9798
  • Gabor_(HSF)
    Ja! Természetesen mentem több körös versenyeket,csak éppen elég kiábránditó,mikor a 4.-5. körben a lekörözéseknél ismét arra kell figyelnem,hogy ne trafáljanak el....
  • Gabor_(HSF)
    Látom sokan még mindig nem értik miről beszélek..
    nem az a fő gondom a single-vel,hogy lámák a botok,ill az egyik az ez,de annak semmi köze,milyen gyorsá tesszük őket,attól még nem lesz hangulatos a verseny és ugyan olyan guztustalanok maradnak,ahol érnek kilöknek átgázolnak(nának)) mindenen,ez alapban hibás...
    de a nagyobbik bajom az az,össze vissza osztja le (inreálisan) a kanyar sebességi fokozatokat,gondolok itt pl ahova egy clio bemegy 160 nal egy sokkal komolyabb verda kitőr,a fékutakkal ugyan ilyan gondok vannak..
    az meg,hogy az auto beállitásai csak disz és kevés is,na ez akaszt ki a legjobban...
    És akkor még nem beszéltem arról,hogy egyedül a DTM van valamien szinten közel a valósághoz,na meg a 2 williams F1
    vagy,érdekes módón a botok sosem sérünek agyon torik egymást még is ugyan olyan gyorsak,nem esnek ki nem mennek a boxba..
    na befejezem,de rengeteg súlyos hibáról tudnék még beszámolni..
    Tehát sztem a single sz@r,a multi viszont jó..
    gyertek inkább esténként gamélni,minden este hostolok "FeikG" néven
  • M@TriX
    egy kis angoltudás nemártana, ha gémelgetni akarsz... ;)

angol szótár elő, be creative...

u.i.: nincs elég hely a winyódon...
  • egenius
    Sziasztok!
    Valaki elmagyarázná neken hogy kell feltelepíteni a játékot mert nekem ezt írja ki :THERE IS NOT ENOUGH SPACE TO INSTALL THESE OPITION(S). PLEASE FREE UP SOME DISK SPACE OR MODIFY YOUR SELECTION !Köszön előre is !
  • geri15
    ebben mind igazad van, de azér multiban odabasz :DD
  • Panther
    Keresd mega frontend mappát és ott a MOds.ini fájlt. Látsz egy ilyet:

[Mods]
    ; Use 0 as default, or use range between 60 and 100
    ; Utilisez 0 comme valeur par défaut ou un chiffre entre 60 et 100
    ; Verwenden Sie 0 als Standard oder den Bereich zwischen 60 und 100
    ; Usa 0 come impostazione predefinita, oppure un numero tra 60 e 100
    ; Usa 0 como valor normal, o un número entre 60 y 100
    CareerDiff=0

Ha 0, akkor az alapértelmezett és azt veszi alapul, amit te a játékban beállítasz. Vedd 100-ra és úgy nézd meg, hogy meg tudod-e verni az AI-t. És mondjuk többszörözheted a körök számát, mondjuk 10 szerezd és máris más az élmény.

