9798
-
LeePí17 #1142 én benne vagyok h legyen....
2,5/0,5 ha megfelel a net.
csak szoljatok -
#1141 Hi all nem lesz lesz egy jo kis online verseny
persze fairplayes vki nem csinal? mondjuk egy ora mulva? -
LeePí17 #1140 quik sessionba nézzetek bele
én is ott nyomom..csak 140es ping fölött nem érdemes benne jáccani...
-
CzKaresz22 #1139 -
#1138 nalam mukodott a dds plugin a ps ben es hasznaltam is -
#1137 nalam nem ker semmit csak felhasznalo nevet
-
CzKaresz22 #1136 De kér -
#1135 nem ker
-
CzKaresz22 #1134 Persze aki hozzád jönne ahhoz... -
CzKaresz22 #1133 Van valami elérhetőséged ? MSN ? -
CzKaresz22 #1132 Nem... Amikor online bajnokságot inditasz kér ip-t meg portot... -
#1131 online port?siman megy neten
-
CzKaresz22 #1130 Valaki megoldás online portra ??? -
#1129 hi all a starfuck 0.83 prg nem igazan ajanlom senkinek mert ismereteim szerint hajlamos hazavagni a gepet -
CzKaresz22 #1128 Valaki tudja onlineban milyen portot kell megadni a gamenak ??? PLS -
#1127 Megtudnátok mondani honnan lehet letölteni ezt a starfuck 0.83-as progit?Köszi -
#1126 Azért ne tegyél ilyen könnylemű kijelentéseket! Van akinél müködik így, s van akinél nem. Nálad ezek szerint megy. -
PeeVee #1125 hm, starfuck 0.83 al simán müxik amugy a játék.. nem kell kihuzni semmit.. kivancsi vok gtlegends müxik e :o) na mind1...
a 100%hoz grat:)) az a 490kgos kis kocsi kiakasztott szal sztem nekem soha nem lesz 100% :))) de nem is baj:PP -
#1124 Nem... De asszem nem is baj. Úgyse fog működni... :-S -
Gyuri10 #1123 Valaki rakjon fel légysz egy 100% mentést. -
#1122 es szerinted ha segitek ki fog megtalalni egy e mail alpjan?mert hat gondolom a valos adatait mindenki a fiok melyen orzi ,tehat en szivessen segitek aztan lehet engem keresgelni allandoan valtozom ipmnek koszonhetoen "ala adsl" ja igen es gondolom itt mindenkinek jogtiszta prg i vannak ,meg gondolom neked is, amugy nekem van origi toca 3 is mert megrendeltem,de nem mindenki teheti ezt meg ezert vannak a warezok meg lesznek is ,de ezt mindenki tudja.Adjak olcsoban a gamekat es akkor nem lesz ez -
#1121 total egyet ertek veled ,de en is vegig vittem "mar csak azert" is persze sokszor ott jartam hogy belevagom a kormanyt a monitorba -
#1120 van NASCAR a játékban?
(csak érdekességnek, lehet rajta röhögni h milyen béna :P) -
#1119 Grat ez szép én mgé csak 50%nál járok de már így is elegem van :) -
#1118 Rájött már valaki a pálya betőltés fagyásainak az okára? Én sajnos nem, de egy picit újra kíváncsiskodom, hátha sikerült már valakinek ez ügyben előre lépnie. Ha nem, akkor türlemesen, nem inkább türlemetlenül várunk egy patch-re, csak az orvosólja is... -
STFU #1117 Osszes palya meg auto cheat et irjatok mar! -
Norbicsek02 #1116 Rendes crack nemlesz? csak ez a lehuzos modszer?
Nagy baj lesz majd a warezosoknak, ha minden játék starforce védelemel jelenik meg!
-
#1115 írd be azt a kódot ami a lemezre rá van írva -
#1114 Sziasztok!
Nekem az jött be, hogy KIKAPCSOLT gépnél húztam le a CD/DVD meghajtót és utána DT 4.03-al mountoltam (All options ON). Simán elindult. Pedig eddig sehogy nem tudtam egyetlen egy Starforce-os játékot elindítani. Mondjuk a GT Legends még így sem indul, azt írja ki, hogy nem egyezik a Disc Key a lemezzel... Erre nem tudtok valamit? -
Lazlo #1113 gabor linkeld be majd a save gémed kösz -
Gabor_(HSF) #1112 Na végre! úgy kb 85-90% után kezd érdekes lenni a game..
itt már átesik a ló tuloldalára,az F1-es küldetés ultra brutál.a legkisseb rosszúl megválasztott gázadagolást,azonnal megbosszúlja....
De továbbra is qrvára idegesitő a "LAMA BOOTOK" HA NEM AZ ELSŐ HELYRŐL INDULSZ VÉGED VAN....semmi fék,akármilyen iven mész kajakra fellöknek ,undoritó..
-
LeePí17 #1111 az ASE-ba hol tudom beállítani h lássa a gamét?
vagy az ASE ezt a gamét nem támogatja? -
LeePí17 #1110 pls..ha valaki csinál szervert akkor irja már legyenszives a server név mellé irni hogy HUN..vagy hasonlót..
thx
-
pitcburg #1109 annyit kértem,hogy ha valaki budapesti és nem nagyon megterhelő akkor írja ki nekem.Persze valahogy nyilván meghálálnám.De nem szeretnék senkivel vitatkozni&veszekedni.Majd ha nem lesz a upc-nél 5Gb-os korlát akkor majd letöltöm. -
#1108 látom te se érted. télleg annyi h veszel 1 külső racket, de nem is erre írtam.
írjál ki játékot léécci hozzászólás a mai: "buktassunk le mindekit aki segíteni akar" korszakban nem jó ötlet szvsz. ha így se értitek akkor sajnálom nem fogok magyarázkodni. -
#1107 Megkaptad a dds filet a ps hez amit a gtr topcban kertel?mert elkuldet
-
#1106 Van akiknek nem muxik es szer azert van a topic hogy azoknak segisunk nem?
ha neked megy orulj neki -
#1105 ha ez nekem szólt akkor csak ennyi: nem szokták ezt így nyilvánosan (remélem érted) -
pitcburg #1104 örülj más nyomorának.. -
pitcburg #1103 jaja