9798
-
#1182 ok
-
LeePí17 #1181 ja laggos de a game spy szervere az mert nem birja
HUN SG Team
jelszó :
sg -
CzKaresz22 #1180 Elég lagos volt
Na én is inditok egyek karcsihun néven kód:hun
20:10 ig várunk
-
#1179 na indula mandula? :) -
Lazlo #1178 valaki légyszivesen 100%os save gémet töltsön fel megköszönném :) -
#1177 nem vok am egy nagy pilota meg csak parszor nyomtam ne is igazan ismerem a palyakat
-
#1176 kiraly minnya nyolc -
LeePí17 #1175 okés zsokés
-
#1174 ok de ha lehet akkor a collosiont offra ted mert bournout lesz es a zaszloszablyokat se rakd be mert ha egy kicsit is kicsuszok a kanyarbol akkor torli a kort meg kivag
pedig valoban is ki szoktak csuszni -
#1173 nalam megy a game arra ertettem hogy mukodo crack nincs -
#1172 DTM? ott leszek :) -
LeePí17 #1171 figyelem!!!
8tól Server HUN SG Team néven
DTM versenyek lesznek....
-
Alien1024 #1170 nem tudom akik nem inditják el lusták lehuzni a meghajtokat ha akrtok játszani vele -
#1169 en szedtem cracket de nem igazan muxik -
#1168 en jovok akar most is -
#1167 Damon Tools 4.03 -
#1166 a másodikban volt :)
tényleg elég nevetséges volt :D -
#1165 Hali! Légyszi valaki segítsen már annyiban hogy linkeljen be egy olyan címet ahonnan a daemon tools 4.0-át biztonságosan le tudom szedni mert eddig kb 10 oldalról letöltöttem de amikor felteszem akkor az installja befejezése után a nod32 azonnal kiírja hogy vírusos a progi mert v.milyen fájlt akar létrehozni a documets and settingsben... Légyszi help! Előre is köszi!!! -
LeePí17 #1164 este 8kor inditok 1 servert ha gondoljátok.
HUN SG Team néven
addig gyakoroljatok....és ajálnom a gyengéd kéziféket a kanyar előtt sokat segít a kanyarvételnél.
addig is bá báj -
#1163 Bitlord rol kell letölteni és töli vele a crackot is!!!! -
#1162 szoval en benne vok egy ertelmes onlineba ugy nyolc korul ha vaki csinal akkor szoljon es reszemrol mehet de ha lehet akkor iranyithato autokal mert van par ami szepen csuszkal a sima jatekban is hat meg neten,mert eleg lagos meg a szerver -
#1161 reszemrol mehet csak szolj ha csinalod -
#1160 milyen masik fajta verziot?
-
#1159 Van a toca 3 hoz crack csak 1 másik fajta verziot kell letölteni!
-
#1158 az a baj hogy nincs meg mini image es addig ki kell huzni a dvdt -
Tockos #1157 3 napja ezzel szarakodok másodszor írták fel a DVD nekem a gamet mert eloszor telepítos nem images volt a DVD.Most orultem hogy sikerult megszereznem mdf fájlba és most ilyen probléma hát ez nem is igaz.Nem sikerultbeindítani valakinek a gamret ugy hogy csak a DVD megjatohoz a DVD-hez csatolta a deamont toolst és ugy telepítette fel.? -
#1156 vagy varsz amig lesz mini image,en folyamatossan keresem -
#1155 particion magic el -
#1154 formázással... -
#1153 hat ha fat32 od van akkor ne is erolkodj
arra nem tod felmasolni
tul nagy az iso
dvdrol meg nem megy -
#1152 igen, muszály -
Tockos #1151 és most hogy tudom a FAT32-ot átcsinálni NTFS-re?
-
Tockos #1150 Muszály a vinyóra telepítenem és onnan hozzácsatolni a Deamonhoz ?Kérlek válaszoljatok.Mert nem tudom átmásolni sem a vinyora az imaget mert hogy FAT 32-esem van és az tobb mint 2 GB nem enged -
#1149 igen úgy kellene! a probléma az szerintem, hogy fat32 fájrendszerü a vinyód és az nem enged 3gb-nál nagyobb egybefüggő fájlméretet a Toca lemezképe viszont nagyobb, mint 3gb !
Tehát NTFS fáljrendszerü particióra tudod csak felmásolni és onnan telepíteni ! -
Tockos #1148 Eloszor az image -t a vinyóra kell másolnom és onnan kell a deamontools-hoz csatolnom?Mert van egy problémám hogy ha rá akarom másolni a vinyóra a DVD-rol azt írja ki a vége fele hogy kevés a hely vinyón pedig még 40 GB ures hely van nem tudom rámásolni az mdf fájlokat semmikép,miért van ez? -
#1147 belinkelnéd azt a játékállást ahol most vagy? -
Tockos #1146 Eloszor az image -t a vinyóra kell másolnom és onnan kell a deamontools-hoz csatolnom?Mert van egy problémám hogy ha rá akarom másolni a vinyóra a DVD-rol azt írja ki a vége fele hogy kevés a hely vinyón pedig még 40 GB ures hely van nem tudom rámásolni az mdf fájlokat semmikép,miért van ez?
-
#1145 add meg neki milyen palyakon akarod nyomni
es ha ujat kezdesz torli az elozot
nem nyomod neten?
milyen neven vagy mert akkor megkereslek es mehet a game persze fairplay -
PeeVee #1144 az hogy lehet hogy lenyomok 2palyat tegnap a gokartban, aztán ma folytatom és amikor lenyomtam az utolso pályát megint az elsöt berakja ééés nem mondja hogy grat megnyerted...én lehidalok már :S:S
meg clioban is nyomtam csomot aztán másikokban de rájöttem hogy ja egy masikba belekezdek eltünik az elözö,... ez egy elég ratyi huzás tőle... meg az a sok bug ...
amugy lefagytam már2x töle sajna, amikor visszaraktam volna cdromot:)) -
pitcburg #1143 megyek én is,csak elötte kidobom a gépem a lakásból!