Persze arcade így is, de most az AI-ra írtam mindezt.
  • MaverickSXT
    Sziasztok
    Na ja sok koze nincs a simhez de tenyleg jo, viszont lehetne jobb is,az elso tocaban meg volt muszerfal,egy ilyen volumenu jatekhoz illene muszerfal es meg sok mas aprosag na meg vmi kozeput a versenyek kozt mert mig az egyik rohadt nehez addig a masikat korokkel nyerem na es persze a grafika is lehetne jobb az autok kereke egy lap es a kozonseg is eleg siralmas na meg a hulye szabalyok ,egy kis lecsuszas es torli a kort ez am a realisztika,nem sok auto versenyt lathattak a codemasteres fiuk es az idiota ai is tori zuzza a kocsim,az nyer aki elob rajtol ez full realisztika viszont neten szorakoztato.Tegnap jot nyomtunk az sgs fiukkal,foleg pcsirke volt az asz tetszettek a kanyarjai, remelem ma is jo lesz.En jol szorakoztam persze tiszta makbol nyertem hozzatok kepest voltam jo amugy csunyan ki szoktam kapni nem szegyen az
  • hm matiz
    Sziasztok nincs valakinek mentés hoozá.
  • LeePí17
    a viccben igazad van...
    valóban semmi köze a szimulációs autósjátékhoz....
    ugyanis ha leveszem a gázról a lábam nem úgy lassul a szekér ahogyan az meg lenne irva...van ojan pálya "küldetés" ahol az ember legszivesebben szét***a kormányát/billentyűzetét...
    Ez az ultimate racing simulator.szerintem erre utal: 1 autóval az összes pályán versenyezhecc...pl Klióval a Fórma1es pályákon..vagy akármejiken..
    én mentem Pro Karrierben és már vagy 10 versenyt mentem a klióval és még mindíg 0%on voltam....aztán rájöttem h az a World Tour-hoz van :D
  • geri15
    hát igen, de hát ha úgy nézzük akkor az egész toca3 egy vicc :) méghogy ultimate racing simulator? hagyjanakmá... nagyon kellemes kis árkád jól el lehet vele szórakozni, de sok köze nincs a szimulátorokhoz :)
    A GT Legends szimulátor zum beispiel
  • LeePí17
    előfordul az ijen...
    pl tegnap hasonlóképpen mentem a DTM mel a Franciáknál és ott fojamatosan lokdostek..
    jó startot csináltam..2. voltam de bk a pálya felénél én voltam az uccsó...mert belémjöttek meg kilöktek..
    én ezért kapcsoltam ki a coll-t...meg a sérülést
  • Gabor_(HSF)
    erről beszélek én is,hogy a játékban vicc,legalább egy gázelvételt beleraktak volna,de 400 al körbe? én meg erről beszélek
  • gizmoplayer
    Ja, csak a versenytársakat kell legyórsulni, mielőtt belédszáguldanak, 1etlen akadály az lehet, ha kilökdösnek, azt mehetsz a picsbe az akadozó váltóddal, meg a félrehúzós kormányoddal. (Volt benne részem bőven)
  • geri15
    Azért az túlzás hogy vicc. Gép ellen biztosan.... de pl ami a NASCAR-ban, vagy az IRL-ben megy az már nem annyira vicc ott kőkemény csaták folynak egy egy ilyen oválpályán 30-40 körökön át (Y)
  • Gabor_(HSF)
    Ja az oval az vicc megincsak,padlógázzal végig lehet menni mind 4 pályán
  • geri15
    A DTM ebből a szempontból nagyon jó, mert rengeteg a technikás pálya
  • gizmoplayer
    Ez oval volt sajnos, elég primitív dolog csak körbe körbe, semmi nehezebb kanyarvétel.
  • geri15
    GT sorozatok
  • gizmoplayer
    Reggel egy spontán versenyen vettem részt valami canadai szerveren.
    Nem volt rossz. Elég szoros küzdelmek voltak.

• geri15
    na ez már sokkal szebb :)
  • LeePí17
    2006os Audi A4 DTM

[IMG][/IMG]
  • Rolesz
    na mind1 szóval:http://img206.exs.cx/img206/2006/audia4dtm2ou.jpg
  • Rolesz
    Audi Quattro 4ever!
    2006:
    Itt
  • Rolesz
    Audi Quatro 4ever!
    2006:
  • geri15
    lol
    tényleg dögös a ribanc a profilombaN, ige
  • Gabor_(HSF)
    viszont dögös az a ribanc a profilodba
  • Gabor_(HSF)
    Na hát én továbbra is azt mondom a game single-e, primitiv szar,most már annyi mindent kiprószáltam és annyi hibával találkoztam fel se fér az sg-re..
    A normal és a hard között mindössze annyi a külömbség,mig egyikben 6 a másikban kb 2 másodpercet kapnak körönként...
    Cóval aki ezt leprogramozta,az max tv-ben látott versnyautót vagy versenyt,de ott is csak véletlenül...na meg ha akár a colin ide vagy oda,de ezt 10x kenterbe veri!

• LeePí17
    igen ezt a 2005ös.
    tesztek fel 2006osat.
  • Gabor_(HSF)
    N
  • Gabor_(HSF)
    Na itt van lamik
    a kiterjesztést ird vissza .sav-ra
  • geri15
    ennél már eggyel újabb van a Toca3-ban nem?
  • LeePí17
    bocs a nagy képért nem rakta kisebbe :(
  • LeePí17
    [IMG][/IMG]
  • geri15
    jaja Gamespy szerverek messze vannak :| de tényleg jó volt :)
  • MaverickSXT
    szerintem is jo volt holnap ugyan ott, pitcburgnek uzi hogy szivessen es varunk az sg hun team serveren ha megvan a game
  • LeePí17
    jó menet volt sztem....
    igaz laggos volt 1 kicsit..DE NEM AZ ÉN KÉSZÜLÉKEMBEN VAN A HIBA...:D
    hanem a GameSpy-nál..

további jó8
  • geri15
    fasza menet volt, holnap ugyanott :D
    csirke
  • bon
    Nem kell hozzá telepítő cd se: convert [meghajtó betűjele]: /fs:ntfs /v
    rendszer particiót nem lehet csak telepítés során.
  • pitcburg
    Tockos:egy Xp telepítővel megtudod csinálni úgy,hogy megmarad a cumó a winyódon!Mavericknek szeretném megköszönni a délutáni segítséget!!!!
  • Tockos
    Valaki tudna mondani egy progit amivel a FAT32-est át tudnám alakítani NTFS-re hogy végre fel tudnám tenni azt az image -t a vinyora.Partition managert ,magicot már próbáltam jo lenne de sajnos ez mind csak demo és nem engedi
    átkonvertálni.