ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

há nemigaz....akkor valamit nemjól csinálsz..
na holnap reggel megnézem neked

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Gyovai
de belemgyek az online-ba és csak ezelk vannak Connection Upstream Downstream Appear ofline Sweat filteregymás alatt és nincs browse session meg nemlehet f1 et nyomni

online..browse session..majd F1...nem kell esc..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Gyovai
play onlinbe belemegyek aztán nemlehet f1 et nyomni csak f 2-t aztán esc-t nyomok visszamék és nincs már semmi..

Gyovai
holvan az a browse session ???

routeren engedd ki..
browse session...F1el meg keresgéljél...

Gyovai
próbálgatom de gyiken siincs

Gyovai
értem tehát a szûrések azok h 60k50k meg az ilyenek?

ZS90
mindíg van szerver... ott más lesz a bibi, lehet hogy olyan szûrést állítottál be ami épp nincs próbálgasd a szûréseket

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

El tudnád nekem küldeni a módosított fájlodat amiben meg vannak buherálva a pályáid ? megköszönném... (MSN: [email protected])
Gyovai
ja csak nemdob ki semmilyen servereket...valoszinü h ilyenkor nincs server és ezért kérdem h jáccik e velem valaki ip-n .?

ZS90
nem ezt magyaráztuk te észlény már bocsánat😊... ha visszaolvasnál láthatnád hogy a ToCÁ-ba nincs online játék védelem vagyis ha már egyszer sikerült elindítanod(ezt akadályozná a starforce) akkor nincs különbség warez és eredeti között... ugyanúgy lehet warezzal is játszani... szted itt az emberek 90%-a hogy játszik online?😊

Gyovai
Valaki jön akkor ip vel játszani ,?mert a többi lehetöséget csak eredeti játékkal lehet gondolom..

Igaz!😊
De talán onnan már nem téved el!😊)
ZS90
...browse sessions.

Simulation modes - > Play online
Gyovai
ok de hol keresem a játékon belülk a servereket ?nemtalálom sehol léccci segitseetek..!köszi

Hi all!
Még 1x. megkérdezném hogyan kell új pályákat berakni a DTM alá ugy mint ami a
#2015 -ben van??
Köszi!
Tudom!
De akkor is lehetett volna több pálya!
A Nascar Nextel cupban például 34-36 verseny van egy évben!
Itt meg van 3-4 futam a bajnokságbam, elég valótlan annak is, aki csak kevésbé ismeri ezt a sorozatot!
Hozzáteszem, ez legyen minden autós játék legnagyobb hibája!(aki Nascar játékot akar, az ugysem ezt fogja megvenni, ellenben azzal, aki túraautót akar)
Univerzális versenyõrület!
Így lehet megfogalmazni egy mondatban a játékot, nagyon jó program!
(a kezdõktõl kezdve a versenyõrültekig bárki megveheti, mert rengeteg kalibrálási lehetõség van benne, stb.)
a játék 2 fõ dologra koncentrál..
DTM és a V8

más csak "kiegészítés"

nem a játékon belül kell keresni szervereket

Gyovai
sziasztok mijen serverkereso progi kell hozzá all seeng eye jo vagy mi kell hozzá köszi?

games4ever
Sziasztok!

Nagy a problémám! Most h végre feltörte a gammát...Na mind1. A lényeg az, hogy feltettem és ha belépek egy szerverre amikor betölti a pályát állandóan kifagy és visszadob a winbe hibaüzenettel. Ha vki tud rá megoldást akkó legyenszíves megsúgni. Elõre is thx.

Van 6-7 fõág:
Oval, Offroad, Classic, Touring car, Open wheels, stb.
Ezeken belül meg egy csomó alágazat!
A Nascaron és az F1-es versenyeken kívül rendkívül változatos!(elõbb említett 2 szerintem elég gyér!F1-az élethûtlenség, Nascar a roppantkevés pálya miatt, meghát egyik sem licenszelt úgy, mint pl.: a DTM)

