9798
  • Gyuri10
    Légyszi valaki küldjön mentést!!!!!!!
  • macesz
    Valaki tudna nekem segíteni a Toca Race Driverrel kapcsolatban????
    A telepítés harmada után azt írja ki hogy katasztrófális hiba!!!!
    Mi lehet a baj????????
  • pitcburg
    lefutattam a sfclean-t,bekapcsoltam az all options-t a daemonban,felraktam a game-t,le volt húzva a cd,és NEM megy...????!!!!
  • reaper4
    azér fel tud b@szni ez a játék rendesen :) uninstall közeli állapotban vagyok :)
  • DioSr50
    hello!
    valaki leirná hogy lehet multi-ba játszani de részletesen irja le!!!
    előre is köszönöm!!
    csácsá
  • pitcburg
    akkor csak rajtam fog ki...
  • grebber
    Egy verzió van és az müködik is.
  • KraZ
    Azért amennyit fizettünk érte annyit megért nem? :)
  • LeePí17
    nekem IP-t adhatna valaki..
  • pitcburg
    ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    valaki írjon nekem egy működő verziót...
  • Baggio73
    Köszi, megpróbálom.
  • king1616
    1gb ram. Nincs húzva a gépem. AMD 3200+
  • pitcburg
    "Failed to identify the disk in the drive.Insert a lisenced disk."
    <---- ilyen hibaüzenetet más is kapott indításkor vagy csak nekem jutott a megtiszteltetés..
  • pitcburg
    "Failed to identify the disk in the drive.Insert a lisenced disk."
    <---- ilyen hibaüzenetet más is kapott indításkor vagy csak nekem jutott a megtiszteltetés..
  • masssza
    Hali tudánok cimet ahonnan le tudom huzni (lehetöleg ingyeneset)
  • DonManó
    NF4?
  • Cony
    Hali!

Számomra kellemes meglepetés az RD3. Bár az RD2-ő is egész jó kis arcade autóverseny volt, de szerintem ez (bár még csak a formula 1000-ig jutottam) sokkal korrektebb fizikával rendelkezik. Mindenesetre pl. a Clio-ról sikerült elhitetniük hogy egy front hajtású 1xx LE autóban ülök, a 4WD (ha nem is tökéletes a szim.) és a 2WD közt nagyjából reális a különbség. Szóval jó a cucc.

Gábor_(HSF)hozzászólásában említette a Colin-t. Szerintem a saját kategóriájában az RD3 valósághűbb (fizika), mint a Colin a rally-k közt (amit valóban nem lehet a legjobb rally szim-nek nevezni).
    Persze mindenkinek más jön be, de ez így is van jól.

Üdv.
  • Panther
    Igazad van, viszont a TRD1-ben az AI katasztrofális volt. A Norisringen állandó volt a baleset, mert az AI nem tudta bevenni az éles jobbost a célegyenes végén. Az ellenfelek autói úgy gyorsultak, hogy neked esélyed se legyen. Mindezek tetejében a gépi ellenfelek gyorsabban közlekedtek a kavicságyban és a homokban, mint az aszfalton. A fű nagyon csúszott (csak nekünk), a kavicságy nagyon megfogott (persze csak minket). Ráadásula gépi ellenfelek ostobasága addig terjedt, hogy akkor váltottak ívet, amikor melletük voltunk, persze a kocsid tönkrement, az övék meg nem. A kormányt olyannnyira gyengén kezelte, hogy nem volt értelme használni.

A TRD2-ben legalábba kormánykezelést javították és az AI-t is, még tolattak is a pályán egy baleset után. A Pro_Simulation ott azt takarta, hogy nem volt TC, meg ABS, legaláébbis kevésbé volt jelen, jobban ki lehetett pörögni és jobban is blokkoltak a kerekek.
  • Gabor_(HSF)
    Nos hát még egy érdekesség: amiről mát warrior pajtás is emlitést tett a lentiekben,"hogy a drivers menübe a pro szimulátornál pipáljuk ki az alsó 3 mat"
    Na hát annak annyi az érteme,hogy a damage az olyan lesz ha hátulról megérintenek akkor máris pirosan villog a /kormányű/rugozás/stb/mivel te feltételezem semminek nem mész neki,ennek igy rettenetesen nagy értelme van..
    a másik ilyenkor 2-3x ára nő meg a fékút,hát ez megintcsak értelmes azthiszem,hogy egy versenyautóval 200km/h-ról---100-ra ne legyen elég 200méter,még zuhannava is lelassulok ekkora távon..
    ez nem nehézségi szint,hanem hülyeségi...
    Sztem az hogy irányithatattlanabb a verda az elég értelmetlen,a toca1 a jó példa megincsak..
    ott a nehézség abból állt,hogy gyorsabbak lettek az ellenek javultak a köridők és bizony meg kellett szenvedni
  • Panther
    CTRL+ALT+DEL - el előhozod a Windows Task Managert (angol Winem van, helyettesítsd be a mgyar megfelelővel) JÁTÉK ALATT. Második fül -re katt (Processes/Folyamatok) és kikeresed az RD3.exe -t az ablakban. Katt rá jobb egérgombbal és menj rá a "Set priority" (Prioritás állítás??? magyarul) fülre. Ott jelöld be a High értéket a normal helyett, mert alapértelmezettként az van bejelölve. Zárd be a Task managert és játssz. Nem fog megakadni, de ezt minden indítás után meg kell csinálni.
  • Baggio73
    Sziasztok!
    Segítsen valaki pls, mert megakad a játék 1-2 mp-re de csak FFB-el.
    Tudom-tudom csinálni kell egy bat fájlt és prioritást állítani, de nekem nem sikerült megoldani.(Pedig úgy csináltam ahogy le van írva a #797-es hsz-ben.)
  • MikX
    A körszámot, nem piszkálom, de a nehézséget azt átállítom asszem...
    Mert tényleg kicsit érdekes, hogy nincs kihívás, majd, ha nehéz lesz a végén, akkor visszaállítom... :D
  • pitcburg
  • 3P
    Jó részt tényleg ilyen a játék eleje. A karrier mód úgy van elkészítve, hogy fokozatosan nehezedik, s bizony nagyon sokáig nincs benne kihívás. A TOCA2-t végig tólva úgy a karrier 80%-nál éreztem elöször, hogy oda kell figyelnem, s a karrier vége felé 90-95%-nál már keményen kellett küzdeni, s bizony nem volt egyszerű teljesíteni a kritériumot.

