..de aztán visszavették 900LE-re mert Fontanában brutál..411km/-ht értek el!!..aztán 800-ra..jelenleg már csak cosworth van és tovább csökkentették 725LE-re, hogy 3 hétvégét kibírjanak a motork a fordulatszámot is csökkentették 14000-re ha használják a push to pass-t akkor +50 lovat nyerhetnek..
    ennek ellenére az idén az új bridgének is köszönhetően rendre döntik meg a pálya csúcsokat..amiket még 900 LE-vel értek el.
    a többit itt:
    champ car faq
  • ZS90
    nem kell sztem. mindenki megoldja magán berkekben. De ha vki igényli... akkor lehet
  • nepster
    Nekem nincsen hang a játékban még nem raktam fel a patch-et valaki tapasztalt hasonlót?nvidiaNforce alaplapi hang.
  • bepe79
    Indítsak szervert, hogy most délután lehessen gyakorolni?
  • Taky76
    1.Suna
    2.Taky
    3.Raho
    4.ZsocO
    5.MaverickSXT
  • LeePí17
    gyúrjatok hockeinheimre..
  • ZS90
    jövök én is! csak melyik pálya? mert akkor kicsit ráedzek
    1.Suna
    2.Taky
    3.Raho
    4.ZsocO
  • LeePí17
    lényeg Aug.1től a Reloaded megszűnik mert több SFes cuccot nem fog feltörni.
    kemény védelmek várhatóak az SFtől
    -.-
  • LeePí17
    1 helyet fentartok MaverickSXTnek is..
  • miki90
    sziasztok!
    most naon OFF leszek de remélem elnézitek:
    vki ezt le tudná nekem forditani magyarra?

X3 Reunion, Price of Persia - Two Trones, Trackmania Sunrise, TOCA Race Driver 3, Lock On Flaming Cliffs, Blazing Angels and other. At last time they show great cracks - Splinter Cell Chaos Theory (after 1 year of starting sales of this game), King-Kong (internal crack, idea from one man from Ukraine Wink, 9 moths after starting of sales ), Cold War (9 months after starting sales), Brian Lara International Cricket 2005 and other. But on the ftp RELOADED placed more cracked games (Prince of Persia - Two Trones and other Wink ), but they received cash from StarForce for delaying of cracked releases. People, can you say me, RELOADED is commercial structure or free community of hackers? My source of information is confidential, but if RELOADED not place their releases in the net, then peoples begin spring after 1 August more releases and this fact show on the cooperation RELOADED and StarForce Twisted Evil
  • Raho
    A jelentkezők:(folytassa, aki jelentkezik!)
    1. Suna
    2. Taky
    3 Raho
    4. ...
  • LeePí17
    a ccarrier végigjáccása nemm mindent unlockol..
  • LeePí17
    nah döntsd el..Hockeinheim vagy Lausits?
    körök száma? 10-20?..
  • LeePí17
    Az Titok!!
  • bepe79
    Még egy kérdés: ti hogyan unlockoltátok a mapokat és az autókat? A single career végigjátszása unlockolja a multi mapokat és autókat? Meg igazából nekem a tuningot sem engedte, hiába kreáltam én szervert, és voltam én a host..
  • Taky76
    Suna:

Én beszálnék a délutáni derbibe! Úgy kéne csinálni, hogy hatan SG, hatan HWSW-ből jönnének! Hat több a jelentkező, akkor selejtezővel eldönti mindegyik csapat, hogy kiket indít a versenyen!
    És ne 5 körös legyen ám!!!

A jelentkezők:(folytassa, aki jelentkezik!)
    1. Suna
    2. Taky
    3 ...
  • ZS90
    Lehet, én nem igazán vettem észre különbséget. Talán inkább az hogy csínnyábban kellett bánni a gázzal mert erősebb gépek azok.
  • Dietrich
    viszont a tocában lévő fűnyírót nem űbereli semmi jelenleg
  • DJ Skyline
    tejóég,mi majdnem 8GB ezen telepítve?:O