9798
  • 3P
    A feltelepített változatban nincs ekkor file, így lemezről telepítve nem lesz gond.
  • Zsolti9014
    Visszaolvastam és úgy értelmezem, hogy az csak a kicsomagolásnál lehet baj, ha fat32, mert ha dvd-ről telepítem akkor jó az is (remélem igaz).
  • Zsolti9014
    Az nem csak akkor számít amikor négy gigánál nagyobb fájllal akarsz ügyködni, feltelepítve nagyobb négy gigánál az is baj (mert akkor formáznom kell).
  • peti193
    nem fat32!!A hiba űzenetem:a setup.exe hibát észlelt,ezért leáll.A kellemetlenségekért ellnézését kérjűk,
    Ha valamilyen műveletet hajtot végre lehetséges h ellvesztek azok az adatok,amelyekel dolgozot
    Tájékoztassa a Microsoftot a problémáról
    A hiba paraméterei
    Event Type:In Page error P1:c000009c P2:00000005
    Ebben a hibajelentésben a követekező adatok szerepelnek a Setup.exe állapota a hiba jelentkezésekor,a használt operációs rendszer verziója és a hardver adatai valamint a számitógép IP cime húúúúúúúúúú ennyi
  • LeePí17
    FAT32esd rendszerrel ne is próbálkozz :D
  • jp10000
    Mit üzent az a galád telepítő? Gondolom (ha nem akkor sry) DVD from warez verzió.
  • TomBond
    Szerintem nem ártana ha fognád magad, és elkezdenéd újra leírni a problémádat normálisan, (például azt is hogy milyen hibaüzenetet kapsz, stb.)
  • peti193
    Hát ez nem igaz képet szeretem volna feltőlteni de csak 20 kb-set lehet na mindegy ezen a hibaűzeneten az áll hogy a SETUP.EXE hibát észlelt és leáll értesitse a microsoftot a hibáról bla bla..........De DVD-m biztos jó mert másnál meg meggy.Gondolom a Windowsal lenne valami????????????mit lehet ilyenkor tenni??????????
  • peti193
    Űdvőzlők minden kedves forumozót!avval a problémámal fordulok hozátok hogy nem indul ell ez a game,mármint már a telepítés sem indul egy hiba űzenetet kapok és nem tudom folytatni a telepítést!Kérem aki tud segítsen!!!!!
  • jp10000
    Az utasítás készlettel lehet kapcsolatban. Egyébként tipikus hely ahol ez a 3dnow hiba jön. No nem csak neki, hanem még vagy néhány ezer embernek is. Ajánlották azt is, hogy a trd3.exe legyen indítás után magas prioritásba. Nekem elég volt ez shadow kikapcsolás. Ugye olvassátok a Codemaster supportot?
  • arty
    mi köze az árnyékolásnak ahoz, h milyen processzora van?
  • jp10000
    Kapcsold ki az árnyékolást. AMD-d van ugyi.
  • ZS90
    nah azt jó megaszontam... boccs na mind1 a lényeget érted...
  • ZS90
    Álljjj!! Most hogy lép ki? vmi olyasmit ír hogy Timed Out-os dolgot ír ki vissza rak a play online menübe? vagy pedig kilép az egész játékból? nem mindegy... ha játékból dob ki akkor: directx, alaplap driver és vga driver frissítés ajánlott!
  • dmx
    de akkor is kilép bármelyik szerveren vagyok is.
    a patch tényleg nem müxik.mikor kezdődne a verseny akkor
    kilép és hibaüzenet: az exe hibát észlelt.......
  • LeePí17
    okok!
  • examinee
    Oké köszi, néztem már... most egyenlőre Tocaba fejlesztem magam.:). ha meguntam utána nézek!
  • LeePí17
    ha van kedved (jobb gamét) jáccani nézz át IDE
    (csak bejelentkezve látod)
  • LeePí17
    ne FAT32es rendszered Legyen hanem NTFS
    csak az NTFS kezel 4 gbnál nagyonn fájlt
  • Forza Italia
    Helló! Most szedtem le a játékot és mikor kiakarom tömöríteni ezt írja ki.
  • examinee
    Tocahoz van még az a magyar szerver? HOB? Mindig online?
  • ZS90
    a kivágós dologra mondtam a patch dolgot.

