9798
-
DioSr50 #982 valaki be birná linkelni a starfuck 0.83-as programot?
naon örülnék neki mert amit szedtem le azt nem birja kicsomagolni!!!
előre is thx! -
#981 passz lehet mákom van azt csak nállam müxik -
PeeVee #980 azt irja hogy rakjam be cdromot ja... és retry, cancel ... és daemon4 ben van a képfile... micsináljak?:S -
#979 Meg lehuzva sem biztos hogy menni fog:( Nalam Alcohol-lal, lehuzva nem ment, de Daemon-nal LEHUZAS NELKUL is megy:) Szerencse jatek:)) -
loli #978 Nálam meg ez a probléma!Tudja valaki mi ez?
appname: rd3.exe
appver: 1.0.0.1
modname: rd3.exe
modver: 1.0.0.1
offset: 001ae0a1 -
#977 az kéne irnija ha szar hogy rakd be másik meghajtóba Daemon Tools 4 el moutoltad ? -
PeeVee #976 hm hát én nemtudom:D eltünik a cdrom sajátgépböl, de a játék azt irja nincs cd:S -
#975 inditsd újra gépet néha nyüglődik meg befagy de 2-3 proba után elindul -
Mexx #974 Tiattok!
Vki tudna nyomni cheat-et v 100%save gamet ?!
V vmi csalást h minden unlockolva legyen.. =) -
PeeVee #973 hát nyomom a gázt és baromira csuszik a kocsi:)) nem tok vele 1 kort menni:S bár lehet csak bele kéne jönni! na de ez a starfuck ez nagyonérdekel!! utalom kihuzogatni, pláne hogy battlefieldezni is szoktam és az cdvel megy..:) -
#972 Akkor valszeg nem vinyóról áll fel a rendszer elsődlegesen. -
PeeVee #971 nekem nem muxik? hogyan csináltad? én kivalasztottam azt a 3.4.63.2 t, és disable cd-roms ra kattinottam. kell még vmi más?? -
#970 Ha kormánynal nyomod mi a baj azzal a kocsival? Én tudok vele menni, sőt kormány nélkül is mentem vele, amikor próbálgattam az elején a gamét...
Nekem sem megnt egyébként, ha csak a tápot húztam ki... -
PeeVee #969 hehe én kihuztam a tápt a cd-rombol, és nem indul el a gép:D elején beáll... és vmi IDE cuccot ir ki szal ki kellett huznom az ide kábelt is lolll?? ez derossz:)) tesomnak elég volt a tápot kihuzni.. na mind1.. királyul megy a játék!!
van az a kis 490kg-os kocsi, azzal tud valaki menni?:)))) nagyon gagyi!! olyan erős a motorja hogy huhh..
mellesleg ajánlom a kormányt a játékhoz!! nagyon király kormánnyal!!! -
#968 Nekem sikerült lehúzogatás nékül elinditani annyi hogy STARFUCK 0.83-ban beállítom a StarForce 3.4.63.2 őt és elrejtem az optikai meghajtókat és indul
StarFuck 0.83: http://www.gravure-news.com/html/download/162.php# -
#967 Húzva van a géped? Ram mennyi? -
#966 Erősen kell koncentrálni :D -
king1616 #965 Megtaláltam! -
#964 elvagfytok de az miért van hgyo a neten mikor játszok ugrálnak össze visszaaz autok nem lehet normálisan játszani akkor se ha 36 os pingje van a servernek amin játszom
de ugyan ez ovlt az előző részeknél is -
king1616 #963 Hogy lehetek vip tag? Mert valahol olvastam itt a fórumon ,hogy most lehetek vip tag.
-
king1616 #962 Ha bejön amit mondasz akkor nem neked szolt. -
#961 Ugye ez nem nekem szólt? -
#960 Köszönöm a megtisztelő jelzőt, de mindent én sem tudhatok. :) Azonban követtem rendszeresen a TOCA 2-es topicot és ott is volt ilyen gond. Nem emlékszem, pontosan, hogy melyik volt a probléma, de kb valamelyik a következőkből:
1. hang probléma, amit a hangkártya driver csere megoldott, esetleg érdemes visszavenni a hangkártya hardveres gyorsításást (vezérlőpult/harver eszközök)
2. összeakadt a vírusírtóval, vagy tűzfallal, vagy valami online multi processzoros adatfeldolgó progival (pl. Seti@Home) hogy melyikkel arra már sajnos nem emlékszem.
-
king1616 #959 Erre már nincs eszed,mi!? TE SZERENCSÉTLEN!
