9798
  • Gabor_(HSF)
    Ja na szép egy csapat gyült ott össze szadam1989 kis anyázós fasszopóval az élen
  • MaverickSXT
    na ja csak nem tok ra bejutni
  • LeePí17
    megy a szerver
  • MaverickSXT
    gyakoroltatok mi?nekem sajna nem volt ra idom
  • MaverickSXT
    ok jovok
  • LeePí17
    szerver indul...5perc múlva
  • MaverickSXT
    nem retri champion hanem csak retri
  • MaverickSXT
    jo a dtm vagy a v8 supercars azok eleg jol vezethetoek de ratok bizom a honda cupa is jo bar ott nem nagyon kell fekezni
  • MaverickSXT
    lehet folytatni mert ha bajnoksagba mesz akkor mikor a kov futam kezdodik van a menube vmi retry arra ranyomsz akkor abba hagyhatod es tod folytatni onnan
  • LeePí17
    nekem mind1 mit nyomunk..
    csak a DTM az jobb. (nekem ez teccik)
    de nyomhatunk mást is..

8tól Szerver HUN SG DTM Team
    Jelszó : sg
  • mstummer
    Szóval ha retire-t nyomatok a menüben akkor utánna tudom folytani ott ahol abbahagytam? Asszem előbb próbálta ki tesóm ezt a módszert a 3. Clio-s versenye után, aztán meg szentségelt h kezdheti újra :S
  • geri15
    na simasuna akkor ma is mehet a téma? :) ma is DTM, vagy más?
    8tól gondolom, és sg a jelszó, am i right?
  • LeePí17
    azt nem mondom h reinstall Xp..mert tom senki nem szereti....
    passz....más megoldást nem tok egyenlőre..(várni kell a Crackig vagy patchig)
    sry!
  • Zoli8888
    Ezt is megcsináltam már.Így sem megy.
  • LeePí17
    akkor start..futtatás..Regedit és keresd mega Codemasters mappát.
    jelöld ki és töröld le.
    lehet h újra rakod vagy próbáld meg előtte indítani
  • Zoli8888
    Nem.Éppen ez a baj,mert reebootolnia kéne ahhoz,hogy felismerje a letiltott IDE csatit.
  • LeePí17
    most már értem..
    de most se indul el a játék?
  • Zoli8888
    Te nem érted amit én mondok.Már letöröltem a játékot é újra is telepítettem és UTÁNA se írja ki,hogy protection system és nem kér reebootot.Érted már?
  • yodee
    hali!

