9798
  • Alexease
    Uj kepek (http://www.bhmotorsports.com/RD3/screenshots) es infok (http://eurogamer.net/article.php?article_id=59397)
  • M@TriX
    :)

ha a 14 a magasságát jelenti dm-ben, vagy az életkorát évben, akkor ez van. Addig jó amíg örül mindennek :)
  • Alexease
    Pedig fingod sincs rola, hogy milyen lesz. Sot, senkinek sincs...
    De ha jol lattam, minden autos topic-ba kerdezel egyet...
  • David8
    Király lesz a játék.
    Már nagyon várom.
  • M@TriX
    abba biztos lehetsz :)
  • DarkCruiser
    ehh, nemeteknel aze DTM Race D..... merthogy a DTM ottan zajlik, hat igy tuti konnybb eladni nekik, a tobbinek is bizt megvan az oka
  • Duddits
    Frankó!
  • M@TriX
    ez elrontott aláírás miatt gondoltam összedobok egy bannert.
  • karikusz
    Hivatalos Web
  • démonigyerek
    habár a kerekek nagyon sémásak
  • démonigyerek
    aha
    ok
  • reaper4
    ezekből a képekből ne vonj le messzemenő következtetéseket szvsz.
    annál nagyobb lesz a csalódás (ha lesz)
  • Duddits
    Ilyen képekből meg is állapítottad? Gratula.
  • 3P
    Ennél jobban én sem foglalhattam volna össze... :)
  • démonigyerek
    jó a grafika!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Amse
    Télen jön a TOCA Race Driver 3
  • Marco
    TOCA Race Driver 2006 interjú
  • obe
    ennek olyan mércét kell ledönteni amit ugy híínak hogy: azisteni GTR
    uhhogy igencsak kösse fel a gatyáját minden autoszimulátor készítő cég!
  • Alexease
    Ahoz kepest, hogy a Codies az Invictus-szal csinal(ta)ta az Insane-t, ami igen sikeres lett, tobb dijat, elismerest is begyujtott, es megis gyorsan felejtenek:)) Vagy csak a terkepet nem ismerik:))) Vagy csak elhittek a propaganda szoveget, hogy magyarorszag *-hoz tartozik, es Matyas kiraly magy * kiraly volt...;))))))))))))))
  • hiba
    ja minden szar volt benne de mintha mo nem is letezne...
  • Alexease
    Sot. Azutan sem;) A TRD2-ben volt minden nemzet (talan meg cseh, roman, alban stb. is - nem mintha valami kulonosebb bajom lenne veluk:D), de Magyarorszag az nem volt;))))
  • M@TriX
    másnak jobban hiszel mint nekem, ajh. :)
  • Duddits
  • Jacek
    nem:) mi az utan vagyunk:)
  • Istencsászár
    :D ja tényleg nemtom minek kell semmi értelme maradjon ez ez a biztos:D
  • karikusz
    Gondolom mi a többi országban vagyunk:)))
  • karikusz
    Had keveredjen bele a júzer:
    Németország / Benelux = "DTM Race Driver 3"
    Ausztrália / Új-Zéland = "V8 Supercars 2005"
    Amerika = "TOCA Race Driver 2006"
    Anglia és a többi ország = "TOCA Race Driver 3"
  • Istencsászár
    kitudja codmaster oldalán hogyvan irva?:D
  • Duddits
    Bejelentés. Ne változtassuk meg a topik címét TOCA Race Driver 2006-ra?
  • Alexease
    Kicsit forditva van a dolog. A TRD1 Beta-ja igeretesnek tunt, de mire megjelent, egy eleg arkados, iranyithatatlan "szemet" lett belole.
    A TRD2 meglepoen jol sikerult, es nem csak az elso hulladek reszhez kepest, hanem onmagaben nezve is. Bar nem egy szim., de mindenfelekeppen elvezetes autos jatek lett belole, a hibai ellenere is.

Bar az igergeteseket mar megszoktuk, de a TRD2-bol kiindulva, es a szerencsere egyre divatosabb komolyabb autosjatekokat es szimulator igenyeket kielegito palettat nezve, talan meg tarthatjak is a beigert dolgokat. Mindenkeppen igeretesnek tunik es a "komolyabb" fejlodest mutatja nehany beigert funkcio, szolgaltatas, fejlesztes stb.:

- Career mod tovabb fejlesztese, es a kozben valaszthato 7 fele Pro Career Mode (pl. open wheel, touring cars, off road stb.), melyekben egy kulonallo sorozatot is vegig tolhatunk (pl. OpenWheel mod-ban a go-kart-tol, az egyuleseseken keresztul az F1-ig - WilliemsF1 team).

- Omlesztve: komolyabb edzes, idomero, autotuning, 80 liszenszellt alkatresz.

- Matrix altal is emlitett fizikai javitasok, gumi, uzemanyag stb. is pozitiv.

- Komolyabb online es ranking rendszer.

- 50 liszenszelt palya, 100 fele nyomvonalvezetessel.

- A AI tovabb fejlesztese is jol hangzik, foleg hogy a TRD2-ben is meglepoen jo volt.

- A grafikai valtozasok is egyertelmuek, de az most nem erdekes, mert masodlagos;)))

A lenyeg, hogy ha tarjak a terveket, bar nem lesz egy hardcore szim., de azert megis a beallitasoknak, lehetosegeknek koszonhetoen, nem korlatozzak le a jatekot az arkad szintre, es ismet kapunk egy meg jobban autozhato es elvezetes verseny jatekot.
  • Duddits
    Hááááát. Erre a törésre kiváncsi leszek.
  • Istencsászár
    1 valamiről ne feldkezzetek meg Codmasters is a minnál rötxvedékebb aracde szemetekre megy hogy consolon nagy siker legyen pcs meg levan szarva jókis csillogo grafika törés pályák sok-sok kocsi 0-fizika arcade felső foka lásd: colin1-ből eljutottunk a mai nap legszemetebb arcade játékához a colin5höz ugyan ez lesz tocával is 1. részbe volt valami foizika csira de 2. eltünt 3.ba ne is álmodjatok...ezvan
  • M@TriX
    jah az is egy ígéretes gém jelenleg, majd meglátjuk... 2006 úgyis messze van még.
  • hiba
    World Racing 2 ben is lesz csomo auto meg palya es az elozo resz iranyitasa azon kivul hogy az autok motorja piszok gyenge volt mar kezdett hasonlitani egy szimulatorra :)
    de par napja elovettem a tocard2-t es kormannyal eleg jol lehet vele szorakozni. viszont abban hogy elbasztak a carriermodot...
  • Tufa
  • M@TriX
    csak neked összedobtam egy cikket. ;) [apro](nem végleges)
  • Tufa
    ToCA Race Driver 3

Released : Winter 2005

info
  • Tufa

Klasz képek, de kevés még :(
    egyéb hírek nincsenek még?
  • M@TriX
    nyami, a zúzást azt szeretem...

további 3 kép:
    képek
  • Nyers