Ha változtatni akarsz a nehézségen, akkor ezt így tudod megtenni:
    Race Driver 3\gamedata\frontend\ könyvtárban van egy file a Mods.ini azt kell editálni.

Nehézség:
    Alapesetben
    CareerDiff=0
    Ilyenkor fokozatosan nehezedik. a 0-s értéket 60 és 100 között lehet állítani ez amolyan %-os nehézség. A normál fokozat olyan 70% szerint a Hard fokozat természetesen 100%, azaz 100-as értéket kell beírni.

Versenytáv:
    CareerLapMultiply=0
    Ez megint változó lapszámot jelent. Értéke 1 és 10 között változhat. Értsd minnél nagyobb a szám annál több kör lesz karrier módban.

Jó játékot!
  • MikX
    Hát, kb én is így vagyok vele...
    Nem játszottam nagyon az elző részekkel, mert nem futott normálisan, de ez megy...
    Különösebb kihívással nem találkoztam én sem, eddíg mindent különösebb szenvedés nélkül megcsináltam, még ha nem is mentem időmérőt, akkoris...
    Hard módon nem néztem még, de látom, hogy inkább ott kellett volna kezdeni, hátha ott verseny lesz, és nem én autókázok 10mp vel mindenki előtt...
    Ez, hogy állandóan nyersz, lehet bejön egyeseknek, de nekem marha unalmas, hogy nincs semmi kihívás, a és azt sem hiszem, hogy a játék fizikája, vagy a grafikája miatt játszik vki vele...
    Tehát én is osztom a véleményedet, és inkább maradok a GTR-nél...
  • Gabor_(HSF)
    Hát nemtudom..lehet már túl öreg vagyok és máshonnan nézem a világot,de valahogy nem látom mi lehet a játéknak a lényege amivel nem ismerkedtem meg..
    Hát hogy a colin milyen? nemtom rally-s gamék közül lehet nem a legjobb,de 5x inkább lázba hozott mint ez,abban volt értelme hozzányulni az autohoz...
    Erre pedig ez,ad1,elindulsz,mész célba érsz,aztán iszol egy sört mig befutnak a többiek..
    ad2,akár mit is csinálsz nem tudsz lépést tartani a többiekkel..
    ad3, még véletlenül sem figyeltek oda arra sem programozásnál ,hogy ennek versenynek kéne lennie ,nem pedig totalcar-nak,vagy orba-szájba fellöknek,vagy a közeledbe sincsenek..
    sok pálya? hát egyhez képest igen.. igy kb a felénél járva talán 15 pályával találkoztam igy-úgy áttüzdelve..
    Hát ha valaki aki megtalálta a versenylázat,vagy a hangulatot a játékban,kérem ne legyen irigy és ossza meg velem is...
  • MikX
    De, majd lesz arról is szó, csak kb egy-két hónap...
  • 3P
    CureROM? Mit keres egy StarForce 3.7 védelmű játék környékén a CureROM? Az teljesen más védelem megkerüléséhez van. :)
  • Spirit 80
    Nem kell hozzá javítás! Nálam megoldódott a minden gond a "CureROM" progi használatával. Próbáld ki hátha neked is bejön!
  • Ma2ska
    A belső nézetböl elég fapados, ettöl eltekintve korrekt, élvezetes játék, meg még van néhány trehány textura, szögletes motorháztető, ilyenek, de ettöl eltekintve tényleg, több a pozitivuma. Arcade természetesen, mindig is az volt a Toca, és az is marad.
  • 3P
    Egyet is értek meg nem is.
    Először is ez tényleg nem szimulátor, de aki a TOCA-tól azt várt, annak borítékolva volt a csalódás, mivel a TOCA Race Driver srozat soha nem volt szim, de azért messze nem egy árkád játék, sőt inkább közelebb van egy szimhez mint egy NFS szerű árkád játékhoz. Csak olvasgatni kell a fórumot, hogy az NFS-hez szokott gyerekek milyen "érdekes" megjegyzéseket tesznek.

