9798
  • examinee
    Körönként 2 mp-t! -igy értem
  • examinee
    Tudnál valami frappánst beállitást DTM-re is? Vagy amit irtál az jo DTM-re is?
    Szoval a problámám hogy ma taliztam online egy sráccal aki mindenkire rávert pályákon 2 mp-t és az nagyon sok:( Gondolom beállitás kérdése volt nála!
  • LeePí17
    holnap megkeresem neked Maverikot ő a nagy kormánybeállítós...(ő játszott kormánnyal..

ijet meg ne mondj h láma vagy...a fórum azért van h egymáson segítsünk ;)
  • Mor3llo
    hali mindenki!Most biztos laminak fogtok nézni(jó, még az is vaok),de szeretnék 1 kis segítséget kérni a kormányom helyes bekalibrálásához!Nos, először is, jobbra oly annyira érzékeny a kormányom, h ha csak 1 picit jobbra húzom, kb a menüben 5 menüpontot lép jobbra!Nos tehát, először is, a Windózban h kéne bekalibrálnom ezt a kormányt.Másodszor, én azt szeretném ha a kormány a játékban ne legyen olyan nagyon érzékeny!Lemagyarosítottam a gamét.A linearitás milyenre állítsam?A haladó beállításoknál a Telítettség mit tesz ? És a Holtjáték? Nagyon megköszönném, ha valaki részletesen is leírná nekem ezeket a dolgokat, akár privát üzenetben is ;) előre is nagy thx!
  • LeePí17
    de..a csít..de az 1ik kedvenc CS szerveren láttam..

" Csítelni olyan mint Guminőt Dugni..mivan Lúzer..Guminőd van?? ;)"
  • djcom
    Hali.
    Nah.Ma 2 órát szenvedtem vele,valamivel jobb,de eszméletlen nehéz.
    3 helyről indulok(v8-ban)első kanyarban már az első vagyok,de nem lehet előnyre szert tenni.
    Az 5.,6. körben egyszerűen beelőz(nek) a kanyarban vagy kilöknek.Addíg első vagyok.
    Ideg már szét****.
    Nincs valami megoldás?
  • pheaton
    KÖSZÖNET !! Sikerült
  • LeePí17
    shift á,shift 2 shift é válogass
  • pheaton
    THX. Vissza olvastam. Csak nem lehet beirni @-ot! Ha megynyomom a ctrl v -t kivág tehát nem tudok email cimet megadni..
  • ZS90
    na jó boccs picit kemény voltam lényeg: asszem simlations mode->play online: létre hozol egy gamespyos accountot(nem kell gamespy progi) vagy bejelentkezel egy régi accoddal-> browse session: beállítod a szűrőket pl hogy milyen verseny keressen-> és asszem search vagy ilyesmi aztán join...
  • ZS90
    az IP-t felejtsétek el!!!! amúgy meg: OLVASS VISSZA! 5 millió 828ezerszer le lett írva hogy kell multizni...
  • LeePí17
    talán nem 1 a verziótok...vagy nyomogasd az F1 et.használjátok mind2en a Reloadedes verzió Crackjét...
    ezt az IP dolgot meg felejtsétek el!!..semmi értelme...
  • pheaton
    Srácok segitsen valaki légyszi mert neten szeretnénk tolni. A bibi az ,hogy nem látjuk egymást. Inditok egy játékot a hever nem látja.Az ip cimet megadja de valaim portot kellene beirni? És ö hol kellene , hogy lásson engem ill a játékot amit inditottam? Köszönet elöre is.
  • arty
    nade, őszintén, Ti sosem lökitek ki az ellenfelet szingliben? ;)
  • Dietrich
    "és némi előny megszerzéze után kilöknek a pályáról így az egész versenyt lehet restartolni:("

ezért szar ez a game singleben..ez egy beépített csalásnak is felfogható így...mindig neked megy ha számára nagy a kaki ;)
  • LeePí17
    Okés sok sikert!!
  • djcom
    Oké köszi.
    Holnap ki fogom próbálni.
    Eddíg nem volt semmi gondom de itt a végén nagyon nehéz.
    Szólni fogok!
  • LeePí17
    TÉK...

nos a váltón állíthacc...azt 1-2-3 fokozatot állítsd pörgősre..kanyarban tudjon húzni az autó..
    kilökéseknél meg figyelj az ellenkorményzásra...a kanyarokban nagyon pici kéziféket adhatol bele..(kb annyi míg 1X megnyomod a space-t)[nekem annyi volt a kézifék]...a gumi keveréket felteheted 100%ra..20kört simán kibír 60%osan felfújt gumikkal...
    próbáld ki..ha van még kérdésed akkor csak írj :D
  • djcom
    Sziasztok!
    Kérdeznék.
    A játék 87%-ában vagyok carrier módban.
    2 verseny van,amelyikből az egyiket meg kell csinálni,hogy továbbjussak.(f1 és v8)
    Az a gondom,hogy akármelyiket próbálom,nem tudok nyerni,mert hiába kvalifikálok 2-3 helyre az ellenfelek gyorsabbak és némi előny megszerzéze után kilöknek a pályáról így az egész versenyt lehet restartolni:(
    Kell valamit állítani a tunningon?
    Please help!
  • qash
    Köszi így már jó:) Megyek küldöm neki!!!!
  • LeePí17
    igen az jó!

(nemsokára elkészül 1 oldal..azon rajta lesz..)
  • Vlala #9096
    Ami fent van a banner (kép) alatt, az nem jó?

(Valaki frissítse a FAQ-t, légyszi)
  • qash
    Hello!!!Lenne egy olyan kérdésem!Feletelepítettem és azt írja amikor indítom!!!

Insert Race Drive 3 (keyless)disc into another drive the Press "Retry"

Vmi crack vagy mi kell hozzá?
  • rriicchhiiee
    sziasztok!

szoktatok még játszani?
  • Zsolt01
    Hát nagy köszönet a készítőknek!
    Kösz az infót!
  • LeePí17
    simulation mode..online play..csinálsz accot..done és mehet
  • Bigbulldozer
    kösz
  • LeePí17
    semit nem kell beállítani..csak csinálsz 1 accot..és mehet
  • Bigbulldozer
    Csá mindenkinek! Hogykell beállítani a játékban hogy neten is lehessen nyomni!!!
  • Richard90
    Jó hír... megérkezett a magyarítás :)
  • arty
    akkor én és amd-s ismerőseim szerencsések voltak :)
  • LeePí17
    próbálgasd...
    kinek mijen a konfigja..
  • TomBond
    Köszi! És mire állítsam hogy ne lépjen ki mindig? Magas-ra vagy Normál feletti-re?
  • LeePí17
    ctrl+alt+del...folyamatok..trd3.exe..jobbgomb..prioritás...
  • TomBond
    Hogyan (hol) lehet a prioritást magasra venni?
  • 3P
    Kapcsold ki a tükröket (a rendest és a virtuálist is). Nem vicc!!! Nálam segített anno...
  • rcsaby
    Van öt pálya amiken azt irja ki.Az rd3.exe hibát észlelt ezért leáll.Ezeken a pályákon.OUTLON PARK. GETAWAY. ZANDVOORT. CASTLE COMBLE. ADELAIDE.Mi lehet a problem?
  • stupido
    köszi
  • LeePí17
    csinálsz accot..csinál ő is azt megkeresitek egymást
  • stupido
    Hi all? Az a kérdésem, hogy a haverommal szeretnénk neten játszani egymással. Hogy lehet?