9798
  • smith14
    King1616...mit értesz ez alatt,h inkább csináljunk iso-t...mire münk vele???
  • PLackó
    Csak az ide.
    baromság hogy a tápot is le kell.miért kéne?
  • king1616
    Jobban jársz ha csinálsz belőle egy iso-t.Amúgy mindegy ,hogy az ide vagy a tápkábelt húzod ki.
  • Cápafogxy
    Mindent.
  • Tockos
    Az IDE kábelt vagy táplálási kábelt kell lehúzni a DVD-rol?Olyan vertiom van amit a DVD-rol lehet telepíteni telepíthetem onnan egyenesen vagy muszály átcsinálnom az alkohollal és a virtuális DVD-romrol kell telepíteni?Légyszi válaszoljatok.
  • Clava
    az elej még könnyű is azok a 2-3 körök ég felhozni se nehéz majd a közepefele megtudod a sok kör örömeit én is így jártam az elején még lightosnak tünt az a pár kör most meg már 15 perc 1 race.
  • king1616
    Ha valaki esetleg nem tudja elinditani! Akkor csak anyit kell ,hogy lehúzod az dvd-t!
  • king1616
    Császtok! Én el tudam inditani, de szaggat mint az állat! Teljesen levettem mindent low-ra! A gépembe egy 7800 gt van! Szerintetek mi lehet a gond!
  • Danman
    pofátlanság megkérdezni hogy tud-e valaki Hub-ot dc++n ahonnan le tudnám tölteni?
  • pinehead
    bocsi a lámaságomért, de helyhiány miatt ki kellene írnom a clone dvd-s verziót.
    most müxik simán, de ha kiírom, elindul-e, és ha igen, milyen módon??
    köszönöm a válaszokat!
  • zolo
    Játszottam a játékkal és nekem hozza azt amit elvártam tőle.Az irányítás megfelelő,ha úgynézzük hogy én pont az irányítás miatt nem tudtam jól játszani a GTR-rel meg az Rfactorral.Reccenésmentesen fut a gépemen,én nekem tetszik.
    Melyiket kell megcsinálni hogy meglegyenek a bajnokságok???World tour v.Pro carrer???
    Valaki írja már le melyikkel mit kapunk.
  • Boroskóla
    6,5 gb körül.
    Valaki nemtudja lehet több körösre állítani a versenyeket mert az elég gáz hogy két vagy jóesetben három kör alatt kell felfejlődeni pláne olyan pályákon amik még egy perc hosszúak sincsennek.
  • Istencsászár
    akkor csinálj még helyet!+!!
  • Spirit 80
    A hibaüzenet a következő:

• zolo
    Hali!
    A játéknak mekkora szabad hely kell???Még videók nélkül se engedni felrakni 5 és fél giga helyre:(Mennyi kell neki??
  • loli
    spirit80 Neked pontosan milyen hibaüzenetet ír ki?mert én is felraktam a legújabb drivereket,de úgy is leakad!nálam a rd3.exe-vel van vmi baja!csak ennél a játéknál fordul elő,így szerintem azzal van a gond!remélem vmi javítás lesz hozzá hamarosan...
  • Spirit 80
    Nekem is hasonló gondjaim vannak, csak nem az "oval" résznél, hanem a karrier módban egyes pályáknál. Nagyon idegesítő! Ha találsz rá megoldást engem is érdekelne.
    Ja ATI 9700 Mobility kártyám van friss driverekkel. Nem hiszem, hogy a videókártya okozza!
  • Gabor_(HSF)
    Ezt a sok szar unalmas versenyt,V8 supercar 2x is egymás után? és csak a nyüves Ford? ez elképeztő...
    Hol vannak a 2 literes turakocsik? minden szart beleraktak csak pont azt nem amiről a Toca szól...Hogy rohadnának meg...
    Csak azért nyomom ezt az uncsi sigle-t,mert mer ez a tetü nem engeg hostolni csak arra amit már megnyertem....qurvára kiábránditó
  • Eisenhower
    izé lehet hülyeséget mondok de nekem a C:\Program Files\Codemasters\Race Driver 3\gamedata\frontend mappában van egy mods.cfg fájl ha azt megnyitom az alján van egy olyan hogy CareerProSim=Off és ha ezt az off-ot átirjátok onra?
  • Gaberking
    Értem
    Köszönöm szépen a segítségedet, amíg nincs rá megoldás, kapcsolgatok!
  • Alexease
    "- Mindig vissza allitja a Pro Sim kapcsolokat, eddig en nem talaltam megoldast."

