9798
-
#1102 Van már FAQ...
De azt a nyamvadék házigazdaságot nem bírják megadni... És gondoltam majd én berakom ha megadják... De egy hét után is basztak a kérésünkre... -
#1101 de szar :D -
pitcburg #1100 sajna nekem nem megy ehogy sem -
#1099 pitcburg szerintem annyira ne sajnald hogy nem megy mert nalam kb 90 szazalek hogy unistall mert rohadt csalo szemet a gep es ugy erzem delete lesz,komolyan mondom a 2 jobb volt .Ha a kettonek ilyen lett volna a fizikaja akkor siman verne a harmat szerintem eleg zsenge a game tehat annyira ne sajnald,amugy ki lehet irni es mukodik is mert mar probaltam, de ne az mdf et hanem rendessen aztan felmasolod gepre osszecsukod iso busteral isonak es kesz -
pitcburg #1098 értem én,csak upc-m van és nem tudom letölteni:(
Úgy értetten,hogy mdf-be írhja ki valaki -
#1097 Az esetek többségében ha azt írja az nfo hogy mountold akkor 100% hogy ha kiírod nem fog működni...Teljesen felesleges. -
pitcburg #1096 létszi valaki írja ki nekem:(
-
#1095 1. Mountold be a damon tools 4 be
2. Installald a jatekot
3. Huzd ki az osszes dvd/cd rombol az aramkabelt es inditsd -
#1094 nekem alkoholos iso van mdf es mds damonba mout install es indul -
#1093 Köszi de így se megy kiírtam DVD re nem ment kikapcsoltam a DVD íróm Daemonból nem ment úgyhogy asszem nem fogok játszani a játékkal amíg nem lesz crack és ha valakki talál ijet lécci rakja fel -
#1092 Damon Tools 4.03 -
#1091 nekem 4.03 a s a damonom feltelepitettem a gamet kihuztm az aramkabelt a meghajtokbol es mar indult is a game -
#1090 az a gáz hogy nekem sem akar elindulni pedig nekem még 4.0s daemonom is van...egyébként sztem szoftverbazis.hu ha ott nincs akkor keress rá itt a fórumban hogy FAQ ott fent lesz... -
#1089 ok de ez csak 4.0 os daemonnal megy mert nekem a 3.46 al nem akar indulni és ha igen honnan lehet leszedni?
-
#1088 van olyan ott hogy "engedélyezés" -
#1087 de utána hogy tudom visszahozni a meghajtót ha letiltom?
-
#1086 Segítene valaki?Sehogyse tudom elindítani, kihúztam a kábelt,felraktam de nem megy...pls help -
#1085 Simulator resz ,play online ,beregelsz vmi nevet es kesz -
KaLóZ14 #1084 Pontosabban hányadik hozzászólást kell megnéznem?? -
#1083 Olvass vissza kicsit... -
KaLóZ14 #1082 Valaki leírná nekem hogyan tudok neten játszani? -
#1081 Hi all ,szamomra csalodas regi toca szokas kent a kozepe fele szepen csal a gep,torik, zuzzak az autom a kanyarokban szabalyossan menekulok a kocsik elol a palyak szepek az emberek lapok ,lehetne igenyesebb is szerintem,persze azert jatszom vele mert mar nagyon vartam csak masra szamitottam.Az is tetszik hogy egy kicsit lecsuszom a palyarol es a gep torli az idomeromet,mert a valosagban soha nem csusznak le a kocsik?Nem vagom le a kanyart csak neha lecsuszom.A kocsik jol iranyithatoak tobsegeben de lehetne fairplay az ai es nehany verseny rohadt nehez nemelyiket meg siman folenyel nyerem, osszesegeben jo a game de lehetne jobb is,foleg a grafika es a gep fairplay e.Ha vki nyomja neten en szivesen benne vok az onlineba, de meg kezdo vok java reszt a jatekkal jatszom neten meg nem nagyon -
pitcburg #1080 senki-????????????? -
#1079 nem muszály hozzá 4.03 meg az all emulationst se muszály bekapcsolni.
nekem 4.00 van és semmi nincs bekapcsolva csak lehúztam a kábeleket oszt jóvan -
pitcburg #1078 Valaki aki Bp-i átírná nekem? -
LeePí17 #1077 próbáld meg azt h Eszközkezelő és ott cd/dvd meghajtó letiltása.
lehet h úgy fog menni.
(eddig az mdf fájlosok indultak el) az iso-sok nem.
daemon 4.03 szükséges-> all options on. és úgy valszinüleg fog menni
-
#1076 Lécci valaki nem tud hozzá működő crack-et mert a sztárforszos nem jö ezért meg nem akarom szétszedni a gépet amikor játszom. előre is köszi.
-
pitcburg #1075 -
SamFisher90 #1074 Hogy tettétek be azt a képet a topicba? -
#1073 Duddits
mért nincs már faq? -
pitcburg #1072 5 giga a limit:(
Én inkább várom a csodát-talán megirja valaki...??? -
#1071 Ahh... pech...
De figy: lassan itt a hónap vége, lehet még belefér. Pár nap múlva úgy is nullázódik a számláló. -
pitcburg #1070 chello-m van:(
adatforgalom -
#1069 Torrenttel 1.5 nap alatt lejött, ingyér... -
pitcburg #1068 vazz...
nekem sem iso-ban írták ki.....azért xaraxok...!!!!
VALAKI ÍRJA MÁR KI NEKEEEEEEM PLS.
-
Tockos #1067 bizony cseszhetem ezt a dvd de a játék fel van telepítve csak valami mini image kellene amit deamon-hoz csatolhatnék? -
#1066 Ha így volt neked kiírva akkor szte, ezt már cseszheted, nem fog elindulni, mivel ha image-t is csinálsz belőle akkor sem az eredeti klónos képfájl lesz -
Tockos #1065 Telepitos DVD-n van a játék (setup .exe),ha a Deamon tollssal akartam telepíteni akkor muszaly voltam alcohollal a vinyóra image fájlt csinálni(mdf,mds),csakhogy nagyobb mint 4 GB imaget nem tud csinálni akkor szétbontotta nekem 4GB és 265MB-ra.A 4GB-os imagebol a deamon keresztul feltelepítettem a játékot ez sikerult is,le vannak huzva a kábelok meg mindent ugy csnáltam ahogy kell de mégse indul.Nem kellene osszekapcsolni a két imaget amit szétbontot?Lehet hogy az miatt nem indulna vagy nektek milyen formában van a jéték amibol telepítettétek a játékot.
-
LeePí17 #1064 holnap vállalok 1 servert az esti órákban.
mivel magyar servert nem látok.....:(
a kis 10-15 évesek lenyomnak mint a ***rt..gyakorolnom kell még.
vagy ha van valakinek server az mondhatná.
-
#1063 Én telepítettem, nem futtattam semmit, dtoolsban minden OFF-on van, csak az ide kábelt húztam ki, és egy újraindítás után megy a játék...