Régi autók: Én kifejezetten örülök a régi verdáknak, még akkor is, ha kijött a műfaj kronázatlan királya a GTL. A játékban azonban a régi autós játékok közel nem képviselnek akkora súlyt, mint ahogy azt te sugallod, inkább azt látom, hogy messze nem ismerkedtél meg a játékkal, s úgy írtad a soraidat. Ha mégsem így lenne, úgy elnézésed kérem.
    A pálya szám is nagyon magas, ez számomra az egyik előny ami miatt mégis szeretem ezt a sorozatot. A bajnokságok, meg messze nem névtelenek, maximum Te nem ismered/hallottál rólok, d e tény hogy vannak fantázia bajnokságok, de ez szerintem nem hiba. A Colint meg ugye nem gondoltad komolyan? :)

Tehát műfajilag én egy szim és árkád köztes műfajnak azaz autós játéknak lőném be. És egy tanács, ha lesz majd valaha TOCA 4, rá se néz, mert nagy valószinűséggel müfajilag ilyen lesz mint a mostani TOCA játékok, így nem fog elmenni rá feleslegesen 1 egész heted! :)
  • reaper4
    "akit ezek az ösküvületek felcsigáznak,az hibás valahól"
    aki meg a colint emlegeti rally-s játékként az is :P
  • Duddits
    Azt nem nézik meg...
  • Gabor_(HSF)
    És attól már jó lesz a game?én nem méltatom arra ezt a szart,hogy lehozzam valamik fiamtól az egyik momo-t...
    ugyanazok a pályák ismétlődnek ,3-4 körönként,ugyanazzokkal a névtelen autókkal..
    Csupán arról van szó,hogy sokan nagyot csalodtak,mert semmi köze a játéknak a TOCA-hoz...
    ha azokkal a nyagykerekü toronydarukkal akarnék játszani akkor olyan gamét vennék elő,vagy F1 ezni,ha meg rallyzni akkor meg Colin pl...
    Én pályára szabható turakocsikat vártam ettől,neves verdákat...
    ki kiványcsi ilyen Japán falubéliek helyi versenyét tuningolt kamikeze akármire,vagy a sehol nem látott v8 Ford-ok....vagy hamár a Gt-ről vagy GT2 vagy NGT,miért nincs a mai darabokból egyik sem,csak a 30 éves irányithatatlanul leprógramozott szarok..
    akit ezek az ösküvületek felcsigáznak,az hibás valahól ,vagy fogalma sincs a Toca-ról..
    Mert ha a játéknak az lenne a cime "race driver_3_old and noname" akkor egy szavam se lenne.. de a demo egészen mást sugalt..
    Az egész hetem ráment, küzdöttem ezzel a sonk roncsal,mer hát csak történik valami csak előkerül valami tisztességes széria amivel nyomulhatunk a neten,DE NEM! mindig csak azokk ISMÉTLŐDNEK! ami az elején is benne van
    ugy hogy "fuck off Codemasters"
  • Streetwarrior
    Ez nagyon gáz,bazzeg.Nem igaz hogy vannak emberek,akik szidják máris a játékot.Keményebb kezelést akartok : ott vannak a beállítások.Driving menüpontnál az utolsó 3-at kapcsold be.És úgy nézd meg.Kíváncsi vagyok akkor hogy megy.Kormány nélkül hozzá se szagolsz(sőt lehet még azzal se).Még valami,nem lehetne a indítással kapcsolatos dolgokat privátban megbeszélni.Könyörgöm,legalább ne égessétek magatokat."Nem indul"...blabla,cseszd meg mi nem világos azon mountold deaemon4-el és rakd fel,aztán húzd ki a optikai meghajtókat.Ez így működik és álljatok le,mert a fórum nem erre való.Ha valaki bénázik,miért kell oldalakon keresztül rinyálni.
  • Rip
    A cd-rom és a cd-lemez az ugyanaz, nem értem, min kell röhögni...

Ugye nem kevered a cd-romot és a cd meghajtót (cd-rom drive)?

• eZo
    ha valahonnan letöltötted és lefuttatad a starforce clean.exe-t majd ujratelepítetted ugy ahogy le van írva akkor nincs más ötletem..
  • pitcburg
    Jóéjt..Nem megy most sem..:(
  • pitcburg
    oks.
    már telepítem.
    Basszus,még nem is láttam a játékot de már utállom:)))
  • eZo
    de elötte futtasd le az sfclean-t, amúgy értelmetlen újra raknod, nem lesz jó !