Amúgy a GT-ben eredetiek a versenyzõ nevek?<#conf>(nem próbáltam, még "lakat" alatt van)
Hú, én Hockenheimben csak behajtottam a boxutcába, de hála Istennek nem kaptam büntit! Akkor remélhetõleg itt sem ad penaltyt!?<#nemtudom>
Amúgy Opponent skill 100%, full körszám, így nyomom a DTM-et, így az igazi!<#kacsint>
Ja és a játék rendkívül király!
Hátránya, ami az elõnye is, hogy szerintem ez nem simulator, inkább arcade game!
De ez legyen a legnagyobb probléma, jöhetne ilyen játék tucatszámra!(csak sajnos nem fog)<#rolleyes>
Pedig megférnének egymás mellett!<#love12>
(lsd.:Unreal Tournament-Quake 3)
MaverickSXT
fu bazz hat mi van itt <#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

be tudod rakni a nevedhez a logót??
..fórum beállítások nick kép..megkeresed ok..(segíccség kép )

Blackhunter
Na mék pááá továbi jo szorakozást suna ha majd tudok beszélek veled és akkor majd holnap játszunk ha minden jol megy na pááá

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

ZS90
így van...fölösleges lannal, simán megy neten. és ha nem akarsz túristákat akkor password..

pf..nem találtam meg..de HWSWn nézz körül..azok úgy nyomják..
de 1Xrü..teszel rá jelszót azt kész...

De én lanba szeretném csak a haverokkak
#1846 Autók
#1847 pályák
#2015 érdemes megnézni...

tuce..minjá meglesem

Dietrich
Suna szerintem téged valaki szivat..<#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ZS90
Nem kell IP-t használni. a ToCÁ-ba nincs online játék védelem! az illetõ létrehoz egy szervert egy névvel, rámész hogy browse session beállítod a szûrõket és látdni fogod a szervert... fölösleges ip-vel szarakodni.

Hali mindenki!!
Segítség kellene tc/ip alapján szeretnénk játszani megadom neki a az ip számot és még kell neki valami port szám oda mit kell beírni !!
Ebben kellene nekem segítség
tessék...

Blackhunter
Hány fajta verseny van és hány fajta autio van

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

nem csinál..a boxutcába mész gyorsan akkor lehet..
de célszerü legalább lassítani..

Blackhunter
suna akkor csuiálsz nékem egyet ?

Blackhunter
amugy az baj hogyha cak4,26 gb a toca ?

Ezzel én tisztában vagyok!(már lenyomtam több, mint 100 teljes hosszú GP-t az F1 2002vel boxon<#wink>, meg jópár Nascar winstont is)
Csak itt csinál-e olyat a játék, hogy megbüntet, teszem azt 240 km/h fölött nem szabad sárgán menni?(f1-be pl. olyat csinál, ha sárgánál 200 felett mész, rögtön behív stopandgo-ra)
Vagy ez a te belátásod szerint mûködik és nem büntet meg,
Blackhunter
akkor suna vedd ugy h megkértelek jo ??

Blackhunter
ma még mindig csak 20% szedtem le :'(<#szomoru1><#rolleyes><#shakehead><#rinya><#sir><#nemtudom><#falbav><#help><#wilting>

Jah! Ráadásul: "LePIIII17"
<#vigyor3>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

a Tocában?..
DTM = Vodás Merci
V8 = Ford Falcon "Caterpillar Motorsport"
honlap..tervben van..
igen én vagyok Leepí17 csak ez a becenevem h Suna.
plus: megtod csinálni...a vastagságra regisztrálni kell (400ft/4 hónap)
vagy simán berakni 120X25 8kb-os képet..vagy megkérsz és csinálok 1et..próbaként..

Blackhunter
😛

ZS90
nah Suna most aztán nem panaszkodhatsz... megkaptad egybe a kérdéseket...<#vigyor>😄DD

Blackhunter
plusba még anyit szeretnék h h tom megcsinálni a nevem ujanra mint a tied h ugy képben van ???

Blackhunter
Köszke és te neked mi a kedvenc autod van-e honlapod éps te vagy az a LePIIII17 vagy ki és mikor szoktál fen lenni és ha van dvd olvasom akor is jo lesz vagy csak akmkor ha csak d olvasom lessz amugy másként is ki lehetne igtatni a dvd olvasot dde mindegy szerncsére van már crack és a tesom és faszoszhat de meg fogom csinálni kb már holnap hajnal 3-4-2-5-6 ra már len lessz

senkit nem tartok hülyének..esetleg meggondolatlannak...