ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval ha retire-t nyomatok a menüben akkor utánna tudom folytani ott ahol abbahagytam? Asszem elõbb próbálta ki tesóm ezt a módszert a 3. Clio-s versenye után, aztán meg szentségelt h kezdheti újra :S

E.Gy.B.E. Airsoft Team

geri15
na simasuna akkor ma is mehet a téma? 😊 ma is DTM, vagy más?
8tól gondolom, és sg a jelszó, am i right?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

azt nem mondom h reinstall Xp..mert tom senki nem szereti....
passz....más megoldást nem tok egyenlõre..(várni kell a Crackig vagy patchig)
sry!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ezt is megcsináltam már.Így sem megy.<#falbav>
akkor start..futtatás..Regedit és keresd mega Codemasters mappát.
jelöld ki és töröld le.
lehet h újra rakod vagy próbáld meg elõtte indítani

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nem.Éppen ez a baj,mert reebootolnia kéne ahhoz,hogy felismerje a letiltott IDE csatit.
most már értem..
de most se indul el a játék?

Te nem érted amit én mondok.Már letöröltem a játékot é újra is telepítettem és UTÁNA se írja ki,hogy protection system és nem kér reebootot.Érted már?
hali!

a demoban van direct-ip-s csatlakozás! viszont portot is kér! nem tudjátok mi a port-szám???
ja ja..

MaverickSXT
meg jo hogy ezt az egeszet Duddits inditotta ,milyen sokat ir ide

MaverickSXT
nem nem ,nem kell menteni csak retri

nos igen ha elmented..csak a megszokás az h ESCape..ENTER...
a mentés el van "dugva"

MaverickSXT
ez nem igaz ,folytathatja onnan is csak ugy kell kilepni belole tom mert az utolso versenyt ugy csinaltam meg,kinek van kedve gagyi autoval szaz koroket menni egyszerre ,tehat lehet folytatni csak ugy kell kilepni

ha nem irja h protecting system akkor mehet a game

uninstall.....
rakd fel újra....Protecting system..
aztán 2 klikk az iconra aszt padlógáz

MaverickSXT
szerintem nem mindegy a fizika mert ismereteim szerint az teszi lehetove hogy az uton tartsd az autot ,tehat ha mesz egy ocskavassal aminek full gagyi a fizikaja eleg nehez az uton tartani, ala 1960 lotus,hat tudja azt vki vezetni? amugy a dtm nek jo a fizikaja azaz menetkeszsege tehat lehet vele elvezetessen menni nem arra ugyelsz mekkora gazt nyomj mert elszalsz hanem a szaguldasra ,fizika alatt az auto viselkedeset ertettem meg elmeletileg errol is van szo,probalj netezni az 1960 as lotusal vagy indycar al es nezd meg a fizikat ,centrifuga erosen ketlem hogy valoba is ilyen lett volna ,fizika = valosag erzet, szerintem ,de lehet tevedek

De nekem nem írja ki azt a protection systemet,mert már egyszer megcsináltam és amint feltettem újra már nem írta ki.Ezt mondd meg,hogy kell!
nem..
elõröl kell kezdened
én is így jártam..3 pályából 2t csináltam meg...mind2 1 hejen..kezdhettem újból az egészet..

Ez a kemény,se kipörgésgátló,se menet stab..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

1 kérdés: Ha karrier nyomok és azon belül pl a GT-nek vmelyik részét,és tegyük fel a 3. pályánál abbahagyom akkor késõbb folytathatom onnét vagy megint csinálhatom elõrõl?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

felrakta 2 klikk az iconjára..automatice ujraindítja PROTECTING SYSTEM néven

nekem a toca 2 (nem a Race Drive!!) is teccett.
fõleg a Peugeot 406...
emléxem megcsináltam a "taxit"..
sokat nyomtam..még lanon is gaméztunk vele soxor.

Szasztok!Azt,hogy lehet megcsinálni,hogy amikor újratelepítem akkor kérje újra a reebootot?Pls help!
Egyébbként meg a maga idejében a toca1 nagyon jó volt imádtam,ott nem voltak ilyen próblémák az ai-kal

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

6 és legyen benne idõmérõ<#duhos2>

Te nem azzal a 2 williams-el mentél amirõl én beszélek,(egyik a 80' másik a 90')az már csak a legvégén van,ott nyomsz egy satut elszálsz mint a léggömb...
a másik ,multiban mind1 majdnem a fizika,mert mindenkinek olyan,egyébbkén szinte csak DTM et nyomunk ,amit már emlitettem az egész jól sikerült,sõt még van legalább 3-4 ami még jó..
De még1x ,multiban tök mind1 milyen,mert mindenkinek olyan és azzal nyomulunk egyforma esélyekkel...

jó napot ALL (nyugalom

nos este 8tól Ismét HUN SG DTM Team
jelszó : sg

hány körös legyen a verseny??