-
king1616 #958 Csá! Ha ennyit tudsz akkor erre válaszoljál létszives."Császtok! Én el tudam inditani, de szaggat mint az állat! Teljesen levettem mindent low-ra! A gépembe egy 7800 gt van! Szerintetek mi lehet a gond?"
-
king1616 #957 Te normális vagy?!
-
#956 Vinyón van mdf és mds fájl. -
#955 NEHOGY EZT TEDD!!!!
Komolyan megsérülhet az alaplap és az optikai egység is! -
#954 A H5 természetszerűleg az első nálam is! ;). Én eredetileg meg akartam venni ezt is, de a véletlenszerű fagyások, és World Tour esetén a biztos fagyás eltántorított egyenlöre tőle. Amennyiben lesz egy patch, amley orvolsoja ezt a hibát, akkor én kiszorítom erre is a lóvét, bár vitathatlan, hogy az általad felsorolt lista eléggé impozáns, talán csak 1 játékot írnék részemről hozá, mégpedig a hányadtatott sorsú The Fall: Last Day of Gaia-t. -
#953 Sziasztok,lenne egy kérdésem:ha lehúzom az ide kábelt miközben megy a gép ,meg viszadugom abból lesz valami probléma??mert útálom mindig újrainditani a gépet. -
Tockos #952 Csak azért kerdem egyenesen a DVD -rol telepíteni mert olyan telepítos verzióm van setup.exevel nem image-m van mds-el .Nektek image -ben van a DVD-én a game vagy a vinyón csináltok egy image fájlt azt kapcsoljátok hozzá a virtuális meghajtóhoz? -
#951 aham :)
thxa, nem volt vele tapasztalatom azért is kérdeztem...ahogy olvasgatom, valszeg nem veszem meg,..annyira nem vagyok kitömve. :)
(meg tartalékolni is kell ugye :))pl. H5, Morro':Oblivion, Never' 2, NetKar Pro...) -
#950 Nagy részt igazad van. Sok esetben elég csak táp a lehúzása, s fent maradhat az IDE kábel, de van olyan eset, ahol, az IDE kábelt mindenképpen le kell húzni.
Azonban ha az IDE kábelt húzzák le, akkor a táp kábel lehúzás már semmi egyebet nem befolyásol, tehát az nem igaz, hogy nem a táp kábel lehúzása az IDE eltávolítás után bármit is befolyásol pl. egy SF védelem "megkerülése" esetén.
Tehát olyan eset nem fordulhat elő, hogy csak az IDE-t lehúzva nem indul el, de a tápot is lehúzva már elindul, mivel az alaplap az IDE-n keresztül azonosítja az eszközt és nem a táp kábelon. Vannak bizonyos CD/DVD egységek, amelynél a tápot lehúzva nem adnak magukról élet jelet az IDE egységeken, ilyenkor elégséges csupán az IDE kábel lehúzása (illetve megszakítása).
Ezért is születtek már olyan megoldások, hogy az IDE kábelt egy kétpólusú (két sarkú) kapcsolóval megszakítva már a windows nem látja az optikai meghajtót, azonban van olyan konfigurácios állapot, amikor az IDE-t mindenképp el kell távolítani, ilyenkor nem elégséges megoldás a táp megszakítása. -
Tockos #949 Csak azért kerdem egyenesen a DVD -rol mert olyan telepítos verzióm van setup.exevel nem image-m van mds-el . -
#948 Miért akarsz DVD-ről telepíteni ha játszani úgyis csak virtuális meghajtóról tudsz? Hacsak nem megy nálad DVD-ről is. De ilyen eset csak elvétve van. NForce3-as alaplapoknál tapasztaltak ilyet. -
#947 nem tudjátok milyen portot használ a játék network-ban ? -
Tockos #946 és a telepítést muszaly virtuális DVD romrol csinálnom vagy telepíthetem egyenesen a DVD romomrol?
-
#945 Az nem lehet hogy azért van keverve mert mindegy hogy melyiket húzod le?
(én nem tom, még életembe nem vackoltam warez SF játékkal)
Sztem akkor sem látja ha nincs táp alatt az olvasó/író.
de tudni nem tudom, csak érdeklődöm..:) -
#944 Totális baromság, hogy a tápot is le kell húzni, elég csak az IDE-t. Akinek úgy nem működik, akkor azon a táp kábel lehúzása sem fog segíteni. A gép a tápkábelen keresztül nem látja a CD/DVD egységet, csak hát sokan akármekkora butaságot is írnak, mégis szeretik fennhangon hangoztatni... :) -
#943 tud valaki cheatet hozzá? mert semmi kedvem most végignyomni hogy elérhetőek legyenek a módok, csak szórakoznék pár módban :(