Amúgy nem kell a patch mert nem ér semmit. De ha a szervernek van mégis akkor okozhatja az a problémát.(megyjegyzendő: nem feltétlen, van hogy működik úgy pecseletlen játékkal megy peccselt szerveren vagy fordítva. szóval minden előforulhat) ezért vetettem föl ezt is mint lehetséges hiba forrást
  • LeePí17
    a multihoz semmiféle patch nem kell!!!!!!!!!

csak a játék!! még gamespy f@sság sem kell...

játék..simulation mode->online play-> (csinász accot) és játszol...
  • dmx
    vagyis a multihoz kéne valami patch?
    nekem csak a nocd crack van és kész.
  • ZS90
    Az se mind1 hova akarsz csatlakozni! Vannak akik moddolt fáljokkal játszanak(mint ahogy mi is tettük anno) és ha neked nem egyezik akkot kivághat azért is. Megkéne kérni egy havert akinek tudod hogy ugyanolyan játéka van, hostoljon egyet hogy ugyanezt csinálja-e. a másik hogy okozhatja peccselt vagy esetleg peccseletlenség.
  • syluccy
    Azért köszi.
    Hátha jön még valaki, aki tud valami okosat mondani.
  • LeePí17
    tűzfal..
    msn torrent ezeket kapcsold ki..
    próbizd meg úgy
  • dmx
    AJAJ!!!a multi müxik köcce Zsoco de mikor elkezdődne a verseny
    akkor egyszerűen kilép a játék. nem értem nekem semmi sem akar összejönni.
    please help!
  • ZS90
    esetleg talán sebességet kéne váltani nem?. Félre a tréfát. Nem nagyon találkoztam még ilyen problémával
  • dmx
    Kössz Zsoco örök hálám
  • syluccy
    Bocs, ha már kérdezték ezt valahol, de csak első 5 oldalt volt türelmem végigbogarászni. Nálam nagyon magas hangon visít a motor a játékban.
    Többi kocsinak aránylag normális a hangja, de enyém ormótlanúl visít.
    Annak idején Mafiánál tapasztaltam ugyanezt, de akkor más alaplapom volt. Próbáltam ugyanazt csinálni - hangkártya driver frissítése -, de ezúttal nem jártam szerencsével :(
    Alaplapom egyébként Asus A8N-E.
    Ha valaki találkozott már ilyen problémával, és sikerült megoldást is találnia rá, kérem segítsen.
    Köszönet érte.
    Üdv
  • ZS90
    Felejtsétek már el ezt az ip-s csatlakozási hülyeséget. a warez játék is megy szó nélkül online, nincs benne netes játék védelem. vki megcsinálja szervert, szerverkeresővel rákeresel és csatlakozol. Ha vmiért nem találod a szervert az valszeg tűzfal probléma és akkot ip-n keresztül se lehet csatlakozni mert blokkol a tűzfal... szűrőket azért illik beállítani. És ha nem akartok idegeneket akkor meg password.

dmx: csinálsz egy FREE gamespy accountot ( HANGSÚLYOZOM NEM KELL HOZZÁ GAMESPY PROGRAM), akár a játékon belül is létre hozhatod. De jó hozzá régi gamespyos acc pl BF2-es. utána: play online-browse session- és csatlakozás.

Amúgy van gaménak Readme-je. ha vmit nem tudtok lehet azt is olvasgatni...
  • BiG G
    mi a default portja a játéknak, ha ip alapján csatlakoznék egy szerverhez?
  • dmx
    Hi! leírná vki részletesen hogyan is lehet multizni?
    én akarok csinálni egy szervert ahova a haverok feljönnének.
    hogy lehet csinálni és megkeresni a szervert? előre is köcce
  • ZS90
    Hát ha csinálsz egyet akkor lehet majd rajta játszani
  • oniel
    csá fiuk!!!
    nekem is van toca 3 mam mi a helyzet a magyar serverrel
    lehet játszani rajta???
  • Zsolt01
    Köszi az infót, ez jó hír !
  • Richard90
    magyarítás a láthatáron :)
    végre :) sok sikert hozzá :)
  • gaspy
    aha értem thx...
  • LeePí17
    nem..
    a RELOADED csapat a starForce védelmet üti ki.. (arról híres)
    szal nem kell felrakni