MaverickSXT
Nem mindenben ertek veled egyet mert van nehany auto sot eleg sok ami remekul iranyithato dtm ,v8 honda stb szer a williemsek eppen hogy nem jok erossen ketlem hogy egy f1 igy megy batman erzesem volt mikor fekeztem 320 rol nularra 2 meteres fekut na ja csak a pilota feje szakad le maga a game jo a fizikaval semmi gondom sot a jatekal se csak lehetne szeb es ennyi ez arcade nem sim ,arra ott a gtr ami szerinttem a csucs ,de ez a magan velemenyem mindenki szidja megis jatszunk vele azert ez jo en nem szidom csak neha rohadtul kiakaszt sajnalom hogy a keret tortenet kicsit silany ,a 2 ben jobb volt es en tobbet vartam ,de a fizikaban nem csalodtam az autok jol iranyithatoak nem ugy mint a 2 ben ,tehat ha gazt adok dtm el kanyarban nem allok keresztbe es jol megfoghato az auto kormanyal is,osszesegeben tetszik csak talan egy kicsit tobbet vartam,en tovabra is jatszom vele csak neha idegbajt kapok,majd jon egy patch es akkor talan valtoznak a dolgok

Panther
Szerintem értem mire akarsz kilyukadni, de ha ezt így gondolod, akkor ne játssz ezzel a játékkal. Ezt meg kell szokni, hogy a Codemasters képtelen normális AI-t és normális kormány irányítást a játékba tenni, a replayekrõl már nem is beszélek. A grafikai motor elavult.

Teljesen igazad van, de akkor a te játékod a GTR/GTL/rFactor/LFS.

Azt mondod multiban jó: ha nem vagy meglégedve a fizikával, akkor hogyan lehet multiban jó? Mellesleg ilyen csalások (gép által vezetett autó nem sérül, ha nekimész te jársz pórul, stb.) minden autós játékban, még a Simbin szimulátoraiban is vannak. Nézd mega GTL-ben például: nekimész egy jóval nagyobb és erõsebb autóval egy kisebb verdának, s olyan lesz az érzés, mintha betonfalnak mennél, szinte visszapattansz róla, de szinte mindig te jársz pórul.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Ja! Természetesen mentem több körös versenyeket,csak éppen elég kiábránditó,mikor a 4.-5. körben a lekörözéseknél ismét arra kell figyelnem,hogy ne trafáljanak el....

Látom sokan még mindig nem értik mirõl beszélek..
nem az a fõ gondom a single-vel,hogy lámák a botok,ill az egyik az ez,de annak semmi köze,milyen gyorsá tesszük õket,attól még nem lesz hangulatos a verseny és ugyan olyan guztustalanok maradnak,ahol érnek kilöknek átgázolnak(nának)) mindenen,ez alapban hibás...
de a nagyobbik bajom az az,össze vissza osztja le (inreálisan) a kanyar sebességi fokozatokat,gondolok itt pl ahova egy clio bemegy 160 nal egy sokkal komolyabb verda kitõr,a fékutakkal ugyan ilyan gondok vannak..
az meg,hogy az auto beállitásai csak disz és kevés is,na ez akaszt ki a legjobban...
És akkor még nem beszéltem arról,hogy egyedül a DTM van valamien szinten közel a valósághoz,na meg a 2 williams F1
vagy,érdekes módón a botok sosem sérünek agyon torik egymást még is ugyan olyan gyorsak,nem esnek ki nem mennek a boxba..
na befejezem,de rengeteg súlyos hibáról tudnék még beszámolni..
Tehát sztem a single sz@r,a multi viszont jó..
gyertek inkább esténként gamélni,minden este hostolok "FeikG" néven

M@TriX
egy kis angoltudás nemártana, ha gémelgetni akarsz... 😉

angol szótár elõ, be creative...

u.i.: nincs elég hely a winyódon...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sziasztok!
Valaki elmagyarázná neken hogy kell feltelepíteni a játékot mert nekem ezt írja ki :THERE IS NOT ENOUGH SPACE TO INSTALL THESE OPITION(S). PLEASE FREE UP SOME DISK SPACE OR MODIFY YOUR SELECTION !Köszön elõre is !
geri15
ebben mind igazad van, de azér multiban odabasz 😄D

