ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
8tól gondolom, és sg a jelszó, am i right?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
passz....más megoldást nem tok egyenlõre..(várni kell a Crackig vagy patchig)
sry!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
jelöld ki és töröld le.
lehet h újra rakod vagy próbáld meg elõtte indítani
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
de most se indul el a játék?
a demoban van direct-ip-s csatlakozás! viszont portot is kér! nem tudjátok mi a port-szám???
a mentés el van "dugva"
rakd fel újra....Protecting system..
aztán 2 klikk az iconra aszt padlógáz
elõröl kell kezdened
én is így jártam..3 pályából 2t csináltam meg...mind2 1 hejen..kezdhettem újból az egészet..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
E.Gy.B.E. Airsoft Team
fõleg a Peugeot 406...
emléxem megcsináltam a "taxit"..
sokat nyomtam..még lanon is gaméztunk vele soxor.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
a másik ,multiban mind1 majdnem a fizika,mert mindenkinek olyan,egyébbkén szinte csak DTM et nyomunk ,amit már emlitettem az egész jól sikerült,sõt még van legalább 3-4 ami még jó..
De még1x ,multiban tök mind1 milyen,mert mindenkinek olyan és azzal nyomulunk egyforma esélyekkel...
nos este 8tól Ismét HUN SG DTM Team
jelszó : sg
hány körös legyen a verseny??
Teljesen igazad van, de akkor a te játékod a GTR/GTL/rFactor/LFS.
Azt mondod multiban jó: ha nem vagy meglégedve a fizikával, akkor hogyan lehet multiban jó? Mellesleg ilyen csalások (gép által vezetett autó nem sérül, ha nekimész te jársz pórul, stb.) minden autós játékban, még a Simbin szimulátoraiban is vannak. Nézd mega GTL-ben például: nekimész egy jóval nagyobb és erõsebb autóval egy kisebb verdának, s olyan lesz az érzés, mintha betonfalnak mennél, szinte visszapattansz róla, de szinte mindig te jársz pórul.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
nem az a fõ gondom a single-vel,hogy lámák a botok,ill az egyik az ez,de annak semmi köze,milyen gyorsá tesszük õket,attól még nem lesz hangulatos a verseny és ugyan olyan guztustalanok maradnak,ahol érnek kilöknek átgázolnak(nának)) mindenen,ez alapban hibás...
de a nagyobbik bajom az az,össze vissza osztja le (inreálisan) a kanyar sebességi fokozatokat,gondolok itt pl ahova egy clio bemegy 160 nal egy sokkal komolyabb verda kitõr,a fékutakkal ugyan ilyan gondok vannak..
az meg,hogy az auto beállitásai csak disz és kevés is,na ez akaszt ki a legjobban...
És akkor még nem beszéltem arról,hogy egyedül a DTM van valamien szinten közel a valósághoz,na meg a 2 williams F1
vagy,érdekes módón a botok sosem sérünek agyon torik egymást még is ugyan olyan gyorsak,nem esnek ki nem mennek a boxba..
na befejezem,de rengeteg súlyos hibáról tudnék még beszámolni..
Tehát sztem a single sz@r,a multi viszont jó..
gyertek inkább esténként gamélni,minden este hostolok "FeikG" néven
angol szótár elõ, be creative...
u.i.: nincs elég hely a winyódon...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Valaki elmagyarázná neken hogy kell feltelepíteni a játékot mert nekem ezt írja ki :THERE IS NOT ENOUGH SPACE TO INSTALL THESE OPITION(S). PLEASE FREE UP SOME DISK SPACE OR MODIFY YOUR SELECTION !Köszön elõre is !
; Use 0 as default, or use range between 60 and 100
; Utilisez 0 comme valeur par défaut ou un chiffre entre 60 et 100
; Verwenden Sie 0 als Standard oder den Bereich zwischen 60 und 100
; Usa 0 come impostazione predefinita, oppure un numero tra 60 e 100
; Usa 0 como valor normal, o un número entre 60 y 100
CareerDiff=0
Ha 0, akkor az alapértelmezett és azt veszi alapul, amit te a játékban beállítasz. Vedd 100-ra és úgy nézd meg, hogy meg tudod-e verni az AI-t. És mondjuk többszörözheted a körök számát, mondjuk 10 szerezd és máris más az élmény.
Persze arcade így is, de most az AI-ra írtam mindezt.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Na ja sok koze nincs a simhez de tenyleg jo, viszont lehetne jobb is,az elso tocaban meg volt muszerfal,egy ilyen volumenu jatekhoz illene muszerfal es meg sok mas aprosag na meg vmi kozeput a versenyek kozt mert mig az egyik rohadt nehez addig a masikat korokkel nyerem na es persze a grafika is lehetne jobb az autok kereke egy lap es a kozonseg is eleg siralmas na meg a hulye szabalyok ,egy kis lecsuszas es torli a kort ez am a realisztika,nem sok auto versenyt lathattak a codemasteres fiuk es az idiota ai is tori zuzza a kocsim,az nyer aki elob rajtol ez full realisztika viszont neten szorakoztato.Tegnap jot nyomtunk az sgs fiukkal,foleg pcsirke volt az asz <#vigyor3>#vigyor3> tetszettek a kanyarjai, remelem ma is jo lesz.En jol szorakoztam persze tiszta makbol nyertem hozzatok kepest voltam jo amugy csunyan ki szoktam kapni nem szegyen az
valóban semmi köze a szimulációs autósjátékhoz....
ugyanis ha leveszem a gázról a lábam nem úgy lassul a szekér ahogyan az meg lenne irva...van ojan pálya "küldetés" ahol az ember legszivesebben szét***a kormányát/billentyûzetét...
Ez az ultimate racing simulator.szerintem erre utal: 1 autóval az összes pályán versenyezhecc...pl Klióval a Fórma1es pályákon..vagy akármejiken..
én mentem Pro Karrierben és már vagy 10 versenyt mentem a klióval és még mindíg 0%on voltam....aztán rájöttem h az a World Tour-hoz van 😄
A GT Legends szimulátor zum beispiel
pl tegnap hasonlóképpen mentem a DTM mel a Franciáknál és ott fojamatosan lokdostek..
jó startot csináltam..2. voltam de bk a pálya felénél én voltam az uccsó...mert belémjöttek meg kilöktek..
én ezért kapcsoltam ki a coll-t...meg a sérülést