Mint irtam, nincs megoldas, egyelore:) CareerProSim kapcsolo azert kell, mert hiaba allitod at az Options-ben Pro-ra, akkor sem hasznalja karier modban;) De ha ON-ra teszed, akkor igen. De ez, nem tartja meg a kapcsolokat, ettol fuggetlenul kapcsolgatni kell.
  • Gaberking
    Átállítottam On -ra, beléptem a játékba, átváltottam zöld pipára, kiléptem, vissza és piros X fpgadott.
    Sajnos így sem jó
    Azért köszi
  • Alexease
    - Mindig vissza allitja a Pro Sim kapcsolokat, eddig en nem talaltam megoldast.
    - De! A ..\GameData\Fronend\Mods.ini-ben a CareerProSim kapcsolot On-ra kell tenni, hogy a karierben is Pro Sim-ben fusson!
    - A Gravel Traps kapcsoloval lehet be allitani, hogy a kavicsagyban, homokban erosen lassuljon, megalljon az auto.
  • pinehead
    81.98 itt nálam, tökéletesen müxik minden max-on,plusz max élsimi.
  • Gaberking
    Mit kell beállítani a DI-514 Wireless Routerben, hogy a Toca Race Drviver 3 -ban tudjak online játékot csinálni és lehessen csatlakozni a játékba mert a router fűzfala nem enged csatlakozni a játékomba senkit (pontos beállítást szeretnék)

Köszönöm a segítségeket
  • báttyó02
    ^^
  • ati2002
    nvidia.com?
  • ati2002
    Nekem 83.40 van fent, lehet lecserélem. (a tegnapi első Toca 3 indítás elött raktam fel, mert a 81.98-al gondom (hibaüzi) akadt). Lehet azt teszem fel újra.
  • Gaberking
    Az mitől van és van-e rá megoldás, hogy az irányítás beállításásnál, a
    PRO - SIMULATION alatt a HANDLING -NÁL zöld pipára állítom, jáccok úgy is marad, de ha kilépek a játéból és újra elindítom, akkor nem jegyzi meg a HANDLING -nál a zöld pipát, hanem piros X -re vált vissza. Mit tegyek, hogy ne kelljen minden játék indításkor ezt újra kipipálnom, hanem megjegyezze?

Mit jelen ezen a menüponton belül a GRAVEL TRAPS?

Előre is köszönöm
  • geri15
    hirtelen azt hittem őt is elküldöd a bánatos picsába nyolcvan szmájlival hogy olvasson vissza :-)))
  • Sunyi RóKA
    hy all És honnan lehet letölteni a81.98 at mer nekem lehet régi van
    thx...
  • Alexease
    Nincs patch, meg meg sem jelent a jatek:)
    A hivatalos nVidia driverekkel nem lehet problemaja, valszeg mas gond lesz. De en amugy a 81.98-ast hasznalom.
  • ati2002
    6800GT tulajok melyik drivert használják a game alatt, mert nekem állandóan kifagy a játék, de úgy, hogy a kép megmerevedik, és csak a -reset- gomb segít.
    Pedig nagyon tetszik.
    Érdemes hozzá patch-et felrakni, egyáltalán van-e hozzá?
  • icewolf
    Mire vered magad ennyire?
  • 3P
    Nálam is van ilyen érthetlen fagyás, pl. World Tour mód indításánál állandóan, vagy alakalomszerűen Pro Carrier módban. Az okára nem jöttem rá, így tanácstalan vagyok vele én is.
  • LeePí17
    hogy állítsam be az ASE-t h lássa a gamét?
    meg ha van server akkor IP-t mondhatnátok.
    Köce
  • BhIn
    Hello!

Mondja már meg valaki, hogy milyen portokat használ a játék, hogy be tudjam konfigurálni a routeremet.

Előre is kösz.
  • Gyovai
    AZÉRT MERT KÉRDEZTEM VALAMIT?????
  • Clava
    yah ki lehene rakni az a FAQ.
    Am,úgy meg neten ez is olyan szar mint az előző tocak
    minden auto ugrál össze vissza áhh olyan lagg van hogy az már nem igaz szal haggyuk
  • Rolesz
    FIGYELMEZTETÉST NEKI!!!BÜNTETŐPONTOT!ÉN BEHALOK AZ ILYENEKTŐL!!!!!!FAQ VISSZAOLVASÁS!TEGYÉTEK MÁR KI A FAQ MAT!