Panther
Keresd mega frontend mappát és ott a MOds.ini fájlt. Látsz egy ilyet:

; Use 0 as default, or use range between 60 and 100
; Utilisez 0 comme valeur par défaut ou un chiffre entre 60 et 100
; Verwenden Sie 0 als Standard oder den Bereich zwischen 60 und 100
; Usa 0 come impostazione predefinita, oppure un numero tra 60 e 100
; Usa 0 como valor normal, o un número entre 60 y 100
CareerDiff=0

Ha 0, akkor az alapértelmezett és azt veszi alapul, amit te a játékban beállítasz. Vedd 100-ra és úgy nézd meg, hogy meg tudod-e verni az AI-t. És mondjuk többszörözheted a körök számát, mondjuk 10 szerezd és máris más az élmény.

Persze arcade így is, de most az AI-ra írtam mindezt.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

MaverickSXT
Sziasztok
Na ja sok koze nincs a simhez de tenyleg jo, viszont lehetne jobb is,az elso tocaban meg volt muszerfal,egy ilyen volumenu jatekhoz illene muszerfal es meg sok mas aprosag na meg vmi kozeput a versenyek kozt mert mig az egyik rohadt nehez addig a masikat korokkel nyerem na es persze a grafika is lehetne jobb az autok kereke egy lap es a kozonseg is eleg siralmas na meg a hulye szabalyok ,egy kis lecsuszas es torli a kort ez am a realisztika,nem sok auto versenyt lathattak a codemasteres fiuk es az idiota ai is tori zuzza a kocsim,az nyer aki elob rajtol ez full realisztika viszont neten szorakoztato.Tegnap jot nyomtunk az sgs fiukkal,foleg pcsirke volt az asz <#vigyor3> tetszettek a kanyarjai, remelem ma is jo lesz.En jol szorakoztam persze tiszta makbol nyertem hozzatok kepest voltam jo amugy csunyan ki szoktam kapni nem szegyen az

Sziasztok nincs valakinek mentés hoozá.
a viccben igazad van...
valóban semmi köze a szimulációs autósjátékhoz....
ugyanis ha leveszem a gázról a lábam nem úgy lassul a szekér ahogyan az meg lenne irva...van ojan pálya "küldetés" ahol az ember legszivesebben szét***a kormányát/billentyûzetét...
Ez az ultimate racing simulator.szerintem erre utal: 1 autóval az összes pályán versenyezhecc...pl Klióval a Fórma1es pályákon..vagy akármejiken..
én mentem Pro Karrierben és már vagy 10 versenyt mentem a klióval és még mindíg 0%on voltam....aztán rájöttem h az a World Tour-hoz van 😄

geri15
hát igen, de hát ha úgy nézzük akkor az egész toca3 egy vicc 😊 méghogy ultimate racing simulator? hagyjanakmá... nagyon kellemes kis árkád jól el lehet vele szórakozni, de sok köze nincs a szimulátorokhoz 😊
A GT Legends szimulátor zum beispiel

elõfordul az ijen...
pl tegnap hasonlóképpen mentem a DTM mel a Franciáknál és ott fojamatosan lokdostek..
jó startot csináltam..2. voltam de bk a pálya felénél én voltam az uccsó...mert belémjöttek meg kilöktek..
én ezért kapcsoltam ki a coll-t...meg a sérülést

errõl beszélek én is,hogy a játékban vicc,legalább egy gázelvételt beleraktak volna,de 400 al körbe? én meg errõl beszélek

gizmoplayer
Ja, csak a versenytársakat kell legyórsulni, mielõtt belédszáguldanak, 1etlen akadály az lehet, ha kilökdösnek, azt mehetsz a picsbe az akadozó váltóddal, meg a félrehúzós kormányoddal. <#vigyor3> (Volt benne részem bõven)

geri15
Azért az túlzás hogy vicc. Gép ellen biztosan.... de pl ami a NASCAR-ban, vagy az IRL-ben megy az már nem annyira vicc ott kõkemény csaták folynak egy egy ilyen oválpályán 30-40 körökön át (Y)

Ja az oval az vicc megincsak,padlógázzal végig lehet menni mind 4 pályán

geri15
A DTM ebbõl a szempontból nagyon jó, mert rengeteg a technikás pálya

gizmoplayer
Ez oval volt sajnos, elég primitív dolog csak körbe körbe, semmi nehezebb kanyarvétel.

geri15
GT sorozatok <#eljen>

gizmoplayer
Reggel egy spontán versenyen vettem részt valami canadai szerveren.
Nem volt rossz. Elég szoros küzdelmek voltak.

geri15
na ez már sokkal szebb 😊