9798
-
pitcburg #1022 ok
harmadszorra is felteszem -
a hozzászólás száma .... -
pitcburg #1020 Asszem nagyon lemaradtam valahol-valamiről....
Fogalmam sincs mit jelent ez" #1005-#1007" -
Gabor_(HSF) #1019 Az szidja ez a játékot aki,csalódott,többet vagy mást várt tőle..
Nos énis ezek köze tartozom, mert az az igazság,hogy ez messze nem az aminek lennie kéne...
Mint manapság szinte minden game,ez is oda jutott,hogy a tizen 1-2 éveseket célozta meg, "nesze fiam ittvan menjél kocsikázni"
Az a kevés autó beállitás ami van, nem csak hogy semmit sem ér,(teljesen mind1 mit hova tekersz;a verdád se gyorsabb se stabilabb nem lesz) de felesleges is...
Na meg ilyen aranyos program hibák, min pl. ugyan azon a pályan 1 v8-as szaros Fordal nagyobb a kanyarsebesség mint az F1_BMW-vel, vagy a 4kerekes Subaru 130-nál egy enyhe kanyarban kitőr és még megannyi...
Cóval mondhatunk akármit ez akkor se ér egy "ruppót" sem..
persze el lehet játszogatni én is ezt teszem főleg mivel csak a MULTI ÉR VALAMIT EZÉRT TEKEREM,MERT CSAK ARRA LEHET HOSTOLNI AMIT MÁR MEGNYERTÉL..
De a single-nek se hangulata se kihívás érzetet nem kellt bennem..... -
pitcburg #1018 ez mi? -
pitcburg #1017 ? -
#1016 #1007 -
pitcburg #1015 "Failed to identify the disk in the drive.Insert a lisenced disk."
Ezt írja....? :((( -
#1014 Valaki elért már oda a játékban, hogy egy f1-essel nyomja?
Főleg Mansell Williams Hondája érdekel -
pitcburg #1013 Így sem megy..:( -
#1012 nincs még házigazda... -
pitcburg #1011 nekem eddig az all options nélkül is mentek a gamek..
Most bekepcsoltam&ujrarakom és majd kiderül:) -
#1010 amúgy kedves házigazda sztem törölhetnéd a sok warezt, csinálj egy FAQ-ot és kész! -
#1009 ne nekem köszönd, nem én találtam ki... így minden SF -os game müködik ! -
pitcburg #1008 nos,köszi!
Megpróbálom így is.Bár csak az All options nem volt bekapcsolva mikor telepítettem-minden mást így csináltam.. -
#1007 - aki már telepítette és nem megy neki:
sfclean.exe (starforce clean) lefuttatása, majd a #1005 -
#1006 mer nem vagy képes venni egy külső rack-et és ilyen hülyeségeket kérdezel azé -
#1005 Itt egy kis FAQ:
- aki még nem próbálta telepíteni:
1.DAEMON TOOLS 4.0 feltelepítése.
2.CD/DVD meghajtók lehúzása
3.GÉP elindítása, DAEMON TOOLS 4.0 elindítása -majd jobb klikk a tray ikonon -> Emulation -> All options ON (EZ NAGYON LÉNYEGES!!!!!)
4.Image bemountolása, játék feltelepítése.
5.Game elindítása, lehet restartot kér majd, ne ijedj meg, nyugodtan restartolj! De nem minden game-nél kérte...
6. ezután Checking Disc -el egy jó 2-3 másodpercig.
7. ÉS ENJOY!!! röhögj a szaros starforce-on!!!!
-
pitcburg #1004 starfcuk 0.83at miért nem linkeli be valaki??
-
PeeVee #1003 nemtom miért irtam azt, valszeg mer már nagyon rákattantam és véletlen.. na mind1, kicsit szánalmas egyböl igy reagálni ha vki vmit elír/rosszul ír stb...
na és hogy emlitsünk mást is az elinduláson kívül... nekem a Clio, 4x4, bigfoot és a go-kart jön be a legjobban... na de a rally, az valami iszonyat:)) azz soha nemtetszett, tulságosan csúszik a kocsi, valahogy ratyi.. na mind1, lehet vki imádja! -
pitcburg #1002 Tök jó,hogy itt már jópáran a game fikázásánál tartanak-Én meg még elsem tudtam indítani:)Lisenced disk-et kér.... -
Tockos #1001 a starfuckra kérek egy mukodo linket ahol a progi is mukodik -
#1000 faq? :D -
#999 nekem teccik a game eddig, de fontos , h kvalifikálja magát az ember , mer úgy könnyebb :) eddig a kamionos cucc jött be a legjobban :) . 16% nál tarok még csak , de szeretnék minden csempion:) cuccot végigvinni nem pedig csak menni előre... :) -
Tockos #998 a starfuckra kérek egy mukodo linket ahol a progi is mukodik -
#997 Nem baj. Akkor törlöm az egészet... De valamit kéne már csinálni... -
#996 A TRD topicokba - es hasonlo egyeb SF3-as jatek - felesleges hazigazda jogot adni, mert szinte mindent lehetne torolni:)))
Arrol altalaban sosem esik (esett) szo, hogy kinek melyik a kedvenc autoja, palyaja, sorozata, hol tart a karierben, Tour-ban, milyen beallitasokat hasznal stb.L) -
DioSr50 #995 valaki leirhatná hogy működik a starfuck mert nekem nem indul ugy!
kérem valaki segitsegen!
előre is thx! -
#994 valaki leríta.. lehet, hogy pont itt...lehet, hogy valamelyik másik topikba, ha megjelenik egy új game, mindig ez a sorrend:
1. hogy indul? nekem nem megy... segítsetek plz...stb (kb 1hétig ez megy)
2. van cheat, végigjátszás, save game... stb
3. ez egy nagy xar gém, le is törlöm
picit unalmas... már
Amúgy nekem bejött ez a játék ! -
#993 Nem akarjátok befejezni az indítással kapcsolatos dolgokat?!
Nem igaz, hogy nem jár erre moderátor... És még a házigazdaságot se adják meg... -
#992 -
#991 "azt irja hogy rakjam be cdromot" nem inkább a cd-t? ^^ (vagyis inkább DVD-t ) -
PeeVee #990 kösz a progit, kira!!
DioSr50: nekem se birta ha lementettem és totalcommanderben probaltam... megnyitasra kattintottam, ott winzipben megnyitotta és ott kicsomagoltam, és igy már jó!!!
na meek le, bye!! ajánlom a starfcuk 0.83at mindenkinek:o) -
#989 ^.^ -
#988 AMD 64+, nForce-os alaplap, Win XP Eng Prof SP2. De ettol figgetlenul, volt olyan SF3-as jatek, ami sehogy sem ment:)) -
#987 #920 :) -
#986 alexease beszélgettetek itt hogy visszaállnak a prosim kapcsolok. amit leírtam a #924-be azt nem néztétek meg? -
PeeVee #985 MEEEGYY:D:D:D:D basszus ez vmi igen csöcs cucc:)))) disable, enable, kattintgattam :D és most elindult elég fura:S na mind1:)) rá kell jönni a teknikára:))))
-
#984 Húúú most aztán nagy kő esett le a szívemről... De tudod mit? Én már csak ilyen "szerencsétlen" vagyok, hogy teszek rá, hogy sikerül-e megoldanod a problámád... :)
ps. Személyeskedni meg arctalanul "marha nagy" belső értékekre utal. -
DonManó #983 konfigod?