a demoban van direct-ip-s csatlakozás! viszont portot is kér! nem tudjátok mi a port-szám???
  • LeePí17
    ja ja..
  • MaverickSXT
    meg jo hogy ezt az egeszet Duddits inditotta ,milyen sokat ir ide
  • MaverickSXT
    nem nem ,nem kell menteni csak retri
  • LeePí17
    nos igen ha elmented..csak a megszokás az h ESCape..ENTER...
    a mentés el van "dugva"
  • MaverickSXT
    ez nem igaz ,folytathatja onnan is csak ugy kell kilepni belole tom mert az utolso versenyt ugy csinaltam meg,kinek van kedve gagyi autoval szaz koroket menni egyszerre ,tehat lehet folytatni csak ugy kell kilepni
  • LeePí17
    ha nem irja h protecting system akkor mehet a game
  • LeePí17
    uninstall.....
    rakd fel újra....Protecting system..
    aztán 2 klikk az iconra aszt padlógáz
  • MaverickSXT
    szerintem nem mindegy a fizika mert ismereteim szerint az teszi lehetove hogy az uton tartsd az autot ,tehat ha mesz egy ocskavassal aminek full gagyi a fizikaja eleg nehez az uton tartani, ala 1960 lotus,hat tudja azt vki vezetni? amugy a dtm nek jo a fizikaja azaz menetkeszsege tehat lehet vele elvezetessen menni nem arra ugyelsz mekkora gazt nyomj mert elszalsz hanem a szaguldasra ,fizika alatt az auto viselkedeset ertettem meg elmeletileg errol is van szo,probalj netezni az 1960 as lotusal vagy indycar al es nezd meg a fizikat ,centrifuga erosen ketlem hogy valoba is ilyen lett volna ,fizika = valosag erzet, szerintem ,de lehet tevedek
  • Zoli8888
    De nekem nem írja ki azt a protection systemet,mert már egyszer megcsináltam és amint feltettem újra már nem írta ki.Ezt mondd meg,hogy kell!
  • LeePí17
    nem..
    előröl kell kezdened
    én is így jártam..3 pályából 2t csináltam meg...mind2 1 hejen..kezdhettem újból az egészet..
  • Gabor_(HSF)
    Ez a kemény,se kipörgésgátló,se menet stab..
  • mstummer
    1 kérdés: Ha karrier nyomok és azon belül pl a GT-nek vmelyik részét,és tegyük fel a 3. pályánál abbahagyom akkor később folytathatom onnét vagy megint csinálhatom előről?
  • LeePí17
    felrakta 2 klikk az iconjára..automatice ujraindítja PROTECTING SYSTEM néven
  • LeePí17
    nekem a toca 2 (nem a Race Drive!!) is teccett.
    főleg a Peugeot 406...
    emléxem megcsináltam a "taxit"..
    sokat nyomtam..még lanon is gaméztunk vele soxor.
  • Zoli8888
    Szasztok!Azt,hogy lehet megcsinálni,hogy amikor újratelepítem akkor kérje újra a reebootot?Pls help!
  • Gabor_(HSF)
    Egyébbként meg a maga idejében a toca1 nagyon jó volt imádtam,ott nem voltak ilyen próblémák az ai-kal
  • Gabor_(HSF)
    6 és legyen benne időmérő
  • Gabor_(HSF)
    Te nem azzal a 2 williams-el mentél amiről én beszélek,(egyik a 80' másik a 90')az már csak a legvégén van,ott nyomsz egy satut elszálsz mint a léggömb...
    a másik ,multiban mind1 majdnem a fizika,mert mindenkinek olyan,egyébbkén szinte csak DTM et nyomunk ,amit már emlitettem az egész jól sikerült,sőt még van legalább 3-4 ami még jó..
    De még1x ,multiban tök mind1 milyen,mert mindenkinek olyan és azzal nyomulunk egyforma esélyekkel...
  • LeePí17
    jó napot ALL (nyugalom

nos este 8tól Ismét HUN SG DTM Team
    jelszó : sg

hány körös legyen a verseny??
  • MaverickSXT
    Nem mindenben ertek veled egyet mert van nehany auto sot eleg sok ami remekul iranyithato dtm ,v8 honda stb szer a williemsek eppen hogy nem jok erossen ketlem hogy egy f1 igy megy batman erzesem volt mikor fekeztem 320 rol nularra 2 meteres fekut na ja csak a pilota feje szakad le maga a game jo a fizikaval semmi gondom sot a jatekal se csak lehetne szeb es ennyi ez arcade nem sim ,arra ott a gtr ami szerinttem a csucs ,de ez a magan velemenyem mindenki szidja megis jatszunk vele azert ez jo en nem szidom csak neha rohadtul kiakaszt sajnalom hogy a keret tortenet kicsit silany ,a 2 ben jobb volt es en tobbet vartam ,de a fizikaban nem csalodtam az autok jol iranyithatoak nem ugy mint a 2 ben ,tehat ha gazt adok dtm el kanyarban nem allok keresztbe es jol megfoghato az auto kormanyal is,osszesegeben tetszik csak talan egy kicsit tobbet vartam,en tovabra is jatszom vele csak neha idegbajt kapok,majd jon egy patch es akkor talan valtoznak a dolgok
  • Panther
    Szerintem értem mire akarsz kilyukadni, de ha ezt így gondolod, akkor ne játssz ezzel a játékkal. Ezt meg kell szokni, hogy a Codemasters képtelen normális AI-t és normális kormány irányítást a játékba tenni, a replayekről már nem is beszélek. A grafikai motor elavult.

Teljesen igazad van, de akkor a te játékod a GTR/GTL/rFactor/LFS.

Azt mondod multiban jó: ha nem vagy meglégedve a fizikával, akkor hogyan lehet multiban jó? Mellesleg ilyen csalások (gép által vezetett autó nem sérül, ha nekimész te jársz pórul, stb.) minden autós játékban, még a Simbin szimulátoraiban is vannak. Nézd mega GTL-ben például: nekimész egy jóval nagyobb és erősebb autóval egy kisebb verdának, s olyan lesz az érzés, mintha betonfalnak mennél, szinte visszapattansz róla, de szinte mindig te jársz pórul.